Wanneer jij ook tot de groep mannen behoort die geïnteresseerd is in het daten van oudere vrouwen, dan zul je een andere aanpak moeten kiezen dan in het verleden. Er zijn immers enkele belangrijke, zowel grotere als kleinere, verschillen waar je rekening mee dient te houden. Om je een handje hierbij te helpen hebben we een panel van 44 dating- en relatiedeskundigen ingeschakeld om je kans op succes zo groot mogelijk te maken. Op het moment dat je de uitstekende adviezen hieronder door hebt gelezen, dan zul je vrijwel zeker een paar dingen opmerken die je kansen aanzienlijk kunnen verbeteren. Neem dus snel een ​​kijkje en ga vervolgens op pad om de adviezen ook echt in de praktijk te brengen.

Op het moment dat je valt op vrouwen die de dertig al zijn gepasseerd, maar wanneer je aanpak om hen het hof te maken niet optimaal werkt, dan is het nu tijd geworden om daar verandering in te brengen. Je zult dan immers een aantal enorme verbeteringen aan dienen te brengen in de manier waarop je hen probeert te versieren.

Date tips voor het daten van oudere vrouwen

De deskundigen op het gebied van daten en relaties zeggen het volgende over het ontmoeten, versieren en daten van oudere vrouwen. Lees gauw verder en doe er je voordeel mee!

1. Zet je prioriteiten op een rijtje

Scot McKay –  deservewhatyouwant.com

Zorg ervoor dat je absoluut zeker weet dat geen van jullie beide zich in een relatie bevindt, zeker gezien de leeftijd van de ander. Indien dat namelijk wel het geval is, dan kunnen de prioriteiten heel anders liggen, bijvoorbeeld wanneer jullie allebei alleen maar op zoek naar een korte affaire.

Scot McKay:  Scot is één van de meest erkende en effectieve datingcoaches voor zowel mannen als vrouwen over heel de wereld. Vandaag de dag is hij een schrijver van meerdere bestsellers. Voor zijn werk heeft hij ruim 400 mediakanalen geraadpleegd, waaronder ABC, NBC, CBS, Fox, BBC, MTV, Lifetime, Men’s Health en The Wall Street Journal.

2. De waarden van een oudere vrouw zijn anders dan die van een jongere dame

Cheyenne Bostock – Askcheyb.com

Het geheim van een succesvolle relatie met een oudere vrouw is hetzelfde als wanneer je date met een jongere dame. Je dient immers zachtaardig, aardig, lief en liefhebbend ten opzichte van haar te zijn. Op het moment dat je met een oudere vrouw aan het daten bent, dan moet je je heel goed beseffen dat haar waarden niet hetzelfde zijn als die van een jongere dame. Ondanks het feit dat seks wel van belang zal zijn, zal dit doorgaans niet haar prioriteit zijn. De oplossing in dit geval is dan ook om meer tijd te steken in de romantiek en de intimiteit, waardoor de vrouw vaker in de juiste stemming zal komen om seks te willen hebben.

Cheyenne Bostock: Cheyenne is een deskundige als het gaat om lifestyle en relaties, maar tevens een motivator die in het bijzonder bekend is om zijn relatieadviezen die recht door zee zijn en zijn ongebruikelijke coachingstrategieën die hem vaneen dakloze naar een succesvolle man hebben geholpen en die absoluut van invloed zijn geweest op het leven van een heleboel mensen die deze weg nog dienen te bewandelen. Verder is hij de schrijver van twee zelfhulpboeken, auteur voor The Huffington Post en Inc Magazine en een deskundige die regelmatig een bijdrage levert aan de The Bill Cunningham Show.

3. Verspil de tijd van de vrouw niet

Lucia –  Howtocatchcougar.net

Oudere vrouwen zijn vaak erg geïnteresseerd in jongere mannen, maar dat wil niet zeggen dat ze opzoek zijn naar jongere  jongens. Ze willen immers een man die volwassen en zelfverzekerd is. Ze weten bovendien al snel of een man oneerlijk is of dat hij een spelletje met hen speelt. Ze willen hun tijd echt niet verspillen, dus zullen ze zonder te aarzelen vroeg of laat door gaan met hun leven.

Lucia: Lucia is een dating- en relatiedeskundige die zich heeft gespecialiseerd in zogenaamde Cougar-relaties (relaties tussen oudere dames met een jongere man), ze is daarnaast schrijver van ‘Lucia’s Lessons of Love’, voormalige host van ‘The Art of Love’ op LA Talk Radio en een veel gevraagde spreker. Ze heeft onder andere opgetreden in ruim 100 nationale en internationale televisie- en radioprogramma’s waaronder Dr. Phil, The Tyra Banks Show, E! Entertainment, 60 minutes Australia, de CBS Early Show, ABC 7 News, Good Day LA en de KTLA News. Veel noemen haar liefkozend “The Queen of The Cougar Jungle” (De koningin van de Cogarjungle).

4. Probeer oudere mannen niet te overtreffen als ze met oudere dames daten

Kezia Noble –  Kezia-noble.com

Gebruik in geen geval dezelfde aanpak als de wat oudere, en vaak meer volwassen, man. Over het algemeen zullen jongere jongens proberen om de oudere mannen te overtreffen door te doen alsof ze meer ervaren hebben, meer werelds, verstandiger en zelfs succesvoller zijn dan zij. Dit is echter niet wat een oudere vrouw wil van een jongere man. Zij wil namelijk een man die enthousiast wordt van het leven, in plaats van afgestompt te zijn, maar ook positief is ingesteld in plaats van voortdurend cynisch te reageren, impulsief te handelen, in plaats van altijd opzijn tellen te passen.

Je moet een oudere vrouw dan ook laten zien hoe begeerlijk je haar vindt, want dat is wat deze dames minder vaak te horen krijgen zodra hun leeftijd vordert. Het heeft bovendien geen enkele zin om haar intellectueel te stimuleren of om diepgaande- en zinvolle gesprekken met haar te gaan voeren, omdat ze dat de dingen zijn die ze ook van mannen van haar eigen leeftijd kan krijgen. Ze is daarentegen op zoek naar iemand die haar de opwinding en ervaring kan geven die mannen haar gaven voordat alles zo voorspelbaar en saai werd.

Kezia Noble:  Dating- en verleidingdeskundige voor mannen. Kezia heeft al ruim 80.000 mannen geholpen door echte successen te boeken als het gaat om het daten met vrouwen.

5. Geef haar echt het gevoel dat ze het nog altijd in zich heeft

Dan Bacon – Themodernman.com

Naarmate de jaren van een vrouw ouder vorderen en ze een leeftijd van 30, 40 of 50 heeft bereikt, dan zal haar uiterlijk anders zijn dan toen zij nog een meisje van in de twintig was. Dit feit kan echter ervoor zorgen dat haar zelfvertrouwen af gaat nemen en dat ze zichzelf minder sexy gaat vinden. Indien een man zich werkelijk aan voelt getrokken tot een oudere vrouw, dan dient hij ervoor te zorgen dat hij laat zien dat hij zich ook op seksueel vlak tot haar aangetrokken voelt. Je dient dan dus zelfverzekerd en oprecht te zijn wanneer je tegen haar zegt: “Wauw, je ziet er vandaag echt enorm sexy uit” in plaats van te verbergen dat je je tot haar aangetrokken voelt en bijvoorbeeld te zeggen: “Oh, je ziet er wel goed uit vandaag.”

