Wil je je sexy en geil voelen elke keer weer dat je samen met je lief de lakens deelt? Probeer dan de volgende 10 ondeugende seksspelletjes voor koppels en je zult je nooit meer vervelen in bed. Op het moment dat je namelijk al een poosje een relatie hebt, dan weet je vast wel dat het niet eenvoudig is om iedere avond opnieuw de kick van seksuele passie levendig te houden. In sommige gevallen, hoe goed jullie er ook je best voor doen, kan seks een bepaalde sleur worden en herhalend van aard worden. Daar kan geen van jullie beide echter iets aan doen of de schuld van krijgen.

In bepaalde gevallen heb je gewoonweg meer nodig dan alleen maar de op en neer gaande beweging in bed om de seks spannend en levendig te kunnen houden.

Seks weer ondeugend en opwindend maken

Het eerste dat je zeker dient te onthouden, is dat seks, net zoals alles wat hiermee te maken heeft, zich vooral in je hoofd afspeelt. Je zou dan ook met een gerust hart kunnen stellen dat je brein het grootste geslachtsorgaan van een mens is. En zolang seks je opwindt en stimuleert om seksuele gedachten te krijgen, dan zul je je eerder geil gaan voelen en meer moeite hebben om met je handen van het lichaam van je geliefde af te blijven.

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent:

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

Laat de dingen die met seks te maken hebben echter geen sleur worden of te vaak hetzelfde zijn. Ga om die reden steeds weer op zoek naar iets nieuws om in bed uit te proberen, en zelfs als er meerdere jaren binnen één en dezelfde relatie zijn verstreken, zal jullie seksleven nog even spannend en sexy zijn als dat was gedurende de eerste paar jaar dat jullie een relatie hadden.

Ondeugende seksspelletjes voor koppels

De meest simpele manier om iets nieuws in bed uit te proberen, is door een nieuw standje uit te testen. Maar het uitproberen van een nieuwe seksstandje, iedere keer wanneer jullie samen seks hebben, kan na een poosje behoorlijk vermoeiend en beangstigend worden. Denk maar eens aan alle brandwonden die ontstaan zijn door de schurende bewegingen over het tapijt, de verslapte erecties en de verkrampte spieren waar jullie wellicht mee te maken gaan krijgen.

Beter kunnen jullie enkele leuke dingen bedenken om samen van te genieten, in plaats van alleen de nadruk te leggen op de penetratie, dan zul je al snel merken dat je seksleven zo veel interessanter kan zijn.

10 ondeugende seksspelletjes voor koppels om je weer geil te voelen!

De volgende keer dat jullie samen de lakens delen, dan kun je je afvragen op welke manier jullie het beste om kunnen gaan met de sleur die in jullie seksleven is geslopen waardoor het vrijen saai begint te worden. Vervolgens stop je direct met je zorgen daarover te maken. Speel gewoon enkele spelletjes en kijk hoe je zin in seks weer tot een hoogtepunt zal stijgen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we hieronder 10 seksspelletjes voor koppels verzameld. Zodra je deze spelletjes gaat gebruiken, kun je gewoon gaan improviseren aan de hand van de gegeven tips en creëer je je eigen spel. Probeer een paar genoemde spelletjes uit, en je zult zien hoe geil je geliefde zich in een paar minuten zal gaan voelen.

1. Fantasiemix

Schrijf vijf ondeugende, geheime fantasieën van jezelf op, op vijf aparte stukjes papier. Vouw deze vervolgens op en doe ze in een kom. Vraag aan je partner om hetzelfde te doen. Schud de stukjes papier door elkaar en pak er willekeurig eentje uit. Samen met je lief kun je nu gaan praten over de betreffende fantasie. Je hoeft je echter helemaal niet zo specifiek te richten op het hebben van seks.

