Om je moeder te laten weten dat je aan haar denkt op haar verjaardag kun je natuurlijk met een simpel gefeliciteerd aan komen zetten, maar je niet even wat specialer voor de dag wilt komen, kun je natuurlijk ook één van de onderstaande bijzondere verjaardagswensen voor je mama gebruiken. De berichtjes die we voor je hebben verzameld zijn kort en krachtig en daardoor buitengewoon geschikt om op een wenskaart of in een lief berichtje te schrijven.

 1. Gelukkige verjaardag mama! Doe het vandaag rustig aan. Je verdient het!. Het is jouw verjaardag! Je zou er goed aan doen om op deze bijzondere dag lekker achterover te leunen, heerlijk te ontspannen en al het werk voor een keertje over te laten aan papa.
 2. Elk jaar dat je ouder wordt, is weer een jaar dat je nieuwe dingen zult leren. Je hebt mij inmiddels al een heleboel geleerd, en ik kijk er ieder jaar opnieuw naar uit om nieuwe dingen van je te kunnen leren. Van harte gefeliciteerd!
 3. Gelukkige verjaardag aan de liefste moeder van heel de wereld! Voor de rest van de wereld ben je wellicht gewoon maar een persoon, maar voor mij ben je de meest bijzondere vrouw op aarde. Gelukkige verjaardag mama!
 4. Gelukkige verjaardag voor de beste moeder allertijden! Natuurlijk word je ieder jaar ouder, maar voor mij ben en blijf je voor altijd jong van hart.
 5. Mama, alleen jij van alles en nog wat doen en er toch iedere dag fantastisch uitzien! Weet je wat dat van jou maakt? EEN SUPERMAMA. Gelukkige verjaardag voor een vrouw die alleen maar steeds jonger wordt!
 6. Niet alle superhelden dragen een cape. Ik wens je een bijzondere dag als superbijzondere vrouw.
 7. Vandaag ben je jarig, maar dat is niet het enige wat ik vier. Weet je, het is ook een grote dag voor mij. Ik vier namelijk ook mijn eigen geluk om jou als mijn moeder te mogen hebben!
 8. Vandaag zou jij je minstens zo speciaal dienen te voelen als je me altijd kunt laten voelen. Gelukkige verjaardag mama, geniet ervan!
 9. Alles wat geweldig is aan mij, heb ik van jou. Fijne verjaardag en je bent en blijft altijd fantastisch!
 10. Mama, ik wens je het beste van alles wat er maar gewenst kan worden. Je verdient het gewoon om enorm van deze dag te genieten.
 11. Hoe meer verjaardagen je viert, hoe mooier je wordt. Fijne verjaardag, mama.
 12. Gelukkige verjaardag voor mijn fantastische mama, raadgeefster en vriendin. Moge God je ieder jaar weer zegenen.
 13. Beste mama, ik wens je een heel ontspannende verjaardag en een jaar vol met liefde, geluk en vreugde!
 14. Je bent vandaag jarig, mama! Om je dag extra speciaal te maken, heb ik alle kaarsen op de taart gezet! Geniet ervan.

Hartelijke verjaardagswensen voor je mama

Laat je moeder weten hoeveel je van haar houdt en hoezeer je haar weet te waarderen met één van de volgende lieve en oprechte verjaardagswensen speciaal voor je mama.

