Een flink aantal jaren geleden oefende ik mijn versiervaardigheden in een bar in Antwerpen, en ik kwam twee jongens tegen (Lange Man en Korte Man). Ze stonden tegen een muur geleund en zagen er cool uit, keken aftasten de ruimte in en gaven elkaar zo nu en dan even een knipoog. Ze waren duidelijk op zoek naar andere mannen die ook aan het jagen waren op vrouwen die wel in waren voor een snelle vrijpartij. Op een bepaald moment stapte ik op hen af en vroeg hoe het met hen ging.

Super leuke tip: 

Als je snel sex wilt, is het belangrijk dat je jezelf goed kent. Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden die kijkt welk type persoon matched met jouw persoonlijkheid. Ook gaat deze test kijken welke kenmerken bij jou uniek zijn!

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent? ga naar de test!

“Oh, we zijn gewoon wat aan het oefenen,” antwoordde Korte Man.

“Wat oefenen jullie?” vroeg ik.

Het maken van oogcontact en het proeven van de sfeer. En jij?”

“Ik ben hier om meiden te scoren.”

Ze gaven me allebei een kort knikje met hun hoofd en tikten even tegen hun Fedora hoeden ter goedkeuring (ik meen het serieus want garen geleden droegen kerels die op jacht waren naar een seksdate Fedoras).

“Vragen jullie meiden om seks?” vroeg ik.

“Absoluut.”

“Hebben jullie al meisjes benaderd?”

“Wat? Oh nee, we benaderen hen niet. We laten ze naar ons toe komen.”

‘Echt waar?’ zei ik geschokt dat er een geweldige nieuwe techniek voor handen was waar ik nog niet eerder iets over had gehoord.

‘Ja jongen,’ zei Lange Man. “Het is veel beter wanneer de meiden jou benaderen.”

“Dus,” zei ik een beetje sceptisch, “hebben er al meisjes toenadering tot jullie gezocht?”

“Nee niemand. Nog niet. Maar dat zal nog wel gaan gebeuren. Dit soort zaken heeft namelijk wat tijd nodig.”

Een beetje in verwarring, maar zeker gefascineerd, bleef ik enige tijd staan ​​en bekeek hun manier van aanpak. Indien deze echt werkte en er was werkelijk een manier waarop de meiden jou gaan benaderden, dan moest ik deze natuurlijk ook zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Het zou het leven namelijk direct een stuk eenvoudiger maken. De hemel op aarde, als je het mij vraagt.

Dus ik stond nog enkele minuten aan de bar met mijn duimen te draaien, maar dat begon al gauw te vervelen. Ik liep naar de kleine dansvloer en probeerde een paar meisjes aan te spreken, maar zij lieten me links liggen en negeerden me. Ik zei iets tegen een ander meisje en zij gaf me een soortgelijke reactie. Mij negeren heeft echter altijd gefaald als het gaat om mijn verleidelingsambities te ontmoedigen, dus probeerde ik het steeds weer, zonder enig een idee te hebben van de dingen die ik zei, alleen maar in de hoop dat één van deze mooie wezens me een kans zou geven. Uiteindelijk gebeurde dat ook, na circa twaalf mislukte pogingen. Samen met deze dame begin ik met dansen, vervolgens te schuren, te zoenen en uiteindelijk te vrijen. Toen ik met haar de bar uit ging, keek ik even over mijn schouder naar de twee Fedora tikkende versiermeesters (die het echter nog altijd zonder vrouw moesten stellen). Ze wuifden naar me en staken hun duimen goedkeurend omhoog.

Ook jij kan snel seks hebben met vrouwen

Toen ik in jaren terug begon met mijn “jacht” op vrouwen die wel zin hadden in snelle seks, bezocht ik het toenmalige grootste online forum op dat gebied. Alle mannen van die dit forum bezochten wilden immers hetzelfde leren: hoe ze zo snel mogelijk een fuck buddy konden scoren.

De eerste theoretische lessen die ik leerde gingen vooral over zogenaamde hypnotische inducties en patronen die gebaseerd zijn op Neuro-Linguïstisch Programmeren of NLP. Het idee hiervan was namelijk dat op het moment dat je de gedachten van een vrouw kon leiden van een vriend voor haar zijn tot haar minnaar worden, en dit alles met behulp van de nodige magie, je haar zo op kon winden dat ze direct in je bed zou willen springen.

