In dit artikel ga ik je een aantal geheimen openbaren die betrekking hebben op het vrouwenbrein, zodat je te weten kunt komen wat een vrouw precies aantrekkelijk vindt in een man. Want alleen weet je hoe je een vrouw kunt verleiden en aan je kunt binden. Na het lezen van dit artikel zul je dus weten wat vrouwen aantrekkelijk vinden op het gebied van uiterlijk en persoonlijke eigenschappen. Verder zult je te weten komen welke dingen je kunt doen waarvan bekend is dat dames ze waarderen. Kortom: je zult het geheim om voor altijd te begrijpen hoe de vrouwelijke aantrekkingskracht in elkaar steekt.

Wat vrouwen leuk vinden in een man

1. Je woordje altijd klaar hebben

Je weetin elke situatie wel de juiste woorden te vinden om een vrouw aan te spreken of een gesprek met haar aan te gaan. Dit betekent echter niet dat je allerlei onzin uit kunt gaan kramen om de aandacht van een dame te krijgen. De dingen die je tegen een vrouw zegt moeten wel inhoud hebben natuurlijk.

2. Je ziet een vrouw niet als lustobject

Het belangrijkste verschil tussen mannen en vrouwen is dat mannen vooral visueel ingesteld zijn en de dames een stuk minder. Zo zullen de meeste mannen een dame vooral aantrekkelijk vinden om haar uiterlijk, en dat is ook de reden waarom de meeste jongens en mannen geregeld op zoek gaan naar afbeeldingen van mooie (vaak naakte) meisjes en vrouwen. Vrouwen daarentegen zullen meestal niet alleen op het uiterlijk van een man afgaan,simpelweg omdat de hedendaagse maatschappij zo is ingericht dat zij als lustobject worden gezien.

Deze verschillen tussen beide geslachten zijn biologisch van aard en hebben dus niet met cultureel of opvoeding te maken. Gelukkig zijn er vergelijkbare biologische triggers in het brein van de dames aanwezig en daar kan een man dan ook handig gebruik van maken. Aan dit onderwerp besteed ik dan ook de nodige aandacht in dit artikel.

3. Het oog van een vrouw wil ook wat

Ik zal je de kleffe praatjes de verschillen tussen “Venus en Mars” besparen, maar mannen en vrouwen zijn op bepaalde vlakken echt tegenpolen van elkaar, zeker op het gebied van aantrekkingskracht. Want precies die dingen die een man aantrekkelijk vindt bij een vrouw, vindt zij vaak eveneens aantrekkelijk aan hem (maar dan precies omgekeerd). Wanneer je deze regel als leidraad gebruikt, dan heb je altijd een duidelijk beeld van de dingen waar vrouwen zich door aangetrokken voelen.

Er is echter één essentieel verschil: een man kan binnen de 1 tot 3 milliseconden bepalen of hij seks wil met een bepaalde dame. Dit wordt bepaald door de dingen die hij ziet en ligt verankerd in zijn DNA. Helaas zal deze manier van denken ook een heleboel denkfouten met zich mee brengen. Zo denken veel mannen: ‘Ik word visueel geprikkeld door een vrouw, dus dat betekent dat ook zij visueel gestimuleerd wordt door mij.’ Niets is echter minder waar. Hoewel ook een vrouw het uiterlijk van bepaalde mannen zeker weet te waarderen,bekent dit niet direct dat ze ook seks met hen wil hebben.

4. Je moet gewoon lief zijn

Bepaalde kerels denken dat vrouwen alleen maar doen ‘alsof’ wanneer zij zelf wild zijn van verlangen en opwinding. Of dat dames die echt enorm naar hen verlangen extreem zeldzaam zijn. Het probleem ligt echter op een ander vlak, namelijk een vrouw zegt doorgaans een man te willen die lief is, terwijl de meeste mannen denken dat ze voor hun stoere uiterlijk zullen vallen. De waarheid is echter de gulden middenweg: een man die zowel stoer als lief kan zijn. Hierin zul je dus altijd een evenwicht moeten proberen te vinden (en dat kan van vrouw tot vrouw verschillen waar dit zal komen te leggen).

5. Je hoekige lichaamsvormen

Terwijl mannen meestal visueel aangetrokken worden door dames met mooie rondingen,zullen de vrouwen eerder de hoekige vormen van het mannenlichaam weten te waarderen. Hierbij kun je dus denken aan de kaaklijn, het voorhoofd en de schouders. In bepaalde gevallen kan training je hoekige lichaamsvormen helpen accentueren en de dames als een blok voor je laten vallen.

6. Je weet je volwassen te gedragen

Een heleboel mannen vinden het gewoonweg prachtig om een schattige, jeugdig ogende en zelfs een wat meisjesachtige vrouw aan hun zijde te hebben. Vrouwen op hun beurt zullen eerder vallen van een man die laat zien dat hij zich volwassen kan gedragen en daarnaast een uitstraling heeft die hierbij past. Je moet dus niet alleen heel goed weten hoe je je in het openbaar moet gedragen, maar ook op momenten dat je alleen bent met de vrouw die je zo leuk vindt.

7. Je stoere gedrag

Voor een vrouw is het belangrijk dat ze zich op haar gemak kan voelen bij haar man. Dit betekent dus dat hij niet alleen zich volwassen moet gedragen, maar zeker ook dat hij stoer is. Ze wil met haat stoere bink immers kunnen pronken. Kortom: je hoeft dit overigens niet te overdrijven en de patser uit te gaan hangen, maar er welvoor zorgen dat je relaxt en zelfverzekerd overkomt op momenten dat dit nodig is.