 1. Je bent mijn eerste vriendin, mijn beste vriendin en mijn vriendin voor altijd. Ik kan niet wachten om samen met jou je verjaardag te gaan vieren!
 2. Ondanks dat ik ouder word, vind ik dat ik je meer dan ooit nodig heb. Er gaat niets boven één van je heerlijke knuffels. Ik wens je een verjaardag die net zo hartelijk is als jij bent!
 3. Je bent mijn engel, mijn licht en gidsende ster. Je bent er altijd om me door de donkere momenten in mijn leven te loodsen. Bedankt voor het opfleuren van mijn leven met een heleboel liefde, schoonheid en vreugde. Gelukkige verjaardag mama!
 4. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor het verlichten van mijn levenspad. Ik voel me zo enorm gezegend met een mama die zo liefdevol en sterk is. Vandaag hoop ik dat je de liefde kunt voelen van alle mensen die van je houden in de vorm van hun lach en lieve woorden.
 5. Beste mama, we kunnen nu misschien even niet bij elkaar zijn, maar jij bent altijd in mijn hart en gedachten. Waar ik ook ben of wat ik ook doe, je zult altijd deel van mij uitmaken! Ik denk dus ook aan jou op deze bijzondere dag. Van harte gefeliciteerd!
 6. Beste mama, hoe oud ik ook word, je zult altijd mijn rots in de branding zijn en de persoon zijn naar wie ik toe kom als ik een schouder nodig heb om op te uit te huilen. Fijne verjaardag!
 7. Het is verbazingwekkend al het goede dat God kan doen door alleen maar iemand als jij in mijn, leven te brengen. Gelukkige verjaardag aan een meest fantastische vrouw en liefste mama op aarde!
 8. Ze zeggen dat alle moeders bijzonder zijn, maar mama, ik denk dat jij de beste van allemaal bent! En ik meen oprecht ieder woord dat ik zeg. Op deze bijzondere dag wil ik je dan ook bedanken dat je van me houdt en dat je me hebt gevormd tot de persoon die ik geworden ben. Geniet van een bijzonder fijne verjaardag.
 9. Beste mama, we kunnen soms ruzie maken, zelfs schreeuwen en onenigheden hebben. Er zijn tijden dat je tegen me scheldt en tijden dat ik je niet gehoorzaam. Maar wat er ook gebeurt, ik zal altijd zeker weten dat jij de beste mama ter wereld bent. En ik houd enorm veel van je. Van harte gefeliciteerd! Van je eigenwijze en koppige kind xx
 10. Voor mijn fantastische mama’s speciale dag: je hebt me echte liefde en eerlijk advies gegeven, zelfs wanneer ik het niet wilde horen. Je hebt me aangemoedigd en gestraft wanneer ik dat nodig had. Wat ik dus eigenlijk probeer te zeggen is, jij bent de reden dat ik de beste versie van mezelf ben geworden. Ik wens je een geweldig fijne verjaardag, uit de grond van mijn hart!
 11. Wat zou ik moeten zonder jou, mama? Bedankt dat je me hebt laten opbloeien tot wat ik ben geworden. Ik hoop dat je een bijzonder mooie verjaardag hebt, want je bent meer dan alleen een geweldige vrouw!
 12. Wat een fantastische vriendin ben je voor me geweest. Jij bent de enige die mijn diepste angsten begrijpt. En de enige die weet hoe ze me weer moet laten lachen wanneer het allemaal tegenzit. Mama ik houd van jou. Van harte gefeliciteerd.
 13. Iedere dag opnieuw dank ik God voor een mama zoals jij. Je bent het echt helemaal. Mooi, liefdevol, hardwerkend, begripvol en prettig in de omgang. Mama, ik wens je een fijne en gelukkige verjaardag.
 14. Voor de verjaardag van een fantastische mama: die er altijd voor me is wanneer ik liefde en begrip nodig heb en iemand is die werkelijk om me geeft, me een schouder biedt om op uit te huilen en die mijn ergste nachtmerries weg weet te jagen. Wanneer ik om een praatje verlegen zit en een luisterend oor nodig heb, blijft je liefde sterk en oprecht. Daarom wens ik je een verjaardag vol met vreugde en liefde, net zo speciaal als jij!
 15. We kunnen misschien niet meer zo veel tijd samen doorbrengen nu we niet meer bij elkaar in huis wonen, maar ik koester zeker al onze telefoontjes en berichtjes. Laten we hier dan ook nooit mee stoppen. Gelukkige verjaardag voor de meest coole mama die er bestaat!

