Op het moment dat je merkt dat je een oogje hebt op een meisje of een vrouw, dan kan het best lastig zijn om te weten te komen of ze dezelfde gevoelens voor jou heeft. Er zijn immers zoveel manieren om met elkaar te communiceren dat het nog altijd verrassend is om te merken dat mensen moeite hebben om eerlijk over hun gevoelens te zijn. Het lijkt er soms zelfs op dat hoe meer je met iemand gaat praten, hoe minder je elkaar te zeggen hebt. Maar zo hoeft het gelukkig niet altijd te zijn. Op het ogenblik dat je dus een meisje leuk vindt en wilt weten of ze jou ook wel ziet zitten, dan doe je er verstandig aan om de volgende signalen te kijken die ze afgeeft en die jij op kunt pikken. Indien je een aantal van de volgende acties niet weet te herkennen in haar gedrag, dan is ze waarschijnlijk niet zo erg in jou geïnteresseerd.

Hoe weet je of ze je leuk vindt: een aantal duidelijke signalen om dit op te merken

1. Ze blijft bij je in de buurt rondhangen.

Zelfs nadat haar vrienden of vriendinnen al verder zijn gegaan, blijft ze nog altijd in je buurt en wil ze een gesprek met je voeren. Ze kan je bijvoorbeeld vragen gaan stellen en je nog een drankje aanbieden. Of ze zal gewoon rustig bij je blijven zitten en wachten tot je met haar een praatje aanknoopt.

2. Ze wil meer van je te weten komen

Ze zal op zoek gaan naar meer informatie op het moment dat je haar informatie over jezelf geeft, en ze zal daarnaast een heleboel vragen aan je stellen. Ze wil bijvoorbeeld van alles weten over je leven, je vrienden, je werk, je hobby’s en eigenlijk alles waar je je mee bezighoudt.

3. Ze lacht om je meest vreselijke grappen

Je weet zelfs dat het slechte grappen zijn, maar ze lacht er toch om, dus je kunt er absoluut zeker van zijn dat ze iets in je ziet. Je zou wellicht kunnen denken dat je gek aan het worden bent, maar zodra ze lacht om je meest onnozele grappen en vindt dat je grap over het missen van het kerstdiner hilarisch is, dan kun je met een gerust hart aannemen dat ze je leuk vindt.

Niemand anders lacht immers om dit soort grappen als je die vertelt, dus het is een onfeilbare manier vast te kunnen stellen of een bepaald meisje je werkelijk leuk vindt.

4. Ze houdt haar ogen op jou gericht

Wanneer je blijft merken dat ze naar je kijkt, dan is het helemaal niet vreemd dat je denkt dat ze je wel ziet zitten, mits je natuurlijk niets op je gezicht hebt zitten. Grijp dus deze kans om een ​​grapje te maken en de dame in kwestie naar haar nummer te vragen.

5. Ze houdt je in de gaten

Ze zal luisteren naar je als je praat en goed letten op de dingen die je zegt. Ze onderbreekt je niet als je praat en geniet ervan dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat.

6. Ze kan niet ophouden met glimlachen

Ze vindt het gewoon leuk om naar je te kijken, en dat maakt haar gelukkig en blij. Wanneer ze veel glimlacht, dan moet je daar niet vreemd van op staan te kijken, Het wil namelijk zeggen dat ze je leuk vindt. Of, heel misschien, dat je iets op je gezicht hebt zitten. Wat veel mannen overrompelt, is dat ze naar je glimlacht en je het eigenlijk te druk hebt om dit op te merken, dus dan voelt het wat onnozel als je aan haar vraagt: “waar lach je om?” Hierdoor zal direct de hele sfeer bedorven zijn. Beter kijk je dus gewoon even op, en zodra je haar mooie glimlach ziet, dan weet je dat ze van je houdt.

7. Ze oogt ontspannen met jou in de buurt

Ze zal gewoon ontspannen zodra je in de buurt bent en ze niet het gevoel heeft dat ze allesbehalve zichzelf dient te zijn. Je mag haar immers om wie ze is en dat weet ze maat al te goed.

8. Ze wil weten of je in een relatie zit

Vrouwen zijn vandaag de dag niet altijd even subtiel, dus je moet verbaasd zijn wanneer ze gewoon naar je toe komt en vraagt ​​of je in een relatie zit.

9. Ze vertelt je iets persoonlijks.

Indien een vrouw wat persoonlijke informatie met je deelt kort nadat je haar hebt leren kennen, is ze in jou geïnteresseerd. Je moet dit echter niet als vanzelfsprekend aannemen, maar haar hiervoor iets teruggeven.

