Meer dan 50% van alle mensen met Fibromyalgie geven aan slecht of moeilijk te slapen.
Een goede nachtrust helpt spieren en gewrichten herstellen, daarom heb je vaak meer last van Fibromyalgie na een slechte nacht

Wij zochten uit wat je kan doen om terug beter te slapen, zodat je spieren en gewrichten opnieuw kunnen herstellen.

Vaak gebruiken mensen die slecht slapen een hulpmiddel, enkel gericht op het slapen. Indien je last hebt van je spieren en gewrichten, kan je beter kiezen uit vitamines die bijdragen tot een betere slaap én een gezonde werking van de spieren.

Heb jij soms last van een minder goede nachtrust of sta je vermoeid op? Dan kunnen de juiste vitamines bijdragen tot een betere nachtrust. 

Welke vitamines kan ik nemen voor het slapen gaan?

 

Met zo’n groot aanbod is het natuurlijk niet evident om het juiste supplement te kiezen. Je kan kiezen voor losse supplementen of één supplement waarbij de meest essentiële stoffen voor een goede nachtrust en gezonde werking van de gewrichten verwerkt zit in één capsule (zoals bij FibroSleep).

FibroSleep bevat stoffen als Vitamine D, Mangaan, Citroenmelisse, Passiflora, Vitamine B6 en Melatonine. Hierdoor heb je de meest essentiële stoffen in 1 capsule wat vaak interessanter is dan verschillende capsules voor elke stof apart net voor het slapen gaan.