Soms is het best lastig om de juiste woorden te vinden om in een verjaardagskaart, als berichtje te schrijven of op social media te posten wanneer je je zus wilt feliciteren met haar verjaardag. Gelukkig kun je je paniek direct opzij zetten want we hebben hieronder een heleboel verjaardagwensen speciaal voor zussen voor je verzameld. Het maakt dus niet uit of je nu een bericht zoekt dat grappig is of dat je de voorkeur geeft aan een meer emotionele tekst, en of het voor je oudere- of jongere zus is (of wellicht zelfs voor je schoonzus!), We zijn er vrijwel zeker van dat je een verjaardagswens zult weten te vinden die exact die inhoud heeft waar je naar zocht en die past bij de dame die je ermee wilt feliciteren.

Gelukkige verjaardagswensen voor je zus

Om te beginnen hebben we een verzameling van simpele, maar toch erg lieve, verjaardagswensen voor je zus, zo kun je dus probleemloos uitdrukken hoeveel je om je zus geeft en hoeveel zij voor jou betekent!

 1. Gelukkige verjaardag voor de coolste zus! De dag wordt altijd nog mooier en nog leuker wanneer jij in de buurt bent.
 2. Het is geweldig om een ​​zus zoals jij te hebben! Ik wens je alle geluk van de wereld. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 3. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt, lieve zus, en dat het komende jaar vol spannende kansen zal zijn! Blijf reiken je doelen najagen, ik geloof in jou!
 4. Als ik iemand mocht kiezen om mijn zus te zijn, dan zou ik nog steeds voor jou kiezen! Je bent de beste zus en de coolste meid die ik ken. Een fijne verjaardag gewenst!
 5. Fijne verjaardag zus. Moge vandaag het begin zijn van een schitterend, succesvol en gelukkig jaar.
 6. Er is geen betere zus die ik me zou kunnen bedenken. Je bent mijn beste vriendin en partner in crime. Het leven zou enorm saai zijn zonder jou. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Je hebt een geweldig leuke verjaardag en een schitterend jaar voor de boeg, ik hoop dat al je dromen en wensen uit gaan komen! Fijne verjaardag zus!
 8. Je bent een mooi mens, een loyale vriendin en zo’n bijzondere zus. Bedankt dat je zoveel vreugde en plezier in mijn leven hebt gebracht. Ik hoop dat je een enorm fijne verjaardag zult hebben!
 9. Ik ben zo dankbaar dat je mijn zus bent, ik kan me geen leven voorstellen zonder jou! Bedankt dat je altijd zo fantastisch voor me bent geweest! Een fijne verjaardag gewenst!
 10. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus, moge al je dromen en wensen uit gaan komen op deze speciale dag!
 11. Gelukkige verjaardag liefste zus. Ik wou dat ik een net zo goede zus voor je was als jij voor mij, ik heb zoveel geluk dat ik jou heb. Bedankt dat je altijd in me hebt geloofd en me aan hebt gemoedigd in het leven!
 12. Gelukkige verjaardag voor mijn fantastische tweelingzus. Ik heb enorm veel geluk dat ik zoveel bijzondere dingen met je kan delen, inclusief onze verjaardag!
 13. Gelukkige verjaardag aan mijn liefste zus! Je bent zo’n geweldig mens en je verdient zoveel geluk op deze bijzondere dag. Ik hoop dat het een verjaardag vol plezier en geluk zal zijn!
