Wie wordt er niet een beetje opgewonden wanneer zijn, of haar, partner onder de douche staat? Het stromende water, de stoom, de heerlijke geuren die door de lucht zweven en de spankelende schone, blote huid zijn de meest ultieme afrodisiaca. Maar laten we ook realistische zijn: seks onder de douche is niet eenvoudig om te doen. Alle zaken die seks onder de douche zo heet maken, de gladheid, de dicht opeen staande lichamen, maken het dan ook uitdagend om eens te proberen. Probeer dus snel één van de onderstaande 10 seksstandjes voor onder de douche om opgewonden te raken zonder er over elkaar heen te glijden en een uitschuiver te maken.

Bekijk de top 10 standjes via de “volgende en vorige” knoppen.

10De omstrengeling

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: leun achterover tegen de douchewand terwijl je partner voor je staat, strengel vervolgens een been om zijn middel (of vraag hem om de achterzijde van je knie in de kromming in zijn elleboog te houden om dit standje wat eenvoudiger uitvoerbaar te maken voor jou). Vanuit deze hoek kan je man je penetreren, je vingeren, een waterdichte vibrator gebruiken of eigenlijk bijna alles doen wat je hart (en je lichaam) maar zou willen.

Waarom dit seksstandje werkt: je hebt ondersteuning op maar liefst twee plaatsen, de muur en de armen van je partner, dus een uitglijder maken in de douche is zo niet erg waarschijnlijk. Bovenal kun je met dit standje seks met elkaar hebben, wat leuk is omdat het zo intiem zal (en je een goed uitzicht zal bieden op je partner).

9Doggy-stijl staand

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: plaats je handpalmen tegen de douchewand en leun ernaartoe in een hoek van 45 graden met je knieën een beetje gebogen voor extra comfort. Je man kan je dan van achteren penetreren of met zijn handen om je lichaam reiken om zo met je clitoris of borsten te spelen, of beter nog, al het eerder genoemde te doen.

Waarom dit seksstandje werkt: dit wordt met recht als één van de favoriete seksstandjes beschouwd: je bevindt je namelijk veilig tussen de muur en je man in, waardoor je al je aandacht kunt richten op alle sensaties in plaats van je zorgen te hoeven maken over een eventuele uitglijder.

8Op zijn schoot zitten

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: laat je man op zijn achterste gaan zitten op de bodem van het bad, of de vloer van de douche, met zijn benen gestrekt. Ga bij hem op schoot zitten voor iedere variant van standjes met de vrouw bovenop die je het leukst vindt.

Waarom dit seksstandje werkt: met de vrouw bovenop standjes kun je zelf het tempo en de intensiteit in de hand houden. Daarbij komt verder nog dat het water over je rug zal stromen en je lekker warm zal houden.

7Houd een been omhoog

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: ga staan ​​met één been gebogen over de rand van het bad om je evenwicht te kunnen bewaren (de zogenaamde Captain Morgan-stijl), en laat je man plaatsnemen tussen je benen en in je komen.

Waarom dit seksstandje werkt: dit standje zal het grootste risico met zich meebrengen, bijvoorbeeld wanneer een natte voet op de rand van een glibberig bad wordt gezet, dan kan dit ervoor zorgen dat je uit het bad glijdt. Ga om die reden uiterst voorzichtig en met droge voeten te werk. Maar wanneer dit standje op de juiste manier wordt uitgevoerd, dan het goddelijk aanvoelen. Met je ene been omhoog spreid je je benen een beetje uit elkaar zodat je man precies de juiste plekjes aan kan raken.

6De hangende tuin

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: Je man neemt de volledige controle, hij tilt je op en houdt je in de lucht, terwijl je je benen om zijn middel strengelt voor een stomende vrijpartij. Ondanks dat dit standje wel wat training kan vereisen, is het zeker de moeite waard.

Waarom dit seksstandje werkt:je voelt uitermate sexy met het water dat om je heen naar beneden stroomt. En vanwege het feit dat je het gezicht van je man kunt zien. Bovendien kun je je handen naar elk deel van zijn lichaam laten dwalen waar je maar wilt.