Dat klinkt niet verkeerd, toch?

Maar om dit te kunnen doen moest je wel ene heleboel vrouwen benaderen. Indien een dame niet toe hapte, dan ging je gewoon verder naar de volgende. Dit werd het platbranden van de zaal genoemd, want indien je geen vrouw op deze plaats kon scoren, dan zou je in principe helemaal af worden gebrand en was er geen weg meer terug.

Het hypnose-gedoe werkte dus niet echt optimaal, maar het contact maken met ongeveer dertig vrouwen per avond zorgde er wel voor dat ik succes boekte. Niet alleen werd er zo een wijd netwerk voor me uitgerold en verbeterde deze werkwijze mijn presentatie skills, maar ook leverde deze methode me een heleboel ervaring op. Ik heb dus meer ervaring op kunnen doen gedurende één avond, als het gaat om het benaderen van vrouwen, dan de meeste mannen in hun leven zullen doen. De manier van werken was immers snel en ik hoefde niet te vertrouwden op enige passieve technieken, die vaak resulteren in toch weer in je eentje naar huis toe gaan.

Het “snelle” deel van het verleiden

De grootste openbaring die ik in al die tijd in bars heb gekregen, was dat hoe agressiever ik was, hoe sneller ik kreeg waar ik naar op zoek was. Het was dus zeker niet zo hoe meer oogcontact ik met vrouwen maakte of welke hypnotische commando’s ik inzette, maar juist de seksuele agressie. Kortom: gewoon op het gebied van seks.

Ik bedoel echter geen agressie op een kwaadaardige, dwingende of overdonderende manier. Gewoon vastberaden flirterig zijn. Het wilde zeggen dat vrouwen die geen interesse hadden eerder af konden worden gestreept, en dat ik de dames zou kunnen vinden die wel voor me vielen en zin hadden in seks.

Het enige wat ik nodig had, was een afstandelijke, maar seksuele, vibe uitstralen en een uiteenlopende mate van aanraking inzetten om de hitsigheid van de meiden te vergroten. Kortom: dit wil dus zeggen dat ik geleerd heb om meiden snel op te winden, hen mee te nemen uit de bar om ze uiteindelijk snel in mijn bed te laten belanden.

Vrouwen snel opgewonden maken

Er zijn drie basistechnieken die je kunt gebruiken om meisjes en vrouwen op te winden:

  1. Praten over seks,
  2. Hen aanraken,
  3. Sexy zijn.

Praten over seks is de meest simpele manier om vrouwen snel opgewonden te maken. Het gros van de mannen en jongens weten dit al instinctief (tot op een bepaald niveau) en dat is dan ook de reden waarom ze vaak met de staart tussen de benen wegsluipen. Voor hen is het praten over seks gewoon nog erg eng.

Jongen “He, schat. Je hebt sexy benen. Ik wed dat die benen er goed uitzien op mijn bed … (knipoog).

Meisje: (rolt met haar ogen en loopt weg).

Mannen die niet bedreven zijn in het verleiden zullen een dergelijk eng sekspraatje beginnen. Ze kunnen er gewoon niets aan doen, want ze snappen simpelweg geniet veel van de vrouwelijke psychologie. Ze praten met meisjes en vrouwen alsof zij een gesprek met een man aan het voeren zijn.

Ik heb een vriend die homo is en die beweert dat hij met meer dan duizend mannen het bed heeft gedeeld. Alles wat hij doet om mannen te versieren, is een homobar binnen stappen en andere mannen vragen of ze seks met hem willen hebben. Dat is echt het enige, en het lukt hem iedere keer weer. Dat is mannelijke psychologie. Hij zegt dat hij één fuck buddy heeft van wie hij het gezicht nog nooit heeft gezien. Hij komt langs, betreedt zijn appartement waar mijn vriend op bed op hem ligt te wachten met zijn kont al in de juiste positie. Mannen die beschikken over dit soort extreem directe seksualiteit handelen dan ook alsof vrouwen homoseksuele mannen zijn, maar dames zijn dat absoluut niet en dus slaan deze heren de plank helemaal mis.