 14. Je bent echt een bron van inspiratie en rolmodel voor mij. Bedankt dat je een zo’n fantastische zus en vriendin bent. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt!
 15. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus! Moge het komende jaar het beste tot nu toe worden!
 16. Ik heb zoveel geluk dat ik zo’n lieve en fantastische zus heb zoals jij! Ik hoop dat je dag vol vreugde zal zijn en dat je een heel speciaal jaar tegemoet mag gaan zien. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 17. Ontspan en geniet van je verjaardag, het is jouw speciale dag waarop je mag schitteren! Wat maakt het uit dat je een jaar ouder bent? Je bent ook wijzer, meer ervaren en klaar om alles aan te kunnen wat het leven je te bieden heeft! Je hebt het gewoon allemaal in je!
 18. Er is nooit een saai moment bij jou in huis, bedankt voor al het plezier en het lachen dat je in ons leven brengt! Moge je verjaardag vol vreugde zijn en moge het komende jaar je beste tot nu toe worden! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 19. Gelukkige verjaardag voor de grappigste, mooiste, liefste persoon die ik ken – jij! Ik hoop dat je een schitterende dag hebt, mijn lieve zus, en moge het leven je een heleboel vreugde en voorspoed brengen.
 20. Had iedereen maar een fantastische zus zoals jij! De wereld zou er dan een heel stuk beter uitzien. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 21. Mijn zus is mijn vriendin voor altijd.
 22. We zijn toevallig zussen, maar we zijn ook vriendinnen bij uitstek. Ik zal altijd van je blijven houden. Een fijne verjaardag gewenst!
 23. Het enige wat beter is dan jou als mijn zus te hebben, is dat mijn kinderen jou als hun tante hebben. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 24. Ik ben zo enorm gelukkig dat je mijn zus en mijn beste vriendin bent! Je brengt zoveel gelach en plezier in mijn leven! Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt!
 25. Zussen vullen je ziel met felle zonnestralen en je hart met plezier en vreugde. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 26. Gelukkige verjaardag voor mijn fantastische zus en beste vriendin. Ik heb zoveel geluk dat ik jou in mijn leven heb!
 27. Mijn lieve zus, ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt en dat het komende jaar gevuld zal worden met vreugde, opwinding en uitdagingen!
 28. Ik stuur je veel liefs op je verjaardag. Je bent zo’n ongelooflijk geweldige zus en ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Van harte gefeliciteerd!
 29. Gelukkige verjaardag voor de beste zus ter wereld! Heb een fantastisch leuke dag!
 30. Ik wens je vandaag een schitterende verjaardag! Bedankt dat je zo’n briljante zus en mijn beste vriendin bent!
 31. Gefeliciteerd lieve zus, ik hoop dat je een heel bijzondere dag hebt vandaag!
 32. Gelukkige verjaardag voor de beste zus waar een meisje maar van zou kunnen dromen! Ik hoop dat je dag gevuld zal zijn met plezier en dat al je wensen uit mogen komen!

