De manier waarop je jezelf gedraagt, is eigenlijk de meest belangrijke factor voor een vrouw die wil flirten. Op het moment dat je dan ook de volgende 12 flirttips en geheimen kent, dan zul je al snel tot de beste flirters van de wereld gaan behoren. De meeste vrouwen willen dat mannen hen benaderen en vervolgens met hen beginnen te flirten met hen. Tegelijkertijd zijn ze het ook beu dat zoveel mannen hen op een minder aangename manier benaderen. Dit lijkt weliswaar wat tegenstrijdig, maar heeft vooral te maken met het feit dat omdat de meeste mannen niet echt kaas hebben gegeten als het op flirten aankomt. Ze zijn bijvoorbeeld respectloos tegenover de vrouwen, of ze zijn te eigenwijs en te egoïstisch ingesteld.

Dit soort mannen mag echter niet worden verward met mannen die als een echte heer een vrouw het hof proberen te maken. Er is namelijk een enorm verschil tussen het roepen van “hé schatje” ?? of het gebruik van allerlei schuttingtaal en andere vunzigheid, en een gesprek geleidelijk wat verleidelijker maken. Behandel een vrouw dus altijd met respect, en dan zul je merken dat ze veel meer open zal staan om je beter te leren kennen. Het is redelijk logisch en niet moeilijk te begrijpen, maar desondanks snappen de meeste mannen het nog steeds niet helemaal.

Zie ook: leuke berichtjes die je haar kan sturen (tip)

13 flirttips voor een echte heer

Ongeacht de instelling die je hebt, een goede flirt bevat altijd dezelfde basiselementen. Wanneer je de volgende 12 tips kent en opvolgt, dan zul je merken dat de meeste vrouwen openstaan voor je avances.

Ga naar de volgende tip via de pijltjes

1. Wie niet waagt, wie niet wint

De meeste mannen hebben een bepaalde mate van verlegenheid wanneer het gaat om het benaderen van vrouwen. Angst voor afwijzing is namelijk een heftige emotie, zodat je deze dus eerst moet leren te overwinnen. Op het moment dat je een vrouw op een beleefde en respectvolle manier benadert, dan is de kans op een directe afwijzing doorgaans vrij klein. Je zult wat moed dienen te verzamelen en er gewoon voor gaan.

Zij is een zelfstandige persoon en heeft dus het recht om al dan niet met je te willen praten. Je moet dus zeker niet het gevoel hebben dat je recht hebt op haar tijd. Ze is wellicht niet geïnteresseerd, of misschien had ze simpelweg een minder goede dag. Indien je af wordt gewezen, dan kun je daar dan ook beter op een beleefde manier op reageren. Een echte heer kan een afwijzing immers aan, zonder boos of verbitterd hierover te zijn. Wanneer je een vrouw met de juiste instelling benadert, dan zullen de kansen dat ze met jou een praatje wil maken alleen maar toenemen.

2. Maak oogcontact

De beste manier om de aandacht van een vrouw te trekken en door er op een subtiele manier achter te komen of ze geïnteresseerd is, dus door oogcontact met haar te maken. Staar echter niet te lang naar haar, en nadat er een paar keer oogcontact is geweest, is het tijd om te stoppen met lonken en om met haar te gaan praten. Er zit echter maar een dunne scheidingslijn tussen interessant en eng. Om aan de juiste kant van die lijn te blijven, dien je te glimlachen op het moment dat jullie ogen elkaar ontmoeten.

Lees ook: moet ik bloemen meenemen op een date?

3. Leer om vriendelijk te glimlachen

Er is niets mis met het oefenen van je glimlach, bijvoorbeeld voor een spiegel. Er schuilt immers een heleboel subtiliteit in een glimlach, en wanneer je een paar verschillende glimlachjes onder de knie weet te krijgen, dan mag je jezelf best een schouderklopje geven. Er bestaat echter niet zoiets als de perfecte glimlach voor iemand. Je glimlach kan namelijk verlegen, zelfverzekerd, mysterieus of in een heel andere vorm zijn. Je zult dus moeten ontdekken welke glimlach het beste voor je werkt in een bepaalde situatie en deze vervolgens te gebruiken.