Doe gewoon de lichten uit, ga onder de lakens liggen ​​en bespreek samen met je partner waarom jullie van deze seksuele fantasie houden en wat de reden is dat jullie erdoor worden geprikkeld. Op het moment dat je partner zijn, of haar, fantasie aan jou beschrijft, dan luister je daar gewoon naar en laat je je handen langs zijn, of haar, lichaam glijden tijdens de beschrijving van de getrokken fantasie. Voordat je het goed en wel doorhebt, zullen jullie allebei echt in de stemming zijn. Onthoud bovendien dat, hoe ondeugender de seksuele fantasieën zijn, hoe meer opgewonden jullie je zullen gaan voelen.

2. Rollenspel

Een rollenspel is altijd leuk, ongeacht de karakters die jullie hebben gekozen. De man kan zich bijvoorbeeld voordoen als de dokter, en de vrouw kan de rol spelen van de patiënte die naar de spreekkamer van de arts is gekomen. Vraag je partner om op het bed (nog helemaal gekleed) te gaan liggen en te doen alsof je haar onderzoekt. Zoek dan echter naar excuses om de patiënte aan te kunnen raken en ontkleed haar vervolgens door weer gebruik te maken van uiteenlopende smoesjes. Je kunt ook blinddoeken gebruiken om de ervaring nog spannender te maken. Gebruik echter altijd wel personages die voor jullie opwindend werken, zeker wanneer je wilt dat de ervaring leuk is en blijft.

Zie ook: bekijk alle leukste rollenspelletjes

3. Ondeugende vragen stellen

Ga samen in bed liggen, bijvoorbeeld op een regenachtige middag of gewoon ’s avonds, en stel elkaar een paar ondeugende vragen. In het begin kun je je misschien een beetje ongemakkelijk hierbij voelen, maar na een paar vragen zullen jullie ogen gaan twinkelen van lust en genot. En zelfs als je niet aan seks denkt, maar jullie elkaar de juiste vragen stellen, dan is de kans groot dat er binnen een kwartier een vrijpartij plaats gaat vinden.

Zie: Bekijk alle ondeugende vragen die je kan stellen

4. Stripquiz

Dit spel is te vergelijken met het spelen van strippoker, maar dan met een kleine twist. In plaats van dit spel met kaarten te spelen, stel je elkaar persoonlijke vragen. Op het moment dat je je partner een vraag stelt en hij, of zij, een fout antwoord geeft, dan moet hij, of zij een kledingstuk uittrekken (en eventueel een shotje drinken). Op het ogenblik dat je het spel nog leuker en sexier wilt maken, dan kun je oude kleren dragen tijdens het spelen van dit spel. En in plaats van zelf een kledingstuk uit te trekken, mag de andere partner, telkens wanneer je een verkeerd antwoord geeft, een kledingstuk van je lichaam scheuren.

5. Ondeugende waarheid of durf vragen

Jullie kunnen dit spel samen spelen. Het enige dat je namelijk hoeft te doen is elkaar te vragen om een ​​durf of waarheid vraag te beantwoorden. Gebruik een fles en draai deze op de grond, en de persoon naar wie de fles wijst, zal de vooraf bepaalde durfopdracht uit moeten voeren.

Eigenlijk is het nog veel spannender en geiler wanneer er nog een koppel aanwezig is om dit spel mee te spelen. Indien je een ander bevriend koppel kent die hier welvoor te porren zijn, dan kun je vragen om een avond langs te komen, of dit op een gezamenlijke vakantie uit te proberen. We moeten je er echter wel op wijzen dat, wanneer je dit spel één keer hebt gespeeld, de kans groot is dat je voor de duur van een paar maanden enorm geil zult blijven.

Zie ook: bekijk leuke waarheid durven of doen vragen

6. Sexy dobbelstenen

Dit spel is even simpel als opwindend. Wanneer je dus plezier wilt hebben in bed zonder zelf al te creatief te hoeven zijn, dan kun je een paar sexy dobbelstenen aanschaffen in een seksshop bij je in de buurt. Of je kunt zelf twee reeksen notities maken, een reeks met namen van verschillende lichaamsdelen en de andere met uiteenlopende handelingen en uit te voeren acties. Zeker voor beginners in de wereld van seksspelletjes voor koppels is dit is een veilige gok om eens uit te proberen.

