Als er één vraag is die mannen door de jaren heen zich hebben gesteld, is het wel hoe je op een eenvoudige manier een vriendin kunt krijgen. Deze vraag kan echter voor iedere man een andere betekenis hebben. Voor bepaalde mannen die al een meisje in gedachten hebben, geldt bijvoorbeeld dat ze graag willen op welke manier ze juist deze dame kunnen krijgen. Anderen willen daarentegen juist weten hoe ze op de eerste plaats een potentiële vriendin kunnen vinden, terwijl een derde groep mannen gewoon wil weten hoe ze een meisje kunnen krijgen zonder zich op voorhand al zorgen te maken over de details van een eventuele relatie. Het krijgen van een meisje, ongeacht wie ze is, kan voor een heleboel mannen en jongens echter een onmogelijke taak lijken, maar het is heus niet zo lastig als het wellicht lijkt. Op het moment dat je namelijk de onderstaande stappen en adviezen opvolgt, dan hoeft geen enkele man zich meer zorgen te maken over hoe ze een vaste vriendin kunnen krijgen.

Waarom is weten hoe je een vriendin kunt krijgen zo belangrijk?

Kijk, er zijn talloze mannen en jongens die er zelf achter komen op welke manier ze een vriendin kunnen krijgen, en je bent natuurlijk volkomen vrij om hier ook zelf achter te komen, maar er zijn ook een groot aantal redenen om gebruik te maken van tips en adviezen die je van tevoren krijgt.

Om te beginnen is het goed om te weten welk padje dient te bewandelen om een ​​vriendin te krijgen, zodat je kunt stoppen met het benadrukken van de dingen die je daarna dient te doen met een meisje dat je leuk vindt. Veel potentiële relaties worden namelijk te gronde gericht door dit te benadrukken en door het nemen van de verkeerde beslissingen. Met de onderstaande tips en adviezen kun je gelukkig een beetje meer ontspannen en het proces aanzienlijk soepeler laten verlopen.

Een andere reden om vooraf een al te weten te komen op welke manier je een meisje kunt krijgen, is dat je een grotere kans van slagen hebt. Op het ogenblik dat er namelijk een meisje is dat je werkelijk leuk vindt, en je echt je kans niet wilt verknoeien, dan moet je de volgende tips zeker goed doornemen en in gedachten houden om ervoor te zorgen dat alles goed zal verlopen.

Ten slotte zijn er een aantal mannen en jongens die gewoon geen enkel idee hebben over hoe ze meisjes dienen te benaderen en op welke wijze ze verder kunnen gaan. Ze weten gewoonweg niet hoe ze de ervaring op moeten doen om beter te kunnen worden in het krijgen van een vriendin, maar dat zij vaak juist de mannen die het wachten beu zijn. Juist voor deze kerels, kan het ontvangen van tips en adviezen om direct het meisje van hun dromen te kunnen krijgen een echte verademing zijn.

Maar welke reden dan ook op jou van toepassing is, direct meer te weten komen, is altijd de beste stap die je kunt zetten. Het bespaart je namelijk een heleboel stress en wellicht zelfs liefdesverdriet, maar zal er tevens voor zorgen dat je je tijd niet gaat verspillen, terwijl je wel de kans vergroot om op korte termijn samen te kunnen zijn met het meisje van je dromen.

Hoe kun je een vriendin krijgen?

Ga er even goed voor zitten, concentreer je even voor de volle honderd procent en geef de moed niet op: de onderstaande lijst is wellicht wel erg lang, maar zeker ook alomvattend.

