Is er een man of vrouw in je leven waar je echt niet zonder kunt? Laat hij, of zij, je hart overslaan iedere keer dat jullie elkaar zien en alleen al van het geluid van zijn, of haar, stem gaan je ogen stralen? In bepaalde gevallen kan het echter lastig zijn om je gevoelens te uiten, in het bijzonder op het ogenblik dat je met een heleboel verschillende emoties te maken hebt. Wanneer je de juiste woorden niet kunt vinden om je lief te vertellen hoeveel je om hem, of haar, geeft dan zal het afspelen van een liefdesliedje wellicht zorgen voor meer inzicht van deze persoon in de mate waarin hij of zij werkelijk iets voor je betekent.

12 beste liefdesliedjes die je zelf kunt zingen of af kunt spelen

1. No Ordinary Love – Sade

Op het moment dat je liefde voor je iemand intens is, dan is dit zeker één een van de beste liefdesliedjes die je je maar kunt bedenken. Het nummer drukt namelijk uit hoe een vrouw meer liefde heeft gegeven dan dat ze aanvankelijk dacht aan de man van wie ze hield. De hartverscheurende tekst vertelt het verhaal van een liefde die bijzonder is en zeker niet alledaags mag worden genoemd. Wat er ook gebeurt, ze blijft haar liefde aan hem geven, zelfs op het moment dat ze er niets voor terug krijgt van hem.

2. First Time Ever I Saw Your Face – Roberta Flack

De liefde die deze vrouw voelt voor haar man kan de maan en de sterren laten bewegen. Het gaat over een heftig geval van liefde op het eerste gezicht, dat zo sterk is dat het voelt alsof de aarde blijft schokken. Hun seksuele escapades waren zo intens dat ze hun harten als één kon voelen kloppen. Het ritme van de muziek bepaalt het tempo, langzaam maar hypnotiserend, wordt de luisteraar in het nummer gezogen en daardoor zal het absoluut indruk maken op je lief. Op het moment dat hij, of zij, nog twijfels over hoe je over hem, of haar, denkt, dan zal daar snel verandering in komen.

3. I Will Always Love You – Whitney Houston

In dit lied onthult een vrouw haar eeuwige liefde, zelfs in het geval dat ze zijn leven ooit zal moeten verlaten. Vastbesloten om haar passie te uiten, vertelt ze hem dat ze altijd van hem zal houden. Ze wenst hem alleen het beste in het leven toe, zelfs op momenten dat ze niet bij elkaar kunnen zijn. Hoe krachtig een gevoel kan zijn, om te hopen dat de wereld al je mannendromen zal vervullen, zelfs wanneer je er geen deel van uit kunt maken.

4. A Thousand Years – Christina Perri

De zangeres zingt over een langverwachte liefde, vertellend tegen haar man dat ze geduldig op hem heeft gewacht en dat zal blijven doen totdat ze eindelijk samen kunnen zijn. Dit nummer kan één van de beste liefdesliedjes zijn wanneer je liefde de tijd nodig heeft gehad om zich te ontwikkelen en op te bloeien. Het lied drukt het vorm van liefde uit die sterker en onverbiddelijk is. Deze is zo sterk, dat de tijd stil lijkt te staan wanneer de twee geliefden samen zijn.

5. Fallin ‘- Alicia Keys

In bepaalde gevallen is liefde zo sterk dat het gewoon pijn doet. Dit nummer gaat over een vrouw die verscheurd wordt door liefde en haatgevoelens voor haar man, maar wat er ook gebeurt, ze blijft altijd verliefd op hem. Haar gevoelens voor hem zijn zo sterk, dat het plezier dat hij haar geeft haar steeds weer in zijn greep weet te houden, waardoor ze bejubelt dat ze nooit meer zoveel van iemand zal houden als van hem.

6. At Last – Etta James

Een tijdloze melodie dat over het einde van een vrouw in eenzaamheid verhaalt. Ze heeft eindelijk de man gevonden die haar gelukkig maakt. Ze voelt zich alsof ze in de hemel aan is gekomen, waar het leven lijkt op een droom is, op een lied. Ze is uitbundig van vreugde door het besef dat ze eindelijk de ware liefde heeft gevonden en dat haar eenzame dagen voorbij zijn. Het enige dat hij diende te doen, was zijn glimlach te tonen om haar voor altijd voor zich te winnen.

