Vraag je je ook wel eens af “Wat is de beste wens die ik op een verjaardagskaart of in een berichtje kan zetten?” Geen paniek! Ongeacht of je nu op zoek bent naar een simpele, lieve verjaardagswens of juist eerder een grappig verjaardagsberichtje om de jarige mee aan het lachen te maken, je zult vast en zeker geïnspireerd raken door onze omvangrijke verzameling aan ideeën en wensen die speciaal bedoeld zijn om te gebruiken om iemand een gelukkige verjaardag te wensen. We hebben bovendien onze verzameling verjaardagswensen op een overzichtelijke manier onderverdeeld zodat het erg gemakkelijk is om de beste, meest relevante wens voor een bepaalde jarige te vinden.

Korte en simpele gelukkige verjaardagswensen

Om te beginnen hebben we een aantal korte en simpele gelukkige verjaardagswensen voor vrienden, familie en collega’s op een rijtje gezet. Deze kun je bijvoorbeeld in een kaart schrijven, of via een berichtje naar de jarige sturen. In alle gevallen zullen de ideeën je helpen om je beste wensen te uiten aan de jarige, ongeacht of dit nu een jongen, een meisje, een man of een vrouw betreft.

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een echt geweldige dag toe.
 2. Ik wens je een heel speciale verjaardag en een schitterend jaar dat komen gaat!
 3. Hartelijke gefeliciteerd en geniet van een erg fijne verjaardag.
 4. Ik hoop dat je verjaardag vol zonneschijn, regenbogen, liefde en gelach zal zijn! Een heleboel beste wensen voor jou dus op deze bijzondere dag.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je vandaag een fantastische dag zult hebben en het komende jaar vol zal zitten met een heleboel goeds.
 6. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag! Mogen al je wensen en dromen uitkomen.
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een schitterende dag hebt en dat het komende jaar vol zal zitten met plezier en avontuur.
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een mooie dag en een heleboel goeds toe voor het komende jaar.
 9. Ik hoop dat je verjaardag zal worden besprenkeld met een heleboel plezier en gelach. Een fijne dag verder!
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik stuur je onze liefde en goede wensen.
 11. Hopelijk heb je later veel blije herinneren aan deze verjaardag en mag je genieten van een schitterende dag samen met vrienden, familie en een heleboel taart!
 12. Gelukkige verjaardag voor mijn beste vriend(in)! Ik hoop dat je een geweldig leuke dag zult hebben.

Gelukkige verjaardagswensen voor vriend(inn)en

Een verjaardag is een uitstekend moment om een ​​vriend(in) te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent! Gebruik daarom de volgende simpele voorbeelden van verjaardagswensen als uitgangspunt en personaliseer deze vervolgens zodat je vriend(in) zich extra geliefd zal voelen op zijn/haar verjaardag.

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben zo dankbaar voor je vriendschap en alle leuke dingen die we dit jaar samen hebben gedaan. Maar er gaan er nog heel veel meer komen!
 2. Gelukkige verjaardag voor mijn geweldige vriend(in)! Ik wens je heel veel goeds in het jaar dat komen gaat.
 3. Gelukkige verjaardag voor mijn gekke, leuke, geweldige beste vriend(in)! Ik houd van je tot de maan en weer terug en ben zo dankbaar voor je vriendschap en alle leuke dingen die we dit jaar samen hebben gedaan. Ik hoop dat je een fantastisch leuke dag zult hebben!
 4. Gelukkige verjaardag voor mijn beste vriend(in)! Ik hoop dat je een erg fijne dag zult hebben vandaag.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat het afgelopen jaar een aantal moeilijke tijden heeft gekend, maar ik hoop dat het komende jaar je het geluk zal brengen dat je zo verdient. Je bent een fantastische vriend(in) en ik ben enorm dankbaar voor je aanwezigheid in mijn leven.
 6. Gelukkige verjaardag voor mijn schitterende vriend(in), jij bent werkelijk de beste! Ik hoop dat je een geweldige mooie dag zult hebben.
 7. Ik wens je een geweldig leuke verjaardag en een fantastisch jaar voor de boeg! Bedankt dat je zo’n goede vriend(in) voor me bent.
 8. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag en al het beste voor het jaar dat komen gaat. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend(in) voor mij bent!
 9. Je bent zo’n genereus, aardig, lief en fantastisch persoon en ik heb zoveel geluk dat ik je als vriend(in) mag koesteren. Ik wens je een extra bijzondere verjaardag en de beste wensen voor het komende jaar.
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik houd veel van je en kan niet wachten om je verjaardag samen met jou te vieren (vanavond / in het weekend of een ander moment). Bedankt dat je zo’n fantastische vriend(in) voor me bent!

Verjaardagswensen voor je zus

Schrijf voor je zus een schattige, inspirerende of grappige verjaardagswens op basis van één van de volgende teksten die speciaal bedoeld zijn voor zussen.