Dan Bacon:     Dan is een dating- en relatiedeskundige die mannen helpt om succes te boeken tijdens het daten met vrouwen. Hij leert mannen op welke manier ze op een natuurlijke manier vrouwen aan kunnen trekken en tot hun ​​vriendin te maken, en tevens hoe ze de aantrekkingskracht, het respect en de liefde van een vrouw verder kunnen verdiepen binnen een relatie.

6. Geniet ervan dat je jonger bent in haar bijzijn

Marni Kinrys – Winggirlmethode.com

Wat oudere vrouwen leuk vinden aan jongere mannen is hun jeugdigheid, hun enthousiasme voor het leven en hun energieniveau. De het advies aan mannen, die oudere vrouwen willen daten, is dan ook om zich jonger te gedragen wanneer ze samen zijn, want dat is wat deze vrouwen aan zal trekken. Laat je jeugdigheid zien en herinner haar aan hoe het was om jong te zijn, zorgeloos en met iemand die niet heel de dag bezig is met het krijgen van een orgasme.

Marni Kinrys: Marni leert mannen hoe ze vrouwen beter kunnen begrijpen, zodat ze iedere vrouw die ze leuk vinden ook aan kunnen trekken, daten en uiteindelijk veroveren. Ze is naast een coach, ook een televisie- en radiopersoonlijkheid en schrijver van bestseller van het boek Get Inside Her.

7. Bied haar de ruimte die ze nodig heeft

James Preece – Jamespeeces.com

Wanneer je een succesvolle relatie met een oudere vrouw wilt hebben, dan mag je niet vergeten om haar de ruimte te geven die ze nodig heeft. Ze zal onafhankelijk zijn op haar eigen manier, maar ook haar eigen interesses en vriend(inn)en hebben. Ze hoeft dus niet voortdurend bij je te zijn zoals een jongere dame dat wel zou willen zijn. Door haar wensen te respecteren,zal ze de tijd die jullie samen doorbrengen veel meer weten te waarderen.

James Preece: James is een vooraanstaande datingcoach in het Verenigd Koninkrijk, maar hij heeft cliënten over de hele wereld. Verder is hij de schrijver van 8 bestsellers, zoals de online datinggids “I will Make You Click!”

8. Ondanks dat je wellicht geneigd bent om alleen berichtjes te sturen, doe dit niet

Claudia Cox – Textweapon.com

Het daten van een oudere vrouw kan een geweldige ervaring zijn, maar vergeet in geen geval dat het sturen van berichtjes een aspect is waar je absoluut zeker van moet weten wat je doet. Ondanks dat je wellicht geneigd bent om alleen maar berichtjes te verzenden, dien je dat te vermijden. Zorg er echter wel voor dat je van tijd tot tijd de telefoon pakt en haar even belt. Zelfs wanneer je vindt dat je geen gegronde reden hebt om een dergelijk telefoontje te plegen, moet jet het toch gewoon doen om haar bijvoorbeeld te laten weten dat je hun stem even wilt horen. Ze zal dit gebaar absoluut op prijs stellen!

En op het moment dat je haar toch een berichtje stuurt, dan dien je erg goed te letten op de woorden en symbolen die je gebruikt. Ze behoort wellicht tot een andere generatie, mogelijk is ze niet groot geworden met mobiele telefoons, en kan ze eenvoudig verward raken of zelfs op je afknappen. Maak het niet te lastig voor haar om met jou te communiceren. Verleid haar met je woorden, neem dan ook de tijd om berichtjes te schrijven en het kiezen van de juiste humor, emoijs, afbeeldingen en fantasieën die je erin verwerkt.

Claudia Cox:  Claudia is de maker van Text Weapon, en de schrijver van French Seduction Made Easy. Ze is gepassioneerd door de moderne manier van communiceren en ze houdt ervan om mensen te helpen die hun relaties willen verbeteren door flirtierge berichtjes te sturen.

9. Laat haar weten dat jullie relatie om meer draait dan alleen haar leeftijd

Susan Winter – Susanwinter.net

Als jongere man zul je een deel van haar aarzeling over jullie relatie dienen te begrijpen. Ze is immers opgevoed met de eeuwenlange negatieve overtuigingen dat ‘een dergelijke relatie nergens toe kan leiden’ en ‘deze niet kan blijven voortbestaan’. Je belangrijkste taak zal dan ook zijn om de liefde die jullie voor elkaar voelen te versterken en haar te laten weten dat er veelmeer tussen jullie is dan alleen haar leeftijd. Ze is wellicht bang dat je haar zult verlaten voor een jongere vrouw, zich willen bewijzen tegenover jou en wellicht ervan uitgaan dat het alleen iets seksueels is. In dat geval dien je echter altijd positief, consistent en sterk met haar om te gaan en haar gerust te stellen.

Susan Winter: Zoals al te zien was bij OPRAH, is bestsellerschrijver en relatiedeskundige Susan Winter (Allowing Magnificence and Older Women / Younger Men) gespecialiseerd in evolutionaire vormen van een liefdevolle relatie en het dieper denken. Ze schrijft, spreekt en coacht over zaken die betrekking hebben tot het toegang krijgen tot de inherente perfectie in zowel het leven als in de liefde.

10. Gebruik de telefoon als een man

Radio Wright – Edatingdoc.com

Neem je telefoon en bel haar. De oudere vrouw met wie je aan het daten bent is immers geen millennial die je gewoon voortdurend berichtjes kunt sturen. Gebruik de telefoon dus als een man en bel haar op.

Radio Wright: Deze zogenaamde eDating dokter is gespecialiseerd in het laten zien aan mannen, in uiteenlopende situaties, hoe ze online daten het best kunnen aanwenden, hoe ze een online datingprofiel aan kunnen maken om mooie en compatibele dames mee aan te trekken voor een authentieke, leuke en bevredigende relatie. Zo dien je gewoon geen vrouwen te gaan ontmoeten die niet aan je eisen en wensen voldoen en waar je geen genoegen mee wilt nemen. Verder dien je te weten hoe je moet handelen na een recente relatiebreuk of echtscheiding. Maar ook hoe je dient te handelen als je wat oubollig of verlegen bent,maar je wel meer ervaring opwilt doen met fantastische vrouwen.

11. Ga voor de zachte aanpak, niet voor het hardhandige werk

Chase Amante – Girlschase.com

Met een leeftijd van ongeveer 27 zullen de meeste vrouwen zich af gaan keren van een liefde voor ‘foute mannen’ en gaan kiezen voor een meer subtiele vorm van liefde. Wanneer een vrouw jonger is, dan kun je vaak prima wegkomen met flagrante seksuele humor en je gedragen als een idioot, terwijl alles toch goed uitpakt, in de praktijk heeft deze aanpak zelfs vaak de voorkeur. Subtiliteit gaat doorgaans verloren bij het gros van de jongere dames, en ze kunnen dit bovendien gemakkelijk verwarren met verlegenheid.

