Volgens een poll van de National Sleep Foundation in Amerika slaapt 30% van de volwassen te weinig. Toch weten de meesten van ons dat slaap uiterst belangrijk is, en we weten hoe vreselijk het voelt als we een slaaptekort hebben. Onderzoekers melden zelfs dat chronisch slaaptekort kan bijdragen aan een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie, een verzwakt immuunsysteem en mogelijks zelfs de ziekte van Alzheimer.

Spieren en gewrichten: help mijn nachtrust!

Hebben hebben slaapproblemen een belangrijke oorzaak, dit kan bijvoorbeeld stress zijn maar bijvoorbeeld ook spier en gewrichtsproblemen. Dat is de reden waarom FibroSleep gewerkt heeft aan een mix van ingrediënten die zowel bijdragen aan een gezonde werking van de spieren als een gezonde nachtrust. Deze combinatie is dus heel interessant voor mensen die slecht slapen en last hebben van hun spieren en gewrichten.

FibroSleep is gemaakt door het zelfde bedrijf als dat van het voedingssupplement Fibromine. Opgelet: In Amerika bestaat er een supplement met dezelfde naam, maar dit is een supplement van een ander merk met andere ingrediënten.

Neem 1 FibroSleep net voor het slapen gaan

Een half uurtje voordat je gaat slapen kan je 1 FibroSleep nemen. Dit zal helpen om tot rust te komen en sneller in te slapen. Gemiddeld is 7 tot 8h slaap voldoende, maar uiteraard is dit voor elk lichaam anders.

Onze conclusie over FibroSleep

Heb je soms last van je spieren en gewrichten? Kan je moeilijk inslapen of slaap je niet lang genoeg? Dan is FibroSleep zeker een supplement die je kan helpen om opnieuw die gedroomde nachtrust te vinden. FibroSleep kan je online bestellen op de webshop van Fibromine.

Ze Magazine - Lifestyle trends