Dat wil dus zeggen dat wanneer je de volledige lijst hebt doorgespit, je werkelijk alles weet wat je dient te weten over hoe je een vriendin kunt krijgen. Met de tips en adviezen van deze lijst kun je een eenzaamste d als bij toverslag veranderen in één die draait om gelukzaligheid omdat je erin bent geslaagd om je relatie helemaal af te maken

Ondanks dat je wel veel stappen door moet nemen, zal er geen enkele boven je kunnen uitstijgen en zal er ook geen enkele zo lastig zijn dat je deze niet zou kunnen uitvoeren. Sterker nog, we maken een heleboel van de tips en adviezen nog gemakkelijker voor je door het geven van voorbeelden. Dus ga er gewoon voor en neem goed in je op wat je allemaal dient te doen, steeds stap voor stap, om dat enorm leuke meisje te kunnen krijgen, ongeacht of zij de persoon is waar je al jaren van droomt of dat je haar nog moet gaan ontmoeten.

Dit zijn de tips en adviezen die je gaan helpen om een vriendin te kunnen krijgen.

1. Beslis of je een vriendin wilt of nodig hebt

Het eerste dat je moet doen, ongeacht wat je in gedachten hebt, is je helemaal toeleggen op dit proces. Het zetten van 20 stappen om iets te bereiken, laat namelijk een zekere mate van betrokkenheid zien, en dat is in dit geval dus niet anders. Ga er dan ook even goed voor zitten, kijk in een spiegel jezelf in de ogen en zeg: ik heb een vriendin nodig. Wanneer je namelijk dat verlangen hebt, dan kun je dat gebruiken om je te inspireren en zo naar je doel toe te werken om het meisje te krijgen. Om dit doel echt te kunnen bereiken, moet je echter wel bereid zijn iedere stap te volgen en onderweg niet vroegtijdig af te haken. Laat je door niets of niemand ontmoedigen want je kunt succesvol zijn als je dat echt wil

2. Bepaal voor jezelf welke eigenschappen het juiste meisje dient te hebben

Je zult nooit helemaal zeker weten welke eigenschappen je potentiële vriendin zal hebben. De chemie in een relatie is namelijk iets erg vreemds en gecompliceerd. Je kunt dus nooit exact voorspellen welke persoon perfect bij je zal passen en voor wie jij het dekseltjes op het spreekwoordelijke potje zult zijn. Maar je kunt jezelf nog steeds een voorsprongetje geven door voor jezelf te bepalen wat je al dan niet wilt in een vriendin. Door eisen te stellen vermijd je namelijk het maken van datering- en relatiefouten of zul je te wanhopig overkomen. Dus vraag jezelf af, wat wil je van een ideale vriendin?  Wil je een meisje dat qua eigenschappen lijkt op jou of juist iemand die je uit je comfortzone weet te halen? Je hoeft overigens niet alleen naar dat soort meisje te gaan zoeken, maar het beantwoorden van ‘wie wil ik als mijn vriendin hebben’ en ‘waarom wil ik een vriendin?’ Is even belangrijk als het beantwoorden van ‘hoe kun je een vriendin krijgen’?

3. Ga vrouwen beter begrijpen

De eeuwige strijd waar mannen allemaal van weten dat ze er mee te maken zullen krijgen, is: het begrijpen van vrouwen. Ook nu zul je nooit een volledig antwoord krijgen, maar je moet dient wel aan enkele antwoorden te werken wanneer je tenminste wilt erachter wilt komen hoe je een vriendin kunt krijgen. Dit is eigenlijk niet zo moeilijk. Vrouwen willen, net als mannen, gerespecteerd worden. Ze willen zich aantrekkelijk voelen, maar zullen dat niet het enige laten zijn dat iemand aan hen op zal merken. Ze willen gehoord en aangemoedigd worden. In essentie hoef je dus alleen maar te denken aan de meest belangrijke emotionele behoeften die je hebt en vervolgens moet je proberen om jezelf voor te stellen hoe je de aandacht kunt geven aan het meisje dat je zo leuk vindt.