Wanneer een vrouw echter tegen het einde van de twintig loopt, dan zal ze een niveau van sociale intelligentie hebben bereikt waar stiekem gedrag erg klungelig overkomt en subtiliteit eerder de smaak kent van meer sociale ervaring. Ze vindt dit leuk, omdat het haar laat zien dat je deze tijd door hebt gemaakt, je bent meer zelfverzekerd en waardoor ze een aangename verleiding en een nog leukere tijd tegemoet zien. Een jongensachtige man heeft vaak de neiging om veel te grof voor de dag te komen en vaak niet zo veel te presteren in de slaapkamer. Een oudere vrouw wil dan ook een man met goede sociale vaardigheden, zodat het devies luidt: kies altijd voor de subtiele aanpak.

Chase Amante:           Chase is de oprichter van Girls Chase, de eerste op natuurlijk gedrag gebaseerde spelsite op het wereldwijde web.

12. Let op hoe je alles aanpakt

Robert Manni – Robertmanni.com

Let op hoe je alles aanpakt! Dat is de beste tip die gegeven kan worden wanneer je met een vrouw aan het daten bent, ongeacht wat haar leeftijd is, maar het zal nog belangrijker zijn wanneer je als jongere man een oudere vrouw datet. Seks kan tot op een bepaald moment alleen al een reden zijn om een relatie aan te gaan, dus zal het van cruciaal belang zijn om een goede tweerichtingscommunicatie in te zetten en voldoende empathie te ontwikkelen om van de voordelen te kunnen profiteren die een oudere partner aan een relatie toe kan voegen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat je haar met het grootste respect dient te behandelen en nooit haar of de seks die jullie samen hebben als vanzelfsprekend moet beschouwen. Vrouwen van alle leeftijden zijn gecompliceerd en merken vaak alles direct op. Wanneer je echter een oudere vrouw datet, dan zul je merken dat deze opmerkelijkheid zelfs verdubbelt.

Dus als een man succes wil boeken bij een ervaren vrouw, dan zal hij aandacht moeten besteden aan haar en dit blijven doen (zelfs tot in de kleinste details van de relatie).

Robert Manni:            Robert is de schrijver van The Guys ‘ Guys Guide to love, een roman die ook wel de ‘mannelijke opvolger is van Sex and the City ‘wordt genoemd. Hij is een prominente host van de Blog Talk Radio van Guy’s Guy Radio en levert tevens geregeld een bijdrage aan de Huffington Post en Cupid’s Pulse.

13. Maak gebruik van je juiste eigenschappen

Carmelia Ray – Carmeliaray.com

Het ouder worden van een vrouw kan voor de meeste mannen lastig zijn omdat ze voorzichtig en met de nodig terughoudendheid benaderd willen worden. Mannen zijn dan ook bang om fouten te maken, er niet goed genoeg uit te zien of een oudere vrouw te beledigen omdat het lijkt alsof alle oudere vrouwen verbitterd, oordelend en wispelturig van aard zijn. Een enorm goede tip voor het daten van oudere vrouwen is dan ook om je juiste eigenschappen voor de dag te halen. Gebruik je charme, je zelfvertrouwen en je gevoelvoor humor om haar te versieren en uiteindelijk bij je te houden. Een goed gevoel voor humor betekent dat je weet wanneer en op welke wijze je je gevoelvoor humor in kunt zetten. Het gebruik van humor zal immers het ijs in vrijwel elke situatie weten te breken en de aantrekkingskracht te vergroten.

Carmelia Ray:            Carmelia is een erkende datingcoach, matchmaker en online datingdeskundige. Zo is ze bijvoorbeeld de matchmaker in het televisieprogramma Mom VS Matchmaker op MyxTV. Als een toonaangevende autoriteit in de wereld van de dating heeft ze persoonlijk al ruim 60.000 singles geïnterviewd.

14. Waardeer haar om wie ze is

Hayley Quinn – Hayleyquinn.com

Het is cliché om te stellen dat leeftijd slechts een getal is, maar wanneer je met oudere vrouwen wilt gaan daten, dan zou je aandacht dan ook zeker niet gericht dienen te zijn op de voor de handliggende leeftijdskloof. Ondanks dat dit sociaal gezien vandaag de dag wel heel gewoon lijkt om een ​​oudere man met een jongere vrouw samen te zien, zal deze trend waarschijnlijk gaan veranderen omdat vrouwen de belangrijkste kostwinners van een huishouden aan het worden zijn.

Dus op het moment dat je een aantrekkelijke oudere vrouw leert kennen, dan moet je je dus zeker niet gaan focussen op de datum die in haar paspoort staat. Een vrouw, ongeacht haar leeftijd, wil namelijk het gevoel hebben dat ze is uitgekozen door de man met wie ze daten is vanwege de persoon die ze is. Waardeer en complimenteer haar dus absoluut met haar zelfvertrouwen, haar energie en haar levendigheid. Daardoor zal ze zich veel meer betrokken voelen dan wanneer je haar zegt dat ‘ze er goed uitziet voor haar leeftijd’.

Hayley Quinn:            Datingcoach Hayley Quinn wil de liefde laten evolueren van ‘hij versus zij’ naar een model voor een vorm van liefde die eerlijker, fantastischer en sexier is.

15. Het spelen van spelletjes is de ultieme manier om oudere vrouwen kwaad te maken

Kari – Attractgetwomen.com

Speel geen spelletjes omdat het gros van de oudere vrouwen (het type dat je waarschijnlijk toch wilt gaan daten) zijn in staat om de onzin te doorzien en ze zullen deze bovendien niet accepteren. Ze weten namelijk maar al te goed wat ze willen en;één van die dingen is geen tijd verspillen met het spelen van spelletjes. Kortom, het spelen van spelletjes is een prima manier om een ​​oudere vrouw kwaad te maken en ervoor te zorgen dat haar interesse in jou als sneeuw voor de zon zal verdwijnen.

Kari:   Kari is de maker van Attract And Get Women. Het doel van de blog is om mannen te helpen vrouwen beter te leren begrijpen, meer succes te hebben met hen en gelukkiger te worden,al dan niet met een vrouw aan hun zijde.

16. Neem de touwtjes in handen en werp je op als leider

Justin Stenstrom – Elitemanmagazine.com

Een enorm goede tip voor het daten van oudere vrouwen is om de touwtjes in handen te nemen en een leider voor haar te worden. Er zal echter altijd enige intimidatiefactor in je achterhoofd zijn wanneer je als jongere man probeert om een oudere, aantrekkelijke vrouw te versieren. En oudere, aantrekkelijke vrouwen kunnen mannen al op grote afstand hun vertouwen in zichzelf laten ervaren. Indien je deze intimidatie over laat nemen, dan zullen je kansen om haar in de maling te nemen voorbij zijn. Maar op het ogenblik dat je er boven kunt komen te staan, dan komt alles vrijwel altijd wel in orde.

De beste manier om je erboven te plaatsen is om zelfverzekerd en gedurfd voor de dag te komen in alles wat je doet. Leid haar bijvoorbeeld door een restaurant of bar wanneer jullie samen uit gaan. Verder dien je direct en duidelijk te zijn als je met haar praat. Ook moet je laten merken dat je vertrouwen hebt in de dingen die je zegt en zeg aan welke dingen je denkt. Tevens moet je doorslaggevend zijn als het gaat om het uitkiezen van plannen van dingen die je samen met haar wilt ondernemen. Kortom: neem de leiding en zorg ervoor dat je je manifesteert als een echte man. Oudere vrouwen zijn hier namelijk dol op en vallen doorgaans als een blok voor dit soort mannen.