Grappige gelukkige verjaardagwensen voor je mama

Laat je mama eens goed lachen op haar verjaardag met een grappig berichtje ter ere van haar gelukkige verjaardag. De volgende wensen zullen dan ook een heleboel gelach brengen in de relatie tussen moeder en kind en tevens de geneugten en beproevingen van het opvoeden van haar kroost naar voren laten komen.

 1. Al mijn doldwaze gekheid heb ik van jou geërfd. en ik zou het niet anders willen. Gelukkige verjaardag mama!
 2. Je bent zo’n fantastische mama. Ik heb me altijd afgevraagd hoe je het me al die jaren vol hebt weten te houden en je rust hebt kunnen bewaren. Toen ik je voorraadje wijn ontdekte werd me overigens wel een heleboel duidelijk! Gelukkige verjaardag, laten we het glas heffen en het samen vieren!
 3. Gelukkige verjaardag mama! Ik ben zo blij dat je er zo goed uitziet, omdat ik die knappe genen gewoon wel van jou geërfd moet hebben.
 4. Ik wist precies wat je dit jaar voor je verjaardag wilde hebben. Mij een hele dag niet in huis hebben. Gelukkige verjaardag mama!
 5. Het is verbazingwekkend hoe goed je eruit ziet voor je leeftijd, gezien al het verdriet dat ik je bezorgd heb toen ik jonger was. Gelukkige verjaardag mama!
 6. Gelukkige verjaardag mama! Nu ik ouder ben, wil ik je bedanken dat je me nooit in een winkelwagentje ergens achter hebt gelaten en weg bent gelopen. Ik weet dat dit enorm verleidelijk moet zijn geweest en niemand zou je bovendien iets kwalijk hebben genomen als je dat wel had gedaan.
 7. Ik heb zoveel geluk dat ik een mama heb die nog altijd feestjes geeft alsof ze nog een twintiger is. Gelukkige verjaardag en geniet van deze bijzondere dag!
 8. Hallo mama, godzijdank dat ik eindelijk oud genoeg ben om je te laten zien hoe ik echt moet feesten. Ik wens je dan ook een enorm gelukkige verjaardag!
 9. Mam, een geweldige verjaardag is het minste wat we voor je kunnen doen na alles wat je door de jaren heen mee hebt moeten maken. Gelukkige verjaardag van je irritante kroost,
 10. Gelukkige Xe verjaardag van je 29e geboortedag voor mijn geliefde mama! Geniet van deze bijzondere dag!
 11. 9 van de 10 wetenschappers zijn het erover eens: hoe meer verjaardagen je viert, hoe langer je leeft. Gelukkige verjaardag mama!

Verjaardagswensen voor een mama van haar dochter

De relatie tussen een moeder en haar dochter is waardevol en heel bijzonder, en een verjaardag is een goed moment om je mama eens oprecht te bedanken voor alles wat ze voor je doet en om haar te laten weten hoeveel je van haar houdt en je om haar geeft.