 1. Gelukkige verjaardag voor de coolste zus! De dag is altijd nog mooier en leuker zodra jij in de buurt bent.
 2. Fijne verjaardag zus. Moge vandaag het begin zijn van een schitterend, succesvol en plezierig jaar.
 3. Er is geen betere zus die ik me zou kunnen wensen als jij. Je bent mijn beste vriendin en partner in crime. Het leven zou buitengewoon saai zijn zonder jou. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 4. Ik ben zo dankbaar dat je mijn zus bent, ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder jou! Bedankt dat je altijd zo fantastisch bent geweest! Een fijne verjaardag gewenst!
 5. Er is nooit een saai moment bij jou in huis, bedankt voor al het plezier en het gelach dat je in ons leven brengt! Moge je verjaardag vol vreugde zijn en moge het jaar dat voor de deur staat je beste zijn tot nu toe! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 6. Zussen vullen je ziel met de helderste zonnestralen en je hart met gelach en vreugde. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Je bent echt één op een miljoen, zo vriendelijk, zorgzaam en lief. Om eerlijk te zijn, ben ik niet zeker hoe we aan elkaar verwant kunnen zijn! Ik hoop dat je verjaardag net zo geweldig zal zijn als jij bent.
 8. Hoera je bent jarig vandaag! Waarschijnlijk was dit het enige dat we als kinderen niet met elkaar hebben gedeeld! Vandaag draait dan ook alles om jou – veel plezier en geniet van deze bijzondere dag!
 9. Zussen lijken veel op toppings op een ijsje: je kunt het weliswaar prima zonder hen doen, maar dat is wel veel minder leuk. Bedankt voor het geven van wat extra’s aan mijn leven in de vorm van je liefde. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent de meest schattige, meest slimme, meest perfecte zus! Ik denk zelfs dat dit haast wel in de familie moet zitten.

Verjaardagswensen voor je broer

Ook hebben we een verzameling grappige en oprechte verjaardagswensen voor broers verzameld om je te helpen bij het schrijven van het perfecte verjaardagbericht of de meest geschikte verjaardagswens voor je broer.

 1. Gelukkige verjaardag voor mijn broer. Er staat weer een jaar van lachen om onze eigen grappen en elkaar gezond houden voor de deur! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 2. Gelukkige verjaardag voor mijn zo fantastische broer, ik hoop dat je een leuke dag hebt vandaag!
 3. Gelukkige verjaardag voor de coolste broer! De dag is nog mooier en leuker zodra jij in de buurt bent.
 4. Hoera je bent jarig vandaag! Waarschijnlijk was dit het enige dat we als kinderen niet met elkaar hebben gedeeld! Vandaag draait dan ook alles om jou – veel plezier en geniet van deze bijzondere dag!
 5. Hoe serieus het leven ook kan zijn, je moet altijd die ene persoon hebben met wie je je volkomen dwaas en onnozel kunt gedragen. Ik ben zo blij dat ik jou heb, makker! Geniet van een geweldig leuke verjaardag!
 6. Het is ongelooflijk hoe lang we elkaar al weten te verdragen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 7. Je bent nu op een perfecte leeftijd. Oud genoeg om je fouten te herkennen, maar jong genoeg om er nog een aantal meer te maken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 8. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt broer, en dat het volgende jaar zal worden gevuld met een heleboel spannende kansen! Geen lat ligt voor jou te hoog, ik geloof in jou!
 9. Er is nooit een saai moment bij jou in huis, bedankt voor al het plezier en het gelach dat je in ons leven brengt! Moge je verjaardag vol vreugde zijn en moge het jaar dat voor de deur staat je beste zijn tot nu toe! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Een nieuw jaar vol met spannende avonturen staat op je te wachten, ik hoop dat je er volop van zult gaan genieten! Fijne verjaardag broer!

Verjaardagswensen voor je man

Wens je man een gelukkige verjaardag met één van de volgende grappige, romantische en oprechte verjaardagswensen speciaal bedoeld voor je mannelijke wederhelft.