4. Weet wat vrouwen willen in een man

Wanneer je eenmaal een idee hebt van de manier waarop vrouwen denken, dan kun je ook gaan bedenken wat vrouwen nu eigenlijk willen in een man. Dit is immers een natuurlijk vervolg op de vorige stap. Zodra vrouwen zich aantrekkelijk willen voelen, maar zij zich persoonlijkheid niet willen laten domineren, maar ze wel graag willen dat er naar hen wordt geluisterd en dat ze worden gerespecteerd, dan willen ze absoluut een man die hen dergelijke gevoelens kan bezorgen. Dat wil dus zeggen dat je te weten moet komen hoe je vrouwen precies voldoende complimentjes kunt geven en dat je erachter kunt komen hoe je de juiste soort vragen kunt stellen om betrokken bij hen te blijven. Voeg daar nog wat charme en enige humor aan toe om deze stap redelijk goed tot een einde te brengen. In de onderstaande stappen zullen we verder ingaan op de details.

5. Hoe kun je vrouwen ontmoeten?

Nu je de eerste stappen onder de knie hebt, is het tijd geworden om uit te gaan zoeken hoe je vrouwen kunt ontmoeten om te beoordelen of je ook echt al iets hebt bijgeleerd. Dit is overigens een tamelijk simpele stap, omdat je waarschijnlijk wel weet op welke plaatsen je vrouwen kunt ontmoeten omdat je simpelweg weet dat ze overal te vinden zijn. Je kunt vrouwen dan ook zonder veel moeite ontmoeten op school of op het werk, maar eveneens in een bar, een club, op een feestje van gemeenschappelijke vrienden en op tal van andere plekken. Je hoeft enkel en alleen maar te beslissen op welke locatie je je het meest op je gemak voelt om een ​​vrouw te leren kennen en de manier hoe je er op je best uit kunt zien.

6. Hoe kun je een meisje benaderen?

Dit kan lastig zijn voor mannen en jongens die worstelen met een zekere angst om af te gaan, maar het is wel een belangrijk onderdeel van hoe je een vriendin kunt krijgen, dus zul je ook hier zeker aan moeten werken. Gelukkig kan het een stuk simpeler worden om uit te vinden hoe je een meisje het beste kunt benaderen. Begin met het verkennen van de situatie. Wat doet ze? Is zij samen met vrienden? Ziet ze er vermaakt of juist verveeld uit? Kies vervolgens het juiste moment, bijvoorbeeld wanneer zij alleen is of als zij niet midden in een gesprek zit en bepaal vervolgens of je haar in je eentje of samen met een vriend wilt benaderen wanneer je te gespannen bent om alleen op haar af te stappen. Zodra je deze stap zet, dan moet je je zo kalm mogelijk voordoen. Probeer zelfvertrouwen uit te stralen zodat je je een lange lijdensweg van een eventuele afgang kunt besparen.

7. Hoe kun je met meisjes een gesprek aangaan?

Nu zijn we aangekomen bij we een belangrijke stap in het krijgen van een vriendin: het aangaan van een gesprek praten met meisjes. Dit is werkelijk voor veel mannen en jongens een enorm obstakel en dan ook zeker de oorzaak van veel van hun nervositeit. Op het moment dat je echter te weten wilt komen hoe je met meisjes kunt gaan praten, dan hoef je alleen maar een openingszin en een gespreksonderwerp voor handen te hebben. Dat klinkt niet al te moeilijk, toch? Het is eigenlijk gewoon gebruik maken van de tips en adviezen die wij je geven over het beginnen van een gesprek, dit gaande te houden.

Tip 1:  Begin een gesprek met een meisje

Stop met het worstelen met het aangaan van een gesprek met een meisje en werk gewoon met een goede openingszin. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld een opmerking of een vraag die je opwerpt om een echt gesprek mee te beginnen en die direct al in de richting gaan waar je naartoe wilt. Deze openingszinnen kunnen echter afhangen van je persoonlijkheid en de situatie . Begin echter niet met een afgezaagde, en erg oubollige, vraag over welk werk iemand doet en begin al evenmin over allerlei negatieve zaken in het leven, daar zit immers niemand op te wachten. Je zult ter plekke dus vaak moeten bedenken wat de beste manier is om een gesprek aan te knopen en wat je gaat zeggen. Je doet er echter goed aan om altijd een paar openingszinnen (die te gebruiken zijn in verschillende situaties) achter de hand te hebben.