10. Ze geeft je alle aandacht als jullie samen zijn

Ze kijkt niet over je schouder naar andere mensen of dingen die er rondom jullie heen gebeuren en al evenmin zal ze met haar vrienden of vriendinnen gaan praten. Je hebt dan ook haar volle aandacht wanneer jullie samen zijn.

11. Ze is behoorlijk actief op je sociale media

Ze geeft altijd commentaar op je posts en liket je berichten en deelt dingen via direct messaging alleen met jou. Het maken van grappen die alleen jullie begrijpen en dingen die iets voor haar betekenen met je delen, zijn een absoluut teken dat ze iets voor je voelt.

12. Ze plaagt je op een speelse manier

Het lijkt soms wel alsof jullie weer samen op de lagere school zitten. Als ze je plaagt over een mosterdvlek op je T-shirt, dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat ze je leuk vindt.

13. Ze blijft hints geven om even samen wat tijd door te brengen

Ze is zaterdagmiddag vrij en heeft dat al drie keer tegen je gezegd. Maakgebruik van deze hint en breng samen wat tijd door. Heel de dag door zal ze, zodra je haar een berichtje stuurt, direct naar je toe willen komen. Ondanks dat dit wellicht een beetje wanhopig lijkt, is het echt een bewijs van hoe graag ze bij je in de buurt wil zijn en dat ze bovendien bereid is alles te laten vallen om wat tijd met je alleen te door te brengen. Gebruik deze informatie dus op een verstandige manier.

14. Ze trekt zich niet terug wanneer je tegen haar aan leunt

Je zult verbaasd zijn wanneer je merkt dat ze ook naar jou toe leunt, dus houd daar zeker rekening mee. Wat is immers het meest erge dat er zou kunnen gebeuren?

15. Ze is lichamelijk dicht bij je als jullie in het openbaar samen zijn

Zo zal ze bijvoorbeeld altijd naast je gaan zitten in de bus, de trein, een restaurant of waar dan ook.

16. Ze vertelt haar vrienden en vriendinnen over jou

Op het moment dat haar vrienden of vriendinnen je naam kunnen noemen, dan is dat een goed teken. Ze heeft immers over jou gepraat en dat betekent duidelijk ze je leuk vindt!

17. Ze wil altijd beschikbaar voor je zijn

Ze zal graag haar eigen plannen annuleren om tijd met je door te kunnen brengen, dus probeer er geen misbruik van te maken, maar neem zeker haar aanbod aan om samen wat leuks te gaan doen wanneer ze zegt dat ze plotseling vrij is.

18. Je krijgt het gevoel dat ze graag met je praat

Ongeacht of je nu praat over voetbal, je schoenen of levensdoelen, je hebt volkomen het gevoel dat ze alles in zich opneemt wat je tegen haar zegt. Ze is attent en lijkt werkelijk te genieten van je eigen vertolking van het weerberichten van gisteren. Maar even serieus, op het moment dat een meisje je leuk vindt, zal ze van je gezelschap genieten, ongeacht waar je het over hebt als jullie samen zijn.

19. Ze raakt je aan tijdens jullie gesprekken

Als er één manier is om zeker te weten dat een meisje je leuk vindt, dan is dat wanneer ze je schouder, arm of hand aanraakt tijdens het voeren van een gesprek. Ze kan eveneens zo nu en dan haar hand op je knie laten glijden, maar vaak zal ze je hand speels of licht aanraken om je te laten weten dat ze geniet van je aanwezigheid, je gesprek en zal ze je vooral duidelijk willen maken dat ze geniet van jou.

20. Ze zegt tegen je hoe goed je eruit ziet

Je draagt ​​wellicht een oude basketbal-hoodie, maar op het moment dat ze je in het vizier heeft, zal ze je zeggen hoe goed je er ook nu weer uitziet. Nogmaals, dit kan best lastig zijn voor bepaalde jongens en mannen die niet weten wat ze moeten doen met een “je ziet er goed uit” compliment wordt gegeven, maar wen er maar aan als je tenminste wilt dat ze jouw vriendin wordt. Wimpel haar woorden echter nooit weg, vrouwen en meisjes hebben daar immers een enorme hekel aan. Wanneer ze je een echt compliment probeert te geven, dan laat je haar dat doen en bedankt haar hiervoor.