 1. Gelukkige verjaardag voor mijn partner in crime. Laten we vandaag en elke dag die komen gaat samen wat kattenkwaad uit blijven halen!
 2. Gelukkige verjaardag voor mijn favoriete avonturier. Ik zou nooit zoveel plaatsen zonder jou hebben bezocht. Dus zullen we snel nieuwe plannen gaan maken voor een volgende trip!
 3. Er is niet voldoende inpakpapier op aarde voor handen om alle liefde in te pakken die ik voor je voel. Gelukkige verjaardag, lieverd!
 4. Mijn fantastische echtgenoot, je hebt zo hard gewerkt. Ga vandaag dus lekker zitten, pak een biertje en bereid je voor om te genieten van mijn heerlijke verjaardagstaart. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Gelukkige verjaardag voor mijn man. Jij bent het beste van allemaal op deze wereld. Het is echt waar. Ik kan me gewoonweg geen leven voorstellen zonder jou. Laten we dus snel samen feest gaan vieren!
 6. Op sommige dagen ben je een mijn held. Op andere momenten ben je mijn ridder op het witte paard. Maar vandaag ben je de koning van de taart! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Iedere dag ben je mijn maatje, mijn schouder om op te steunen en mijn beste vriend. Ik ben zo blij dat ik jou heb en dat ik van je mag houden als mijn man. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 8. Ik geloof in jou. Je hebt geweldige dromen en ook nog de mogelijkheid om ze waar te kunnen maken. Je hoeft er niets voor te doen! Je hebt zoveel fantastische kwaliteiten en gaven. En ik weet dat je kunt doen waar je zin in hebt. Gelukkige verjaardag, laat al je dromen en wensen uitkomen!
 9. Elk klein stukje van mij houdt van ieder deeltje van jou. Fijne verjaardag, mijn liefde.
 10. Voor mijn fantastische man geloofde ik nooit in soulmates totdat ik je mocht ontmoeten. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 11. Een toast op mijn man: je bent mijn beste vriend, mijn vertrouweling, de liefde van mijn leven. Ik kan niet wachten om deze met jou te vieren. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Verjaardagswensen voor je vrouw

Laat je vrouw weten hoe fantastisch je vindt dat ze is en wens haar het beste op haar verjaardag met behulp van één van de volgende romantische, lieve en inspirerende verjaardagswensen die speciaal bedoel zijn om te schrijven naar je echtgenote.

 1. Heel veel gelukswensen voor mijn lieve vrouw.
 2. Gelukkige verjaardag voor de vrouw van wie ik hou!
 3. Gelukkige verjaardag voor mijn mooie en liefhebbende vrouw!
 4. Bedankt voor alles wat je doet. Laten we het volgende jaar samen weer net zo geweldig gaan maken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Gelukkige verjaardag voor de vrouw die mijn hart heeft gestolen, voor het licht in mijn leven, mijn schat, mijn vrouw!
 6. Je bent mijn wereld en ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Liefdevolle verjaardagswensen voor mijn zo schattige vrouw!
 7. Je bent mijn heden en mijn toekomst. Fijne verjaardag, mijn liefste.
 8. Af en toe, te midden in de dingen van alledag, bezorgt de liefde ons een heus sprookje. Ik ben zo blij om samen met jou deel uit te mogen maken van dit wonderlijke verhaal! Fijne verjaardag, mijn liefste!
 9. We hebben samen al een heleboel verjaardagen gevierd, maar na al die tijd ben je nog altijd gewoonweg fantastisch! Fijne verjaardagdag.
 10. Zoals goede wijn worden we beter met de jaren … of liever, we voelen ons beter met op onze leeftijd met een heleboel wijn! Fijne verjaardag schat!
 11. Gefeliciteerd voor mijn parter-in-wine!
 12. Als het leven je verjaardagen geeft, dan eet je wat vaker taart!
 13. Sommige dingen worden alleen maar beter met de jaren… en jij bent er absoluut eentje van!

Verjaardagswensen voor je dochter

Zoek je een leuk berichtje nodig voor je kleine (of niet meer zo kleine) meisje? Wens je dochter een extra bijzondere dag met de volgende schitterende, inspirerende verjaardagswensen die speciaal voor hen zijn bedoeld.

 1. Gelukkige verjaardag voor onze lieve, schattige dochter. Moge je dag met een heleboel zonneschijn, regenbogen, gelach en plezier worden gevuld!
 2. Lieve dochter, de beste wensen voor je verjaardag! Ik hoop dat je feest net zo mooi zal worden als jij.
 3. Moge deze dag net zo bijzonder zijn als jij. Gelukkige verjaardag lieve dochter!
 4. Gelukkige verjaardag voor onze lieve dochter! De wereld is veel mooier en beter met jou erin!
 5. Moge dit jaar je een heleboel redenen geven om te glimlachen en je eindeloze mogelijkheden bieden om je nog gelukkiger te maken! Mijn meisje, je bent gewoonweg geboren om een ​​ster te zijn! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 6. Voor ons kleine bundeltje vol met vreugde, Gelukkige verjaardag! Blijf je dromen najagen en geluk om je heen strooien. Wij houden van jou!
 7. Je bent zo geliefd om het kleine meisje dat je was, om de bijzondere vrouw die je nu bent en om de dierbare dochter die je altijd zult zijn. Fijne verjaardag!
 8. Gelukkige verjaardag voor het meisje dat mijn leven op heeft gefleurd en mijn hart heeft verwarmd.
 9. Een dochter is Gods manier om te zeggen: ‘Ik dacht dat je wel een vriendin voor het leven zou kunnen gebruiken’. Bedankt dat je de mijne bent. Fijne verjaardag schat.
 10. Gelukkige verjaardag voor onze liefste dochter! We zijn zo trots dat je een mooie en intelligente vrouw bent geworden. We hopen dat je de tijd van je leven hebt op deze extra bijzondere dag die helemaal in het teken staat van jou!