4. De stap zetten

Na het uitwisselen van een glimlach of het herhaaldelijk hebben van oogcontact, is het tijd geworden om op je doel af te gaan. Maak er echter geen groot punt van. Het leven is namelijk geen film, er zal geen speciaal muziekje te horen zijn, ook zal niet alles in slow motion gaan en niemand zal je aan gaan staren. Je moet deze stap dus gewoon zetten.

Oh, en de beste openingszin die je ooit hoopte te vinden, hebben we ook voor je… ben je er klaar voor? Hier is hij: “Hallo” ??.

5. Leer om echt te luisteren

De grootste fout die mannen maken op het ogenblik dat ze met vrouwen praten, is dat ze zelf te veel aan het woord zijn, in het bijzonder over zichzelf. Beter toon je interesse in haar, stel je haar gepaste vragen en luister je echt naar de antwoorden die ze je geeft. Stel vervolgens weer nieuwe vragen en benoem dingen die ze eerder heeft gezegd om zo te laten merken dat je echt naar haar aan het luisteren was. Dit zou weliswaar duidelijk moeten zijn, maar nog altijd veel te veel mannen snappen dit aspect van het flirten gewoonweg (nog) niet. Zorg er altijd voor dat je nooit meer dan de helft van het praten voor je rekening neemt.

6. Raak haar subtiel aan

Je zult haar in ieder geval aan dienen te raken. Het heeft waarschijnlijk geen extra uitleg nodig dat dit op een passende en respectvolle manier zal moeten gebeuren. Stel bijvoorbeeld een vraag over een ring of armband die ze draagt en raak vervolgens haar hand aan. Wanneer ze interessante nagellak draagt, dan is dat uiteraard ook een prima begin voor een aanraking.

Indien jullie naast elkaar zitten, dan kun je met je benen de hare aanraken, zonder uiteraard de ledenmaten tegen elkaar aan te wrijven. Als je naast haar loopt, dan kun je proberen om haar arm vast te pakken wanneer jullie een straat oversteken. Op het moment dat je in een bar of club bent en jullie door een menigte een weg dienen te banen, dan kun je haar hand vastpakken en voorop gaan lopen.

7. Toon oprechte interesse in haar

Dit is één van de meest belangrijke aspecten van het flirten, maar tevens één die de meeste mannen niet goed doen. Het gaat namelijk niet alleen om naar haar te luisteren, je moet eveneens betrokken blijven. Stel ook de juiste en persoonlijke vragen om interesse te tonen!

Dit wil zeggen: zorg voor oogcontact en onderbreek haar niet als ze praat. Ook moet je je niet af laten leiden door bijvoorbeeld een televisie, je mobiele telefoon of andere mensen. Je aandacht dien je dan ook volledig te richten op haar en zij zal dan zeker ook op jou gefocust blijven.

8. Suggestieve grapjes

Humor zal je in staat stellen om meer moed te geven of om verder te gaan dan je anders zou durven. Een beetje suggestieve grappen zijn dan ook geweldig mits ze niet te vulgair, bedreigend of kleinenerend overkomen. Het hangt dan ook vaak af van je cultuur hoe ver je kunt gaan, maar in alle gevallen zul je tamelijk mild moeten blijven, ongeacht wat er gebeurt.

9. Stel een vervolgafspraak veilig

Je weet in de regel op welk moment één van jullie plotseling moet vertrekken. Er is niets erger dan contact hebben gelegd met iemand en kort daarna slepen haar vrienden haar bij je vandaan zonder dat je haar een keertje mee uit hebt kunnen vragen of haar telefoonnummer hebt kunnen noteren. Om die reden is het goed om van te voren al iets te bedenken dat jullie allebei gemeen hebben zodat je klaar bent om dat later te gebruiken.