7. Tarzan en Jane

Houd je van wat meer ruige seks? Dan is dit spel zeker iets voor jou! Het doel ervan is namelijk erg simpel. Jullie liggen samen in bed en er liggen enkele sjaals of touwen binnen handbereik. De man moet de vrouw overmeesteren, vastbinden en haar handen aan het hoofdeinde vastmaken of ze bijeen binden, terwijl haar benen aan het voeteinde van het bed vast worden gemaakt. De vrouw dient echter verzet te bieden door de man weg te duwen. Het doel, of de missie, van de man is immers om de vrouw binnen te dringen en het doel van de dame is juist om hem hier zoveel mogelijk in tegen te werken en penetratie te voorkomen. Dit spel kan leuk beginnen, maar het duurt slechts enkele minuten voordat de beestachtige kanten van jullie beiden naar voren komen en de dingen heftig worden. En zelfs voordat één van jullie het beseft, zullen jullie allebei erg opgewonden en uiterst geil zijn. Helemaal klaar dus voor het hebben van ruige seks!

8. Blinddoeken en voedsel

Voor dit spel heb je een blinddoek en een bak ijs nodig. Ga aan het voeteneinde van het bed zitten, blinddoek je partner en geef hem, of haar, een lepel. Het doel is namelijk om een lepel ijs te scheppen en je te voeden, terwijl hij of zij nog altijd geblinddoekt is. Op het moment dat er ijs op je lichaam valt, dan moet je partner dit ervan aflikken. Dit spel kan weliswaar simpel van start gaan, maar de lepel en het ijs zullen in een mum van tijd op talloze verschillende plekken terechtkomen!

9. De ondeugende wandeling en autorit

Word je opgewonden wanneer je partner iets ondeugends doet tijdens een vakantie of in het openbaar? Dan is dit spel een prima keuze voor jou. De vrouw dient hiervoor ​​een dun T-shirt zonder BH aan te trekken en de man draagt ​​een vrij dun broekje of een broek zonder ondergoed. Allebei de partners kunnen een korte rit door het huis, of zelfs uit de auto stappen en samen een korte wandeling, te maken.

Wanneer je door iemand gezien wilt worden, dan kun je zelfs een kleine winkel binnengaan, als dat voor jullie werkt tenminste! Tegen de tijd dat jullie samen weer thuis aan zijn gekomen, dan zou de sexy adrenaline je allebei op een geil hoogtepunt moeten hebben gebracht.

10. Speel een pornoscène na

Dit spel is simpel en duidelijk. Ga samen naar bed, bouw de spanning echter niet op je door gaan focussen op het hebben van seks. Zet daarentegen gewoon een pornofilm op en kijk daar samen naar. Uiteraard kunnen jullie elkaar tijdens het kijken naar de film wel betasten en strelen. Maar wanneer je een stapje verder wilt gaan, dan kun je een film kiezen die nogal pikant en fetisjistisch van aard is, of die draait om een ​​seksuele fantasie van jullie. Vervolgens kunnen jullie samen de rollen na gaan spelen en precies doen wat de acteurs in de film hebben gedaan, of dit zelfs doen terwijl jullie nog samen naar de film aan het kijken zijn.

Zodra je merkt dat je het moeilijk vindt om opgewonden te blijven in bed, dan kun je deze 10 ondeugende en sexy spellen voor koppels als leidraad gaan gebruiken. De spellen duren namelijk maar even om jullie allebei weer in de juiste stemming te brengen, en de zin in seks zal ervoor zorgen dat jullie er nog een hele tijd opgewonden zullen blijven!

Ze Magazine - Lifestyle trends