Gelukkige verjaardagswensen voor je zoon

Wens je zoon het beste op zijn speciale dag met behulp van de volgende inspirerende en grappige verjaardagswensen voor zonen.

 1. Gelukkige verjaardag voor onze lieve jongen. Hopelijk heb je een schitterende en leuke verjaardag.
 2. Gelukkige verjaardag lieve zoon. Blijf gelukkig, gezond en gezegend op deze bijzondere dag en iedere andere dag van het jaar. Wij houden van jou!
 3. Moge je toekomst er briljant uitzien en vol goede dingen zitten. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 4. Gefeliciteerd voor onze geweldige zoon, die op is gegroeid tot zo’n fantastische man!
 5. Van je houden is mijn grootste vreugde, je maakt het zo gemakkelijk! Gelukkige verjaardag mijn lieve jongen.
 6. Gelukkige verjaardag voor de jongen die me meer over de wereld en over mezelf heeft geleerd dan wie dan ook.
 7. Waar het leven je ook zal brengen, ik zal altijd zo enorm trots op je blijven. Gelukkige verjaardag mijn zoon!
 8. Onthoud altijd dat je moediger bent dan je verwacht, sterker dan je lijkt, slimmer dan je denkt en dat ik meer van je houd dan je ooit zult beseffen. Gelukkige verjaardag lieve zoon!
 9. Mijn zoon, ik wens je de kracht om uitdagingen met vertrouwen aan te gaan, samen met de wijsheid om je gevechten zorgvuldig te doorstaan. Ik wens je een avontuurlijke levensreis en dat al je op al je haltes iemand kunt helpen. Luister naar je hart en neem weloverwogen risico’s en vooral onthoud altijd hoeveel er van je wordt gehouden.
 10. Niets is nog hetzelfde sinds het moment dat je in mijn leven bent gekomen, en ik wil dat je weet dat ik het op geen enkele andere manier gedaan zou hebben. Ik ben zo dankbaar dat je mijn leven ten goede hebt veranderd.

Gelukkige verjaardagswensen voor je mama

De volgende ideeën zijn een verzameling van leuke, inspirerende en grappige verjaardagswensen en berichten voor je mama waarmee je haar een extra bijzondere en gelukkige verjaardag kunt wensen.

 1. Gelukkige verjaardag mama! Doe het vandaag maar lekker rustig aan. Je hebt het verdiend!
 2. Het is jouw verjaardag! Leun dus maar lekker achterover, ga heerlijk ontspannen en laat papa al het werk voor een keertje doen.
 3. Voor de rest van de wereld ben je misschien maar gewoon iemand, maar voor mij ben je de hele wereld. Gelukkige verjaardag mama!
 4. Je bent mijn eerste vriendin, mijn beste vriendin en mijn vriendin voor altijd. Ik kan niet wachten om samen met jou je verjaardag te gaan vieren!
 5. Ondanks dat ik ouder word, besef ik dat ik je meer dan ooit nodig heb. Er gaat niets boven één van je hartelijke knuffels. Ik wens je een verjaardag die net zo hartverwarmend is als jij!
 6. Ik wist precies wat je dit jaar voor je verjaardag wilde. Mij … een dag het huis uit. Gelukkige verjaardag mama!
 7. Het is verbazingwekkend hoe goed je eruit ziet voor je leeftijd, gezien al het verdriet dat ik je bezorgde toen ik jonger was. Gelukkige verjaardag mama!
 8. Mam, je bent de meest in het oog springende vrouw in mijn leven, en je zult altijd mijn nummer één zijn. Geniet van een mooie verjaardag!
 9. Op de vraag wie mijn favoriete real-life superheld is, zeg ik altijd: ‘Het is mijn mama’. Geniet van een fantastische verjaardag, Wonder Mama!
 10. Het is geen geheim dat je je stempel hebt gedrukt in mijn leven. Sinds mijn jeugd ben je die grote boom geweest waarvan ik in de schaduw veilig en sterk op kon groeien. Gelukkige verjaardag mama.

Verjaardagswensen voor je papa

Zet je vader in het zonnetje op zijn verjaardag met behulp van één van de volgende lieve, grappige of oprechte wensen voor de verjaardag van een papa.