Grappige verjaardagswensen voor je zus

Deze volgende serie met grappige verjaardagswensen voor zussen zal je zeker helpen je om je zus aan het lachen te maken op haar verjaardag!

 1. Gelukkige verjaardag zus! Vergeet niet dat geld je geen geluk kan brengen. Maar je kan er wel een taart voor kopen (wat eigenlijk precies hetzelfde is).
 2. Zus, je bent jarig. Blijf kalm en eet taart!
 3. Het is tijd voor een feestje! Moge je veel glazen champagne drinken vanavond en moge je de perfecte persoon vinden om deze voor je te gaan kopen! Veel plezier en een fijne verjaardag!
 4. Gelukkige verjaardag zus! Ik wilde je echt iets ongelooflijks voor je verjaardag geven, maar toen besefte ik dat alleen mijn aanwezigheid al spectaculair genoeg zou zijn. Graag gedaan overigens!
 5. Je bent echt een lot uit de loterij – zo vriendelijk, zorgzaam en lief. Om eerlijk te zijn, weet ik niet eens hoe we ook maar aan elkaar verwant kunnen zijn! Ik hoop dat je verjaardag net zo fantastisch zal zijn als jij bent.
 6. Mensen zeggen dat het de gedachte is die telt, dus ik wil dat je weet dat ik er echt aan dacht om je veel mooie cadeautjes te geven voor je verjaardag – zoals die hippe top die je graag wilde, en die coole schoenen. Het zal echter bij deze kaart blijven, want ik ben helemaal blut! Ik houd nog steeds enorm veel van je! Fijne verjaardag en ik hoop dat je een schitterende dag hebt!
 7. Er wordt gezegd dat wanneer je geen wilde dingen doet als je jong bent, je niets hebt om over te praten zodra je oud bent. Gelukkige verjaardag lieve zus, ik hoop dat je een * gedenkwaardige * dag hebt!
 8. Hoera vandaag is het je verjaardag! Waarschijnlijk het enige dat we als kinderen niet hoefden te delen! Vandaag draait alles namelijk alleen maar om jou – veel plezier en geniet van deze bijzondere dag!
 9. Zussen hebben veel weg van toppings op een ijsje: je kunt het prima zonder hen redden, maar dan is het meteen een stuk minder leuk. Bedankt voor het versieren van mijn leven met je liefde. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Verwant zijn met mij is echt het enige geschenk dat je nodig hebt. Dat mag je gewoon eerlijk zeggen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 11. Je bent eindelijk 21! Nu kun je legaal al die dingen doen die je al vanaf je zestiende doet! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 12. Hoe serieus het leven ook zal worden, je moet gewoon die ene persoon bij je hebben met wie je volkomen dwaas kunt zijn. Ik ben zo enorm blij dat ik jou als zus heb! Heb een geweldig leuke verjaardag!
 13. Gelukkige verjaardag voor mijn absolute nummer één, buitengewoon fantastische zus! Het is waar dat je mijn enige zus bent, maar je bent ook werkelijk de beste die ik ooit heb gehad!
 14. Van harte gefeliciteerd! Voor jou mijn meest schattige, meest slimme, meest perfecte zus! Ik denk haast wel dat dit alles in de familie moet zitten.
 15. Zus, je bent absoluut een unieke sneeuwvlok: uniek irritant, uniek bazig en, nog belangrijker, uniek liefdevol. Ik ben blij dat ik een zus in mijn leven heb die zo bijzonder is als jij. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 16. Ik weet dat ik levenslang aan je vastzit, maar zelfs wanneer ik een andere zus zou mogen kiezen, dan zou ik nog steeds voor jou kiezen. Je bent zo’n fantastisch mens en ik ben zo enorm blij dat ik je zus mag zijn.
 17. Het hebben van een zus is als gezegend zijn met alles in tweevoud. Twee kasten, twee sets make-up en twee harten die altijd met elkaar verbonden zijn. Bedankt dat je je spullen altijd met me deelt, zelfs wanneer je dat eigenlijk niet wilde (of wist). Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Verjaardagscitaten voor je zus

Deze volgende korte verjaardagscitaten kunnen je helpen om de unieke en kostbare band tussen jou en je zus weet te geven. Ze vormen dan ook ene prima uitgangspunt bij het schrijven van je eigen verjaardagswens voor haar, of doen het eveneens goed als tekstbericht of als post op social media.