 1. Toen ik klein was, borstelde je mijn harren, kuste ik je me op mijn wangen en las je me iedere avond verhaaltjes voor. Je hebt daarmee geholpen om mijn leven tot een gelukkig en mooi verhaal te maken. Daarvoor en nog veel meer kan ik je niet genoeg bedanken. Vandaag is het echter tijd voor jouw verhaal. Gelukkige verjaardag en moge al je wensen uitkomen!
 2. Niemand kent mij zoals jij, mama. Je weet exact wat je moet zeggen om me aan het lachen te maken en wat je moet doen om achter mijn vodden te zitten. Met je praten zal mijn frons in een glimlach weten te veranderen. Gelukkige verjaardag voor de beste mama van heel de wereld.
 3. Ze zeggen dat je ouder wordt, maar we kunnen nog altijd voor zussen worden aangezien! Dus voor mij zie je er beter uit dan ooit. Ik wens je het beste, mijn enorm coole mama.
 4. Mama, ik wil zo nu en dan wegrennen voor je standje, maar ik zal me nooit verstoppen voor je hartelijke omhelzing. Je bent medelevend en liefdevol, en ik dank God dat ik jou als mama heb. Van harte gefeliciteerd.
 5. Ik kan mijn schulden aflossen, mijn leningen afhandelen en mijn verliezen goedmaken. Maar ik weet geen enkele manier om je terug te betalen voor al je tedere liefde en oprechte zorg. Ik kan je niet voldoende bedanken voor alles wat je voor me doet en hebt gedaan! Gelukkige verjaardag mama.
 6. Zelfs op mijn meest slechte momenten blijft je liefde voor mij even oprecht en sterk. Je bent al die jaren zo echt en altijd aanwezig geweest. Je bent de beste mama waar een dochter maar van zou kunnen dromen! Gelukkige verjaardag mama.
 7. Beste mama, ik hoop dat je half zo trots op me bent als ik op jou. Je bent tenslotte nog mooier en levendiger dan de bloemen die ik zo voor je in een vaas zal gaan zetten. Gelukkige verjaardag van je dochter.
 8. Mama, je hebt me iedere stap geleerd. Zeker nu ik volwassen ben, besef ik me wat een meester je bent in de kunst van het moederschap! Ik hoop dat ik ooit de helft van de mama zal worden die jij bent. Maar nu is het eerst de hoogste tijd om samen je verjaardag te gaan vieren!
 9. Soms kijk ik naar mezelf en bekijk ik mijn spiegelbeeld. Ik zie dan jouw ogen, jouw haar en jouw huid. Maar het meest belangrijke is dat ik dan besef welke fijne invloed je hebt gehad op de vrouw die ik inmiddels ben geworden. Zonder jou betwijfel ik of ik zou staan waar ik vandaag sta. Ik wens je een gelukkige verjaardag en een jaar vol met zegeningen!

Als bonus hebben we een schitterend citaat voor een moeder van haar dochter dat je als in je verjaardagsboodschap zou kunnen verwerken om je mama een gelukkige verjaardag te wensen.

 1. Als moeder en dochter zijn we met elkaar verbonden. Mijn moeder vormt de botten van mijn ruggengraat en houdt me rechtop en oprecht. Ze is mijn bloed en zorgt ervoor dat dit rijk en sterk zal stromen. Ze laat mijn hart kloppen. Ik kan me nu dan ook absoluut geen leven zonder haar voorstellen.
  ~ Kristin Hannah

Verjaardagswensen voor een mama van haar zoon

Laat je moeder weten hoe briljant je vindt dat ze is met één van de volgende suggesties voor een verjaardagsboodschap. Van oprecht tot grappig, alle teksten zullen een poging zijn om een beetje van de magie van de relatie tussen een moeder en haar zoon weer te geven.

 1. Mama, bedankt dat je me niet heb laten zitten toen je daar wel alle reden toe had. Van harte gefeliciteerd!
 2. Mama, je bent de meest in het oog springende vrouw in mijn leven, en je zult altijd mijn nummer één blijven. Heb een fijne verjaardag!
 3. Op de vraag wie mijn favoriete real-life superheld is, zeg ik altijd: ‘Dat is mijn mama’. Heb een fantastische verjaardag, Wondermama!
 4. Gelukkige verjaardag voor mijn eigen superheld en de nummer één probleemoplosser die in mijn leven aanwezig is. Vandaag vieren we feest speciaal ter ere van jou!
 5. Beste mama, je hebt me leren spreken en mezelf stevig vast te houden en integer te zijn. Je hebt me de lessen geleerd die ik nergens anders had kunnen leren. Ik hoop dat je vandaag een heel bijzondere verjaardag hebt!
 6. Toen je werd geboren, moeten alle engelen in de hemel zich hebben verheugd, wetende dat ze hier op aarde een bondgenoot erbij zouden krijgen. Iemand moest me immers uit de problemen houden. Gelukkige verjaardag, mijn mama-engel!
 7. Mama, ik wil in de toekomst volwassen worden zoals jij. Ik stuur je met dit bericht al mijn liefde. Van harte gefeliciteerd!
 8. Het is geen geheim dat je je stempel hebt gedrukt op mijn leven. Sinds mijn kindertijd ben je die grote boom geweest waarbij ik in de schaduw veilig en sterk op kon groeien. Gelukkige verjaardag mama.
 9. Bedankt voor de glimlach en het ongecontroleerde gelach, de liefde en vriendelijkheid die je me hebt getoond vanaf het moment dat ik een klein jongentje was. Vergeet nooit hoe dankbaar ik daarvoor ben en dat ik heel veel van je houd. Gelukkige verjaardag mama!