 1. Je hele leven lang heb je eraan gewerkt om onze wensen waar te kunnen maken. Vandaag is het echter jouw beurt om wat wensen te doen. Gelukkige verjaardag papa!
 2. Mijn hele leven heb ik het geluk gehad dat ik de beste papa op aarde had. Nu prijs ik mezelf dubbel gelukkig, omdat mijn kind de beste opa heeft gevonden. Gelukkige verjaardag, papa, we houden van je!
 3. Gelukkige verjaardag voor de man die tegen alle monsters onder het bed en in de kast heeft gevochten. Bedankt dat je me altijd een veilig gevoel hebt weten te geven!
 4. Gelukkige verjaardag papa! Mogen al je te vangen vissen groot zijn, je biertjes koud staan en je sportclub seizoen na seizoen kampioen worden!
 5. Het is niet eenvoudig om een papa te zijn, maar je doet het met klasse en stijl. Gelukkige verjaardag voor de papa die het allemaal kan.
 6. Voor mijn liefste papa: je bent mijn kompas. Bedankt dat je me altijd de juiste weg hebt gewezen en dat je me in de goede richting hebt geleid. Fijne verjaardag, ik houd van je.
 7. Voor de beste taxichauffeur, de meest effectieve spinnenjager, de voordeligste klusjesman en de meest genereuze bank die ik maar kan bedenken. Gelukkige verjaardag papa!
 8. Papa, bedankt dat je me hebt geleerd hoe je een man kunt zijn, ook al ben ik je dochter. Van harte gefeliciteerd!
 9. Hé papa, ik heb een cadeau voor je. Ik heb je takenlijst van mama gestolen. Het enige dat jij hoeft te doen, is deze even te verscheuren. Vertel het gewoon niet aan mama, oké? Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Papa, je bent altijd de coolste geweest. Zoals al die keren dat je “ja” zei toen mama “nee” zei. Gefeliciteerd met je verjaardag, coole papa!

Verjaardagswensen voor je tante

Schrijf voor haar verjaardag een superlief of grappig verjaardagsbericht aan je tante met behulp van één van de verjaardagswensen voor tantes die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

 1. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve tante! Ik wens je een dag die net zo mooi en lief is als jij.
 2. Je verschijnt altijd precies op tijd om de dag te redden! Deze keer hebben we alles voor jou in orde gemaakt. Gelukkige verjaardag lieve tante!
 3. Mama en papa hebben me misschien wel mijn hersens en uiterlijk gegeven, maar al mijn charme en gevoel voor humor kunnen alleen maar van jou afkomstig zijn! Gelukkige verjaardag voor de beste tante!
 4. Je hebt dit “Beste tante” predikaat al in je zak! Ik hoop dat deze dag alles zal brengen wat je wenst! Gelukkige verjaardag tante!
 5. Voor mijn tante, gelukkige verjaardag! Ik hoop dat je je op deze bijzondere dag je zult herinneren hoeveel we allemaal van je houden!
 6. Moeders en vaders geven liefde en steun. Maar tantes … zij zijn degenen die een aantal van onze mooiste avonturen met ons delen! Proost op het volgende avontuur, lieve tante!
 7. Fijne verjaardag voor mijn mooie tante. Je leeftijd is het best bewaarde geheim van deze familie … maar maak je geen zorgen, je geheim is volkomen veilig bij ons!
 8. Lieve tante, je bent wellicht een beetje gek, maar je bent het soort gek waar ik enorm dol op ben! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 9. Gefeliciteerd voor de tante die me alles heeft gegeven wat mijn ouders niet wilden dat ik had! Ik waardeer dat echt enorm.
 10. Gelukkige verjaardag tante! Van je favoriete nicht / neef! (Het is oké, we hoeven het de anderen toch niet te vertellen …)

Verjaardagswensen voor je baas, je collega of werknemer

Je brengt het grootste gedeelte van de dag door met je collega’s, dus het is altijd een leuk gebaar om ook hen een gelukkige verjaardag te wensen. Deze simpele tekstjes zijn perfect om een collega of je baas een heel gelukkige verjaardag te wensen, maar het toch professioneel te houden.

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent zo’n geweldige vriend(in) en collega. Ik hoop dat je een mooie dag zult hebben.
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor alles wat je doet voor ons team. We hopen dat je een geweldige verjaardag zult hebben!
 3. Veel gelukswensen voor je verjaardag van ons allemaal van (naam van bedrijf invoegen). We hopen dat je een schitterende dag zult hebben!
 4. Werken zou gewoon niet zo leuk zijn zonder jou erbij! Bedankt voor alle fantastisch gezellige koffiepauzes en het delen van de taken. Ik hoop dat je vandaag een erg fijne verjaardag zult hebben!
 5. Gefeliciteerd voor mijn werkmaatje/kantoorvriend(in)! Bedankt dat je van de werkvloer zo’n schitterende plaats hebt gemaakt. Ik hoop dat je een geweldig leuke dag en een briljant jaar tegemoet mag gaan!