 1. Het hebben van een zus is als het hebben van een beste vriendin waar je niet vanaf kunt komen. Je weet gewoon wat je ook doet, ze zullen er altijd zijn.
 2. Door jou lach ik een beetje harder, huil ik een beetje minder en glimlach ik veel meer.
 3. Een zus is een klein beetje kindertijd die nooit verloren zal gaan.
 4. Zussen zorgen voor elkaar, geven om elkaar en troosten elkaar, zijn er gewoon voor elkaar, door dik en dun.
 5. Zussen zijn als sterren. Ze schitteren, ze twinkelen en ze gloeien. Ze zijn het grootste geschenk dat ons hart ooit zal krijgen.
 6. Het grootste geschenk dat onze ouders ons ooit hebben gegeven, was elkaar.
 7. Er is geen probleem dat zussen niet kennen: samen ruziën, samen kibbelen, elkaar negeren, elkaar belachelijk maken en elkaar onderdompelen in chocoladesaus.
 8. Waar zijn zussen voor als ze niet mogen wijzen op de dingen waar de rest van de wereld te beleefd voor is om deze te benoemen.
 9. Wat is het nut van nieuws als je geen zus hebt om het te delen?
 10. Zussen helpen je belangrijke dingen te vinden wanneer je deze kwijt bent. Dingen zoals een glimlach, hoop en moed.
 11. Vrienden zullen ons aan het lachen maken, geliefden maken ons ook aan het lachen, maar zussen zijn de personen die er altijd zullen zijn en alle tranen weg zullen vegen!
 12. Er is geen betere vriendin dan een zus. En er is geen betere zus dan jij.
 13. Een zus is meer dan een vriendin voor je leven. Ze is een vreugde voor het hart en een liefde die nooit eindigt.
 14. Zussen helpen de moeilijke tijden gemakkelijker te maken en de gemakkelijke tijden nog leuker te laten zijn.
 15. De beste dingen in het leven zijn geen dingen, het zijn zussen.
 16. Giechelen, geheimen, soms tranen, zussen en vriendinnen door de jaren heen.
 17. We lachen samen, we huilen samen, we laten samen de tijd voorbij vliegen. We zijn beste vriendinnen, mijn zus en ik.
 18. Zus: een persoon die is geweest waar jij bent geweest; iemand die je kunt bellen als het niet goed gaat; is meer dan alleen familie; een zus is een vriendin voor altijd en eeuwig.
 19. Een zus is de soort speciale vriendin die je overal en nergens kunt zoeken, maar die al vanaf het begin aan je zijde zal staan.
 20. We maken vrienden en vijanden, maar onze zussen horen gewoon in het territorium.
 21. Onze wegen kunnen veranderen naarmate het leven vordert, maar onze band als zussen zal altijd sterk blijven.
 22. Een beetje zussentijd is goed voor lichaam en geest.
 23. Zussen delen jeugdherinneringen evenals volwassen dromen.
 24. Zussen zijn van hart tot hart verbonden. Afstand en tijd kunnen deze niet uit elkaar halen.
 25. Je bewaart je verleden door zussen te hebben. Naarmate je ouder wordt, zijn zij de enigen die het niet vervelend vinden wanneer je over je herinneringen praat.
 26. Een zus kent niet alleen je verhaal. Ze heeft je geholpen om het te schrijven!
 27. Geluk is een kopje thee en een praatje met je zus.
 28. Het beste advies dat mijn moeder me ooit heeft gegeven: wees aardig voor je zus. Je vrienden zullen komen en gaan, maar je zus zul je altijd houden. En ik beloof dat ze op een dag je beste vriendin zal zijn.
 29. Zussen zorgen voor elkaar, geven om elkaar, troosten elkaar en zijn er voor elkaar door dik en dun.
 30. Jullie zijn misschien net zo verschillend als de zon en de maan, maar hetzelfde bloed stroomt door jullie harten. Je hebt haar nodig, zoals zij jou nodig zal hebben.
 31. Heb elkaar diep lief boven alles, want liefde bedekt een veelvoud aan zonden.

Emotionele verjaardagswensen voor je zus

Wil je de verjaardag van je zus als excuus gebruiken om haar te vertellen hoeveel ze voor je betekent? Deze emotionele en sentimentele verjaardagswensen voor zussen zullen je daarbij prima van dienst zijn! Vergeet echter niet om de nodige tissues bij de hand te houden…