Indien vrouwen namelijk hetzelfde zouden reageren als homomannen, dan zouden datingwebsites voor deze doelgroep er totaal anders uitzien (als ze al zouden bestaan). De seksualiteit van vrouwen is immers een stuk genuanceerder. Je zult dan ook seks op een meer indirecte manier ter sprake moeten brengen. Het doel is dus om ze aan het denken te zetten over seks en vervolgens ene verband met jezelf te leggen. Op het moment dat je een gesprek voert over seks, dan zullen vrouwen opgewonden raken en tevens dit gevoel met jou in verband brengen.

Voorbeeld:

Jongen: “Jeetje, ik heb gisteravond nauwelijks geslapen.’

Meisje: “Waarom?”

Jongen: “Mijn buurman is een schoft. Hij heeft gisteravond een meisje mee naar huis genomen en heeft daarna uren met haar seks gehad. Ze waren zo luidruchtig. Ik hoorde bijvoorbeeld haar hoofd steeds weer tegen de muur aan mijn kant bonken, de hele nacht lang. En ze kreunde zo hard. Ze schreeuwde zelfs! Het klonk alsof hij haar aan het vermoorden was, maar ze vond het blijkbaar erg leuk. ‘

Meisje: “Oh mijn god, ha, ha!”

Jongen: “Ben jij ook één van die luidruchtige types?”

Dit is nog een voorbeeld:

Jongen: “Weet je waar ik een hekel aan heb tijdens back packen? Het steeds weer een manier te vinden om seks te kunnen hebben op momenten dat je in een slaapzaal ligt. Ik wil niet die kerel zijn die iedereen wakker houdt, of maakt, als ik met een meisje bezig ben. Dat is ook de reden waarom ik altijd oordopjes gebruik.”

Meisje “Ja, dat is lastig.”

Jongen: “Op welke openbare plek heb jij ooit seks gehad?”

Raak je als lezer al een beetje opgewonden door dit soort verhalen? Dan moet je je eens voorstellen dat je een meisje bent dat die soortgelijke gesprekken voert, terwijl er een sexy kerel je been, je rug en je nek aanraakt. Vrouwen worden hierdoor opgewonden en houden net als mannen van het hebben van seks, maar daar waar een man alleen maar een schakelaartje om lijkt te hoeven zetten, zal een vrouw meer lijken op een dimmer die je geleidelijk wat feller moet laten branden.

Aanrakingen laten vrouwen snel opgewonden worden

De man die niet bedreven is in het aanraken van dames, zal dikwijls eerst het kruis van een vrouw betasten, terwijl ze een “Hé, schat!” in haar oor fluisteren. Die aanraking is in de meeste gevallen gedoemd te mislukken om deze te seksueel en te snel is. Het is tevens een behoorlijk opdringerige en dwingende manier van doen.

Je doet er dan ook beter aan om te beginnen met kleine gebaren, zoals; zachtjes de bovenzijde van haar handen aanraken, haar onderrug strelen, haar oorbellen bekijken of je vingers langs haar hals laten glijden. Wanneer je dit doet kun je bepalen hoe ze op deze aanrakingen reageert. Indien je haar lichaam bij je wegtrekt, dan wil ze je duidelijk maken “raak me alsjeblieft niet aan” of woorden van die strekking. Doe ze dat echter niet, dan kun je doorgaan en het aanraken verder opvoeren.

Naarmate je meer bedreven raakt in het maken van seksueel contact, dan kun je ongelooflijk snel vooruitgang boeken. Ik heb zelfs eens de stap gemaakt via een lichte aanraking van de hand naar een berenknuffel, daarna zat het meisje op mijn schoot en had ik al binnen één minuut vrij spel. Dit soort snelle escalaties worden steeds normaler wanneer je de basistechnieken ervan onder de knie hebt, maar uiteraard zal dat een heleboel oefening vragen.

Ik raad je dan ook aan om het niet bij ieder meisje te doen, want het kan een domper op je feestvreugde zijn, terwijl de seksuele spanning juist kan worden vergroot door op een ​​succesvolle manier haar aan te trekken. Op het moment dat je nog een groentje bent of wanneer je gewoon erg kunt genieten van het zoenen met willekeurige vrouwen, dan moet je er gewoon voor gaan.