7. Crazy For You – Madonna

Dit is één van de beste liefdesliedjes voor een nieuwe liefde. Het lied verhaalt over een kersverse liefde, het soort liefde dat je in eerste instantie gewoonweg gek maakt. Het soort liefde dat je nog altijd laat tintelen op het moment dat je door je lief aan wordt geraakt. Het vergt echter alleen maar een blik van je geliefde om je wild te maken van hartstocht en liefde. Je bent echter niet in staat om je gevoelens voor hem in de hand te houden, de aantrekkingskracht is namelijk te sterk.

8. Countdown – Beyoncé

Het maakt niet uit wat het leven hen brengen zal, deze vrouw houdt van haar man in goede en slechte tijden. Hun relatie zit vol pieken en dalen, maar haar verlangen naar hem is nog altijd sterk. Ze houdt van de manier waarop hij beweegt, praat en met haar vrijt. Ze kan rekenen op de vele manieren waarop hij haar geliefd maakt en hoe ze nooit van iemand anders kan houden. Hij is nog altijd de enige liefde in haar leven.

9. Can not Help Falling In Love – Elvis Presley

Voor die klassieke vorm van liefde kun je eigenlijk niemand beter kiezen dan Elvis. Hij vertelt over hoe de liefde zo sterk kan zijn, dat je er niet tegen kunt vechten. Ondanks dat hij weet dat dit het beste is om dingen langzaam aan te doen, kan de aantrekkingskracht van zijn liefde voor haar hem er niet van weerhouden om toch verliefd op haar te worden. Het is onvermijdelijk en niets zijn liefde voor haar nog stoppen. Ondanks dat dit nummer gezongen wordt door een man, kan de tekst even goed door een vrouw naar haar man over worden gebracht, dus zal het nog altijd als één van de liefdesliedjes zijn die beide seksen weten te waarderen.

10. My Heart Will Go On – Celine Dion

Deze vrouw is zo verliefd dat ze weet dat waar haar geliefde ook naartoe gaat, haar hart met hem mee zal gaan. Zelfs in de dood, zelfs met alleen maar een moment van passie, volgt haar liefde hem. Het is een eeuwige liefde, één die voor altijd blijft voortbestaan. Het gevoel is onmiskenbaar, nooit eindigend. Ze laat hem weten dat er niets te vrezen valt, want hij zal haar nooit verliezen. Samen zijn ze dan ook niet te stoppen.

11. You’re Still The One – Shania Twain

Dit nummer gaat over een langdurige liefde, één die alle tegenslagen heeft weerstaan. Ondanks dat andere personen hun twijfels hadden, wist de vrouw zeker dat hun liefde stand zou houden. Ze bleven strijden en op momenten dat anderen hun relatie bekritiseerden, lieten ze dit het ene oor in en het andere oor uit gaan. Ondanks alles blijft ze van hem houden. Hij is nog altijd de ware voor haar, door alle jaren heen, waarop ze op hem blijft rekenen en haar leven met hem wil blijven delen.

12. Love Story- Taylor Swift

Hun liefde wordt vergeleken met die van Romeo en Julia, zingt de zangeres over een verboden liefde. Ondanks de talloze hindernissen houdt ze nog altijd van hem. Gaat ze stiekem naar buiten om samen met hem te kunnen zijn, smeekt ze hem om hun liefde kans te geven, om niet ontmoedigd te raken. Ze voelt dat het een waar liefdesverhaal is, een verhaal waarvoor gevochten dient te worden. Ondanks het feit dat ze gefrustreerd is, verlangt ze toch naar hem. Dit is absoluut één van de beste liefdesliedjes voor je geliefde wanneer het een soort liefde is waarvoor echt een zekere strijd geleverd dient te worden.

5 REACTIES

  1. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  2. Drug And Alcohol Rehabilitation Centers Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab http://aaa-rehab.com Substance Abuse Clinics Near Me
    http://aaa-rehab.com

  3. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here