 1. Je fleurt iedere kamer op met je sprankelende persoonlijkheid en je weet steeds weer een manier om iedereen zich speciaal te laten voelen. Je bent uniek en ik heb zoveel geluk dat ik jou als zus heb. Ik hoop dat je een heel leuke verjaardag hebt en dat al je vriendelijkheid naar je terug zal komen op deze bijzondere dag!
 2. Je bent echt de liefste persoon die ik ken. Ik beloof al je geheimen te bewaren en er iedere dag voor je te zijn. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 3. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus! De wereld is een stuk beter nu jij er bent.
 4. Je bent één van de meest aardige en lieve mensen die ik ken. Ik ben zo enorm blij dat we niet alleen zussen, maar dat we ook beste vriendinnen, zijn! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Het is fantastisch om te weten dat je meer bent dan alleen mijn zus. Jij bent ook mijn beste vriendin. In goede en slechte tijden – wanneer ik je echt nodig heb – ben je er altijd voor me geweest. Ik zal er ook altijd voor je zijn. Gelukkige verjaardag, zus.
 6. Tijdens het opgroeien, waren er momenten dat ik wou dat je niet mijn zus was, maar nu weet ik werkelijk niet hoe ik door het leven zou moeten gaan zonder jou aan mijn zijde! Bedankt dat je er altijd voor me bent, zus. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt!
 7. Als ik mijn zegeningen tel, dan tel ik jou altijd twee keer! Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus en beste vriendin!
 8. Ik hoop dat je beseft dat je een ongelooflijk slimme, aardige, mooie persoon bent. Wanneer je dat ooit bent vergeten, kom dan gewoon naar me toe en ik zal je eraan herinneren hoe fantastisch je bent!
 9. Er is niemand die meer geluk verdient dan jij, zus. Je bent zo’n lieve, zorgzame, zachte persoon. Moge je verjaardag net zo mooi zijn als jij.
 10. Zus, je bent de wereld voor mij. Ik heb zoveel geluk dat ik je in mijn leven mag hebben. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 11. Wat er ook gebeurt in het leven, geef nooit op en blijf je dromen najagen! Je bent namelijk een geweldig leuke meid en ik geloof in je! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 12. Mijn jeugd zou niet zo bijzonder zijn geweest zonder jou aan mijn zijde. Ik ben je dan ook heel erg dankbaar op deze speciale dag. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 13. Als ik je één ding in het leven kon geven, dan zou ik je de mogelijkheid geven om jezelf door mijn ogen te zien, alleen dan zou je pas beseffen hoe speciaal je voor mij bent.
 14. Zus, je bent mijn beschermengel, vol met een liefde en eentje die altijd straalt. Je bent één van de grootste geschenken die mijn hart ooit maar zou kunnen wensen.
 15. Gelukkige verjaardag lieve zus! Met ieder jaar dat voorbij gaat, straal je steeds meer. Ik hoop dat al je dromen en wensen uit gaan komen!
 16. Ik weet dat ik je vaak erger en dat ik stomme dingen zeg, maar je zult nooit iemand vinden die zoveel om je geeft als ik. Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag zult hebben!
 17. Bedankt dat je zo’n geweldige zus bent en dat je altijd op me past. Ik weet echt niet waar ik zou zijn zonder jouw advies en steun! Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en je dag vol verrassingen en plezier zal zitten!
 18. Ik voel me zo gezegend dat ik je mijn zus mag noemen, en zo dankbaar dat we elkaar hebben om samen door het leven te reizen. Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je naar al mijn problemen luistert en zoveel leuke en gelukkige dingen samen met me doet. Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt!
 19. Veel mensen hebben geen zus en ik weet zeker dat ze hun weg prima weten te vinden in het leven. Maar ik ben zo dankbaar en gelukkig dat ik een zus heb en dat ze zo lekker gek, enorm leuk, geweldig slim en gewoonweg fantastisch is. Bedankt dat je zoveel vreugde en plezier weet te brengen elke dag opnieuw, ik weet niet wat ik zonder jou in mijn leven zou moeten doen! Heb een geweldig fijne verjaardag!
 20. Ze zeggen dat je je vrienden kunt kiezen, maar dat dit bij je familie niet kan. Ik heb zoveel geluk dat ik jou als mijn zus heb, ik zou je iedere dag opnieuw willen kiezen! Ik voel me zo enorm gezegend dat ik mijn jeugd samen met jou heb mogen delen en kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft. Moge deze vol succes en geluk zijn!
 21. Ik kan niet beloven dat ik al je problemen op weet te lossen, maar ik kan wel beloven dat je ze niet alleen onder ogen hoeft te zien.
 22. Ik ben zo dankbaar dat ik een zus heb als jij om de ups en downs van het leven mee te kunnen delen. Bedankt dat je er altijd voor me bent en iedere dag zo enorm leuk maakt! Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt!
 23. God gaf onze familie een erg kostbaar geschenk op de dag dat je werd geboren, en ik ben iedere dag weer dankbaar voor je onvoorwaardelijke vriendschap en steun. Ik hoop dat je verjaardag heel bijzonder zal zijn en dat het komende jaar veel zegeningen met zich mee zal brengen. Fijne verjaardag zus!
 24. Je werkt zo hard en doet altijd je best, en ik weet gewoon dat je een succesvol en gelukkig leven gaat leiden. Bedankt dat je voor mij zo’n bron van inspiratie en rolmodel bent. Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt en dat al je wensen en dromen uit zullen gaan komen.
 25. Wanneer ik in de put zit, dan ben jij degene die me altijd weet op weet te vrolijken. Bedankt voor alle leuke en goede momenten die we samen hebben gedeeld, je bent een fantastische zus en ik ben zo enorm blij jou te hebben! Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt!
 26. Wacht even, hoe ben je zo snel volwassen geworden? Ik herinner me nog goed dat we samen in het park speelde, samen ijsjes deelde, al onze kleine ruzies en al het plezier dat we samen hadden in onze jeugd! Het waren zulke speciale momenten. Ik hoop dat je vandaag een geweldig leuke verjaardag hebt en dat je iedere kans aan zult grijpen die het leven je biedt! Van harte gefeliciteerd!

