Een gezonde nachtrust is de sleutel om 100% jezelf te zijn en maakt het leven veel aangenamer. Maar helaas, slapeloosheid is iets waar miljoenen mensen last van hebben. De factoren achter slaapproblemen zijn vaak moeilijk te controleren.

De nummer één reden om moeilijk in slaap te vallen is stress” zegt gediplomeerd slaapspecialist Breus. “Er zijn gegevens die aantonen hoe stress het inslapen afremt en hoe het meerdere keren wakker worden kan veroorzaken”.

Ook al probeer je alle regels voor een goed nachtrust te volgen – je scherm uitzetten, onder verkoelde lakens kruipen, .. – dan nog kan het zijn dat je het volgende uur of uren moedeloos naar het plafond zit te staren, piekerend over die belangrijke vergadering morgenvroeg. Kan een supplement helpen voor dat klein duuwtje richting dromenland?

Jazeker, een supplement kan zeker helpen. Kies voor een supplement waarbij je makkelijk kan inslapen en s morgens uitgrust de dag kan beginnen. Daar bovenop bestaan er supplementen die ook bijdragen tot een gezonde werking van de spieren en gewrichten.

Is deze frustratiecirkel herkenbaar?

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je deze frustratiecirkel kan doorbreken. Een supplement, zoals FibroSleep, werkt op alle pijlers van deze cirkel:

  • Het draagt bij tot minder stress en schept een beter klimaat om tot rust te komen
  • Het draagt bij tot minder pijn in de spieren en gewrichten
  • Het helpt u makkelijker inslapen.
  • Het draagt bij tot een kwalitatieve nachtrust waardoor je s morgens helemaal uitgerust de dag kan beginnen!

De combinatie van deze grondstoffen in FibroSleep werken op alle pijlers: pijn, stress, futloosheid en slaapkwaliteit. Hierdoor komt je uit deze frustratiecirkel en krijg je eindelijk de nacht waarvan je zo lang gedroomd hebt.

Welke ingrediënten zorgen voor een betere nachtrust?

FibroSleep bevat een nauwkeurig onderbouwde all-in één formule om deze aspecten aan te pakken:

  • Passiebloem en Citroenmelisse dragen bij tot een kwalitatieve slaap
  • Mangaan en Vitamine B6 dragen bij tot minder futloosheid
  • Spirulina draagt bij tot minder stress
  • Vitamine D3 draagt bij tot minder pijn in spieren en gewrichten.

Door deze formule hoef je dus geen verschillende supplementen te nemen maar kan je met één capsule, net voor het slapen gaan, genieten van een kwalitatieve nachtrust. 

Benieuwd naar de werking van FibroSleep? Via hun website kan je op dit moment genieten van een 2+1 gratis actie.

Update: opgelet – er bestaat ook een product met de zelfde naam in Amerika, maar dat is een ander product met andere ingrediënten.


Ze Magazine - Lifestyle trends