Huwelijks- en trouwfelicitaties zijn bedoeld om recht uit het hart te komen. In tegenstelling tot een groot aantal andere wensen en berichten, zijn dit soort teksten gebaseerd op het feit dat het koppel samen een nieuw leven gaat beginnen en dit soort gelukswensen goed kan gebruiken. Maar niet altijd zal het schrijven van een goed felicitatiebericht van een leien dakje gaan, je weet dan wellicht wel wat je moet zeggen, maar de juiste woorden op papier zetten kan daarentegen een flinke uitdaging zijn. Om je een heleboel moeite te besparen, hebben we een lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit.

Huwelijks- en trouwfelicitaties

 1. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Moge jullie relatie voor altijd blijven duren, en mocht dit toch ooit veranderen, moge deze verandering dan betekenen dat de band alleen maar sterker en beter wordt.
 2. Ik wens dat jullie nog veel meer dagen zo gelukkig zijn als op deze dag, nog veel meer gelegenheden om te feesten tegemoet mogen zien en een leven lang liefde en plezier voor de boeg hebben.
 3. Hulde aan het gelukkige paar! Moge jullie toewijding alleen maar sterker worden, jullie vreugde toenemen en je liefde hechter worden vanaf vandaag.
 4. Deze gedenkwaardige gelegenheid markeert het begin van jullie leven samen. Moge deze reis gelukkig zijn vol liefde en harmonie, vreugde en gelach, romantiek en passie. Moge jullie onvoorwaardelijke liefde het kroonjuweel zijn dat alles met elkaar verbindt. Beste wensen!
 5. Met een huwelijk ben je in staat om een speciale persoon de rest van je leven te ergeren. Ik ben blij dat jullie je speciale persoon hebt gevonden.
 6. Moge je liefde zijn als een twinkelende ster, die zelfs de donkerste momenten oplicht. Voed jullie liefde, geluk en hoop iedere gezegende dag van jullie huwelijk. Gefeliciteerd!
 7. Moge jullie liefde samenkomen met de kracht van een storm, zodat jullie toekomstige leven samen kan worden overspoeld door zijn oneindige plezier en vreugde. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 8. Een dikke proficiat voor het bereiken van deze schitterende mijlpaal van echtelijke gelukzaligheid. We bidden dat gunst en geluk jullie alle dagen van jullie relatie zullen vergezellen.
 9. Moge iedere dag jullie nog sterker samenbrengen en jullie liefde versterken terwijl jullie elkaar vergezellen naar nog gelukkigere jaren die komen gaan. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
 10. Moge liefde jullie wachtwoord zijn, zowel in goede als in slechte tijden. Deel jullie liefde als vrienden en als een koppel omdat jullie met een ware huwelijkse vriendschap sterker, moediger en vreugdevoller zullen zijn. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
 11. Ik heb altijd het gevoel gehad dat jullie voor elkaar bestemd waren. Gefeliciteerd en ik hoop dat jullie zo blij en gelukkig zullen blijven voor de rest van jullie leven.
 12. Jullie hebben werkelijk enorm veel geluk dat jullie elkaar hebben gevonden. Gefeliciteerd! Ik wens jullie heel veel geluk.
 13. Houden van en bemind worden Is het toppunt van geluk en rijkdom. Moge jullie deze kostbare schat nooit uit het oog verliezen tijdens al jullie dagen samen.
 14. Gefeliciteerd jullie tweetjes en moge jullie de vreugde van deze gelukkige dag dicht bij je hart blijven dragen terwijl jullie samen de weg van het leven zullen bewandelen.
 15. Jullie tweeën zijn voor elkaar bestemd en op deze dag wordt dit alleen nog meer belicht. Mijn allerbeste wensen voor jullie beiden voor een geweldig fijn, liefdevol en gelukkig leven samen.
 16. Er gebeuren goede dingen met goede mensen, en ik ken geen twee andere mensen die dit soort liefde nog meer verdienen dat ik zoals ik die bij jullie heb gezien. Mijn allerbeste wensen voor één van de mooiste koppels ooit!
 17. Ik wens jullie veel vreugde en geluk op deze erg bijzondere dag en voor de rest van jullie leven samen! Knipper niet te veel met jullie ogen – jullie missen dan wellicht iets moois. Fijne huwelijksdag, jullie twee!
 18. De meest hartelijke wensen voor een geweldig mooi stel. Er staat een leven lang uitdagingen, liefde en geluk voor jullie deur! Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 19. Moge iedere dag die jullie samen doorbrengen in dit nieuwe leven samen een fantastisch mooie verrassing voor jullie zijn. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 20. Onze vreugde en blijheid kennen geen grenzen op de dag van jullie huwelijk. We wensen dan ook dat je deze serene band van kracht en sterkte zullen dragen iedere dag die komen gaat.