Tip:    vermeld ook altijd iets dat je bewondert aan je collega

Iedereen voelt zich graag gewaardeerd en een verjaardag is een prima gelegenheid om je collega iets te laten weten dat je in hem of haar zo enorm waardeert. Houd het echter wel altijd oprecht en kies iets dat je werkelijk in deze persoon bewondert. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden geven.

 1. Gelukkige verjaardag voor één van de meest productieve mensen binnen ons bedrijf! Op een dag zul je ons je geheim toch echt moeten vertellen hoe je altijd zoveel werk gedaan krijgt.
 2. Gelukkige verjaardag voor één van de meest glimlachende mensen op dit kantoor! Bedankt dat je onze werkplek mooier heeft gemaakt met je altijd zo stralende houding.
 3. Beste [naam], het is verbazingwekkend hoe je de zaken hier zo soepel kunt laten verlopen. Bedankt voor het op orde houden van alles. Fijne verjaardag en nog een heleboel gelukkige jaren!
 4. Beste [naam], gelukkige verjaardag! Bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen en het helpen me om te settelen sinds het moment dat ik bij het team ben gekomen. Ik heb inmiddels al zoveel van je geleerd!
 5. Gelukkige verjaardag voor de persoon die rust uitstraalt! Op een dag zul je ons je geheim moeten vertellen hoe je zo kalm weet te blijven onder enorme druk. Bedankt voor het gezond houden van de rest van ons team.

Grappige verjaardagswensen

Om een luchtige touch aan een verjaardag te kunnen geven, hebben we een verzameling grappige wensen voor verjaardagen aangelegd, die het plezier en de valkuilen van het ouder worden op een geweldige manier weten te belichten. Deze tekstjes zijn dan ook uitermate geschikt om op een wenskaart te schrijven of om te versturen als een gelukkige verjaardagberichtje.

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Vergeet niet je verjaardagskleding te strijken.
 2. Je bent (leeftijd invullen)? Neem die verjaardagstaart dan maar mee naar buiten om de kaarsen aan te steken! Geniet van een enorm fijne verjaardag.
 3. (Leeftijd invullen) is een perfecte leeftijd. Je bent oud genoeg om je fouten te herkennen, maar jong genoeg om er nog wat meer te maken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo blij te horen dat je over de top bent in plaats van onder een tuintje op je buik.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het kostte je dus (leeftijd invullen) jaar om er zo geweldig uit te zien!
 6. Ik zou niet willen zeggen dat je oud bent … je bent gewoon langer jong geweest dan de meeste van ons. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Jij wordt niet ouder … alleen maar meer in het oog springend! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 8. Tegen de tijd dat je (leeftijd invullen) heb je alles wel geleerd – je hoeft het je alleen nog maar te herinneren! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 9. Je bent lastig tijdens het ouder worden. Zou je tenminste kunnen proberen om er oud uit te zien?

Grappige one-liners voor een verjaardag

 1. Laat je niet naar beneden halen door de jaren die steeds meer gaan tellen. Het is namelijk niet eenvoudig meer om weer op te staan!
 2. Je bent zo oud, wanneer je een antiekwinkel binnenloopt dan ben je zo verkocht.
 3. Je weet dat je oud wordt als je geen toilet meer voorbij kunt lopen zonder te denken: “Ik kan net zo goed even gaan plassen nu ik toch hier ben.”
 4. Je weet dat je oud bent als je het licht uitdoet om zuinig met elektriciteit te zijn in plaats van dat je romantisch wilt zijn.
 5. Vraag: Wat gaat er omhoog en zal nooit meer dalen? Antwoord: je leeftijd!
 6. Je weet dat je ouder wordt op het moment dat een “hele nacht lang” betekent dat je niet op hoeft te staan ​​om te gaan plassen.

Verjaardagswensen voor iemand op middelbare leeftijd

 1. Middelbare leeftijd: op het moment dat je eindelijk je hoofd op orde hebt, dan begint je lichaam verval te vertonen.
 2. Middelbare leeftijd is het moment waarop je je leeftijd begint te laten zien rondom je taille.
 3. Middelbare leeftijd … zodra een “happy hour” een dutje is geworden!
 4. Nachtelijk zweten en opvliegers zijn de manier van Moeder Natuur om je verwarmingskosten naar beneden bij te stellen, zodat je meer geld opzij kunt gaan zetten voor je pensioen.
 5. Hoe weet je dat je de middelbare leeftijd hebt bereikt? Zodra je je voorbereid op een enorme niesbui door je benen heel hard bijeen te drukken en je er alleen maar het beste van durft te hopen!