Verjaardagswensen voor je schoonzus

Uiteraard hebben we ook aan een verzameling verjaardagswensen speciaal voor je schoonzus gedacht, zodat je haar het allerbeste kunt wensen wanneer ze jarig is.

 1. Voor een heel bijzondere schoonzus, mogen al je verjaardagswensen uitkomen en wat extra sprankeling aan je dag toe zullen voegen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 2. Voor mijn bijzondere schoonzus soms vergeet ik dat we niet echt familie van geboorte zijn. Je bent echter wel de meest geweldige zus die ik me zou kunnen wensen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 3. Ik heb zoveel geluk dat ik zo’n leuke en fantastische schoonzus heb! Geniet van een schitterende dag vol met bijzondere momenten!
 4. We zijn wellicht nog niet zo lang geleden zussen geworden, maar het voelt nu al alsof je altijd bij de familie hebt gehoord! Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt!
 5. Gelukkige verjaardag lieve schoonzus! Moge je dag met een heleboel schitterende momenten worden gevuld!
 6. Je bent echt de beste schoonzus en vriendin die ik me maar had kunnen wensen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Schoonzus, mogen al je dromen en wensen uitkomen op deze speciale dag. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 8. Gefeliciteerd mijn lieve schoonzus voor het moment dat je nog een jaar viert dat je mooi bent, je bent herwon fantastisch!
 9. We zijn misschien geen zussen in een bloedlijn, maar we zijn wel familie door de band die we delen. Ik houd van je en wens je nog een heleboel gelukkige verjaardagen toe.

Verjaardagswensen voor je jongere zus

Wil je je kleine zusje een geweldig leuke verjaardag wensen? Laat je dan inspireren door de verjaardagswensen die we speciaal voor jongere zussen hebben verzameld!

 1. Oh jeetje, hoe kan mijn kleine zusje zo volwassen zijn geworden?! Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar hoe oud je ook bent, je zult altijd een schattige kleine meisje zijn in mijn ogen! Ik hoop dat je een schitterende dag en een geweldig goed jaar gaat hebben!
 2. Mijn fantastische kleine zusje, je bent werkelijk het meest kostbare geschenk dat God me maar heeft kunnen geven! Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt en dat je een heleboel plezier zult beleven vandaag!
 3. Gefeliciteerd mijn lieve kleine zusje! Moge je dag vol plezier, geluk en taart zijn!
 4. Wacht even! Hoe oud ben je!? Sorry, ik moet absoluut in therapie. Je herinnerde me er namelijk net aan hoe oud ik ben. Gelukkige verjaardag kleine zus!
 5. Je bent zo een geweldige, lieve, attente, grappige, fantastische persoon en ik ben zo trots op de vrouw die je als volwassene bent geworden. Ik hoop dat je een fantastisch leuke verjaardag hebt mijn lieve kleine zusje!
 6. Soms maak je me echt helemaal gek, maar ik beloof je plechtig dat ik werkelijk enorm veel van je houd! Gelukkige verjaardag mijn schattige kleine zusje. Het leven zou gewoon niet hetzelfde zijn zonder jou!
 7. Gelukkige verjaardag zus! Ik wil dat je weet dat wat er ook in het leven gebeurt, ik er altijd voor je ben. Daar zijn grote zussen voor! Maar ik hoop oprecht dat je leven vooral met plezier, gelach en goede tijden gevuld zal zijn!

Mijn kleine zusje citaten

We zijn van mening dat de volgende twee lieve citaten van Winnie de Poeh perfect zijn om naar een jongere zus te sturen op haar verjaardag. Ze kunnen prima dienen als tekstbericht, als berichtje op een verjaardagskaart of een post op social media ter ere van de verjaardag van je kleine zusje.

 1. Zodra ik je zag, wist ik dat er een groots avontuur plaats zou gaan vinden.
 2. Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in beslag in je hart.