Justin Stenstrom:       Justin is een veel geprezen lifestyle coach, schrijver, ondernemer en spreker. Hij is tevens de oprichter van EliteManMagazine.com en de host van de Elite Man Podcast. Ooit wist hij angst, onzekerheid, depressie en een ongelukkig gevoel te overwinnen en zo een groot aantal struikelblokken in het leven uit de weg te ruimen. Tegenwoordig doet hij niets liever dan andere mensen helpen hetzelfde te doen!

17. Duidelijk zijn over de dingen die je wilt

Scott Valdez – Virtualdatingassistants.com

Zorg er altijd voor dat je duidelijk bent over de dingen die je wilt in een relatie met een oudere vrouw. Oudere vrouwen zijn immers “overal al geweest en hebben alles al gedaan” wanneer het gaat om het spel van dating. Ze hebben niet dan ook niet echt veel waardering voor allerlei spelletjes op dit gebied.

Wanneer je haar wilt vragen, dan moet je dat gewoon duidelijk doen. Zo dien je bijvoorbeeld openhartig te zijn over het soort relatie dat je zou willen hebben, dat wil zeggen friends with benefits of een langdurige romance. Onderzoeken hebben aangetoond dat naarmate vrouwen ouder worden, een goede communicatie meer gewaardeerd wordt dan alleen een bepaalde seksuele aantrekking, binnen een relatie.

Scott Valdez:  Scott, één van ‘s werelds toonaangevende online datingdeskundigen heeft in 2009 VirtualDatingAssistants.com opgericht en inmiddels duizenden mannen geholpen om hun perfecte partner online te vinden. Zijn team dat bestaat uit hoogopgeleide professionals stellen je profiel op, bewerken je foto’s, nemen al je berichten uit handen en maken de afspraakjes met de vrouwen die je graag beter zou willen leren kennen.

18. Moedig haar aan en erken de dingen die ze doet

Damona Hoffman – Damonahoffman.com

Vergeet niet dat, ondanks dat een oudere vrouw veel unieke levenservaringen heeft gehad die ze met je kan delen, ze eveneens wat gehecht zal zijn aan de manier waarop ze bepaalde dingen doet. Om die reden moet je haar aanmoedigen om nieuwe dingen samen met je te gaan doen en tegelijkertijd te erkennen hoezeer je de manieren weet te waarderen waar ze je wereld mee weet te verrijken.

Damona Hoffman:     Damona is een erkende datingcoach, host en datingdeskundige voor FYI TV (A + E Networks.) Damona organiseert tevens het wekelijkse radioprogramma “Dates & Mates” (iHeart Radio / UBN Radio.)

19. Onderschat de energie van oudere vrouwen niet

Sandy Weiner –  Lastfirstdate.com

Een geweldige tip voor het daten van oudere vrouwen is dat deze dames echt fantastisch zijn! Oudere vrouwen weten namelijk heel goed wie ze zijn, maar eveneens wat ze willen. Bovendien hebben ze doorgaans meer energie dan veel jongere dames. Indien het moeders zijn, dan zijn hun kinderen inmiddels al volwassen en is nu hun tijd aangebroken om te gaan schitteren. Ze beginnen bijvoorbeeld een nieuw bedrijf, gaan op reis en doen allerlei andere geweldige dingen met hun leven.

Sandy Weiner:           Sandy, oprichter van Last First Date, heeft zich volledig toegewijd aan het helpen van vrouwen van boven de 40 om een gezonde, buitengewone vormen van liefde te bereiken. Ze is een internationaal bekende spreker, datingcoach en maker van online cursussen, Ze heeft daarnaast honderden artikelen geschreven voor grote publicaties,zoals voor Mind Body Green, The Huffington Post, Psychology Today en The Good Men Project.

20. Weet wat je wilt en communiceert daar duidelijk over

Dennis Work – Guyvorce.com

Je weet dat je een rijk en dankbaar leven hebt geleid en je kunt niet wachten om haar te vertellen hoe lonend en waardevol deze zijn. Bovendien weet je exact wat je wel wilt en wat je zeker niet wilt als het gaat om een vrouw. Maar, net zoals jij, heeft ook zij al een heel leven geleid en weet ze maar al te goed wat ze wil. Dus vermijd allerlei onzin en zorg dat je authentiek bent. Dat wil zeggen, laat haar zien wie je werkelijk bent, je goede eigenschappen samen met je minder fraaie kanten. Ze moet immers van de echte jij gaan houden, niet van een geïdealiseerde versie, want juist met deze echte persoon zal ze een leven op gaan bouwen. Een enorm pluspunt is wanneer je authentiek bent, de kans groot zal zijn dat ze dit ook is. Jullie zullen er beide achter komen of je een blijvertje bent of dat het tijd is geworden om je zoektocht voort te zetten. Dat is hoe het zou moeten zijn, want dat is wat echte mannen en echte vrouwen van nature nu eenmaal doen.

Dennis Work: Dennis is de directeur van Guyvorce.com, een onafhankelijke blogsite met gratis adviezen op het gebied van echtscheidingen voor mannen.

21. Zelfvertrouwen, communicatie en creativiteit zijn van cruciaal belang tijdens het daten van een oudere vrouw

Jill Crosby – Greensingles.com

De drie belangrijkste eigenschappen die horen bij seksualiteit bij jongere mannen die oudere vrouwen daten, zijn:

  1. Zelfvertrouwen: een oudere vrouw, ongeacht of ze nu al dan niet seksueel meer ervaren is, waardeert zelfverzekerdheid in een man; maar desondanks die hij ook bescheiden (niet arrogant) te zijn. Zelfvertrouwen hebben,is namelijk heel sexy. Ze kiest ervoor om met jou te daten, dus weet dat je dat je haar wat te bieden hebt. Loop met je hoofd omhoog, schouders naar achteren getrokken en een brede glimlach op je gezicht.
  2. Communicatie: stel haar vragen, ontdek wat haar opwindt; luister en vraag door om details of verduidelijking te krijgen. Ze kan zich een beetje onzeker voelen over jullie leeftijdsverschil, dus stel haar gerust met welgemeende en oprechte complimenten. Zeg haar hoe mooi ze is en vertel wat je leuk aan haar vindt. In plaats van een “dick-pic” te sturen, dien je haar te zeggen wat je in de toekomst met haar wilt gaan doen. De verbeeldingskracht te gebruiken van een vrouw is de meest effectieve manier om haar wakker te schudden en te anticiperen op de volgende keer dat jullie samen zullen zijn.
  3. Creativiteit: probeer nieuwe dingen die ze altijd al eens heeft willen ondernemen; ontdek wat haar seksuele fantasieën zijn en neem de tijd om deze samen met haar te verwezenlijken. Geniet van haar hele lichaam voor het hebben van seks, zo kun je opeen aangename manier ontdekken welke dingen haar opzullen winden. Houdt ze van zacht en teder, juist van het ruigere werk of van een combinatie van deze twee opties? Beoordeel haar reactie en luister naar haar ademhaling. Ook kun je haar gewoon vragen of ze iets prettig vond. Zorg echter altijd ervoor dat je er helemaal bij bent met je gedachten en let goed op. Wordt dus niet dronken of slordig als je met haar wilt genieten.

