Niet iedere vrouw weet hoe ze een man kan krijgen die van haar houdt, wanneer dat ook voor jou geldt en je een man wilt die voor altijd verliefd op je is, dan zou je jezelf af kunnen vragen of de man, die je erg leuk vindt, hetzelfde voor je zal voelen. Hij is immers in jouw ogen de man van je dromen, en je bent simpelweg zot op hem. Je wilt hem weliswaar nu al dicht bij je hebben, maar helaas is je dat nog steeds niet gelukt. Je bent echter bereid om alles te doen wat noodzakelijk is om hem na te jagen en hem, net zoals jij, aangetrokken te laten voelen en vreselijk verliefd op je te laten worden. Hoewel je maar al te goed weet dat dit een enorme klus zal zijn.

In dit artikel zul je gelukkig een aantal basis- en minder basale dingen leren die een vrouw zou kunnen doen om een ​​man naar haar toe te trekken en hem verliefd op haar te laten worden.

1Blijf hoop houden

Blijf hoop houden. Indien je wilt dat een man verliefd op je wordt, dan dien je altijd hoopvol te blijven. De hoop verliezen kan namelijk een negatieve uitwerking hebben, niet alleen wanneer je probeert het hart van een man te winnen, maar eveneens in allerlei andere zaken die je doet in je dagelijks leven. Blijf dan ook hopen op het beste, maar verlies daarbij de realiteit niet uit het oog. Zodra je een man achterna loopt en wilt dat hij verliefd op je wordt, dan zul je te maken kunnen krijgen met twee waarschijnlijke uitkomsten:

  1. Hij wordt eveneens verliefd op jou, of
  2. Hij kan je gevoelens voor hem niet beantwoorden en zal je afwijzen.

Bij het najagen van de liefde van een man is het van belang om hoopvol te zijn en om positief te blijven. (Ieder mens lijkt extra aantrekkelijk en verleidelijk op het moment dat hij, of zij, goede, positieve gevoelens uitstraalt.) Maar het is niet verstandig om al je hoop af te laten hangen van het behalen van het succes waar je van droomt. Hij heeft gevoelens net zoals jij die hebt, en niemand anders heeft enige controle over het hart en de gevoelens van een ander.

Hij is wellicht net zo geïnteresseerd in je als dat hij bent in hem. Door gemotiveerd te blijven, door hoop te houden en stappen te ondernemen om erachter te komen hoe de situatie er werkelijk voorstaat, kom je te weten of je hem ooit kunt krijgen. Je dient je echter ook voor te bereiden op ieder scenario en elke uitkomst. Op het moment dat deze man niet degene voor jou is, zal er een andere man op je levenspad verschijnen. De hoop mag je dus nooit zomaar verliezen.

2Jezelf zijn en blijven

Jezelf zijn en blijven op het moment dat je probeert een man verliefd op je te laten worden is van cruciaal belang. Jezelf zijn, en dus geen rol te gaan spelen, als het gaat om je persoonlijkheid en je karakter is essentieel want wanneer je doet alsof je anders bent, dan je echt bent, wanneer je probeert het hart van een man te winnen, dan zal dat zeker niet in je voordeel uitpakken.Door te proberen anders over te komen, geef je duidelijk aan of suggereer je dat je jezelf niet op je gemak voelt. Veel mannen zullen deze tekortkoming namelijk zonder al te veel moeite bij je opmerken en snel ongeïnteresseerd raken.

Wellicht kun je de façade enkele enkele weken, maanden of zelfs jaren laten in stand houden. Maar vroeg of laat zul je je ware persoonlijkheid niet langer kunnen verbergen en zal hij het beu worden om te proberen te achterhalen wie je werkelijk bent, wat je werkelijk leuk vindt, en op welke momenten je werkelijk oprecht bent. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat:

  • Als je een verantwoorde baan hebt, je niet het domme blondje moet gaan spelen.
  • Als je het dragen van hoge hakken werkelijk haat, je dan geen stiletto’s moet gaan dragen.
  • Je hond niet alleen altijd naast je zit, maar ook naast je in bed slaapt, jullie daar beter over kunnen praten.
  • Je kinderen hebt, je dit absoluut op tijd dient aan te geven.

