Je zilt ook vast geregeld via tal van media te horen hebben gekregen dat je betere seks, een beter orgasme of een betere relatie zou kunnen hebben. Maar hoe vaak krijg je ook daadwerkelijk te horen op welke manier je je diepste verlangens en meest gênante vragen kunt beantwoorden? Gelukkig is er Vanessa Marin, een sekstherapeut, die we in hebben geschakeld om ons te voorzien van de details over dot soort onderwerpen. Over dit onderwerp heeft ze dan ook van alles en nog wat te vertellen. Wil je dus weten hoe je het spel van de sexting nog beter kunt spelen, dan raden we je aan om snel verder te lezen want hieronder hebben we vijftig voorbeelden van sextingideeën voor je verzameld die je direct kunt gebruiken.

Vraag:                       Mijn huidige partner stuurt graag ondeugende berichtjes en e-mails. Ik heb dit nog nooit met een andere partner gedaan en ik heb het gevoel dat ik er echt heel slecht in ben! Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken. Hoe doe ik aan sexting? Heb je voorbeelden voor sextingberichten die ik kan gebruiken om mee te beginnen? Ik voel me namelijk altijd zo ongemakkelijk als ik een dergelijk berichtje wil versturen.

Antwoord:                Bedankt voor je vraag. Je zegt dat je verlegen bent en dat je niet echt creatieve berichtjes verstuurt: gelukkig heb ik hieronder 50 voorbeelden van sexy berichten voor je op een rijtje gezet die je meteen naar je partner kunt sturen. De voorbeelden zijn bovendien per categorie uitgesplitst zodat je erg gemakkelijk het berichtje kunt vinden dat bij een bepaalde stemming of plannetje past. Onbeteugelde teksten zijn echter heel erg persoonlijk, dus je zult waarschijnlijk niet van ieder voorbeeld houden. Uiteraard ben je vrij om elk voorbeeld naar eigen smaak en relatietype aan te passen.

 Sexting Type 1:      Voorbereidingsberichtjes

 1. Ik wil dat je gewoon relaxt achterover leunt en me vanavond je laat verwennen.
 2. Ik ga je direct nemen zodra je de deur binnenstapt.
 3. Ik laat je alles doen wat je wilt bij mij.
 4. Ik heb een verrassing die op je wacht.
 5. Ik ga je smeken om alles met me te doen.
 6. Ik ga je zo enorm hard laten komen.
 7. Mijn kleren gaan uit direct als je thuiskomt.

Sexting Type 2:      Verzoekjes

 1. Ik wil je.
 2. Vertel me waar je aan denkt wanneer je met jezelf speelt.
 3. Ik wil dat je me kust / aanraakt op (kies een bepaald lichaamsdeel).
 4. Ik heb je nu in mij nodig.
 5. Ik wil je laten komen.
 6. Ik wil dat je me plaagt tot ik het niet langer uit kan houden.
 7. Ik wil je proeven.
 8. Laat me de baas zijn vanavond.
 9. Kom nu direct hierheen.
 10. Ik wil dat je heel ruw met me bent.

Sexting type 3:                   Dingen waar je graag over fantaseert

 1. Ik zie jou en mij samen met een andere vrouw/man.
 2. Ik houd ervan om me voor te stellen dat je me slaat en je aan mijn haren trekt.
 3. Het is zo spannend om me voor te stellen dat jij me vastbindt.
 4. Ik ben een stout meisje/ stoute jongen geweest en ik heb iemand nodig om me te straffen.
 5. Die scène uit (film of televisieprogramma) was zo heet.
 6. Ik fantaseer er graag over dat je jezelf aanraakt.
 7. Ik heb dit artikel over anaal net gelezen en het zette me zeker aan het denken.

Sexting type 4:                   Plaagberichtjes

 1. Ik raak mezelf nu aan terwijl ik aan jou denk.
 2. Het is jammer dat je nu niet bij me bent.
 3. Ik laat je niet komen voordat je me om toestemming hebt gesmeekt.
 4. Ik ben nu zo nat.
 5. Ik had gisteravond een enorm hete droom over je.
 6. Ik heb iets bedacht dat ik je vanavond wil laten zien.
 7. Ik kom net onder de douche vandaan.
 8. Ik heb het te druk vanavond. Je kunt me pas morgen weer hebben.

Sexting type 5:                   Herinneringen

 1. Ik mis het gevoel van jou in mij.
 2. Weet je nog die keer dat we het (situatie invullen) hebben gedaan?
 3. Ik kan gisteravond gewoon niet uit mijn gedachten krijgen.
 4. Ik wil dat je exact doet wat je ook de vorige keer met me hebt gedaan.
 5. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zo hard zou komen als ik toen je (situatie invullen).

Sexting type 6:                   Complimentjes

 1. Het voelt altijd zo goed als je in me komt.
 2. Ik kijk graag naar je (lichaamsdeel of situatie invullen).
 3. Je maakt me zo nat/hard/geil.
 4. Ik houd van de manier waarop je me kunt laten voelen.
 5. Ik voelde me nog nooit zo aangetrokken tot iemand anders als tot jou.
 6. Ik kan mezelf niet beheersen op het moment dat ik bij je in de buurt ben.
 7. Het lange wachten is dodelijk voor mij.
 8. Ik kan maar niet genoeg van je krijgen.

Sexting type 7:       Als je moet antwoorden, maar je niets weet te zeggen

 1. Dat windt me zo op.
 2. Wat ga je nog meer met me doen?
 3. Wat heb je nu aan?
 4. Vertel me meer.
 5. Ik houd ervan wanneer je zo praat.
 6. Je berichten hebben me zo af weten te leiden.

Andere sextingtips

  • Op het moment dat je doet aan sexting, dan is het goed om de woorden te gebruiken die jij en je partner meestal voor bepaalde lichaamsdelen gebruiken. Je voelt je bijvoorbeeld veel comfortabeler als je bijvoorbeeld ‘lul’ gebruikt in plaats van ‘pik’.
  • Neem grappen of persoonlijke herinneringen op in de berichtjes die jullie samen hebben. Een van de meest eenvoudige manieren om ondeugende dingen te zeggen, is door simpelweg één van je favoriete seksuele herinneringen (of eentje van jullie twee samen) te noemen. Je zult dan immers niet snel een blunder maken omdat je alleen maar dingen zegt die je die in je geheugen gegrift staan.
  • Pas je niveau van expliciteit aan. Ondeugende dingen zeggen hoeft namelijk niet extreem of grof te zijn om als sexy of opwindend te worden ervaren. Soms kan minder expliciet zijn eerder overkomen als een beetje plagen. Zo kan bijvoorbeeld: “wacht maar tot je ziet wat ik onder mijn werkkleding draag”, enorm opwindend en sexy zijn.
  • Tot slot: wat je ook doet, zorg er altijd voor dat je je prettig voelt bij de berichtjes die je stuurt en dat je veel plezier hebt met het fenomeen sexting (en de dingen die er waarschijnlijk uit voort zullen vloeien).
Ze Magazine - Lifestyle trends