 21. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Moge jullie huwelijk als een wolkenloze avondlucht zijn die bezaaid is met de fonkelende sterren van liefde, vreugde en zorgzaamheid.
 22. Een huwelijksband betekent het verenigen van twee harten. Mogen de zaden van de liefde door het zand van de tijd blijven groeien en een heleboel vreugdevolle vruchten voor jullie allebei voortbrengen.
 23. Een nieuwe liefde is als een ontluikende bloem. Jullie liefde is uitgegroeid tot een schitterende rode roos, en we zijn vereerd om die liefde vandaag met jullie te mogen vieren. Moge deze altijd onverwoestbaar blijven; Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 24. Terwijl we getuige zijn van twee harten die samensmelten tot één, bidden we dat jullie eenheid altijd sterk zal blijven, waardoor de akkoorden van de liefde die jullie verbinden na verloop van tijd alleen maar sterker worden. Veel hartelijke gelukswensen op jullie huwelijk.
 25. De beste wensen voor jullie beiden op jullie speciale dag! Moge de toekomst buitengewoon mooi worden en gevuld zijn met alle goeds en vreugden van het leven. Jullie verdienen dat namelijk als geen ander!
 26. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat een eer om aanwezig te mogen zijn op jullie speciale dag en getuige te mogen zijn van de bloeiende liefde tussen twee lieve vrienden die om wordt gezet naar een levenslange verbintenis. Moge jullie liefde alleen maar sterker worden en jullie vreugde alleen maar meer groeien naarmate de jaren gaan tellen.
 27. Hartelijke gelukswensen voor een heel speciaal paar. Moge de band van het huwelijk jullie zielen samenbrengen en alles naar in jullie leven brengen wat goed is voor jullie allebei.
 28. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! God zegene jullie op deze dag en voor de rest van jullie leven als een getrouwd paar.
 29. Het huwelijk is niet alleen een positieve band. Het is een reis die tot in de eeuwigheid zal blijven duren. Exact aan het begin van deze reis, wens ik dat jullie allebeide een onvergetelijke en vreugdevolle rit zullen gaan hebben.
 30. Ik wens dat jullie mogen genieten van alle geneugten die het samenzijn in het leven met zich mee zal brengen. Moge jullie leven hierna worden gevuld met geluk en vreugde. Veel geluk voor de komende dagen en de rest van jullie huwelijkse leven.
 31. Jullie zijn één van de beste, nee; jullie zijn het allerbeste koppel dat ik ooit heb mogen ontmoeten in mijn leven. Gefeliciteerd met jullie huwelijk geniet van een gelukkige trouwdag!
 32. Dit is voor jullie twee – ik wens mijn twee favoriete tortelduifjes een leven lang vol geluk en liefde. Gefeliciteerd met een mooi huwelijk!
 33. Ik hoop dat jullie iedere dag samen zo gelukkig en liefdevol door mogen brengen als maar kan. Jullie zijn namelijk één van mijn favoriete koppels aller tijden! Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 34. Het vinden van jullie ware liefde is een hemelse zegen. Moge jullie gezondheid en geluk vinden, en ik wens jullie vele jaren van onvermoeibare liefde en een heleboel geluk. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
 35. Moge jullie huwelijk worden gevuld met ieder ingrediënt dat de huwelijksband in stand kan houden: begrip, liefde, geluk, vruchtbaarheid en romantiek. Gelukkig leven als een getrouwd stel. Gefeliciteerd!
 36. Voor een bijzonder stel. Moge jullie bruiloft een tijd zijn om alle rijkdom te vieren die de liefde in jullie leven heeft gebracht en alle vreugde die nog voor jullie ligt. Ik wens jullie voor nu en altijd enorm veel geluk samen.
 37. Dat twee mensen in een huwelijk dag in dag uit samenwonen, is zonder twijfel het enige wonder dat het Vaticaan over het hoofd heeft gezien.
 38. Dit is een nieuw succes in het kader van jullie verworven titels, bruid, bruidegom, echtgenoot, echtgenote, en nog veel meer die jullie door de jaren heen samen zullen weten te verwerven.
 39. Het huwelijkfeest van vandaag zal beginnen en eindigen, maar de herinneringen die het zal maken, zullen voor altijd blijven. Moge de herinneringen aan vreugde, geluk, hoop en liefde die we vandaag samen met jullie mogen delen, voor eeuwig mooi blijven. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 40. We delen graag de vreugdevolle gebeurtenis die jullie huwelijk is. Er komen vervolgens gedenkwaardige dagen van plezier en eeuwige liefde. Ik wens jullie het beste op het gebied van huwelijksgeluk.
 41. Ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld en gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 42. Felicitaties voor een mooi paar. Ik wens jullie een prachtige reis nu jullie samen een nieuw leven op gaan bouwen.