Jill Crosby:     Jill is de eigenaar en oprichter van het Conscious Dating Network, met GreenSingles.com en SpiritualSingles.com. Als spreker en schrijver staat ze bovendien bekend om haar openhartigheid, kwetsbaarheid, eerlijke oprechtheid en humor, omdat ze singles helpt om tot bloei te kunnen komen in de wereld van het online daten en zo uiteindelijk hun levenspartners te vinden.

22. Oudere vrouwen zullen spelen van spelletjes veel minder tolereren

Chris Manak – Manicworkshops.com

Je moet altijd volwassen gedragen. Het klinkt vanzelfsprekend, maar oudere vrouwen hebben hun leven in de regel veel meer op de rot dan jongere dames. Ze hebben de pieken en de dalen van het leven al meegemaakt, ze hebben voor jou al gedate en vaak zijn ze financieel al gesetteld. Oudere vrouwen zullen dus een het spelen van spelletjes veel minder weten te waarderen en mannen die niet hun eigen leven hebben geleid eerder uit de weg gaan.

Chris Manak:  Chris is één van de toonaangevende dating- en lifestylecoaches voor mannen in Australië. Met zijn Manic Workshops, die hij al geeft sinds 2008, is hij geregeld te zien in nationale- en internationale media.

23. Houd bij het daten van oudere vrouwen ook rekening mee dat er meer is dan de dingen die jullie doen in de slaapkamer

Lucy Clarke – Welovedates.com

Stel haar vragen en luister ook echt naar het antwoord dat ze geeft. Er is namelijk niets heter voor een vrouw dan een man die geïnteresseerd is in de dingen die ze te zeggen heeft. Zorg er dan ook voor dat je in staat bent om een ​​intelligent gesprek met haar te voeren zodat ze steeds weer bij je terugkomt omdat ze meer wil.

Lucy Clarke:  Lucy is een schrijver met ruim 6 jaar ervaring op het gebied van werken met een breed scala aan online datingwebsites, Lucy heeft zich gespecialiseerd in het samenbrengen van singles van alle leeftijden. Hierbij maakt ze gebruik van minder bekende insiderinformatie waardoor de mensen die op zoek zijn naar liefde een aanzienlijk betere kans zal geven.

24. Zelfvertrouwen

Karen Lee Potter –  Karenleepotter.com

VERTROUWEN,inderdaad deze hoofdletters zijn geen foutje, en wel om de volgende reden: er is geen enkele oudere vrouw die op een kind wil passen, hoogstwaarschijnlijk is ze al een moeder en wil ze niet nog meer kinderen onder haar hoede krijgen. Op het ogenblik dat je een oudere vrouw benadert, dan dien je ervoor te zorgen dat je zeker bent van jezelf.

Dit is zowel van toepassing op hoe je je lichamelijk en emotioneel voelt. Maar ook op de manier waarop je je kleedt (dus niet als een jongen). Je zult namelijk nooit de plank meer misslaan als je je niet langer uitdost in een oude jeans en een kapot T-shirt. Houd bovendien de baseballpetjes beperkt tot een enkele keer dat je samen met je vrienden uit gaat. Oudere vrouwen willen immers bij iemand zijn die mannelijk en lichamelijk fit is. Wanneer je je schaamt om je shirt uit te trekken, dan zal ze dit opmerken en dat zal absoluut niet in jouw voordeel werken.

Raap je dus mentaal bijeen en weet welke kant je opwilt gaan als het je loopbaan betreft. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen woonruimte, niet langer meer bij mama in blijven wonen. Zoek hulp wanneer je problemen hebt met gevoelens van angst, woede of verslaving. Ze heeft waarschijnlijk al het nodige werk gedaan op het vlak van zelfhulp en wil nu een man die haar kan weet bij te houden. Ik denk dat alle vrouwen graag met iemand vertrouwd zijn, die niet verwaand is, maar wel assertief in plaats van agressief. Het is dan ook zeker zaak dat je zelfvertrouwen op gaat bouwen en het voortouw kunt nemen.

Karen Lee Poter:        Karen Lee is tegenwoordig host van een online talkshow, The KarenLee Poter Show en podcast die gaat over dating, seksualiteit en liefde. Karen Lee is een deskundige op het gebied van relaties met grote leeftijdsverschillen. Ze is eveneens schrtijver van het boek ‘A Cougar’s Guide to Getting Your Ass Back Out There’.

25. Je moet “oubollig” denken tijdens het communiceren

Rachel Russo – Rachelrusso.com

Denk “oubollig” als het gaat om communiceren met een oudere vrouw tijdens het daten. Met andere woorden, pak de telefoon en bel haar op, in plaats van haar een berichtje te sturen. Oudere vrouwen zullen namelijk een man weten te waarderen die geen belangrijke gesprekken op gang brengt in een paar karaktersof emoijs. Leg dus je toestel neer, geef haar je oprechte aandacht en voer een ouderwets gesprek van persoon tot persoon.

Rachel Russo: Rachel, is een zogenaamde matchmaker en coach op het gebied van dating en relaties.

26. Heb het lef om eerlijk te zijn tegen een oudere vrouw

Dan Munro – Tehinspirationallifestyle.com

De harten van oudere vrouwen zijn waarschijnlijk al enkele talloze keren gebroken in het verleden en ze hebben geen zin en tijd meer voor het spelen van spelletjes. Ze zullen zich sterk aangetrokken voelen tot een moedige, directe, no-nonsense man en hem absoluut weten te waarderen, in het bijzonder wanneer het gaat om interesses op seksueel vlak. Oudere vrouwen spelen echter geen seksueel spel meer, ze weten dat ze seks willen en schamen zich er niet meer voor. Laat hen weten wanneer je ook deze verlangens hebt, gewoon open en eerlijk, en zorg dat je erop voorbereid bent dat ze snel vooruitgang willen boeken op dit vlak. Ze kunnen je soms zelfs een beetje bang maken als ze eenmaal goed op dreef zijn.

Dan Munro:    Dan is een zogenaamde vertrouwenscoach, oprichter van de Brojo zelfontwikkelingscommunitie en de schrijver van de bestseller The Legendary Life. Als een voormalige waarderingszoekende Nice Guy helpt Dan anderen om ook Nice Guys te worden en bovendien om andere mensen te behagen om zo meer authentiek, extreem zelfverzekerd en sociaal succesvol te kunnen worden

27. Het is geen spel dat je speelt

Lisa Shield – Lisashield.com

Een heleboel jongere mannen willen daten met oudere vrouwen omdat ze denken dat ze meer seksueel ervaren zijn of omdat sommigen van hen al een poosje geen seks meer hebben gehad en ze de gelegenheid graag aan zouden willen grijpen om een jongere, en op seks beluste, man te versieren. Ondanks het feit dat al deze dingen waar kunnen zijn, dien je er rekening mee te houden dat je absoluut niet bezig bent met het spelen van een spelletje. Vrouwen, ongeacht hun leeftijd, kunnen immers emotioneel gehecht raken aan de mannen met wie ze het bed delen.