Tip 2:  Weet wat je tegen een meisje kunt zeggen

Als je eenmaal in het gesprek bent, dan zul je moeten weten wat je tegen een meisje kunt zeggen om het gesprek gaande te houden. Gelukkig heb je je goed voorbereid en heb je een paar gespreksonderwerpen in gedachten. Je hebt namelijk de situatie onderzocht en dus kun je deze prima gebruiken. Je weet bovendien inmiddels een beetje meer over vrouwen en daarnaast kun je haar reacties beter beoordelen en maak je gebruik van openingszinnen om het gesprek in elke gewenste richting te sturen. Het enige waar je je op moet focussen is: gewoon goed luisteren, reageren op de dingen die ze zegt, de juiste opmerkingen maken en voorbereid zijn om van onderwerp te veranderen als het gesprek niet interessant meer dreigt te worden.

Tip 3:  Maak haar aan het lachen

Heb je het gevoel dat er nog geen echte klik is tussen jullie? Maak haar dan aan het lachen en ze zal graag het gesprek met je voortzetten. Maar hoe maak je een meisje aan het lachen? Nou heel eenvoudig, je kunt bijvoorbeeld beginnen met het stellen van enkele grappige vragen om het meisje voor je te winnen. Net zoals bij openingszinnen kunnen dit soort grapjes extreem flexibel zijn . Je kunt het gesprek bijvoorbeeld een stuk spannender maken door haar op een grappige manier te vragen naar haar meest gênante winkelervaring, of je kunt haar op voorhand al te laten lachen door haar te vragen of ze haar verdere leven liever alleen maar bananen wil eten of voor altijd naar bananen wil ruiken.

Tip 4:  Geef haar een compliment

Breng het grappige echter altijd weer in evenwicht met het geven van bepaalde complimenten aan het meisje om haar zo te laten weten dat je geïnteresseerd in haar bent. Maak je overigens niet te druk over hoe je een meisje kunt complimenteren, het is heus niet moeilijk. De truc is namelijk om ervoor te zorgen dat het compliment oprecht is en niet te voor de hand ligt. Je kunt haar bijvoorbeeld zeggen dat ze een goede smaak heeft als ze vertelt welk soort muziek of films ze leuk vindt. Of zeg haar dat ze grappig is en dat je graag met haar praat, zo zal ze namelijk weten dat je het naar je zin hebt in haar gezelschap. Later kun je haar zeggen dat ze mooi is, maar dan zul je wel al wat dichter bij elkaar moeten zijn gekomen. Dit soort complimentjes is immers erg persoonlijk.

Tip 5:  Weet op welk moment dat je verder moet gaan

Ongeacht of het nu het einde van een gesprek betreft of dat een gesprek gewoon niet van de grond komt, je moet altijd precies weten wanneer je het beste weer weg kunt lopen. Op het ogenblik dat je een goed gesprek hebt, dan is het zeker niet aan te raden om te lang te blijven hangen. Zorg ervoor dat je een excuus hebt (nadat je stap 8 hebt gebruikt zoals je hieronder kunt lezen) en ga weg voordat ze je zal zijn. Indien het tussen jullie gewoonweg niet klikt, doe dan precies hetzelfde, maar dan zonder stap 8 te zetten natuurlijk. Het is immers geen schande wanneer het een keertje niet leuk en probeer het gewoon opnieuw met een ander leuk meisje.

8. Hoe kun je het nummer van een meisje in handen krijgen?

Als alles goed is gegaan tijdens het gesprek en je het gevoel hebt dat ze met je wil blijven praten, dan is het tijd om actie te ondernemen: vraag haar om haar telefoonnummer. Er zijn immers talloze manieren om het telefoonnummer van een ​​meisje in handen te krijgen, bijvoorbeeld door het maken van een grap om te proberen haar zover te krijgen dat ze het je uit zichzelf zal geven, maar de beste aanpak is om er gewoon rechtstreeks naar te vragen. Als jullie een goed gesprek hebben gehad, dan zal ze haar nummer maar al te graag aan je geven. Indien dat niet het geval is, dan leg je je daarbij neer en ga je verder.

