Veel mensen hebben last van pijnlijke spieren en gewrichten. De oorzaak van deze klachten variëren en zijn heel persoonlijk. Dit kan gaan van overbelasting, ouderdom, artritis of andere chronische aandoeningen. Vaak hebben mensen met een zittende levensstijl meer kans op gewrichtsklachten. Regelmatig bewegen in combinatie met gezonde voeding en diverse vitamines kan het lichaam versterken en bijdragen tot gezonde spieren en gewrichten.

Voedingssupplementen die bijdragen tot gezonde spieren en gewrichten

Heel wat mensen kiezen dagelijks een voedingssupplement zoals Fibromine. Dit supplement is een unieke verzameling van diverse vitamines, mineralen en plantextracten. Fibropharma (het bedrijf achter Fibromine) werkt hiervoor samen met een Belgisch labo dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kwalitatieve voedingssupplementen. Ze focussen zich voornamelijk op unieke all-in-one supplementen met de hoogste kwaliteitsnormen. Fibromine is een veilig en betrouwbaar supplement, goedgekeurd voor Europese verkoop.

Na het grote succes in België en Nederland, is Fibropharma volop bezig met hun expansie naar

  • Italië,
  • Zweden,
  • Spanje,
  • Duitsland
  • Zweden.

Fibromine® bevat stoffen waarvan hun doeltreffendheid wetenschappelijk onderzocht werd.

Dankzij Fibromine hoef je bovenstaande vitamines niet meer los aan te kopen, deze zitten allemaal verwerkt in één unieke capsule. Dagelijks nemen klanten 3 capsules bij het ontbijt om de aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Het is dus niet nodig om deze 3 capsules te spreiden over de dag.

Q10 (CavaQ10®) tot 18 keer hogere beschikbaarheid

Heel wat supplementen bevatten Q10. Fibropharma heeft gekozen om te werken met een unieke vorm van Q10 (CavaQ10®). Dit zorgt voor een 18 keer hogere beschikbaarheid dan een normale Q10. Fibromine bevat dus 6 mg per 3 capsules, maar wel met een 18 keer hogere beschikbaarheid!

Waar kan je Fibromine kopen?

Fibromine kan je kopen bij verschillende apothekers, de meeste klanten kopen dit rechtstreeks via de website omdat het door de 2+1 gratis actie, op dit moment 33% goedkoper is. Betalen kan via alle methodes (Ideal, bankcontact, visa, paypal, mastercard, overschrijving, etc). Bij problemen of vragen kan je steeds terecht bij hun klantenservice via de contactpagina.

Opgelet: vanwege het hoge aantal bestellingen kan de levertijd oplopen tot +- 3 a 5 werkdagen naar België en Nederland.

Wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf?

Het bedrijf wil garant staan voor kwaliteit, klantentevredenheid en innovatie. Naast Fibromine hebben ze ook enkele nieuwe producten ontwikkeld gericht op de Menopauze, Pre-menstruatie, het geheugen en een natuurlijke nachtrust. Eind dit jaar plannen ze opnieuw 3 nieuwe producten te lanceren. Welke producten dit zijn, is nog niet bekend.  Daarnaast ligt nu de focus op expansie naar nieuwe Europese landen.

Wat zeggen klanten over dit product?

Met meer dan 20 jaar ervaring zouden we verwachten dat klanten positief zijn over dit supplement… en dat zijn ze ook! Op de site van Fibrophama staan heel wat reviews over de diverse producten uit het assortiment. Deze reviews en ervaringen zijn verzameld door het extern platform Yotpo, dit geeft de garantie dat ze 100% echt zijn, enkel klanten die besteld hebben kunnen een review achterlaten via dit platform.

Klik hier om alle reviews te lezen >>

*Bronnen:

Ze Magazine - Lifestyle trends