 43. Ik wens jullie allebei nog een lang en gelukkig huwelijksleven omdat jullie dat gewoon verdienen. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!
 44. Moge jullie liefde voor elkaar standvastig en sterk zijn tijdens de stormen van het leven. Ik wens jullie vreugde en geluk op je trouwdag. Gefeliciteerd!
 45. Gewoon een berichtje om te laten weten hoe blij we zijn voor jullie. Ik wens jullie een leven lang de meeste vreugde, de mooiste liefde en het grootste  geluk.
 46. Felicitaties voor een prachtig koppel!
 47. Ik wens jullie allebei alles wat jullie jezelf maar kunnen wensen en nog heel veel meer dan dat.
 48. Mogen al jullie dagen zo vreugdevol en gelukkig zijn als de dag van jullie bruiloft. Proficiat voor het mooiste paar dat ik ken!
 49. Moge dit het gelukkige begin zijn van een schitterend leven samen.
 50. Moge jullie liefde nog mooier opbloeien en jullie gezelschap nog aangenamer worden met ieder jaar dat voorbijgaat. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 51. Ik wens jullie allebei een wereld van geluk en vreugde op jullie huwelijksdag.
 52. Moge jullie huwelijk worden gevuld met alle juiste ingrediënten: een hoop liefde, een vleugje humor, een snufje romantiek en een dosis begrip. Moge jullie vreugde samen voor eeuwig blijven duren. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!
 53. Jullie trouwdag zal beginnen en weer eindigen, maar moge jullie liefde voor elkaar altijd blijven groeien. Felicitaties aan het perfecte paar!
 54. Moge jullie liefde voor elkaar altijd zo helder schijnen als een vuurtoren tijdens een donkere nacht. Gefeliciteerd met jullie trouwdag.
 55. Mogen de komende jaren worden gevuld met blijvende vreugde. Felicitaties aan een koppel wiens match er echt eentje lijkt te zijn die in de hemel is gemaakt!
 56. De man die zegt dat zijn vrouw geen grapje kan maken, vergeet dat zij hem tot de hare heeft genomen.
 57. Aan de kersverse bruid en bruidegom – Moge de Heer jullie samen zegenen. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 58. We zijn blij om deze zegen in jullie leven te zien. We hopen dat jullie bruiloft goed verloopt en dat jullie een uitstekende start van een leven samen zullen hebben.
 59. Ik wens je het beste voor het leven vandaag en in de komende dagen en jaren.
 60. Ik wens jullie een geweldig mooie bruiloft en een nog mooier en beter leven samen. Moge jullie genieten van het beste dat het huwelijkse leven te bieden heeft.
 61. Ik wens jullie het allerbeste op jullie speciale dag en nog talloze dagen en jaren daarna.
 62. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat fantastisch dat jullie elkaar hebben mogen ontmoeten om jullie beide levens echt compleet te maken!
 63. Gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik wens jullie het beste leven toe dat je je maar zou kunnen wensen.
 64. Ik ben blij deel uit te mogen maken van jullie trouwdag en ik kijk ernaar uit om te zien wat er uiteindelijk van jullie twee komt.
 65. Moge jullie altijd samen drinken uit de bron van de liefde, die als een prachtige lente is en die zich voor altijd en eeuwig op jullie uit zal storten.
 66. Mijn oprechte wens is dat jullie allebei de vreugde en het geluk zullen krijgen dat jullie allebei zo enorm verdienen.
 67. Ik wens jullie samen vele jaren van vreugde en geluk toe.
 68. Ik wens jullie de meest prachtige dag met een heleboel mooie herinneringen toe die een leven lang mee zullen gaan.
 69. Met de liefde voor een bijzonder paar wiens geluk samen de harten verwarmt van iedereen om hen heen. Gefeliciteerd met jullie trouwdag.

Felicitaties voor een verloving

 1. Gefeliciteerd met deze prachtige toewijding aan elkaar. Ik wist dat jullie twee voor elkaar gemaakt zijn. Moge jullie altijd de rest van jullie leven verliefd op elkaar blijven.
 2. Gefeliciteerd met het vinden van elkaar. Jullie verloving is fantastisch nieuws. Ik wens jullie beiden een eeuwigheid van liefde en geluk samen.
 3. Gefeliciteerd met jullie verloving. Alle beste wensen ten aanzien van jullie trouwplannen en moge jullie relatie voor altijd en eeuwig voort blijven duren.
 4. Gefeliciteerd met deze spannende stap samen. Moge jullie toekomst samen mooi en gelukkig zijn.
 5. Gefeliciteerd met jullie verloving. Jullie zijn samen een prachtig stel. Ik hoop dat dit slechts het begin is van een prachtige reis met zijn tweetjes.