9. Hoe kun je een meisje een berichtje sturen?

Je hebt al een soort van gesprek met een meisje gevoerd, maar om er echt voor te zorgen dat je haar tot je vriendin kunt maken, moet er nog één zien te krijgen. Je moet dus onder de knie krijgen op welke manier je een meisje berichtjes kunt sturen. Het mooie van het sturen van berichtjes is dat je al de meeste vaardigheden hebt geleerd tijdens stap 6. Je hoeft deze dus alleen nog maar een beetje aan te passen en er wat kleine dingetjes aan toe te voegen om een ​​ware meester in het sturen van berichtjes te worden.

Tip 6:  Begin een berichtenconversatie met een meisje

Deze tip kan worden vergeleken met Tip 1 onder stap 7. Wanneer je wilt weten hoe je een berichtenconversatie met een meisje kunt starten, dan hoef je niet verder te zoeken want je kunt altijd direct hiermee beginnen en haar zeggen dat je aan jullie gesprek dacht en haar even gedag wilde zeggen. Of doe een beetje gek en vraag haar welke topping ze absoluut nooit op een pizza zou doen. Je kunt ook meer oprecht te werk gaan en haar vragen wat ze over vijf of tien jaar wil hebben bereikt in haar leven. Kies echter altijd de beste optie aan de hand van het gesprek dat je eerder met haar hebt gevoerd.

Tip 7:  Laat je berichtjes het werk voor je doen

Het mooie van het sturen van berichtjes is dat je niet alleen op je eigen humor en slimme zinnen hoeft te vertrouwen,maar je ook technologie kunt gebruiken ter amusement. Stuur haar bijvoorbeeld grappige GIF’s of deel YouTube-videos om te proberen haar kennis te laten maken met je favoriete programma. Zet verder domme emoji’s en memes in om haar eenvoudig aan het lachen te maken. Zo kun je dan ook zonder moeite je berichtjes het harde werk voor je laten doen.

Tip 8:  Stel haar vragen

Je begin al met vragen te stellen door een gesprek te starten, maar wanneer je werkelijk wilt weten hoe je een ​​vriendin kunt krijgen, dan ga je meer en serieuzere vragen stellen en dat is tijdens een berichtenconversatie niet anders. Vraag haar bijvoorbeeld hoe haar dag is verlopen, om haar visie ten aanzien van politiek, school, werk, televisieprogramma’s of muziek. Ook kun je haar vragen om je iets persoonlijks te vertellen dat ze niet zomaar met iedereen zal delen. Om een ​​relatie te krijgen en deze te onderhouden, heb je namelijk een buitengewoon goede communicatie nodig en dat is enkel en alleen mogelijk door vragen te stellen en door echt goed te luisteren naar de dingen die ze je te zeggen heeft.

Tip 9:  Weet wat je in een bericht kunt zetten dat je naar een meisje stuurt

Op dit gebied heb je openingszinnen, GIF’s en vragen tot je beschikking. Wat heb je nog meer nodig? Als je je afvraagt wat je vervolgens in een bericht kunt zetten dat je aan een meisje stuurt, er tal van opties. Stuur haar bijvoorbeeld een compliment, net zoals de complimentjes die in stap 7 zijn besproken. Zeg bijvoorbeeld iets liefs, zoals hoe je het leuk vindt om haar berichtjes te sturen. Wanneer de conversatie bijna wordt beëindigd, dan kun je haar zeggen dat je hoopt dat je snel weer een berichtje van haar hoopt te ontvangen. Verlaat het gesprek echter niet voordat je tenminste voor hebt gesteld om snel opnieuw weer contact met haar op te nemen.