Hieronder hebben we als bonus nog een mooi citaat voor een moeder en haar zoon dat je zou kunnen verwerken in een berichtje (al dan niet op een wenskaart) gericht aan je mama.

10. Een moeder geeft haar zoon tijdelijk een hand om vast te kunnen houden. Vervolgens geeft ze hem haar hart voor de rest van haar leven.
~ Onbekend

11.  Ook zou je aan je bericht nog de volgende zin toe kunnen voegen: je bent er altijd voor me geweest. Onthoud op je verjaardag dat ik er ook altijd voor jou zal zijn. Gelukkige verjaardag mama!

Gelukkige verjaardagswensen voor een schoonmoeder!

Wens je schoonmoeder een geweldige verjaardag met één van de volgende simpele en lieve gelukkige verjaardagswensen speciaal bedoeld om te richten aan de moeder van je partner.

 1. Gelukkige verjaardag voor de liefste tweede moeder in het universum! Moge geluk, vrede en geluk altijd aan je zijde staan.
 2. Gefeliciteerd mijn favoriete schoonmoeder. Als we niet al familie van elkaar waren, dan zou ik je als vriendin willen hebben!
 3. Beste schoonmoeder, ik wens je een heleboel liefde op jouw pad. Geniet van ieder moment van deze bijzondere dag. Je verdient het. Van harte gefeliciteerd!
 4. Beste schoonmoeder, we kunnen samen speciale koekjes vormen, want we vullen elkaar prima aan. Bedankt dat je altijd de chocolade op mijn koekje wilt zijn. Je favoriete schoondochter.
 5. Je zet altijd anderen op de eerste plaats, maar vandaag nemen wij het roer even van je over. Het is jouw beurt om even het werk uit te stellen, wat muziek op te zetten, je voeten te laten rusten en heerlijk te ontspannen ter ere van je verjaardag!
 6. Ik wens je alle liefde, gezondheid en geluk die je verdient. Ik hoop alleen maar op het beste van het beste op deze speciale dag voor jou!
 7. Door de rest van de wereld wordt je wellicht gezien als een schoonmoeder, maar diep in mijn hart ben je een rots in de branding en een enorme steun tijdens de turbulente stormen van het leven. Geniet dus enorm veel van deze bijzondere dag!
 8. Toen ik met je zoon / dochter trouwde, wist ik nog niet dat er een geweldige relatie zou ontstaan met een intelligente vrouw zoals jij. Bedankt voor het verbreden van mijn visie op de wereld en me te helpen om verder uit te groeien. Van harte gefeliciteerd!
 9. Hoe kortgeleden het ook is, ik ben zo blij dat ik deel uit mag maken van jouw gezin. Ik wens je dan ook het beste van het beste op je verjaardag!
 10. Soms smaakt onze relatie zoet, soms is deze zuur. Soms is deze zout, soms zelfs bitter. Kortom, het is een enorm lekkere cocktail en ik zou het op geen enkele andere manier willen ervaren! Gelukkige verjaardag schoonmoeder!

Citaten over moeders

Mooie en inspirerende citaten over moeders die laten zien hoe bijzonder een moeder is! De volgende moedercitaten zou je kunnen verwerken in een bericht op bijvoorbeeld een wenskaart om je mama een gelukkige verjaardag te wensen, maar ook om te delen op sociale media.