5Staande spreiding

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: met je man achter je en sta je voorovergebogen en laat je je hoofd naar je tenen buigen, terwijl je je ene been optilt in een staande spreiding, net zoals je zou doen in de yogales. (Dit standje is niet eenvoudig, dat is bekend, dus ga uiterst voorzichtig te werk.) Laat je opgeheven been rusten op de borst van je man, zodat deze je van achteren kunnen bevredigen met zijn handen, penis of een seksspeeltje. 

Zie ook: handige tips voor onder de lakens

Waarom dit seksstandje werkt: wanneer je lenig genoeg bent, dan is deze nieuwigheid de moeite van het proberen zeker meer dan waard. Zorg er wel altijd voor dat je een antislipmat op de vloer van de douche of bad hebt liggen (of doe dit standje buiten het bad of de douche op de badmat), omdat dit standje een heleboel stabiliteit en evenwicht zal vergen.

4De liefdesstoel

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: op het moment dat je een stoel in je douche hebt staan, dan kun je hier als volgt van profiteren: laat je man eerst erop gaan zitten en ga vervolgens zelf op zijn schoot zitten, met zijn gezicht van je afgekeerd. Met je rug tegen zijn borst gedrukt, kun je tijdens dit standje op en neer bewegen of kan hij rondom je lichaam laten reiken en je zo aan de voorkant plezieren.

Waarom dit seksstandje werkt, dit standje wordt ook wel The Hot Seat genoemd, en geeft je volledig de touwtjes in handen. Tijdens de seks kun je de rug van je man strelen en hij kan zijn vingers door je natte haar laten strijken, je nek kussen en ondeugende dingen in je oor fluisteren als je dat leuk vindt.

3All hands on deck

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: elkaar plezieren terwijl je handen onder het stromende water hun werk doen. Je kunt naast elkaar gaan zitten en tegen elkaar aan leunen, tegenover elkaar zitten of, wanneer je bad niet groot genoeg is, op elkaar gaan liggen zoals je op een bed zou doen. 

Waarom dit seksstandje werkt: het glibberige gevoel van benen, armen en andere lichaamsdelen die over en tegen elkaar aan glijden, is een gegarandeerde manier om jullie allebei in de stemming te brengen. En aangezien douchen in het juiste standje kan worden gedaan, is dit simpele standje een sexy oplossing voor mensen met een te kleine douche en/of een erg gladde vloer.

2Staand en geknield

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: om beurten gaan jij en je man ​​tegen de douchewand aan staan. De andere partner knielt vervolgens neer aan de voeten en bevredigt de staande persoon op de manier die hij, of zij, het lekkerst vindt. 

Waarom dit seksstandje werkt: dit standje kent eigenlijk helemaal geen grenzen, zodat je creatief kunt zijn en elkaar kunt plezieren met behulp van je handen, mond, speelgoed (zorg er echter wel voor dat deze waterdicht zijn!), neus en alles wat je maar kunt bedenken, zegt seksuoloog van Astroglide Jess O’Reilly. Bovendien kun je zo vaak als je wilt van positie wisselen, zodat je om de beurt een pauze in kunt lassen. Je hoeft jezelf dus niet voortdurend in evenwicht te houden in een potentieel glibberige situatie.

1Op je knieën

Hoe je dit seksstandje uit kunt voeren: om de evenwichtsoefening helemaal weg te nemen, beginnen jullie beide zittend op je knieën, de ene partner zit hierbij achter de andere. De persoon die achteraan zit kan om het lichaam van de ander reiken en zijn, of haar, handen of een waterdicht speeltje gebruiken om de geslachtsdelen, borsten, lippen of andere erogene zones te prikkelen. De voorste partner kan echter ook naar achteren reiken en eveneens met de handen de ander bevredigen, maar ook met de handen tegen de muur aan de voorkant leunen voor wat extra ondersteuning, of gewoon om te genieten van het water dat over zijn, of haar, lichaam stroomt terwijl de ander hem of haar pleziert.

Tip: kinky gesprekken tijdens de seks?

Waarom dit seksstandje werkt: je kunt wellicht elkaars gezichten niet zien, maar dat zal je ook kunnen helpen om je andere zintuigen beter te gebruiken, zegt O’Reilly, zoals de gemaakte geluiden en, uiteraard ook de aanrakingen.

Ze Magazine - Lifestyle trends