10. Hoe weet je of een meisje jou leuk vindt?

Je hebt op dit moment minimaal twee gesprekken met dit meisje gevoerd, dus wil je waarschijnlijk weten hoe je erachter kunt komen of ze je leuk vindt of niet. Er zijn gelukkig een aantal signalen waaruit je af kunt leiden dat een meisje je leuk vindt. Allereerst wanneer ze het initiatief neemt, wanneer ze je berichtjes stuurt of je vraagt ​​om samen nog een keer af te spreken, dan weet je dat ze waarschijnlijk in je geïnteresseerd is. Ze kan dit overigens ook laten zien door extra hard te lachen om je meest vreselijke grappen of door een beetje zenuwachtiger te zijn wanneer je in haar buurt bent. Let goed op haar lichaamstaal wanneer je bij haar bent. Leunt ze naar je toe? Kijkt ze je in de ogen? Dit zijn goede signalen die aangeven dat ze je leuk vindt. Het meest belangrijke is echter dat, wanneer ze met je wil blijven praten zonder dat dit gebeurt vanwege de gezelligheid of een vriendelijke genegenheid, in dat geval vindt ze jou waarschijnlijk ook leuk.

11. Hoe stap ik uit de vriendschapszone?

Maar wat als ze jou niet leuk vindt? Wat als je vastzit in de beruchte vriendschapszone?

Welnu, er zijn absoluut manieren om uit een dergelijke vriendschapszone te stappen, maar dan moet je wel eerst beslissen of je haar echt achterna wilt jagen. In wezen kan het dwingen om verder te gaan dan alleen vriendschap,deze juist verpesten, dus beslis of je werkelijk niet gelukkiger bent met alleen de vriendschap met haar voordat je nog een stap verdergaat. Op het moment dat je bereid bent om de vriendschap op te offeren om dichterbij haar te komen, dan is de beste manier om uit de vriendschapszone te komen de directe aanpak. Zeg het meisje in kwestie dus gewoon dat je haar leuk vindt. Geef haar bijvoorbeeld romantische complimentjes en zeg haar dat je meer voor haar wilt zijn dan gewoon een vriend. Ze kan dan zowel blij als afwijzend reageren, maar daar heb je zelf geen enkele controle over. In elk geval zal het je wel de nodige zekerheid geven.

12. Hoe kun je ervoor zorgen dat een meisje je leuk gaat vinden

Niet iedere kerel die geïnteresseerd is in een meisje dat hem niet ziet zitten, zal in de vriendschapszone willen blijven. Een heleboel van hen wil immers alleen maar dichter bij het meisje komen waarin ze geïnteresseerd zijn. Met andere woorden, je moet eerst goed uitzoeken op welke manier je een meisje je leuk kan laten vinden, als ze dat nog niet doet. Dit is werkelijk een behoorlijk ingewikkelde aanpak en het is het beste om van allerlei kanten op hetzelfde moment toe te slaan. Begin bijvoorbeeld met jezelf nog beter te kleden en nog beter op je uiterlijke verschijning te letten. Vervolgens verander je de manier waarop je met het meisje praat. Ga meer flirten en geef haar meer complimenten (zowel ten aanzien van haar mentale- als fysieke aantrekkingskracht). Je zou eveneens kleine fysieke details kunnen inzetten om echt contact te maken en een beetje oogcontact toe te voegen om zo meer intimiteit te creëren. Breng dit alles samen tot één geheel en ze zal zeker weten dat je geïnteresseerd in haar bent, terwijl ze bovendien een grotere kans heeft om zelf interesse in jou te ontwikkelen.

13. Hoe flirt je met een meisje?

In stap 12 stelde ik voor dat je een beetje flirt om haar geïnteresseerd in je te maken. Dit zal echter al snel de volgende vraag oproepen: hoe flirt je met een meisje? De beste manier om na te denken over flirten is door dit te zien als een combinatie van de vaardigheden waar je inmiddels al aan werkt. Het is grappig, suggestief en bovendien geheel vrij om te doen. Gebruik de aanrakingen en het oogcontact om je bedoelingen nog beter aan haar te laten zien, en gebruik dan pas de welgemeende complimenten. Zeg haar dat je werkelijk van haar persoonlijkheid houdt, niemand anders weet je dan ook zo te boeien als dat zij dat doet. Je kunt dit echter ook omdraaien om op die manier extra grappig over te komen. Zeg haar dan dat je weet dat ze maar wat graag met je wil praten als ze je voortdurend berichtjes stuurt. Zorg er echter wel altijd voor dat je alles leuk en luchtig houdt, alleen dan zul je je doel kunnen bereiken.