Grappige verjaardagstekstjes over grijs haar

 1. Dat zijn geen grijze haren die je ziet, maar stukjes verjaardagglitter die uit je hoofd zijn gaan groeien.
 2. Een beetje grijs haar is een klein offer dat je moet brengen voor zoveel wijsheid.
 3. Je weet dat je oud wordt zodra dat kleine oude dametje met grijs haar die je naar de overkant van de straat hebt geholpen, je eigen vrouw is.
 4. Maak je geen zorgen, je hebt geen grijze haren, maar tekenen van wijsheid. Je hebt er gewoon extreem veel van.
 5. Wanneer grijs haar een teken is van wijsheid, dan ben jij een genie!

Meer grappige verjaardagsteksten

 1. Een wijze man zei ooit: “Vergeet je verleden, je kunt het niet veranderen”. Ik zou daaraan toe willen voegen: “Vergeet je cadeautje, want ik heb er geen voor je”.
 2. Ik heb urenlang op internet gezocht naar de perfecte verjaardagswens voor jou en toen heb ik het opgegeven. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 3. Ik wilde je echt iets geweldigs en inspirerends voor je verjaardag geven en toen besefte ik me dat je mij al hebt.

Gelukkige verjaardagswensen op afstand

Bij gelegenheden zoals verjaardagen kan het gevoel van afstand groter lijken, dus een poging doen om iemand een gelukkige verjaardag te wensen en hem of haar te laten weten dat je aan deze persoon denkt, kan net even het verschil maken.

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag, helemaal uit (vul je locatie in). Ik hoop dat je een geweldig leuke dag zult hebben en dat je een extra stukje taart namens mij zult eten!
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je vandaag een heerlijke tijd toe en kijk ernaar uit om je (maand invullen) weer te zien.
 3. Gelukkige verjaardag lieve vriend(in)! Het glas heffen op jouw gezondheid en geluk vanaf (locatie invullen) en de hoop uitspreken dat je een geweldige dag hebt,is op deze afstand alles wat ik kan doen!
 4. Ik denk aan je op je verjaardag! We hopen dat je een fantastische dag zult hebben en we wensen je het beste voor het jaar dat komen gaat. We zijn zo enorm blij dat je in (maand invullen) naar ons toe komt en kunnen niet wachten om je weer te zien!
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik stuur je onze liefde en goede wensen helemaal uit (locatie invullen).
 6. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag en de beste wensen voor een spannend en leuk jaar dat voor de deur staat. Met veel liefs vanuit (plaats invullen).
 7. Een heel fijne verjaardag! We hopen dat je een prachtige dag zult hebben met een heleboel vrienden, familie en taart! Sorry dat we er dit jaar niet bij kunnen zijn en we hopen dat we de volgende keer wel in de buurt zijn, om deze gemiste kans in te kunnen halen.
 8. Ik wens je alle goeds op je verjaardag! Sorry dat ik je op zo’n schitterende dag moet missen. We denken aan jou helemaal vanuit (plaats invullen) en een we brengen een toast uit op je gezondheid.
 9. Ik wens je veel gelukkige jaren op deze bijzondere dagen sturen je alle goeds en liefde vanaf (locatie invullen). We missen je!
 10. Ik wens je heel veel goeds op jouw speciale dag. We missen je! We hopen dat je een geweldig leuke verjaardag hebt en kijken ernaar uit je te zien op (vul de maand of gelegenheid in, bijvoorbeeld Kerstmis).

Verjaardagswensen wanneer je te laat bent

Soms kom je verschrikt tot de ontdekking dat je de verjaardag van iemand bent vergeten. In dat geval kun je deze persoon alsnog een bericht sturen om hem of haar een gelukkige verjaardag te wensen. Op die manier kom je vast en zeker weer in een goed blaadje te staan.

 1. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Het spijt me zo dat ik vergat om je eerder een berichtje te schrijven, maar hoe kun je ook verwachten dat ik me je verjaardag blijf herinneren als je er nooit ouder uit gaat zien?
 2. Nu de verjaardagswensen van iedereen zijn wegebt, is hier nog een hele grote alleen van mij!
 3. Ik verzeker je dat deze kaart niet laat is omdat deze met opzet aankomt na je verjaardag, gewoon omdat ik vind dat je een hele maand jarig zijn verdient. Gelukkige verjaarmaand!
 4. Beste (naam), GVV! Dat staat voor Gelukkige Verlate Verjaardag! Liefs, JVOV (je vreselijk ongeorganiseerde vriend(in)).
 5. Ik weet dat je denkt dat deze kaart een paar dagen te laat is. Het is eigenlijk nog erger dan dat. Dit is jouw kaart uit 2010 die ik pas onlangs heb gekregen. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zie dit niet als een late verjaardagskaart,maar als een heel vroeg exemplaar voor je volgende verjaardag. Ik wens je alvast een fantastisch jaar toe!
 7. Sorry dat ik je verjaardag meerdere dagen ben vergeten, maar in ieder geval een gelukkige verjaardag!
 8. Het spijt me zo enorm dat ik je verjaardag ben vergeten. Het goede nieuws is dat ik ook je leeftijd ben vergeten. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
 9. Het spijt me zo enorm dat ik je verjaardag ben vergeten. Het goede nieuws is dat als je de mijne volgend jaar vergeet, ik je dat zal vergeven. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
 10. Ik zou willen dat ik de tijd terug kon draaien, gewoon om terug te gaan naar het juiste moment om een ​​gelukkige verjaardag te kunnen wensen. Vergeef mij alstublieft! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

