Weet jij wat de meest belangrijke dingen zijn om te doen als je op een feestje bent voor singles? Je wilt immers niet alleen maar veel plezier hebben, maar daarnaast ook je kansen zo groot mogelijk maken op het leren kennen van nieuwe, interessante personen. In dit geval zullen een tweetal zaken duidelijk een verschil weten te maken.

Ondanks dat er op dit soort feesten een heleboel dingen zijn waar je rekening mee zou kunnen houden, zijn de volgende een goed begin.

De verwachtingen die je hebt

Nog altijd zijn een groot aantal mensen in staat om, wat een goede avond of nacht had kunnen worden, te ruineren door na te laten om enkele kleine dingen te doen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je verwachtingen niet te hoog gespannen zijn. Zo zijn er nog altijd mensen die denken dat ze op dit soort feesten een betere partner tegen kunnen komen, dan die ze onder alledaagse omstandigheden zouden kunnen leren kennen. Waarom zou je echter een dergelijke druk op jezelf of op de andere gasten leggen? Geniet gewoon van de avond of nacht op zich. Wanneer je echter met een gevoel van teleurstelling te maken krijgt, dan zal dat je totale ervaring enorm weten te verpesten. En er is niets dat je potentieel zo weet te vergroten om coole, leuke nieuwe mensen te leren kennen, als een leuke, vrolijke, totaal ontspannen sfeer.

Je manier van aanpak

Mannen: bedenk het volgende: de reden dat de vrouwen en meisjes op dit feest aanwezig zijn, is om een andere single te ontmoeten, zelfs wanneer dit op het eerste gezicht anders overkomt. Bijna iedere gast van een single feest zal bij aankomst direct naar de bar gaan, in het bijzonder de dames. Vervolgens zullen ze geneigd zijn om met een groep vriendinnen (vaak bestaande uit twee tot vier personen) aan een tafel te gaan zitten. De jongens daarentegen zullen meestal ergens gaan staan ​​en de ruimte gade slaan. Dit gegeven maakt het echter een stuk lastiger voor beide partijen om met elkaar in contact te komen.

In de regel is het echter de man die het voortouw neemt en de beste manier om dat te doen is door gewoon de stoute schoenen aan te trekken en ervoor te gaan. Gebruik echter geen fake of chessy openingszinnen, deze zullen je namelijk alleen maar minder zelfverzekerd over laten komen. Een zelfverzekerde man hoeft daarentegen niet te proberen om er altijd intelligent of grappig uit te zien, hij heeft het geluk om gewoon zijn ware persoonlijkheid te kunnen tonen.

Vrouwen: moeten ervoor zorgen dat ze open en vriendelijk voor de dag komen. Het is dus zaak om jezelf niet af te sluiten en je alleen maar te richten op het tafeltje waar je aan zit. Je moet er voor zorgen dat je het een toekomstig vriendje niet onmogelijk maakt om op een lichamelijke manier met je een gesprek aan te knopen.

Bovendien hebben veel vrouwen de neiging om een feest eerder te verlaten, in het bijzonder wanneer het om de meest lekkere dames gaat. Dat betekent dus voor de mannen die in dit soort dames geïnteresseerd zijn dat ze beter niet te veel hun aandacht kunnen richten op de maten met wie ze op het feest aanwezig zijn. Beter focust een man zich op de dame die hij leuk vindt en verspil verder geen tijd met andere zaken. Door er helemaal voor te gaan, is het meest erge dat kan gebeuren, dat de vrouw in kwestie nee zegt. In dat geval kun je gewoon doorgaan en je aandacht richten opeen andere leuke meid.

Zie ook: leuke openingszinnen om iemand aan te spreken

Behalve de aangename tijd die singles hebben op feesten die speciaal bedoeld zijn voor deze doelgroep, heb ik echt enorm veel echt fantastische mensen gezien die de mogelijkheid om een ander geweldige persoon te leren kennen volledig wisten te verpesten. Om die reden heb ik hieronder nog een aantal tips en adviezen voor iedereen die dit wil voorkomen.

  • Wanneer je geen uitblinker bent in dansen, dan doe je er verstandig aan om de dansvloer niet op te gaan. Tenzij je je kunt mengen in je vriendengroep.
  • Jongens, ga in geen geval aan de rand van de dansvloer staan om alleen maar naar de dansende vrouwen te staren. Dat gedrag wordt namelijk al snel als eng of griezelig ervaren.
  • Laat je niet onder druk zetten! Op het ogenblik dat iemand je benadert waar je absoluut niet in geïnteresseerd bent, dan is het niet nodig om onbeleefd te zijn, maar je hoeft je evenmin onder druk te laten zetten.
  • Glimlach zo veel je kunt. Eigenlijk zou iedereen meer moeten glimlachen. Dit gedrag zorg er immers voor dat iemand meer toegankelijk en benaderbaar wordt en dat is welzo handig als je iemand echt heel erg leuk vindt. Je glimlach zal je dan ook helpen om hem, of haar, tot je aangetrokken te laten voelen en vaak zal het de eerste stap zijn om samen een praatje te maken.
  • Zorg er bovendien voor dat je complimenten altijd voor de volle 100 procent authentiek zijn, of dit in elk geval lijken. Niets is namelijk zo krachtig als een welgemeend en op het juiste moment gegeven compliment. Dit moet je echt van me aannemen.
  • Er is vandaag de dag al een heleboel geschreven over dit onderwerp, maar volg geen adviezen op wanneer deze niet in je straatje passen of je je er niet bij op je gemak voelt. Door gewoon je op je gemak te voelen en ontspannen over te komen, bereik je doorgaans namelijk al heel veel. Emoties (zoals onzekerheid, verlegenheid en angst) kunnen iedereen parten gaan spelen, maar dat is heel normaal en bovendien iets dat je zult moeten leren overwinnen.

 

Ze Magazine - Lifestyle trends