14. Hoe maak je indruk opeen meisje?

Indien je niet goed bent in flirten of wanneer je niet zo ver weet te komen als je graag zou willen, dan kun je een nieuwe tactiek proberen: maak indruk op haar. In dat geval moet je echter wel eerst zien te achterhalen hoe je indruk op een meisje maakt, toch? Om te beginnen moet je jaar laten zien dat je moeite voor haar doet. Kleed je dus op je best, wees beleefd en attent en laat haar je zelfverzekerde kant zien. Probeer vervolgens om indruk op haar te maken op basis van haar persoonlijke voorkeuren. Indien ze bijvoorbeeld van een bepaald soort koffie houdt, dan kun je haar de volgende keer dat jullie samen zijn juist deze koffie voor haar halen. Laat haar bovendien merken dat echt naar haar luistert en dat je handelt naar de dingen die je hebt gehoord. Zo weet je vrijwel zeker dat ze onder de indruk van je zal zijn.

15. Hoe kun je een meisje mee uit vragen?

Je hebt al een groot aantal problemen en obstakels overwonnen, maar uiteindelijk vindt ze je leuk. Nu moet je gewoon uit zien te vinden op welke manier je haar mee uit kunt vragen. Er zijn hier twee even goede tactieken voor: je kunt een paar leuke manieren bedenken om haar mee op date te vragen, of je kunt gewoon heel direct zijn. Je kunt bijvoorbeeld voor haar iets kopen (zoals een teddybeer, chocolade of die eerder genoemde kop koffie) en daarbij een briefje doen met je uitnodiging. Of je kunt leuke hints geven die zij moet ontcijferen om erachter te komen wat je nu eigenlijk aan haar vraagt. Of je kijkt haar recht in de ogen en vraag het gewoon. Indien je hier moedig genoeg voor bent, dan is dat waarschijnlijk de beste methode, ondanks dat het geven van een bos mooie bloemen nooit geen kwaad zullen doen.

16. Hoe zorg je voor een opvallende eerste date?

Deze stap hangt werkelijk voor het grootste deel af van de dame in kwestie. De beste manier om een ​​date op te laten vallen, is deze perfect af te stemmen op de interesses van het meisje .

Neem haar bijvoorbeeld mee naar een wedstrijd wanneer je weet dat ze een sportfan is. Of wandel samen langs het strand en praat over koetjes en kalfjes als je weet dat ze van romantiek houdt. Je zou echter ook prima een fietstocht kunnen organiseren als ze erg sportief van aard is. Kortom: je moet er gewoon voor zorgen dat de eerste date aansluit bij haar persoonlijke smaak,maar zorg er tevens voor dat er voldoende gelegenheid voor jullie twee zal zijn om samen te kletsen en dichter tot elkaar te komen.

17. Hoe kun je een meisje kussen?

Je hebt inmiddels de grote date weten te scoren, het is allemaal prima verlopen en nu je je dit beseft, kom je erachter dat je eigenlijk niet goed weet je hoe je een meisje moet kussen. Er zijn heel veel adviezen en tips die betrekking hebben op zoenen, maar je hoeft eigenlijk maar een paar dingen echt goed in je achterhoofd te houden. Begin bijvoorbeeld met niet al te agressief te werk te gaan. Ga dus niet direct met heel je tong en een wijd open mond aan de slag. Een beetje terughoudend zijn is in dit geval eerder aan te raden. Tijdens het kussen kun je haar daarna een beetje volgen en probeer te voelen op welke wijze ze het liefst gekust wil worden. En tot slot is het zaak dat je niet te lang aan blijft houden. Laat het moment gewoon even duren en ga dan door met andere dingen. Bovendien moet je je bedenken dat er niemand een relatie zal afwijzen vanwege een minder prettige kus. Ook nu geldt immers weer dat oefening kunst zal baren en je uiteindelijk dus voldoende ervaring op kunt doen voor het geven van een perfecte kus.