8. Gedraag je dominant

Hoewel de meeste vrouwen vandaag de dag aardig hun mannetje weten te staan en heel goed de touwtjes in handen kunnen nemen, vinden ze het doorgaans erg aantrekkelijk wanneer een man zich dominant opstelt. Door de controle te nemen, laat een man immers zien dat hij beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en daar vallen de meeste vrouwen als een blok voor.

9. Je sterke lichaam

In het algemeen zullen vrouwen vallen voor een man die beschikt over een sterk lichaam. In de loop van de evolutie is immers gebleken dat mannen die sterk zijn ook in staat bleken om hun vrouw en kinderen goed te beschermen tegen vijanden. Geregeld een bezoekje brengen aan de sportschool kan je kansen bij de dames dus daadwerkelijk vergroten (maar pas op dat je dit niet gaat overdrijven want niet alle dames vallen voor een soort wandelende kleerkast).

10. Je hebt charisma

Hoe gemiddeld het uiterlijk van een man ook is, soms zal hij er toch in slagen om de meest knappe dames aan zijn zijde te krijgen. Het uiterlijk zal immers een veelminder belangrijke rol gaan spelen zodra een man beschikt over puur charisma.

In de praktijk betekent dit dus dat je ervoor moet zorgen dat je een “goede uitstraling” moet hebben waarbij je in contact staat met jezelf. Er zal dan namelijk niet veel van je gevoelens worden gefilterd voordat dit via je expressies afgelezen kan worden door een vrouw. Kortom: gewoon jezelf zijn als bij een leuke dame in de buurt bent.

11. Je weet een boeiend gesprek in gang te houden

Wanneer je weet hoe je kunt voorkomen dat er tijdens je gesprek, met die ene leuke vrouw, van die vervelende stiltes vallen, dan ben je een echte held. De meeste vrouwen houden er namelijk van om met mannen te praten die een boeiend gesprek gaande weten te houden. Je kunt dit doen door goed te luisteren naar de dingen die ze tegen je zegt en vervolgens de informatie gebruiken om het gesprek in gang te houden.

Dit kan door haar vragen te stellen over de dingen die ze zojuist heeft verteld. Zo toon je bovendien dat je oprecht interesse in haar hebt en dat vinden de meeste dames erg prettig.

12. Je bent een luchtig en aangenaam gezelschap

De beste manier om aantrekkelijk gevonden te worden door een vrouw is door een ware expert te worden in jezelf goed in je vel te voelen en dit ook daadwerkelijk uit te stralen naar haar toe. Dit doe je heel simpel door gewoon een luchtig een aangenaam gezelschap voor haar te zijn. Je speelt dus geen rol, maar je hebt oprecht plezier in wat je doet. Zo zul je jezelf goed gaan voelen en straal je dit ook echt uit. Je hoeft je dus niet uit te gaan sloven of extreem grappig te zijn.

13. Je lichaamstaal vertelt haar dat je je op je gemak voelt bij haar

Je lichaamstaal onder controle hebben is eigenlijk al een discipline op zich dus dien je goed onder de knie te krijgen wat je op deze manier aan de buitenwereld laat zien. Lichaamstaal kan onbewust namelijk een heleboel voor je kan doen.

Vrouwen zijn bovendien veel gevoeliger voor signalen die langs deze weg af worden gegeven en zullen daar ook direct op inspelen. Je zult dus extra alert moeten blijven op de manier waarop je loopt, je kijkt en je beweegt.

14. Je hebt een open houding

Wanneer je een open houding hebt, dan wil dat zeggen dat je je schouders naar achter hebt getrokken, je rug recht is en je kin een beetje is opgericht. Je uitstraling zegt zo namelijk: het leven is fantastisch, net zoals ik ook ben. Met deze houding zul je veel meer toegankelijk zijn voor andere mensen, en dus ook voor die ene leuke dame.

15. Je staat stevig in je schoenen

Plaats je voeten stevig op de grond en een beetje uit elkaar met. Vervolgens stel je je voor dat je een erg oude eikenboom bent met wortels die diep en ver in de aarde zich vast hebben gezet. Net zoals deze boom sta je stevig, krachtig en standvastig in het leven. Vergelijk deze houding eens met een situatie waarin je je voeten dicht tegen elkaar plaatst. Je kunt dan niet echt stevig meer op je voeten staan.

Je zult je dan zwakkeer voelen en dit eveneens uitstralen. Wanneer je dus een vrouw voor je wilt laten vallen, zul je dus eerst moeten laten zien dat je stevig in je schoenen (en het leven) staat. Vrouwen zullen immers eerder kiezen voor een man die een toonbeeld is van kracht.

16. Je trage, gecontroleerde bewegingen

Hiermee bedoel ik dat je in het algemeen nooit te gehaast moet lijken, anders zul je niet alleen een beetje vreemd op een vrouw over kunnen komen, maar ook een onrustige sfeer kunnen creëren. Je wilt immers zo ontspannen en normaal mogelijk op een vrouw overkomen als jullie samen zijn.

Door je druk en onrustig te gaan bewegen zul je bovendien zenuwachtig overkomen en ga je wellicht ongecontroleerde en klungelige bewegingen maken. In plaats daarvan moet je proberen om je te ontspannen en half zo traag te bewegen. Op die manier straal je een zekere rust en een zekere mate van zelfzekerheid uit.

Ze Magazine - Lifestyle trends