21. Ze probeert je duidelijk te maken dat ze single is

Indien jullie elkaar pas hebben ontmoet, dan zal ze je al gauw hints gaan geven dat ze op de markt is voor een nieuwe liefde. Ze zal terloops aangeven dat haar laatste vriend haar heeft gedumpt of haar heeft verlaten. Ze zal wellicht niet direct zeggen: “Ik ben weer single!”, maar ze zal zeker tips geven om je te laten weten dat ze beschikbaar is. Wanneer jullie elkaar al een poosje kennen, dan zul je waarschijnlijk haar relatiestatus al kennen dus let op signalen van haar dat ze klaar is om weer met iemand te gaan daten. Deze persoon kun jij immers zijn!

22. Ze stuurt je in de loop van de dag berichtjes

Zelfs wanneer jullie alleen maar vrienden zijn, dan zijn er altijd dingen om op te letten in de berichtjes die je van haar toegestuurd krijgt. Zodra ze haar berichten ondertekent met xo’s of als ze je advies vraagt ​​over wat ze moet doen in een bepaalde situatie. Ook de meest onafhankelijke vrouwen zullen zich immers nog altijd tot hun beste vriend wenden voor advies over hun leven en hulp bij het nemen van beslissingen als ze iets willen. Dit is niet omdat ze die beslissingen niet alleen zouden kunnen nemen; maar het is omdat ze de belangrijke mensen in hun leven willen deelgenoot willen maken van deze beslissingen. Op het moment dat zij dus om je advies vraagt ​​of je berichtjes stuurt om vragen te stellen, dan behoor je dus tot de mensen die speciaal voor haar zijn.

23. Ze bloost wanneer je haar een complimentje geeft

Op het moment dat je haar zegt dat ze er goed uitziet, dan zul je merken dat ze plotseling verandert in een verlegen meisje. Dit is in het bijzonder goed te merken wanneer ze extravert van aard  is en graag de lolbroek uithangt. Complimenten zorgen er namelijk voor dat vrouwen zich kwetsbaar gaan voelen en dan zullen ze niet altijd weten hoe ze dienen te handelen. Dus zodra je merkt dat ze plotseling een beetje vreemd reageert, dan is dat wellicht omdat ze jou erg leuk vindt.

24. Indien ze verlegen is, kan ze doelbewust proberen oogcontact met jou te vermijden

Als ze verlegen is, is het vaak lastig voor haar om toe te geven dat ze van je houdt, dus zal ze geen oogcontact willen maken omdat je haar zo wellicht kunt intimideren of dat je haar in haar positie kwetsbaar maakt. Het is echter zeker geen slechte zaak en je doet niets verkeerd. Het is gewoon iets om op te letten als jullie samen op stap gaan.

25. Ze gaat er (nog) beter uitzien dan anders

Op het ogenblik dat ze normaal gesproken rondloopt in een T-shirt en een spijkerbroek, maar opeens voor de dag komt in een mooie en elegante jurk, dan moet je extra alert zijn. Meisjes die zich opdoffen en extra leuk aankleden, laten immers vaak op die manier zien dat ze een vent leuk vinden en willen dat hij haar opmerkt. Mannen denken er doorgaans niet aan dat dit gebeurt gewoonweg omdat ze het te druk hebben om zich zorgen te maken over hoe ze er zelf uitzien. Dus zorg ervoor dat je waakzaam bent en dat je die mooie jurk en elegante hoge hakken niet onopgemerkt voorbij laat gaan, zo kun je immers te weten komen of ze van je houdt.

26. Ze zit naar je te staren

Als er een onfeilbare manier is om vast te stellen of een meisje je leuk vindt, dan is dat door haar te betrappen wanneer ze naar je zit te staren. Het betekent dat ze je leuk vindt, of dat er iets vies tussen je tanden zit. Het is echter waarschijnlijker dat ze je werkelijk ziet zitten wanneer ze zich in allerlei bochten wringt om maar zo lang mogelijk van jou aanblik te kunnen genieten, dan kun je er zeker van zijn dat ze in jou geïnteresseerd is.

27. Ze is bezig met haar haren

Meisjes weten dat mannen van lang haar houden en indien haar haren lang zijn en ze gaat hier met haar vingers op een speelse manier doorheen terwijl ze naar je staart, dan is dat een goed teken en kun je er vanuit gaan dat ze het leuk vindt wat ze ziet. Meisjes verzorgen zichzelf bovendien op een zekere instinctieve manier, op dezelfde wijze als mannen doen wanneer ze een meisje tegenkomen dat ze leuk vinden. Dus wanneer je je haar goed doet en zij zich ook bezighoudt met haar haren, dan zal ze je waarschijnlijk erg leuk vinden.