De beste relatie is een langdurige relatie. Zodra een man waanzinnig verliefd op je wordt, dan wil je immers deze liefde lang in stand houden, dus kun je maar beter vanaf het begin gewoon jezelf zijn en blijven.

3Ben je bewust van je uiterlijk

Laat je uiterlijk niet de reden zijn voor een teleurstelling. Door je uiterlijk kun je namelijk ene heleboel winnen of verliezen zeker wanneer het gaat om dating. Om een ​​man te behagen en hem geïnteresseerd in je te laten worden, dien je representatief voor de dag te komen. Ben je dan ook bewust van de kleding die je draagt, maar ook van heit feit dat je haar schoon is en of je op de juiste wijze gekleed bent.

Uiteraard wil je er sexy uitzien voor de man die je graag verliefd op je wilt laten worden, maar sex-appeal wil niet per definitie zeggen dat je kleding moet gaan dragen die je lichaam als een tweede huid omhult en waarbij het decolleté veel te diep is. Jeans en een T-shirt met door de wind warrig haar kunnen even goed sexy zijn als een verzorgde look in een formele outfit, maar dan wel tijdens de juiste gelegenheden.

Kies om die reden altijd met zorg je kleding en je stijl zodat deze bij een bepaalde gelegenheid passen. Maar let eveneens op hoe je eruit ziet. Doe je best om er zo goed mogelijk uit te zien, waar je ook naartoe gaat. Je weet namelijk nooit waar en wanneer je onverwachts de man van je dromen tegen het lijf kunt lopen. Dus, voordat je de deur uitgaat voor een snelle boodschap, trek je voortaan even een schoon T-shirt aan.

4Luister en blijft niet alleen maar praten

Wanneer je de man wilt behagen waarvan je hoopt dat hij voor je zal vallen, dan is het belangrijk dat je ook naar hem luistert. Praat dus niet alleen maar. Zodra je onophoudelijk praat wanneer je zenuwachtig bent, dan dien je een andere manier te vinden om met je zenuwen om te gaan. Veel vrouwen maken echter de fout om meer te praten dan te luisteren zodra ze in de buurt van een potentiële mannelijke partner zijn. Vrouwen zijn uiteraard niet de enige: talloze mannen doen precies hetzelfde, maar dit is een grove fout die je gemakkelijk de man van je dromen kan kosten.

Zelfs een man die in het algemeen niet spraakzaam is zal zeker iets te zeggen hebben. Iedereen vindt het namelijk leuk om ‘gehoord’ te worden. Wanneer je voortdurend blijft praten zonder hem de ook kans te geven om zichzelf te uiten, dan zal hij waarschijnlijk teleurgesteld in je zijn. Door het hem lastig te maken om aan het ​​woord te komen, zou je je kansen om deze man verliefd op je te laten worden sterk kunnen verminderen.

5Laat vertrouwen zien

Vertrouwen staat centraal in elke relatie. Het is zekerwaar dat bepaalde vrouwen carrière lijken te maken door mannen na te jagen. Je doet er dan ook goed aan om geduldig te zijn en hem niet te hard te pushen om belangrijke beslissingen te nemen. Geduld zal zeker zijn vruchten afwerpen. Door geduldig te zijn en het rustig aan te doen wanneer je probeert een man verliefd op je te laten worden, dan zul je er niet vanuit gaan dat hij direct verliefd op je wordt of meteen positief reageert op je avances.

6Heb geduld

Veel mannen zullen absoluut de tijd nodig hebben om te beslissen of hij klaar is om al dan niet een ​​relatie met je aan te gaan. Op het moment dat hij je leuk vindt, dan zal hij dat duidelijk maken. Maar daag hem nooit uit om snel te beslissen of hij je leuk vindt of niet.