1. Succesvolle moeders zijn niet degenen die nooit hebben gevochten. Zij zijn degenen die ondanks hun gevechten nooit op hebben gegeven.
~ Sharon Jaynes

Je zou aan dit citaat toe kunnen voegen: Bedankt, mama, voor het feit dat je nooit op hebt gegeven. Je was er niet alleen op de bijzondere dagen, maar eveneens op de moeilijke momenten, en ik hoop dat ik hetzelfde voor jou kan doen.

2. Een moeder is de meest oprechte vriendin die we hebben, wanneer beproevingen zwaar en onverwacht op ons pad komen; wanneer vrienden die ons in onze zonneschijn verblijden van ons weggaan; wanneer de problemen om ons heen erger worden, dan zal ze nog steeds aan ons vast blijven houden door middel van haar vriendelijke adviezen en raadgevingen proberen om de donkere wolken te verdrijven en vrede tot ons hart terug te laten komen.
~ Washington Irving

Je zou aan dit citaat toe kunnen voegen: Gelukkige verjaardag voor mijn mama en mijn beste vriendin.

3. Moederschap is een keuze die je iedere dag maakt om het geluk en het welzijn van iemand anders boven die van jezelf te plaatsen, om de harde lessen te leren, het juiste te doen, zelfs wanneer je niet zeker weet wat het juiste is om te doen … en om jezelf keer op keer weer te vergeven omdat je alles verkeerd hebt gedaan.
~ Donna Bell

4. Een moeder is geen persoon om op te steunen, maar iemand die het zoeken van steun overbodig maakt.
~ Dorothy Canfield Fisher

5. God kon niet overal zijn en daarom creëerde hij moeders.
~ Joods gezegde

6. De liefde van moeders is gelukzaligheid en vrede, het hoeft niet te worden verworven, het hoeft niet te worden verdiend. Als het er is, is het als een zegen; als het er niet is, is het alsof alle schoonheid uit het leven is verdwenen. ”
~ Erich Fromm

7. Om mijn moeder te beschrijven zou ik een orkaan in zijn perfecte kracht kunnen beschrijven. Of de klimmende en dalende kleuren van een regenboog kunnen gaan benoemen.
~ Maya Angalou

8. Ik ben er zeker van dat als de moeders van verschillende landen elkaar zouden ontmoeten, er geen oorlogen meer zouden zijn op aarde.
~ EM Forster

9. Geen taal weet de kracht, de schoonheid en de heldhaftigheid van de liefde van een moeder uit te drukken.
~ Edwin Chapin

10. Ik ben groot geworden met een moeder die me leerde in mij te geloven.
~ Antonio Villaraigosa

11. Het geluk van een moeder is als een baken en verlicht de toekomst, maar reflecteert eveneens het verleden in de vorm van goede herinneringen.
~ Honore de Balzac

12. Mama was mijn grootste leraar, een leraar van mededogen, liefde en onverschrokkenheid. Als liefde even mooi is als een bloem, dan is mijn moeder die mooie bloem van liefde en passie.
~ Stevie Wonder

13. Ik sta het dichtst bij mijn moeder, want zij is mijn rots in de branding, mijn steunpilaar en heel mijn wereld. Niet alleen heeft ze me de hele tijd bijgestaan ​​- blij, verdrietig en op andere manieren- toch zijn er zelfs momenten geweest waarop ik de hoop volledig had verloren, toen haar immense geloof in mij me er weer bovenop wist te helpen.
~ Amruta Khanvilkar

14. Het leven wordt niet geleverd met een handleiding, het wordt geleverd met een moeder.
~ Onbekend

15. Het grappige aan moeders en vaders is dat zelfs wanneer hun eigen kind de meest walgelijke kleine etterbak is die je je maar voor kunt stellen, dan denken ze nog steeds dat hij of zij fantastisch is.
~ Roald Dahl

Gelukkige verjaardag gedichten voor je mama

Hieronder vindt je een verzameling van grappige en lieve gedichten over moeders die gevoelens van dankbaarheid onder woorden proberen te brengen voor onze moeders en voor alles wat ze voor ons hebben gedaan en nog steeds doen. Deze gedichtjes zijn prima toe te voegen aan berichtjes (al dan niet opeen wenskaart) die je aan je mama stuurt.