Niet alleen dat, maar ook zullen bepaalde oudere vrouwen zijn gekwetst en teleurgesteld worden door de mannen in hun leven en ze hebben dan ook een behoorlijk rugzak overgehouden aan eerdere relaties. Wanneer je dan ook vriendelijk en respectvol bent en je tijd steekt in het beter leren kennen van deze vrouwen, dan kan dat een fantastische ervaring voor jullie allebei zijn. Er zijn een heleboel vrouwen die open en enthousiast zijn over het idee om met jongere mannen te daten. Behandel ze om die reden gewoon goed. Zorg er bovendien voor dat het feit dat ze ouder zijn niet bagatelliseert, maar maak er evenmin een probleem van.

Lisa Shield:    Na het deelnemen aan maar liefst 100 eerste dates in 2 jaar tijd, wist Lisa Shield de liefde van haar leven online te vinden. Haar succes bracht haar ertoe om één van de eerste datingcoaches ter wereld te worden en ze blijft bovendien behoren tot de meest gewilde deskundigen op dit gebied. Lisa heeft inmiddels al duizenden singles geholpen om hun grote liefde te vinden via haar unieke Naked Dating-programma.

28. Zorg ervoor dat je niet wordt betrapt op het staren naar die schattige jongere dame

Denise Levy – Missmatchmakerlive.com

Maak geen groot issue van het leeftijdsverschil. Het is niet nodig om je aandacht juist daarop te blijven richten. Ze is zich er namelijk heel goed van bewust en wanneer ze zich er niet prettig bij voelt, dan zou ze er niet mee in hebben gestemd om met je te gaan daten. Vrouwen die jongere mannen daten, hebben echter veel meer concurrentie en zij zijn zich daar eveneens maar al te goed van bewust. Wat je ook doet, laat je dus niet betrappen op het staren naar een schattige jongere dame tijdens je date met een oudere vrouw. Oudere vrouwen kunnen immers in bepaalde gevallen veel doorslaggevender en meedogenlozer zijn. Geef haar dus de aandacht die ze verdient, loop achter haar aan alsof ze de enige vrouw op aarde is en je zult op meerdere manieren hiervoor worden beloond.

Denise Levy:  Denise is een professionele matchmaker met een enorme ervaring binnen de datingwereld (ze loopt hier immers al mee sinds het haar 1996). Ze bezit en exploiteert persoonlijk een Boutique MatchMaking & Coaching Agency in Destin en werkt samen met alleenstaanden en andere matchmakers verspreidt over heel de Verenigde Staten.

29. Speel geen spelletje met haar

Shimrit Elisar – Onlinedatingbook.co.uk

Eigenlijk is het beste advies van allemaal:speel nooit spelletjes. Oudere vrouwen weten in de regel namelijk maar al te goed wat ze willen en hebben daarom de neiging om onafhankelijker te zijn, dus hebben ze ook vaak een zeer lage tolerantie voor het soort dingen dat jongere vrouwen wel verdragen of waar ze zelfs aan meedoen. Op het moment dat je geïnteresseerd bent, dan kun je daar volkomen eerlijk over zijn (en duidelijk aangeven waar je in precies geïnteresseerd bent). Oudere vrouwen waarderen het immers enorm als je respectvol en eerlijk bent.

Shimrit Elisar:            Shimrit is niet alleen journalist, maar ook online datingprofessional en schrijver van ‘Everyone’s Guide to Online Dating’, de eerste online datinggids voor het Verenigd Koninkrijk. Shimrit gebruikt op een sociale manier het internet, en doe dit al sinds de uitvinding van het web en heeft gewerkt aan een aantal van de grootste datingsites in Groot-Brittannië.

30. Eerlijk en authentiek zijn

Rachel Moheban-Wachtel – Relationshipslite.com

Oudere vrouwen weten heel goed waar ze naar op zoek zijn in een partner omdat ze meer ervaren en zelfverzekerd zijn. Het is dan ook van belang als je gaat daten met een oudere vrouw om hoffelijk te zijn en dat je je altijd als een heer weet te gedragen. Je moet dan ook altijd eerlijk en authentiek zijn omdat oudere, meer ervaren vrouwen zonder veel moeite een gebrek aan oprechtheid weten te herkennen.

Rachel Moheban-Wachtel:    Rachel is ruim 18 jaar werkzaam als psychotherapeut in New York City en is bovendien gespecialiseerd in de behandeling van stellen en relatieproblemen. Ze biedt zowel persoonlijke als virtuele counseling aan en heeft daarnaast een zelfstudieprogramma ontwikkeld om koppels te helpen bij het oplossen van de vijf meest voorkomende problemen die een relatie parten kunnen spelen.

31. Oudere vrouwen weten precies wat ze willen

Jessie Kay – Therealmatchmaker.com

In sommige gevallen is jonger zijn niet altijd beter, zo zijn er bijvoorbeeld jongere vrouwen die nog altijd de dateringwereld aan het verkennen zijn, maar nog niet goed weten wat ze willen, ze moeten dus nog erg veel leren. Een oudere vrouw heeft daarentegen meestal een veel concretere visie op de dingen die ze wil en wat ze ermee gaat doen wanneer ze deze eenmaal heeft. Ze zijn om die reden minder snel geneigd om “spelletjes te spelen” en juist meer bereid om te doen waar ze naar verlangen.

Jessie Kay:     Jessie, ook wel “The Real Matchmaker” genoemd zit al ruim 21 jaar in het vak en kan nog altijd eerlijk zeggen nog steeds verliefd te zijn op de liefde. Als matchmaker is het van cruciaal belang dat deze je een beetje geeft van de dingen die  je wilt en nog heel veel meer van wat je nodig hebt. Ware liefde is dan ook het geheime wapen van Jessie om jou te kunnen bereiken.

32. Houd het aanvankelijk luchtig en leuk

Doc Love – Doclove.com

Houd het luchtig en grappig, zonder zware onderwerpen, geen negatieve zaken en zonder iemand naar beneden te halen. Houd het gesprek positief en opbeurend en zorg ervoor dat je een goede luisteraar bent die bovendien niets ten nadele zegt over exen.

Doc Love:       Doc Love is sinds 1965 een soort beste vriend van iedere man als het gaat om het geven van advies die betrekking hebben op relaties en het daten van vrouwen. Hij heeft een populaire column geschreven op ’s werelds nummer ëén website voor mannen, AskMen.com (met dating- en relatieadvies voor jongens en mannen) en is tevens te zien tijdens een groot aantal grote mediaoptreden, zoals FOX News, Time Magazine, The 9-5-0 / Houston, KIIS / Los Angeles en nog een heleboel andere.

33. Focus je op wat jullie gemeen hebben,in plaats van op de verschillen

Joshua Pompey – Nemvio.com

Een groot aantal oudere vrouwen zal blij zijn om met je te daten. Ze zullen vol verwachting zijn waardoor je hen zeker niet het gevoel moet geven dat ze alleen maar ouder zijn. Dit is dan ook de sleutel, maar wanneer je veel jonger bent, dan kan dat in het begin wel aanvoelen alsof je je gedraagt als een olifant in de porseleinkast. Maar hoe meer je haar behandelt alsof ze een volkomen gelijkwaardig persoon is, je geen commentaar gaat geven en haar zich jong kunt laten voelen, dan zul je merken dat het leeftijdsverschil een factor zal worden die er niet toe doet.