Er zijn een paar simpele manieren om dit aan te pakken. Je kunt haar bijvoorbeeld uitnodigen voor een evenement waar jullie beiden in geïnteresseerd zijn, zoals een concert of een sportwedstrijd. Je kunt een gedeelde interesse naar voren brengen zoals een boek dat je allebei leuk vonden en vragen of ze er nog een keertje met je over wil praten. Of wanneer je het hebt over een bepaalde wereldkeuken die je allebei weten te waarderen, dan kun je haar een geweldig goed restaurant voorstellen en vragen of ze daar een keer met je mee naartoe wil gaan.

10. Blijf naar haar glimlachen

De glimlach die je gebruikte voordat je haar benaderde, is van groot belang, maar in het bijzonder ook om dit te blijven doen tijdens het gesprek dat je met haar voert. Niets zal een flirtend gesprek sneller de nek omdraaien dan serieus of verveeld gaan ogen. Je dient dus betrokken te blijven, het gesprek gemakkelijk te laten verlopen en die glimlach op je gezicht te houden. Leg ook steeds een leuk romantisch muziekje op om hem/haar in de sfeer te krijgen!

11. Neem de leiding bij het maken van plannen

Op het ogenblik dat jullie een date proberen te plannen, dan dien je zeker niet te aarzelen en vraag haar dus niet om de uiteindelijke beslissing te nemen waar jullie heen zouden moeten gaan. De meeste vrouwen houden namelijk van een man die doorslaggevend is voor dit soort zaken. Je moet voor dit doel dus altijd enkele bars of restaurants in gedachten hebben, of andere datingideeën zo uit je mouw kunnen schudden als dat nodig is.

Een date kiezen dat net even anders is dan waar de meeste andere mannen haar mee naartoe zouden nemen, is altijd een goede zet. Maar het meest belangrijke is om een ​​specifieke plaats voor te stellen. Haar vragen of ze Mexicaans eten lekker vindt, is soms minder effectief dan haar direct uit te nodigen om mee te gaan naar de plaats waar ze de meest geweldige taco’s op tafel zetten.

12. Heb vertrouwen en de rest komt vanzelf

Dit is wellicht wel het meest belangrijke aspect van het flirten, maar vaak is het ook makkelijker gezegd dan gedaan. Niet iedereen heeft ​​vanzelfsprekend veel zelfvertrouwen, en dat kan geen enkelprobleem zijn zolang je niet negatief of pessimistisch van aard bent. De grootste fout die mannen maken, is verwarring zaaien ten aanzien van dit vertrouwen. Eigenwijs zijn is eveneens één van de mindere kwaliteiten van een man en zal dan ook vaak meer vrouwen wegjagen dan helpen om een goede indruk op hen maken.

13. Doe het gewoon

Flirten is echt niet zo moeilijk. Wanneer je eenmaal de angst voor een afwijzing hebt weten te overwinnen, dan ben je al een heel eind op de juiste weg. Verder dien je beleefd en respectvol te zijn en alles zal uiteindelijk helemaal op zijn pootjes terechtkomen. En nog belangrijker, zorg ervoor dat je veel plezier beleeft aan het flirten. Indien je een leuke tijd hebt tijdens je gesprek, dan zal zij dat zeker ook hebben.

Je kunt dus eigenlijk zeggen: houd de eerder genoemde 12 flirttips in gedachten en begin gewoon een gesprek met een leuke dame, en wat nog belangrijker is, leer om oprecht naar haar te luisteren. Je zult dan namelijk al snel merken dat vrouwen ontvankelijk zijn. Het beste van alles is dat je ook zult zien dat naarmate je meer zelfvertrouwen op hebt weten te bouwen, alles alleen nog maar makkelijker voor je zal worden. Oefening baart immers, ook als het gaat om flirten, absoluut kunst.

Ze Magazine - Lifestyle trends

15 REACTIES