1 Van alle bijzondere vreugden in het leven,
de grote en de kleine,
is de liefde en tederheid van een moeder
de grootste van allemaal.

Je zou aan dit gedichtje toe kunnen voegen: Bedankt mama voor je onvoorwaardelijke liefde en steun. Ik houd van je! Ik hoop dat je een geweldige verjaardag gaat hebben!

2. Zoals een wijnstok haar takken in leven houdt en voedt,
zo zorg jij ook voor je eigen kinderen.
Je maakt mijn zorgen en pijn de
jouwe, zodat ik niets hoef te vrezen,
en je neemt mijn zorgen en angsten weg
zodat ik probleemloos op kan groeien.

Je zou aan dit gedicht toe kunnen voegen: mama, je verdient alle knuffels en kusjes die een kind maar zou kunnen geven.

3. Gelukkige verjaardag voor de beste mama ter wereld!

Mama, je bent de beste, Mama, je bent de meest fantastische,
je verdraagt ​​ons allemaal, ondanks dat we soms draken zijn!
Je voedt ons, je helpt ons, en je bent er altijd,
dus we geven je deze kaart, gewoon om oprecht en eerlijk te zijn!

Je zou aan dit gedichtje toe kunnen voegen: Gelukkige verjaardag mama! Liefs van je kinderen,

4. Zussen zijn aardig en broers ook,
papa’s zijn er om ons te helpen om door te gaan,
maar iedereen weet wie de echte helden zijn,
moeders helpen ons en houden van ons en zijn bovendien altijd in de buurt.

Je zou aan dit gedichtje toe kunnen voegen: Bedankt mama, voor mijn allerliefste vriendin en trouwe cheerleader!

5. Moeders worden geacht lief te zijn
En, ze worden geacht vriendelijk te zijn
Maar ik weet zeker dat dit ook betekent dat andere moeders
niets van mij zijn!

Afbeelding met citaten om je mama een gelukkige verjaardag te wensen

Deel een van deze geweldig mooie afbeeldingen om je mama een gelukkige verjaardag te wensen en tover daarmee een glimlach op haar gezicht op deze bijzondere dag!

Gelukkige verjaardag mama! Doe het vandaag rustig aan. Je hebt het verdiend!

Gelukkige verjaardag voor de liefste moeder ter wereld!

Mama, voor de wereld ben je misschien gewoon iemand, maar voor mij ben je de hele wereld. Van harte gefeliciteerd!

Je bent mijn eerste vriendin, mijn beste vriendin en mijn vriendin voor altijd. Ik kan niet wachten om samen met jou je verjaardag te vieren! Gelukkige verjaardag mama.

Gelukkige verjaardag voor beste moeder! Ik houd van je tot aan de maan en weer terug!

Hoe meer verjaardagen je viert, hoe mooier je wordt! Fijne verjaardag, mama.

Gelukkige verjaardag voor mijn geweldige mama, raadgeefster en vriendin. Moge God je ieder jaar zegenen.

Gelukkige verjaardag mama! Je bent de beste moeder in het universum!

Mijn moeder, mijn vriendin zo dierbaar,
je bent mijn hele leven altijd zo dichtbij.
Een tedere glimlach om mij de weg te wijzen,
Je bent de zon die mijn dag weet te verlichten.

Toen God moeders schiep,
allemaal zo mooi als mogelijk was,
maakte Hij er één extra speciaal
en bewaarde haar alleen voor mij!

God kon niet overal zijn en daarom maakte Hij moeders.
~ Joods gezegde

Ik wens je een gelukkige verjaardag.

Het is tijd om te schitteren!

Ik wens je een gelukkige verjaardag!

 

Ik wens je een gelukkige verjaardag.

Ik wens je een gelukkige verjaardag.

Ze Magazine - Lifestyle trends