 6. Felicitaties voor de toekomstige bruid en bruidegom. Moge jullie liefde voor elkaar dag na dag blijven groeien.
 7. Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik wens jullie een prachtige reis door jullie nieuwe leven samen.
 8. Het doel van Cupido was gewoon perfect op het moment dat hij jullie bij elkaar bracht.
 9. Dagen zullen komen en weer gaan, maar jullie liefde moet voor altijd blijven groeien en bestaan. Gefeliciteerd met jullie verloving!
 10. Ik ben echt blij voor jullie. Ik wens jullie het beste met de verloving en de tijd die nog komen gaat voor jullie als koppel.
 11. Het wordt tijd. Kan niet wachten om met jullie allebei na deze verloving een huwelijk te gaan vieren.
 12. Het perfecte liefdesverhaal is nooit in een roman geschreven. Het is iedere dag in je leven als een paar opgetekend. Gefeliciteerd met jullie verloving.
 13. Duizenden koppels zullen moeten zich vandaag wereldwijd gaan verloven, maar jullie horen niet bij hen. Jullie twee zijn een hemels paar, echt niet van deze wereld. Gefeliciteerd samen.
 14. Moge jullie liefde voor elkaar door de stormen van het leven standvastig en sterk blijven. Ik wens jullie een heleboel vreugde en geluk. Gefeliciteerd met jullie verloving!
 15. We hopen dat jullie levens vol vreugde en geluk zullen zijn en blijven.
 16. We wensen jullie beiden een wereld van geluk en vreugde op deze prachtige dag. Gefeliciteerd met jullie verloving, we zijn zo enorm blij voor jullie!
 17. Gefeliciteerd met jullie nieuwe reis samen! Veel liefs!
 18. Felicitaties aan een schitterend paar. Wat een geweldig leuk nieuws.
 19. Even een kort berichtje om te zeggen hoe blij we voor jullie zijn. Ik wens jullie een leven lang vreugde, liefde en geluk. Gefeliciteerd met jullie verloving!
 20. Heb elkaar lief en jullie zullen gelukkig zijn. Het is even simpel als moeilijk. Gefeliciteerd met jullie verloving.
 21. Ik wens jullie een prachtig leven samen vol met vreugde en geluk. Het beste wat jullie je maar kunnen wensen.
 22. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst. Blijf voor altijd samen.
 23. Ik wens jullie allebei nog een lang en gelukkig leven samen omdat jullie dat zo verdienen. Gefeliciteerd met jullie verloving en de beste wensen!
 24. Ik wens jullie het allerbeste als jullie samen jullie leven gaan plannen.
 25. Moge jullie leven samen worden gevuld met alle juiste ingrediënten: een hoop liefde, een vleugje humor, een snufje romantiek en een dosis begrip. Gefeliciteerd allebei!
 26. Moge jullie liefde voor elkaar alleen maar krachtiger worden naarmate de tijd verstrijkt. Al het goeds voor jullie trouwplannen en voor de toekomst.
 27. Moge jullie liefde helderder schijnen en jullie band sterker worden met elke dag die voorbijgaat. Gefeliciteerd met jullie verloving!
 28. Bij deze lieve gelegenheid wens ik jullie zowel een gezond als een romantisch leven toe. Moge God jullie liefde zegenen. Gefeliciteerd met jullie verloving.
 29. Jullie liefde heeft nieuwe hoogten weten te bereiken. Moge jullie toekomst mooi, zorgeloos en gelukkig zijn.
 30. Jullie zijn twee prachtige mensen die wellicht een nog mooier paar zijn. Het allerbeste met de trouwplannen en een fijn leven samen.
 31. Moge jullie elkaars leven altijd met liefde weten te vullen. Gefeliciteerd met jullie verloving!
 32. Moge jullie verloving het begin zijn van een leven vol speciale liefde en geluk.
 33. Moge jullie verloving het begin betekenen van iets heel groots en moois.
 34. Moge jullie harten nooit ophouden met het voor elkaar kloppen. Gefeliciteerd met jullie verloving.
 35. Moge jullie verloving jullie nog meer vreugde brengen dan jullie je kunnen wensen.
 36. Moge jullie leven en tijd samen altijd gezegend zijn met liefde en zorg. Hartelijke felicitaties aan jullie allebei voor jullie verloving.
 37. Gefeliciteerd jullie tweetjes voor jullie verloving! Ondanks dat het geen verrassing is voor de mensen die van jullie houden, mag dit moment in jullie leven worden gevuld met veel liefde en vreugde, evenals een heleboel dagen van onverwachte gelukzaligheid! Ik kijk uit naar de bruiloft van het jaar.
 38. Gefeliciteerd met jullie verloving! Beste wensen voor een prachtig paar! Moge jullie altijd omringd worden met elkaars liefde, vreugde, vrede en romantiek.

6 REACTIES

Comments are closed.