Even een vraagje: Waarom is het zo leuk om te zien hoe een vlogger op YouTube mee-eters uit de weg ruimt alsof ze in een noppenfolie knijpt, maar het zo ontzettend lastig blijkt te zijn om deze verschrikkelijke dingen gewoon bij je thuis van je huid te verwijderen?

Het aanpakken van mee-eter kan echter heelgoed wanneer je gebruikmaakt van speciale maskers. “Mee-eter maskers werken namelijk door de mee-eter bloot te stellen aan ingrediënten die deze ontsieringen op zullen lossen als het masker aan is gebracht”, zegt Rachel Nazarian, een in New York gevestigde dermatoloog en lid van de American Academy of Dermatology (FAAD). “Wanneer je dit soort masker blijft gebruiken, en er sprake zal zijn van een voortdurende blootstelling aan de juiste ingrediënten, dan kunnen mee-eters minder worden en uiteindelijk zelfs helemaal voorkomen worden.”

Aangezien het hoofdingrediënt in de mee-eters keratine is, is het dan ook het beste om maskers te vinden die ingrediënten bevatten om deze stof in deze ontsierende elementen af te breken. “Ingrediënten zoals adapaleen staan bijvoorbeeld ​​bekend als ‘comedolytisch’, wat wil zeggen dat ze de kern van de mee-eters af zullen breken en deze specifieke huidafwijkingen  effectiever kunnen behandelen, ‘zegt Nazarian. “Ingrediënten, zoals salicylzuur en glycolzuur, kunnen eveneens mee-eters op laten lossen en bij een langdurig gebruik zelfs klachten van acne verbeteren.”

Dus stop direct met uitknijpen van mee-eters en zorg ervoor dat je ze onder controle krijgt met de beste mee-eter maskers die door dermatologen als zodanig worden aanbevolen.

1NEUTROGENA CLEAR PORE GEZICHTSREINIGER / GEZICHTSMASKER

Bevat benzoylperoxide en werkt als een krachtige reiniger en masker waardoor er kan worden gesproken van een heus wonder in de strijd tegen mee-eters. “Benzoylperoxide doodt bacteriën op de huid die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne en kan helpen om verstopte poriën weer te openen”, zegt Joshua Zeichner, directeur van cosmetisch en klinisch onderzoek in de dermatologie van het Mount Sinai ziekenhuis in New York City. “Gebruik het middel alleen of in combinatie met salicylzuur.”

2ORIGINS CLEAR IMPROVEMENT ACTIVE CHARCOAL MASK TO CLEAR PORES, 3.4 FLUID OUNCE

Deze keuze “combineert kaoline en bentonietklei om overtollige talg op te nemen en de huid tot rust te brengen, terwijl de houtskool helpt om vuil en onzuiverheden uit je poriën op te nemen”, zegt Zeichner.

3TATA HARPER RESURFACING MASKER, 30ML

Bevat zowel salicylzuur (een bèta-hydroxyzuur dat dode huidcellen verwijdert) en klei om vocht op te kunnen nemen, deze favoriet “is zacht genoeg voor de gevoelige huid, maar bevat nog altijd de broodnodige ingrediënten om mee-eters te behandelen”, zegt Nazarian.

4L’ORÉAL PARIS SKINCARE PURE-CLAY GEZICHTSMASKER MET RODE ALGEN, 1.7 OZ.

“Dit masker combineert een olie opnemende klei met het extract van rode algen om huidontstekingen te verminderen”, zegt Zeichner.

5SKINCEUTICALS CLARIFYING CLAY MASQUE DEEP PORE-CLEANSING SKIN-REFINING MASQUE, 2.4-OUNCE JAR

“Met meerdere comedolytische ingrediënten, zoals glycolzuur, melkzuur en citroenzuur, werkt dit product prima om mee-eters op te lossen, en verlicht het tevens de donkere plekken die door acne achter kunnen zijn gelaten”, zegt Nazarian.

6FIRST AID BEAUTY SKIN RESCUE ZUIVERENDE MASKER MET RODE KLEI, 3 OZ

Dit masker helpt overtollige talg voorzichtig van de huid te verwijderen met behulp van rode klei. “Het helpt tevens om de teint te verbeteren en ontstekingen te verminderen met behulp van de toegevoegde botanische extracten en antioxidanten, en het middel kan zelfs door mensen worden gebruikt die een gevoelige huid hebben“, zegt Zeichner.

7CLEAN & CLEAR ACNE TRIPLE CLEAR GEZICHTREINIGEND MASKER MET NATUURLIJKEKLEI, ALOE, MINT, 3.5 OUNCE (SET VAN 3)

“Salicylzuur helpt bij het verwijderen van overtollige talg en verwijdert dode cellen van het huidoppervlak, terwijl de klei nog meer talg op zal nemen en helpt om de ontsteking tot rust te brengen,” zegt Zeichner.