Tip: 100% succes garantie?

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden waarmee je kan kijken welk type persoon het beste bij jouw matched.

Benieuwd welk type persoon bij jou matched? 

Sex appeal maakt vrouwen snel opgewonden

“Sexy” zijn, klinkt wellicht behoorlijk vaag. Dat komt omdat het een ingewikkeld en gedetailleerd fenomeen is. Het komt namelijk niet enkel en alleen neer op het hebben van een fraai lichaam, er goed verzorgd uitziet en stijlvolle kleding dragen, maar tevens op het lopen, het praten en het handelen als een sexy kerel. Sex-appeal heeft dus niet alleen betrekking op je uiterlijk. Iedere man kan sexy zijn. Peter Dinklage, die de dwerg in Game of Thrones speelt, is bijvoorbeeld geen lange, gespierde man, maar hij wel tot de top van de meest sexy mannen ter wereld gerekend, gewoonweg vanwege het feit dat hij charisma heeft.

Kijk ook eens naar Marlon Brando in A Street Car Named Desire. Hij beheerst elke ruimte waar hij verschijnt. In de scène waar hij de gekke Blanche Dubois voor het eerst ontmoet, straalt hij sex appeal uit, niet alleen omdat hij in topvorm is, maar omdat hij opeen zelfverzekerde manier zich weet te bewegen. Overal waar hij gaat en staat, zal ze hem volgen. Haar charmes hebben echter geen vat op hem, ze is gewoon één van de talloze vrouwen. Hij is echter een alfamannetje en het kan hem niet schelen wat ze denkt. Zij is namelijk op zijn terrein.

Vrouwen worden dus op een onweerstaanbare wijze aangetrokken tot mannen die hun terrein echt weten te claimen; die bewegen, handelen en praten met een zeker doel en de nodige autoriteit, en wie het helemaal niets kan schelen wat anderen van de situatie vinden, in het bijzonder wanneer dit willekeurige vrouwen zijn die als toerist op een safari gaan en daar een chauffeur bij nodig hebben.

Gelukkig hoef je je niet te veranderen in een nurkse stoïcijns. Humor is namelijk één van de meest aantrekkelijke eigenschappen van begeerlijke mannen. Je kunt humoristischer worden door optredens van stand-up comedians te gaan kijken. Daarnaast is het verstandig om alle artikelen over het versieren van vrouwen te gaan lezen om erachter te komen hoe je hen kunt plagen en hoe de push-pull techniek nu echt in zijn werk gaat.

Snel een vrouw meenemen voor seks

Naast praten over seks, het aanraken van de vrouw die je in je bed wilt krijgen en het uiteindelijk hebben van de vrijpartij, zou je eveneens een plekje moeten regelen waar jullie samen kunnen zijn. Wanneer je uit gaat, dan zou je als enige doel moeten hebben om ergens een meisje op te pikken waar je vervolgens mee alleen kunt zijn. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Jouw huis,
  • Haar huis,
  • Een hotel,
  • Een verlaten en donker steegje,
  • Een park,
  • Een toilet in een bar of club.

De meeste mannen en jongens, zelfs die voor de eerste keer uitgaan met de bedoeling om hun aanpak te “oefenen” of telefoonnummers van meiden in handen te krijgen, zijn vaak kerels die snel weten wat ze willen, namelijk om zo snelmogelijk een fuck buddy te vinden en seks met haar te hebben. Dat wil echter zeggen dat er een plek nodig zal zijn om daadwerkelijk seks te kunnen hebben, maar dat hoeft niet per definitie bij jou thuis te zijn.

Ik heb een simpele aanpak op dit gebied ontwikkeld en vertel eerst wat over mijn huis of vraag naar dat van de vrouw in kwestie. Dan nodig ik haar bij mij thuis uit, of nodig ik mezelf bij haar (voor de lol) uit.