Het maken van grappen over cougars, het voortdurend verwijzen naar momenten die jullie beide duidelijk van elkaar scheiden of juist het leeftijdsverschil zullen benadrukken, zal alleen maar ervoor zorgen dat de ​​kloof groter wordt en dat ze zich alsmaar ongemakkelijker zal voelen in je nabijheid.

Joshua Pompey:         Joshua helpt al sinds 2009 online daters met een slagingspercentage van ruim 99 procent. Wanneer je meer over de werkwijze te weten wilt komen, dan kun je altijd Nemvip.com bezoeken. Hier kun je lezen op welke manier hij je online datingleven, als man, kan helpen verbeteren.

34. Weet wat je wilt en ben hier volkomen eerlijk over

Melissa Josue –  Happyhelathyrealtionship.com

Een uitstekende tip voor het daten van oudere vrouwen is: weten wat je wilt en dit ook duidelijk weten te communiceren door middel van zowel de juiste woorden als de juiste daden. Ben je alleen voor de lol en ontspanning aan het daten of ben je aan het daten om ‘de ware liefde’ te kunnen vinden? In beide gevallen heb je totaal verschillende bedoelingen en resultaten die je wilt bereiken. Indien je echter vanaf het begin niet duidelijk maakt wat je bedoelingen precies zijn of wanneer je wisselende signalen afgeeft, dan weet je bijna zeker dat er een heleboel drama je te wachten zal staan.

Melissa Josue:            Melissa is een blogger op Happyhealthyrelationship.com en geeft relatieadvies. Verder is ze een dating-succescoach voor vrouwen die gespecialiseerd is in het helpen van vrouwen bij het vinden van hun weg in de ingewikkelde wereld van het daten met bijvoorbeeld een alleenstaande vader of een gescheiden of scheidende man zodat ze hun behoeften kunnen bevredigen, maar desondanks weten te voorkomen dat ze de plaatsvervangende vrouw zullen worden en een gelukkige, gezonde relatie op kunnen bouwen.

35. Oudere vrouwen hebben minder geduld als het gaat om mannen die nep zijn

Damien Diecke –  Schoolofattraction.com.au

Je zult direct moeten vergeten dat ze ouder zijn dan jij, stop verder met proberen om je meer volwassen voor te doen of te pretenderen dat je iets bent wat je (nog) niet bent. In de regel zullen vrouwen afknappen op door mannen die nep zijn, en oudere vrouwen hebben er zelfs minder geduld mee in vergelijking tot de meeste jongere dames. Mannen en jongens kunnen eenvoudig geïntimideerd worden door een vrouw die meer volwassen is, maar desondanks wil ze alleen maar daten met de echte jij, en wanneer je je voordoet als iets ander, dan zal dat de relatie absoluut weten te verzieken.

Damien Diecke:         Danien was het beu om met de typische leugens en manipulerende werkelijkheid binnen de wereld van de versierkunstenaars om te gaan en besloot daarom om zijn levensbegeleiding en hypnose-kwaliteiten in te zetten om mannen een alternatieve manier te bieden om hun zelfvertrouwen te vergroten en meer zelfbewuste versies van zichzelf te kunnen worden. Acht jaar later is zijn bedrijf, School of Attraction, uitgegroeid tot het meest succesvolle bedrijf binnen de datingcoaching van Australië.

36. Begrijp wat ze mee hebben gemaakt

SHANNON TEBB –  SHANNYINTHECITY.COM

Je dient in staat te zijn om te begrijpen wat ze mee hebben gemaakt. Ze geven de voorkeur aan een echte relatie, dus vermijd hen berichtjes te sturen en bel hen gewoon even op. Hoffelijkheid is namelijk niet iets dat alleen in een ver verleden hoort. Dus maak dit tot je prioriteit om haar als een dame te behandelen en een echte heer voor haar te zijn.

Oudere vrouwen hebben eveneens meer ervaring en weten vaak exact wat ze willen. Indien ze agressief of waakzaam lijken, dan is het dus jouw taak om deze barrières weg te nemen en te laten zien dat het ook anders kan. Communicatie is van erg groot belang hierbij. Ze willen namelijk feedback krijgen en graag weten hoe jij je voelt. Op het moment dat je niet geïnteresseerd bent, dan mag je absoluut geen spellen met hen spelen en kun je beter volkomen eerlijk tegen hen zijn. Oudere vrouwen hebben namelijk geen tijd te verliezen en die eerste indruk die je achterlaat zal cruciaal zijn. Wanneer je op emotioneel intellectueel vlak niet met hen in contact weet te komen en je bent gekleed als een sloddervos, dan heb je doorgaans je kansen verspeeld.

Shannon Tebb:           Shannon in Toronto’s Boutique Matchmaker die zich heeft gespecialiseerd in het 100 procent dateklaar maken van singles. Ze maakte onder andere haar opwachting in de Toronto Star, Huffington Post, VICE, Oh So Cosmo, KISS 92.5, CBC radio, The Globe and Mail, Divorce Angels en was daarnaast de woordvoerder van Zoosk.

37. Speel geen spelletjes met moderne technologie tijdens het daten met oudere vrouwen

Sarah Ryan – Sarahlouiseryan.com

Vrouwen met wat meer levenservaring zijn zich er erg goed van bewust dat hoffelijkheid nog altijd van deze tijd is, of in ieder geval hopen ze dat dit nog steeds bestaat. Ze zijn niet op zoek naar datingspelletjes die tegenwoordig veel worden gespeeld en die gebruikmaken van de hedendaagse technologie, ze willen gewoon daten, ze willen verleid en versierd worden en ze willen er moeite voor doen om hun perfecte match te vinden. Ze hebben dan ook de neiging om zichzelf niet al te serieus te nemen in de wereld van de dating als bijvoorbeeld de dames van in de twintig zouden doen wanneer zij opzoek gaan naar de ware liefde. Het is werkelijk heel verfrissend zoals zij te werk gaan.

Sarah Ryan:    Sarah is een datingdeskundige, maar ook een voor een belangrijke award genomineerde ondernemer, matchmaker en tot slot een dating- en lifestyle blogger. Ze is een enorme liefhebber van reizen en van luxe goederen en diensten. Ze is dol opeten en gepassioneerd als het draait om het koppelen van mensen als het gaat om liefde, maar eveneens binnen het bedrijfsleven.

38. Blijf altijd oprecht

Eddy Baller – Ultimatemanbuilder.com

Laten we bij het begin beginnen, de juiste aanpak. Het benaderen van een oudere vrouw is nagenoeg hetzelfde als het benaderen van een jongere dame, behalve dat je zou kunnen spreken van een bepaalde leeftijdskloof. Je krijgt wellicht te horen: “Ik ben te oud voor jou” en als dat het geval is, dan kun je daar beter niet op reageren. Even snel een neutraal antwoord geven en van gespreksonderwerp veranderen is zeker het devies. Je zou kunnen zeggen: “Dit gaat niet over leeftijd” of iets dat daar op lijkt. In geen geval dien je er een groot probleem van te maken. Oudere vrouwen worden nu eenmaal niet zo vaak benaderd als jonge dames, dus jouw compliment zal absoluut meer impact hebben.