7Anders zijn dan anderen

Beter zorg je ervoor dat je anders bent dan andere vrouwen. Wanneer veel vrouwen de strijd aan zijn gegaan om zijn aandacht te winnen en heel hard hun best doen om hem verliefd op hen te laten worden, dan zal differentiatie je absoluut een voorsprong bezorgen.

Dit kan door hem tastbare of ontastbare bewijzen te bieden die hem het idee geven dat jij de beste keuze voor hem bent.

8Niet bezitterig zijn

Verder dien je niet te bezitterig te zijn nog voordat hij zijn liefde aan jou heeft toevertrouwt. Talloze vrouwen maken namelijk de fout om al te bezitterig te zijn ten opzichte van een man nog voordat hij zelfs maar zijn liefde voor hen toe heeft gegeven. Indien dit het geval is, dan kun je echter wel proberen om hem tegen andere vrouwen te beschermen, zodat je de enige vrouw in zijn leven blijft.

Bezitterig zijn is een strategie die gedoemd is om te mislukken. Laat de man beslissen wat het beste voor hem is. Wanneer jij de keuze voor hem bent, dan zal hij zeker verliefd op je worden.

9De juiste moraal doet wonderen

Door de juiste moraal te hebben kun je een ​​man overtuigen om van je te houden. Niemand wil immers iets beginnen met een persoon die niet te vertrouwen is. Mannen houden van vrouwen die gedisciplineerd en niet opdringerig zijn. Gedraag je op een volwassen manier en behandel hem respectvol, net zoals je van hem verwacht dat hij respect voor jou zal; hebben.

10Toon waardering

Iedereen krijgt graag zo nu en dan een schouderklopje,ook de man waarvan je hoopt dat hij ooit verliefd op je zal worden. Door hem,op een niet overdreven manier, af en toe te laten weten dat je hem weet te waarderen, bijvoorbeeld omdat hij erg hard werkt, zo goed is in zijn sport of gewoon omdat hij zo leuk met zijn hond omgaat, zal hij ook positief over jou gaan denken en kunnen er eerder gevoelens van verliefdheid ontstaan.

11Positief zijn over zijn vrienden

Wanneer je positief bent over de vrienden van de man die je verliefd op je wilt laten worden, dan zal hij jou eveneens gaan zien als een positief persoon. Bovendien zal hij in jou geen bedreiging zien van de vriendschappen die hij met zijn maten op heeft gebouwd.

12Zoek een gemeenschappelijke interesse

Als je een gemeenschappelijke interesse hebt met de man die je verliefd op je wilt laten worden, is dit een perfecte manier om een band op te bouwen. Indien dit echter niet het geval is, dan kun je je gaan verdiepen in de interesses die hij heeft zodat je daarover wat vaker een gesprek met hem aan kunt gaan (of zelfs een keertje samen iets ondernemen dat daar wat mee te maken heeft). Op die manier laat je zien dat je werkelijk in hem geïnteresseerd bent.

13Attent zijn

Vaak wordt gezegd dat de liefde van de man door de maag gaat. Van dit gegeven zou je, in de breedste zin, gemakkelijk gebruik kunnen maken. Zo zou je bijvoorbeeld hem uit kunnen nodigen voor een etentje en zijn favoriete gerecht klaarmaken of tijdens de lunch zijn lievelingskoekje voor hem meebrengen. Uiteraard kun je op ene heleboel verschillende vlakken attent zijn ten aanzien van de man die je graag verliefd op je ziet worden. Je kunt hem immers ook aanbieden om hem te helpen bij de enorme berg werk die er nog op zijn bureau ligt of bij het uitvoeren van vervelende klusjes bij hem thuis.

Bonus tip: geef hem complimentjes! 

Op het moment dat je trouw aan jezelf kunt zijn en al dergelijke kwaliteiten kunt laten zien, dan zal je perfecte match absoluut verliefd op je worden.

Ze Magazine - Lifestyle trends

71 REACTIES