Citaten voor een gelukkige verjaardag

Je kunt gebruikmaken van de wijsheid van anderen wanneer je een bijzonder persoon een heel gelukkige verjaardag toe wilt wensen. De volgende verjaardagscitaten zijn een mengeling van humor en wijsheid, en kunnen goed dienen als verjaardagswens op een wenskaart, een verjaardagbericht of in een verjaardagstoespraak.

 1. “Verjaardagen zijn goed voor je. Statistieken tonen namelijk aan dat de mensen die het vaakst verjaren ook het langst zullen leven.” – Larry Lorenzoni
 2. “Leeftijd is strikt genomen een kwestie van de geest boven de materie plaatsen. Wanneer je dat niet erg vindt, maakt het geen verschil.” Jack Benny
 3. “Leeftijd is een kwestie van gevoel, niet van een getal.” George William Curtis
 4. “Ouderdom is als ondergoed … het kruipt langzaam omhoog” Onbekende auteur
 5. “Verjaardagen zijn de manier van Moeder Natuur om ons te vertellen dat we meer taart moeten eten” Anonieme auteur
 6. “Vergeet niet, wanneer je eenmaal over de top bent, je echt snelheid gaat maken” Charles Schulz
 7. Het is nooit te laat om te worden wat je wilt zijn. Tenzij je jonger wilt worden. Dan ben je de pineut.” Anonieme auteur
 8. “vrolijkheid en gelach zullen de oude rimpels tevoorschijn laten komen.” William Shakespeare
 9. “Wanneer je vrienden je beginnen te vleien over hoe jong je eruit ziet, dan is dit absoluut een teken dat je oud begint te worden” Mark Twain
 10. “Naarmate mannen ouder worden, wordt hun speelgoed duurder” Marvin Davis
 11. “Leeftijd is niet belangrijk tenzij je een kaas bent” Helen Hayes
 12. “De tragedie van het oud worden: Zoveel kaarsen … zo weinig taart” Anonieme auteur
 13. “Je bent maar één keer jong, maar je kunt je leven lang onvolwassen blijven.” John Grier
 14. Oud worden is verplicht; volwassen worden is optioneel.” Chili Davis
 15. Als het met de jaren beter wordt, dan nadert je de fase magnifiek” Anonieme auteur
 16. Als ik jarig ben, dan neem ik een dag vrij. Maar als mijn vrouw jarig is, dan neemt ze een jaar of twee vrij” Anonieme auteur
 17. “Jeugd is een geschenk van Moede Natuur, maar de vorderende jaren zijn een kunstwerk.” Stanislaw Lec
 18. “Het geheim van jong blijven is om oprecht te leven, rustig te eten en te liegen over je leeftijd.” Lucille Ball
 19. Vijfendertig is een zeer aantrekkelijke leeftijd. De Londense samenleving zit vol met vrouwen van de allerhoogste afkomst die, uit eigen vrije wil altijd vijfendertig oud zijn gebleven.” Oscar Wilde
 20. “Ouderdom betekent altijd 15 jaar ouder zijn dan ik.” Bernard Baruch

Citaten voor een verjaardag op middelbare leeftijd

 1. “Een van de talloze dingen die niemand je ooit over middelbare leeftijd vertelt, is dat het zo’n leuke afwisseling is van jong zijn.” Dorothy Canfield Fisher
 2. “Middelbare leeftijd is wanneer je leeftijd zich begint te laten zien rondom je taille.” Bob Hope
 3. Middelbare leeftijd is wanneer je op een zaterdagavond thuis zit en de telefoon gaat en je hoopt dat het niet voor jou is.” Ogden Nash
 4. “Middelbare leeftijd is wanneer een man grip heeft op het leven en het leven handgrepen heeft gevormd op zijn middel” Anonieme auteur
 5. “De jaren tussen de vijftig en zeventig zijn het moeilijkst. Je wordt altijd gevraagd om dingen te doen, en toch ben je niet genoeg afgetakeld om deze te weigeren.” TS Eliot
 6. “De enige keer dat je echt helemaal leeft is van je dertigste tot je zestigste. De jongeren zijn slaven van hun dromen; de ouderen dienaren van hun spijt. Alleen mensen van middelbare leeftijd hebben al hun vijf zintuigen in de gaten.” Theodore Roosevelt

9 REACTIES

Comments are closed.