28. Ze likt haar lippen

Er is gewoon iets zo enorm sensueels en seksueels aan lippen. Lippen hebben dan ook een heleboel betekenissen, maar één daarvan is dat op het moment dat ze aan haar lippen likt en naar je kijkt, ze je absoluut wel ziet zitten. Het is overigens niet iets dat ze met opzet doet. Veel van de signalen die vrouwen en meisjes afgeven aan een man, zijn immers subtiel en soms lastig te duiden, maar dit teken is overduidelijk.

29. Ze lacht wanneer je met haar een praatje maakt

Vrouwen, maar ook jongens en mannen, glimlachen op het ogenblik dat ze iets zien die ze leuk vinden. Wanneer je bijvoorbeeld met haar aan het kletsen bent en ze naar je glimlacht, dan kun je dat als een teken zien dat ze je leuk vindt, of tenminste dat ze je gezicht prettig vindt om naar te kijken.

30. Ze leunt tegen je aan

Tijdens jullie gesprekken kan ze tegen je aanleunen of haar hoofd dicht bij de jouwe brengen, dan is dat absoluut een teken dat ze je leuk vindt. Het is niet zo moeilijk om vast te stellen of een vrouw in jou geïnteresseerd is. Het probleem is echter wel dat je het doorgaans te druk hebt om te proberen haar te laten opmerken dat je niet in de gaten hebt op welke manieren ze probeert je aandacht te trekken.

31. Ze wordt verlegen

Op het ogenblik dat het meisje dat je zo leuk vindt, normaal gesproken extravert en sociaal van aard is nu opeens veranderd in een rustig, verlegen meisje wanneer je met haar praat, dan is de kans groot dat ze jou ook leuk vindt. Meisjes weten namelijk niet altijd even goed hoe ze moeten handelen op het moment dat een man aandacht aan hen geeft. Het is immers ook niet eenvoudig voor vrouwen om de signalen op te pikken die mannen afgeven. Maar wanneer ze niet zeker is en zelfs een beetje verlegen wordt, dan is het waarschijnlijk dat zij je leuk vindt.

32. Ze raakt je aan

Hierbij bedoelen we dus niet het geven van een hand tijdens een handdruk; maar wel als ze je arm of hand licht aanraakt tijdens het maken van een praatje. Wanneer ze je haar hand laat pakken of haar aan laat raken op haar arm, schouder of rug, dan is de kans groot dat ze je leuk vindt. Het is namelijk niet gebruikelijk dat iemand een ander zonder reden aan gaat raken. Let dus goed op hoe zij zich om je heen beweegt en beschouw dit als een teken dat ze in jou geïnteresseerd is.

33. Ze lacht om je onnozele verhalen

Je weet dat het onnozele en nietszeggende verhalen zijn. Iedereen om je heen weet dat ook en dat geldt ook voor haar, maar desondanks zal ze lachen om je stomme vertelsels. Zodra ze lacht om verhalen waarbij andere mensen walgen of vol medelijden naar je kijken omdat je deze vertelt, dan vindt ze je echt leuk.

34. Ze reageert direct op je berichtjes

Op het moment dat je berichtjes stuurt, denkt ze niet na en reageert ze meteen. Net zoals zij haar beste vriendin direct zou antwoorden. Nu zal een meisje dat werkelijk van je houdt dit ook zo nu en dan doen. Per slot van rekening kan ze er niets aan doen zodra ze je naam of gezicht ziet verschijnen tussen haar andere meldingen. Maar ze zal waarschijnlijk ook af en toe berichtjes pas na een kwartiertje of zelfs een half uur beantwoorden. Waarom? Omdat ze niet te wanhopig op je over wil komen en je zo af wil schrikken. Dus zodra je een combinatie is van directe en wat vertraagde reacties opmerkt, dan is dat een geweldig goed teken. Is immers van mening dat ze een zekere rust uit moet stralen wanneer ze je uiteindelijk nog een berichtje stuurt.

35. Ze is goed gekleed en opgemaakt als ze bij je in de buurt is

Eigenlijk is dit best voor de hand liggend, maar een heleboel mannen pikken dit signaal niet op. Als ze er leuk uitziet in een elegante jurk en haar gezicht mooi op is gemaakt, dan  probeert ze indruk op je te maken met haar uiterlijk. Als je dit echt zeker wilt weten, dan hoef je haar alleen maar een compliment te maken over haar uiterlijk en goed op te letten of ze gaat blozen of lachen. Als ze dat doet, dan is dat geweldig en heeft ze een oogje op je. Misschien wil ze je zelfs mee uit vragen. Aan de andere kant, wanneer ze met slobbertrui en geen make-up op, op komt dagen, dan maakt het haar wellicht niet uit wat je van haar uiterlijk vindt.