Verjaardagswensen voor je oudere zus

Een mix van lieve en grappige verjaardagswensen hebben we weten te verzamelen en dan speciaal voor de oudere zussen, zodat je ook hen kunt vertellen hoeveel je van hen houdt, of er gewoon plezier in hebt dat ze altijd * ouder * zullen zijn dan jij!

 1. Moge je een heleboel vreugde en opwinding ervaren op je verjaardag! Ik weet dat ik weet, dat jij ook weet dat je altijd ouder zult zijn dan ik! Gefeliciteerd met je verjaardag, je kleine zusje!
 2. Je bent vriendelijk, sterk, mooi en liefdevol, in principe ben je perfect. Als je kleine zusje wil ik dan ook dat je weet dat ik je wellicht een beetje haat, maar ook dat ik nog meer dan dat van je houd! Gelukkige verjaardag voor de beste zus ter wereld.
 3. Mijn lieve zus, bedankt dat je een geweldige raadgeefster en vriendin bent! Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt gevuld met vreugde en plezier!
 4. Ik wil je bedanken dat je de meest liefdevolle en zorgzame zus ter wereld bent. Niemand begrijpt me beter dan jij, en niemand is in staat om me zo hard aan het lachen te maken als jij! Moge je dag gevuld zijn met een heleboel zonneschijn en geluk. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Toen ik opgroeide, keek ik altijd naar je op, en naarmate we ouder worden, doe ik dat nog steeds. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe alles met stijl kon gebeuren. Gelukkige verjaardag grote zus!
 6. Bedankt dat je zo’n briljante zus en rolmodel voor me bent! Ik heb altijd naar je opgekeken en je hebt me geïnspireerd om hard te werken en het beste te halen uit wie ik ben. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat er een heleboel goede dingen op je pad zullen komen!
 7. Mijn jeugdherinneringen zitten vol met gelach en plezier vanwege jou, mijn lieve grote zus! Ik kan niet geloven dat we ouder worden en die tijden tot het verleden zijn gaan behoren. Nu hebben we alleen nog een mooie toekomst voor ons – moge deze stralen van vreugde en plezier!
 8. Gelukkige verjaardag voor mijn grote zus! Je bent ouder, wijzer en op elk vlak fantastisch, en ik heb zoveel geluk dat ik je als rolmodel en vriendin voor het leven aan mijn zijde mag hebben. Ik hoop dat je een schitterende dag zult hebben!
 9. Ik ben zo dankbaar voor zo’n vriendelijke, zorgzame, beschermende oudere zus die voor me zorgt en me door het leven helpt. Ik bid dat je een prachtige dag zult hebben en dat het jaar dat komen gaat gevuld zal zijn met een heleboel goeds. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Een oudere zus is een vriendin en een verdedigster – een luisteraar, samenzweerster, een raadgeefster en een deler van geneugten. Maar ook van zorgen.

Verjaardagswensen als broer voor je zus

Wanneer je de juiste woorden niet kunt vinden om je zus een gelukkige verjaardag te wensen, dan moet je echt snel even verder lezen want hieronder hebben we een mix van grappige- en emotionele verjaardagswensen voor je zus (geschreven door een broer) om je te helpen!