18. Hoe vraag je een meisje om je vriendin te worden?

Als je alles goed doet, dan ben je nu waarschijnlijk klaar om uit te gaan zoeken hoe je een meisje kunt vragen om je vaste vriendin te worden. Hierbij ga je te werk als bij stap 15, maar dan wel op een lieve en directe manier. Bij voorkeur neem je haar dan ook mee uit op een perfecte date. Vooraf koop je voor haar echter een heel persoonlijk cadeautje en stel je haar uiteindelijk de vraag op een rechtstreekse manier, op een zo zelfverzekerd mogelijke manier.

19. Hoe zeg je tegen een meisje dat je van haar houdt?

Wanneer alles goed verloopt, dan is stap 18 vaak niet erg moeilijk omdat je het antwoord waarschijnlijk al wel weet. Veel lastiger zal het zijn om te zeggen dat je van haar houdt. De stress die gepaard gaat met het willen vertellen dat je van een meisje houdt, kan soms nachtenlang je slaap teniet doen. Dus zorg ervoor dat je eerder uit deze zenuwslopende situatie stapt. Dit moet echter wel een persoonlijke stap zijn die speciaal voor haar wordt gezet, maar tevens moet je redenen bedenken om haar te zeggen waarom je van haar houdt voordat je deze woorden uit gaat spreken. Laat haar bijvoorbeeld door middel van cadeautjes, daden en woorden alle redenen hiervoor zien en spreek deze woorden vervolgens uit op een plek die voor jullie beide erg bijzonder is.

20. Hoe kun je zien in welke richting de relatie verder zal gaan?

Op dit ogenblik, nu je je nooit meer zorgen hoeft te maken over hoe je een vriendin aan je zijde kunt krijgen, moet je even de tijd nemen om de balans op te maken. Waar zie je deze relatie naartoe gaan? Is het een relatie voor dit moment of lijkt deze toch steeds meer een vast karakter te krijgen? Je hoeft de antwoorden op de vragen gelukkig niet direct te vinden, maar door eerlijk tegenover jezelf te zijn, zul je voorbereid zijn op de toekomst, zodat je altijd voor jezelf de beste beslissingen kunt nemen.

Tot Slot

Het kan een aanzienlijke berg met informatie lijken om in één keer direct in je op te nemen, maar wanneer je eenmaal wat tijd hebt gestoken in het doornemen van de eerder genoemde stappen, dan heb je eigenlijk al iedere vraag beantwoord over de manier waarop je een vriendin kunt krijgen. Het is haast niet te geloven, maar de waarheid is dat de truc, op het ogenblik dat je een meisje wilt krijgen, eigenlijk alleen maar bestaat uit hoe je een simpele stappenreeks moet volgen, die bovendien allemaal tot in detail uit zijn gelegd (en zelfs van voorbeeld zijn voorzien).

Je hoeft dus nergens meer bang voor te zijn omdat je werkelijk alles, al lezend, kunt leren over de manier waarop je een vriendin kunt vinden. Bovendien zul je, zodra je de genoemde 20 stappen onder de knie hebt, je niet de nadruk meer hoeven te leggen op hoe je het meisje van je dromen kunt krijgen of hoe je haar tot je vriendin kunt maken. Je weet immers hoe je je leven kunt veranderen van het alleen thuis zitten op vrijdagavond tot het worden van een man die de tijd door kan brengen met een leuke vriendin aan zijn zijde. Wanneer je werkelijk alles in dit artikel goed door hebt gelezen, dan kun je direct aan de slag gaan. Stap gewoon de deur uit en maak gebruik van de vaardigheden die je zojuist hebt geleerd om die leuke vriendin te krijgen waar je al heel je leven van hebt gedroomd.

Ze Magazine - Lifestyle trends