36. Ze stuurt je ongelooflijk mooie selfies

Stuurt ze je de hele dag door bijzonder mooie selfies? Ze kan je bijvoorbeeld laten weten dat ze in een café zit, maar om de één of andere reden ziet ze er ongelooflijk mooi uit. Mooier dan je je voor de geest kunt halen omdat ze filters gebruikt, net zoals een beroemdheid zou doen op Instagram. Ze probeert op die manier indruk op je te maken, je aan te trekken en je eraan te herinneren dat ze er lekker uitziet. Absoluut een goed teken!

37. Ze is dronken en belt jou

“Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid”. Ze denkt dus echt aan je wanneer ze nuchter is. Dus zodra ze dronken wordt, gaat ze over tot actie en belt ze je ’s avonds laat of stuurt ze je een berichtje. Haar ware gevoelens voor jou komen nu immers boven drijven. Dat is een geweldig teken dat ze je leuk vindt en dat ze met je wil daten.

38. Ze vindt letterlijk al je posts op social media leuk en reageert altijd razendsnel

Wist je dat sociale mediasites een bepaald algoritme gebruiken? Met ander woorden: wanneer je op iemands foto’s klikt, dan zal het algoritme denken dat je geïnteresseerd bent in deze persoon en zullen er updates van dit profiel getoond worden. Dus op het moment dat ze je berichten leuk vindt en ze één van de eersten is die dit doet, dan vindt ze jou ook leuk. Ze houdt waarschijnlijk constant je foto’s en je gebeurtenissen op sociale media goed in de gaten. Jouw berichten verschijnen bovenaan haar newsfeed en ze vindt ze leuk omdat ze jou leuk vindt! Zij kan dan ook zeker als je fan van de hoogste plank worden gezien.

39. Haar voeten zijn naar jou toe gericht.

Dit is één van de beste non-verbale signalen om te weten te komen of iemand je leuk vindt, aldus psychologen. Mensen zijn zich echter niet bewust van ze met hun voeten doen, dus het is lastig om op een coole manier met ze om te gaan. En zodra je iemand leuk vindt, dan zullen je voeten in de regel zijn of haar kant op wijzen. Maar ook wanneer iemand weg wil gaan, dan zullen doorgaans hun voeten in de richting van de uitgang gepositioneerd staan.

Dus wanneer haar voeten naar jou toe wijzen, dan is dat een fantastisch teken en duidt erop dat ze je leuk vindt.

40. Haar pupillen worden wijder als ze bij je is

Dit is iets dat wat lastiger vast te stellen is, maar verwijde pupillen zijn wel degelijk een teken van aantrekking. Probeer maar eens in haar ogen te kijken om te beoordelen of haar pupillen groter zijn dan normaal. Voordat je dit overigens doet, zul je eerst een soort uitgangspunt moeten creëren. En bovendien moet je voorkomen dat je in haar ogen gaat staren en jezelf als een soort engerd neerzet, dit kan haar namelijk bang maken en afschrikken.

41. Ze imiteert je bewegingen en gedragingen

Dit is een groot signaal. Het is bovendien iets dat mensen onbewust doen als ze in de buurt zijn van iemand die ze leuk vinden en bewonderen. Je kunt hierbij denken aan dingen zoals:

  • Je handgebaren imiteren op momenten dat ze praten.
  • Je manier van spreken kopiëren, bijvoorbeeld door snel of juist langzaam te gaan praten.
  • Het gebruik van dezelfde slang als jij.

Als je er nu, na het lezen van alle eerder genoemde signalen, echt helemaal zeker van bent dat ze je leuk vindt, dan durf je wellicht de stoute schoenen aan te trekken en de volgende stap te zetten. Wanneer je het subtiel aanpakt, dan heb je niets te verliezen (alleen maar te winnen) want een vrouw aan wie je je diepste gevoelens voor haar kenbaar maakt zal dit zeker weten te waarderen. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat jullie ook daadwerkelijk een serieuze en langdurige relatie aan zullen gaan. Bedenk echter wel: niet geschoten is altijd mis!

 

Ze Magazine - Lifestyle trends