“Mijn appartement is hier niet ver vandaan. Ik heb bovendien een goede fles wijn staan. Vind je het leuk om even bij me langs te komen? ‘

“Waar woon jij? Heb je een leuk huis? Ik zou het graag eens willen zien. Wil je dat we daar even langs gaan? ‘

Uiteraard kun je deze zinnen op talloze manieren ombuigen en ermee variëren. Ik wil echter altijd graag wel een bepaalde tijdslimiet toevoegen door iets te zeggen als “… voor even?” Wat dus eigenlijk wil zeggen dat ik er niet de hele dag of nacht zal blijven, en dat ze vrij is om te gaan als ze dat zou willen. Door het op deze manier aan te pakken, zul je haar wel een onschuldig, moeiteloze en vrijblijvende reden geven om even alleen met jou te zijn. Het is niet openlijk, en ze zal zich heel goed bewust zijn van de dingen die je echt graag zou willen, maar ze weet eveneens dat je haar niet onder druk zult zetten om seks te hebben, dus ze zal veel eerder geneigd zijn om een positief antwoord te geven, en het is ook veel waarschijnlijker dat jullie heel de nacht samen seks gaan hebben.

Ik heb eens met een meisje het bed gedeeld nadat ik naar haar appartement had gevraagd en ze vertelde me dat ze een mooie vloer had, eentje die gemaakt was van Australisch eiken of iets dergelijks. “Oh, die moet ik zien. Ik kan wel even met je meegaan en je vloer bekijken.”

“Oké,” antwoordde ze.

Ik ging naar haar appartement, bekeek de vloer vluchtig voordat we haar slaapkamer binnengingen. Geen van ons beide had echt interesse in de vloer. Het was gewoon een smoes om alleen met haar in haar appartement te kunnen zijn.

Het doet er dan ook niet toe of je haar uitnodigt om je reisfoto’s van een trip naar Thailand of je goudvis te komen bekijken, maar geef haar wel altijd een andere reden dan die beoogde hete vrijpartij. Dit soort indirecte uitnodigingen zullen een zeker schuldgevoel bij haar wegnemen. Ze kan later dus zeggen dat het “gewoon is gebeurd” en ze hoeft niet het gevoel te hebben dat ze goedkoop of te gemakkelijk is. Ze kan het tegen haar vriend(inn)en vertellen zonder dat ze gezichtsverlies lijdt.

Er zijn bepaalde vrouwen die open staan voor een erg rechtstreekse seksuele uitnodiging, maar helaas zijn deze dames erg zeldzaam. Behalve wanneer een vrouw seksueel agressief tegen me is, geef ik dan ook absoluut er de voorkeur aan het meer indirect zijn als het gaat over mijn eigenlijke bedoelingen. Ik ontmoette bijvoorbeeld een vrouw in een bar en toen we in gesprek raakten vroeg ze me: “Wil je naar me toe komen om me te helpen?”

“Ja” antwoordde ik.

En ik ben met haar meegegaan en ik heb haar “geholpen”. Helaas komt dit maar zelden voor, in elk geval veel minder vaak dan ik graag zou willen.

Binnen dit basiskader van hoe je snel seks met een vrouw kunt hebben, zijn oneindige variabelen te bedenken. Ik hou er persoonlijk van om dingen zo simpel mogelijk te houden. Er zijn echter andere schrijvers, zoals Alek die zich mee toe hebben gelegd in het oppikken van meiden in een bar, en ook van deze man kun je een heleboel nuttige dingen leren.

Ik ben er echter sterk van overtuigd dat ervaring de basis is van alles, maar bepaalde mannen en jongens zullen hun pijlen dienen te richten op een zeker doel, in plaats van in het wilde weg pijlen af te gaan vuren. Wanneer je je in een dergelijke situatie samen met een vrouw bevindt, maar wanneer je niet weet wat je moet doen, dan kun je je gewoon afvragen: “Wat kan ik doen?” In plaats jezelf de vraag te stellen “Wat moet ik doen?” Wil je bijvoorbeeld praten over seks? Wil je nader tot de vrouw in kwestie komen en intiemer worden door haar aan te gaan raken? Wil je meer op Marlon Brando of Tyrion Lannister gaan lijken? Wil je haar mee naar huis nemen of liever samen naar haar woning gaan? Wil je seks met haar hebben in het toilet van de club waar jullie nu zijn? Bepaal voor jezelf waar je naar op zoek bent en zorg er eveneens voor dat dit ook echt gebeurt, en je zult veel sneller succes weten et boeken. De vrouwen zullen je er bovendien enorm dankbaar voor zijn.

Ze Magazine - Lifestyle trends