De gezondheid, spijsvertering en welzijn van uw hond verbeteren dankzij een overheerlijke maaltijd topper? Een nieuwe trend met énorm veel gezondheidsvoordelen voor uw hond!

Net zoals mensen, hebben honden ook vaak last van spijsverteringsproblemen en een opgeblazen gevoel. Dit is helaas niet altijd zichtbaar voor hondenbaasjes waardoor veel honden met dit vervelende ongemak blijven zitten. Gelukkig kan je dit veelvoorkomend probleem eenvoudig oplossen met een maaltijd topper, dus zonder van voeding te veranderen!

Maar liefst 70% tot 80% van het immuunsysteem van uw hond bevindt zich in het spijsverteringskanaal.

De Toshi Healthy Topping is een unieke mix van vitaminen die u direct over de brokjes van uw hond kan strooien. Naast de vele vitaminen zijn deze toppings een grote bron van probiotica, dit zijn levende en noodzakelijke bacteriën die de spijsvertering stimuleren.

Wist je dat heel wat hondenvoeding wel probiotica bevat, maar meestal worden toegevoegd vóór het kook- en vriesdroogproces? Dit degradeert de werking van de probiotica, waardoor ze ondoeltreffend worden. In de Toshi Healthy toppings worden alle levende probiotica en vitaminen na deze verwerkingsprocessen toegevoegd, zodat ze maximaal effectief kunnen zijn.

Is zo’n maaltijd topping iets voor mij?

Daar zijn we bijna zeker van! Een Healthy Topper is namelijk een énorm makkelijke en leuke manier om de maaltijd en gezondheid van je hond een énorme boost te geven. Dit heeft rechtstreeks een positief effect op de spijsvertering, immuniteit en welzijn van je hond. Deze toppers bevatten naast hoogwaardige ingrediënten, ook:

  1. Extra vitaminen: voor een sterke immuniteit en betere gezondheid van jouw hond.
  2. Probiotica: minder maag- en darmklachten en gezonde werking van de darmen (=70%-80% van het immuunsysteem!)
  3. Vlotte spijsvertering: minder spijsverteringsklachten zoals constipatie, diarree, winderigheid en een opgeblazen gevoel.
  4. Extra smaak: de toppings voegen een extra overheerlijke smaak toe aan de droge brokken, waar elke hond van zal smullen!
  5. Premium kwaliteit: dankzij deze toppers maak je van elke maaltijd een overheerlijke en gezonde luxe maaltijd! ?

Waar kan ik deze Healthy Toppings proberen?

Via Bol.com en hun eigen website zijn ze vaak uitverkocht Maar – op moment van schrijven – zijn er terug te koop via hun eigen webshop met een 2+1 gratis actie!

Ze Magazine - Lifestyle trends