8SUNDAY RILEY SATURN MASKER, 2.0 FL OZ

Zelfs met maar 10 procent zwavel vermindert dit masker de talg zonder dat er sprake zal zijn van huidirritatie. “Waarschijnlijk omdat het eveneens niacinamide bevat, een stof die de huid kalmeert en roodheid zal verminderen”, zegt Nazarian. “Zonder parabenen of sulfaten is dit een goede keuze voor het gebruik op een gevoelige huid.”

9CAUDALIE INSTANT DETOX MASKER, 2,5 OUNCE

Zowel het melkzuur als de klei werken bij de vermindering van het aantal mee-eters door de keratine en de dode huid af te breken. “Deze maskers geven een beetje een oplichtend effect aan de huid door het toegevoegde papaja-extract en antioxidanten die ook de donkere plekken weten te minimaliseren”, zegt Nazarian.

10BOSCIA LUMINIZING BLACK CHARCOAL MASKER

Door de aanwezige houtskool en klei te combineren om de talg op te nemen en verstopping van de poriën te verbeteren, bevat dit masker eveneens vitamine C om de huid helderder te maken. “Bovendien droogt het masker volledig op zodat het eenvoudig van de huid af kan worden gepeld,” zegt Zeichner.

11CLEAR COMPLEXION PURELY MATTE PEEL OFF MASKER

Dit masker kan zowel mee-eters als ontsierende huidtinten behandelen. “Glycolzuur en melkzuur halen namelijk de dode cellen weg van het huidoppervlak, terwijl het sojacomplex de pigmentatie zal verhelderen“, zegt Zeichner.

 

21 REACTIES

 1. Делая упор на богатый навык в этом деле и высококвалифицированную команду мастеров своего дела, по очистка скважины, промывка скважины, замена глубинных насосов, промывка дождевой канализации, очистка дренажной канализации, прочистка дренажной канализации, замена водоподъёмной колонны в скважине, поставка скважинных труб и тому подобное. Такие услуги хорошо могут использоваться во многих отраслях, таких как сельское хозяйство, ирригация, жилой и коммерческий сектор. Наша бригада специалистов имеет в своем распоряжение больше 12 долгих лет практического опыта рабочего во многих областях, все перечисленное позволяет нашей фирме делать подобные работы такие услуги как ремонт скважины, обслуживание скважин, гидродинамическая очистка, монтаж оборудования на скважине, монтаж водоподъёмной трубы в скважине, Видеообследование скважины, замена водоподъёмной колонны в скважине, прочистка трубопроводов высоким давлениемпродуктивно и быстро. Предлагаемые услуги ценятся нашими заказчиками за их быстрое выполнение и наилучшую расценочную политику.

 2. Всем привет
  я натолкнулась тут на один магазин по пряже
  домпряжи.рф
  В чем собственно мой вопрос:
  Хотела тут кое-что приобрести

  вязаный кардиган
  Посоветуйте пожалуйста кто что знает об этом маказине ?
  Им можно доверять? Кто где пряжу еще берет?

 3. I’m selling Aged 2012 Twitter accounts with verified email address only for 4$

  All accounts come with full access to the original email that was used to create the account!
  FAQ.

  Are the accounts aged? Yes, 7 years old

  What are the accounts like? with followers, following, bio or profile picture, all with a luxury name & username

  Only for today. buy 2 get 1 account for free

  If you’re interested Contact me via
  Email – congmmo@gmail . com

  https://sellaccs.net

  Discord : CongMMO#9766
  Skype & Telegram : congmmo
  ICQ : @652720497
  Thank you!

 4. Accounts are ALL made in 2011 – 2014 ! They are HIGH Quality accounts and 100% secure (They come with OGE) – Mail Access included

  What are these used for? Growing, Claiming, Botting – These accounts are more likely to hit explore & will grow faster!

  1 Account is $4
  https://sellaccs.net

  Skype & Telegram : congmmo
  ICQ : @652720497
  Email : congmmo@gmail . com

 5. When planning Inner parts renovators New York or General development The big apple, experienced experts and proven property materials are liked.

  However we are actually being spoken to not simply for these explanations. With each client of the provider our experts develop one of the most having faith in connections, thanks to the following functions:

  Preparatory budgeting and also miscalculation of the cost of restoring an condo;
  Delivering frequent documents on the progress of repair;
  Inner parts redesigns, General construction– solutions that are actually delivered by lots of associations in New york. Yet our company continues to be the market place innovator for many years. On our account, a significant amount of examples of participation with both individuals as well as legal entities. General construction nyc;
  Going over the degree of desired prices of property materials;

  The manufacture of decorative aspects and also furnishings for an private layout that can easily change any sort of area.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here