 1. Gefeliciteerd mijn ongelooflijk leuke en slimme zus. Ik heb zoveel geluk dat ik je broer ben … meestal dan! Ik hoop dat je een geweldig leuke dag hebt!
 2. Gelukkige verjaardag zus! Ik zal proberen je vandaag niet te irriteren als een soort speciaal verjaardagscadeautje. Graag gedaan overigens.
 3. Vergeet het verleden, je kunt het immers niet veranderen. Vergeet de toekomst, je kunt deze niet voorspellen. En vergeet ook je cadeautje, ik heb er namelijk geen voor je! Gelukkige verjaardag, zus!
 4. Verjaardagen zijn goed voor je. Statistieken laten namelijk zien dat mensen die er de meeste van vieren ook de personen zijn die het langste leven. Dus geniet van een fijne verjaardag lieve zus, en maak je geen zorgen over het feit dat je al zo oud wordt!
 5. Gefeliciteerd mijn kleine zusje dat veel te snel groot wordt. Ik houd heel veel van je, maar ik zou nog een beetje meer van je houden als je ophoudt met het daten van mijn vrienden! Dit is slechts een gedachte die in me opkomt.
 6. Als je kleine broertje is het mijn taak om super irritant te zijn. Het is gewoon mijn speciale manier om te laten weten dat ik van je houd! Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt!
 7. Broer en zus, samen als vrienden, klaar om het leven onder ogen te zien.
 8. Gefeliciteerd mijn kleine zusje! Mama zei dat het ooit zou gebeuren en ze had gelijk – je bent nu nauwelijks irritanter dan voorheen!
 9. Gelukkige verjaardag zus! Vergeet niet – verjaardagen zijn gewoon de manier van Moeder Natuur om ons te zeggen dat we meer taart moeten eten! Deze is echter speciaal voor jou op jouw bijzondere dag.
 10. Het is de taak van een broer om zijn zus te irriteren, hoe oud ze ook zijn … Ik doe gewoon mijn plicht! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt!
 11. Van harte gefeliciteerd! Mijn jeugd zou zo saai zijn geweest zonder jou om deze mee te delen. Bedankt voor alle fantastische avonturen die we samen hebben beleefd, en ik kan niet wachten op de talloze leuke momenten die nog komen gaan… te beginnen door samen met jou je verjaardag te vieren!
 12. Gelukkige verjaardag voor de beste zus die een man zich maar zou kunnen wensen. Je bent echt helemaal fantastisch! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 13. Je bent echt de beste zus en vriendin waar een broer om maar van zou kunnen dromen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Verjaardagswensen op afstand voor je zus

Een gelegenheid zoals een verjaardag kan behoorlijk moeilijk zijn als je dierbaren ver bij je vandaag zijn. Je mist ze dan immers nog meer en je zou willen dat je dichter bij elkaar zou kunnen zijn. De volgende verjaardagswensen voor zussen zijn dan ook specifiek bedoeld voor die zussen die niet dicht bij je in de buurt wonen, en kunnen je helpen om de juiste woorden te vinden om deze zus te laten weten hoeveel je van haar houdt en hoe erg je haar mist!

 1. Ik wens je een gelukkige verjaardag vanaf de andere kant van de oceaan! Hoewel we ver uit elkaar wonen, ben je nooit uit mijn gedachten en mijn hart. Fijne verjaardag zus!
 2. Als ik mijn knuffels en kusjes in kon pakken, zou ik ze zeker bij jou manier met spoed laten bezorgen. Gefeliciteerd lieve zus, het spijt me dat ik vandaag niet bij je kan zijn!
 3. Ik ben er misschien niet altijd bij je, maar ik zal er wel altijd voor je zijn. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat het jaar dat komen gaat gevuld zal zijn met een heleboel geluk en vreugde!
 4. Hoewel oceanen er ook tussen ons in zullen liggen, we zullen nooit echt ver bij elkaar vandaan zijn, want zusterschap telt niet de afstand, maar wordt gemeten door het hart. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Het spijt me dat ik niet persoonlijk aanwezig kan zijn om je een heel gelukkige verjaardag te wensen, zus. Ik hoop dat je een schitterende dag hebt en dat het komende jaar gewoonweg fantastisch zal worden!
 6. Ik wou dat ik bij je was om je persoonlijk een gelukkige verjaardag te kunnen wensen. Ik hoop dat je een schitterende dag hebt!
 7. De meest liefdevolle verjaardagswensen komen je kant op! Ik hoop dat je een schitterende verjaardag gaat hebben!
 8. Zodra je vandaag een moment van rust vindt, besef dan dat ik aan je denk en hoop dat je verjaardag de meest gelukkige dag ooit zal zijn. Mis je enorm mijn lieve zus!
 9. Ik heb wat extra knuffels en kusjes in deze kaart gestopt voor je verjaardag. Je ziet ze misschien niet, maar ze zitten er echt in!
 10. Proost, mijn lieve zus op je verjaardag! Ik zal ter ere van jou een glas heffen … of misschien wel drie of vier! Ik wou echt dat we deze bijzondere dag samen konden vieren! Mis je xx.
Ze Magazine - Lifestyle trends