Eddy Baller:   Eddy is een datingcoach die zich in het bijzonder richt op persoonlijke ontwikkeling en is gespecialiseerd in het overwinnen van angsten. Hij helpt mannen en jongens om persoonlijke struikelblokken te overwinnen en het soort man te worden waar vrouwen naar verlangen en die andere mannen zullen respecteren.

39. Weet wie je bent

Cosmo Currey – Hersmile.com

Weet wie je bent. In je jeugd leer je doorgaans te achterhalen wie je bent. Vaak is het echter een strijd tegen wie je wilt zijn en hoe je gezien wilt worden. Het beeld dat je laat zien op bijvoorbeeld social media is slechts sporadisch een realistische afspiegeling van je ware ik. Oudere vrouwen zijn doorgaans niet op zoek naar een man die zijn identiteit nog moet gaan vormen. Ze willen daarentegen iemand die zegt; ‘dit is wie ik ben‘, dit zijn mijn sterke punten en ik omarm mijn minder goede kanten eveneens. Ik begrijp mijn totaal beeld helemaal en weet wat het inhoudt. Zodra je dat kunt doen, dan zul je je kansen aanzienlijk weten te vergroten ten aanzien van oudere vrouwen.

Cosmo Currey:           Cosmo is de eigenaar en Managing Director van de voor meerdere awards genomineerde site HerSmile.com. Hij heeft de laatste drie jaar de gedragingen achter het vinden van een partner bestudeerd. HerSmile is ontwikkelt als een alternatief voor de hedendaagse manier van online daten.

40. Ze willen dat je energie overeenkomt met die van hen

Patrick King – Patrickkingconsulting.com

Besef waarom ze juist jou uitkiezen en geen oudere man. Wat een jongere man voor hen vertegenwoordigt, is bijvoorbeeld avontuur, adrenaline, wervelende romantiek en in het bijzonder de nodige opwinding. Het gaat dus helemaal niet om status, prestige of om hen te behandelen als een prinses. Ze willen opgewonden en bewonderd worden door iemand die de energie heeft om bij die van hen past. Houd dit gegeven dus zeker in gedachten op het moment dat je van plan bent om te gaan daten, te gaan praten, te gaan flirten en het naar een hoger niveau tillen van een oudere dame.

Patrick King:  Patrick is een zogenaamde Social Interaction Specialist en gesprekscoach die zich heeft gevestigd in San Francisco. Hij richt zich op het gebruik van zijn unieke emotionele intelligentie en het begrip van de menselijke interactie om emotionele barrières te kunnen doorbreken, vertrouwen te kunnen opwekken en mensen uit te rusten met juist die tools die ze nodig hebben om succesvol te kunnen zijn of worden.

41. Goed zijn in seks

Dave Perrotta – Postgradcasanova.com

Goed zijn in seks. Dit zal, nog meer dan vrijwel al het andere, ervoor zorgen dat oudere vrouwen naar je terug zullen komen. Dat komt omdat ze de waarde van fantastische seks inmiddels hebben leren kennen. De meeste mannen en jongens weten echter niet wat ze in de slaapkamer moeten doen. En dus zijn oudere vrouwen keer op keer niet bepaald tevreden nadat ze samen het bed hebben gedeeld. Dus, wanneer je hen een goede ervaring op dit vlak weet te geven, dan zullen ze bij je blijven voor meer.

Dave Perrotta:            Dave is de oprichter van PostGradCasanova.com. Hij reist al twee jaar over heel de wereld en leert mannen op welke manier ze een gesprek kunnen voeren en succesvol kunnen zijn met vrouwen.

42. Ze wil niemand die doet alsof hij even oud is

Sebastian Harris – Globalseducer.com

Gedraag je in geen geval als een klein kind. Ze is een volwassen vrouw die haar zaken goed op orde heeft. Wellicht heeft ze zelfs kinderen en het laatste wat ze wil is een kleine jongen die nog meer onvolwassen lijkt dan haar kinderen of de kinderen van haar vriend(inn)en. Kleed je dus passend op het ogenblik dat je een oudere vrouw wilt benaderen. Spreek tevens als een volwassen man en vermijd “jargon van de jongeren” om er gewoon cool voor de dag te komen. Dit zal immers niet werken. Ja, ze wil daten met een avontuurlijke jongeman die meer energie heeft dan de meeste mannen van haar leeftijd, maar ze wil absoluut geen afspraakje met een kind.

Sebastian Harris:        Sebastian is een reislustig persoon en een echte liefhebber van vrouwen die de laatste vijf jaar vrouwen heeft ontmoet en versierd over heel de wereld. Zijn wereldwijde datingreis stelde hem uiteindelijk in staat om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten. Momenteel ondersteunt en inspireert hij mannen om ook zelf aan een dergelijke reis te beginnen.

43. Vergeet niet dat jonger zijn een enorm voordeel kan zijn

Matthew Valentines – Personaldatingassistants.com

Jongere mannen die oudere vrouwen willen daten, dienen goed te begrijpen dat hun voorkeur hen in feite een enorm voordeel op zal leveren. De meeste jonge mannen proberen namelijk eveneens jonge dames te daten. Vaak is het zelfs zodat ze aanzienlijk veel jongere dates zullen hebben. Persoonlijke datingassistenten hebben echter de kans gekregen om een ​​antwoord te krijgen waarom een oudere vrouw minstens vier keer beter is dan het daten van een vrouw die jonger is.

Matthew Valentines:  Matthew is een online datingbegeleider en uitvoerend directeur bij PersonalDatingAssistants.com. Als aantrekkingsexpert in hart en nieren reist hij heel de wereld over op zoek naar mooie dames, maar ook nieuwe manieren om mannen te kunnen helpen met hun online datingpreoces.

44. Spreek je uit

Julie Ferman – Julieferman.com

Indien je je van nature aangetrokken voelt tot en een “goede date” met een vrouw die ouder is dan jij, dan is het zaak dat je dit ook echt kenbaar maakt en uitspreekt. Vrouwen zijn namelijk zo gewend aan (en misschien zelfs geïndoctrineerd door) de culturele waarde die vandaag de dag nog steeds in zwang is, en die stelt dat mannen wel een jongere dame kunnen daten, maar dat dit een heel ander verhaal wordt ten aanzien van oudere  vrouwen die een afspraakje willen hebben met een jongere man. Hierdoor kunnen vrouwen vaak wantrouwend zijn wanneer ze worden benaderd en worden versierd door een jongere man.

Ze vraagt zich dan ook vaak af wat je motieven zijn. En wellicht is ze bang dat wanneer ze voor een jongere man valt, dit misschien alleen maar een leuke nieuwigheid voor hem is, maar dat hij haar uiteindelijk dumpt als een afgedankt gebruiksvoorwerp en zij gedesillusioneerd en met lege handen achterblijft.

Julie Ferman: Julie is een persoonlijke matchmaker en datingcoach )al vanaf 1990) en ze is verantwoordelijk voor ruim 1100 gesloten huwelijken. Het verlenen van diensten aan zowel mannen als vrouwen, waarbij de inschrijving overigens gratis is, om op die manier in aanmerking te komen voor persoonlijke adviezen op het gebied van matchmaking, om uitnodigingen voor evenementen te ontvangen en om te daten in veilige coachingfora, podcasts en dergelijke is haar levenswerk.

15 REACTIES

Comments are closed.