Veel honden hebben helaas last van een slechte spijsvertering en/of minder goede gezondheid. We hebben er lang op gewacht, maar wist je dat je de spijsvertering én gezondheid van een hond nu makkelijk kan verbeteren zonder dat je van voeding moet veranderen?!

Om de spijsvertering en gezondheid van je hond te verbeteren heeft Toshi een nieuwe – naar onze mening – onmisbare hondenvoertopper gemaakt.

De Toshi Healthy Topper heeft een unieke samenstelling die je over de brokken van je hond kunt strooien. Droog hondenvoer bevat namelijk niet altijd alle essentiële voedingsstoffen die een hond nodig heeft en kan maag- en darmklachten geven.

Door deze Topper aan de maaltijd van je hond toe te voegen, verhoog je de kwaliteit van de voeding énorm en verbeter je de gezondheid van je favoriete viervoeter.

Waarom is deze Toshi Healthy Topping onmisbaar?

Maar liefst 70% tot 80% van het immuunsysteem van uw hond bevindt zich in het spijsverteringskanaal. De Toshi Healthy topping is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die uiterst geschikt zijn voor honden. Naast de vele vitaminen zijn deze toppings een grote bron van probiotica, dit zijn levende en noodzakelijke bacteriën die de spijsvertering stimuleren.

Heel wat hondenvoeding bevat wel probiotica, maar deze worden meestal toegevoegd vóór het kook- en vriesdroogproces. Dit degradeert de werking van de probiotica, waardoor ze ondoeltreffend worden. In de Toshi Healthy toppings worden alle levende probiotica en vitaminen na deze verwerkingsprocessen toegevoegd, zodat ze maximaal effectief kunnen zijn.

5 reden waarom wij énorm fan zijn van deze nieuwe toppings

  1. Extra smaak: de toppings voegen een extra overheerlijke smaak toe aan de droge brokken, waar elke hond van zal smullen!
  2. Extra vitaminen: voor een sterke immuniteit en betere gezondheid.
  3. Probiotica: minder maag- en darmklachten (=70%-80% van het immuunsysteem!)
  4. Vlotte spijsvertering: minder spijsverteringsklachten zoals constipatie, diarree, winderigheid en een opgeblazen gevoel.
  5. Luxe maaltijd: zoals Toshi zegt, dankzij deze topper maak je van elke maaltijd een restaurant bezoek voor jouw hond! ?

Hoe kan ik deze Toshi Healthy Toppings proberen?

Via de website van Toshi loopt er op dit moment een 2+1 gratis actie.

 

 

Ze Magazine - Lifestyle trends