Het spelen van een rollenspel is één van de beste manieren om te kunnen flirten met je wildste seksuele fantasieën. Het is dan ook geen verrassing dat een groot aantal mensen genieten van het verkennen van een reeks mogelijke seksscenario’s door te doen alsof en te fantaseren over iets. Maar in bepaalde gevallen kan de druk om inventief en tevens sexy te zijn te groot worden in de heetst van de strijd, en dan zul je merken dat je een totaal onbevooroordeeld beeld creëert over welke rollen je eigenlijk graag zou willen spelen.

Om je echter een beetje tegemoet te komen, hebben we hieronder enkele ideeën voor rollenspellen voor je opeen rijtje gezet zodat je er altijd een paar achter de hand hebt en dus direct klaar bent om te reageren.

1. Seks met de baas

Dikwijls hangt een rollenspel af van het doorbreken van taboes en het creëren van een zekere machtsdynamiek. Om die reden is het niet verwonderlijk dat op het werk gebaseerde rollenspellen een belangrijk aspect vormen in de slaapkamer. Maar op het moment dat je de kantoorsfeer echt wilt ervaren, dam kun je wellicht het bed even laten voor wat het is en proberen omseks te hebben op een tafel of een bureau.

Ondanks dat dit kan resulteren in een licht gekneusde kont, of wat wanhopig geklungel, terwijl je probeert je laptop niet in de weg te laten staan, is dit toch zeker de moeite waard. Zorg er echter wel voor dat je scherpe voorwerpen, zoals pennen en scharen, op een veilige afstand houdt.

Tip: wil je het extra spannend maken? Gebruik deze dirty seks talk gesprekken! 

2. Seks met de huishoudelijke hulp

Dit rollenspel kan zoveel historische charme bevatten als je maar wilt. Ben je een echte geschiedenisliefhebber en/of heb je de film Downtown Abbey gezien (dat kan soms behoorlijk dicht bij elkaar inde buurt komen), Wil je wellicht de rol spelen van butler of dienster, die zijn of haar meester of meesteres maar al te graag wil gehoorzamen.

3. Seks met de masseuse of masseur

Aangezien massage in wezen iemand zo ontzettend geil kan maken, zonder dat ze ooit een hoogtepunt zullen bereiken, is een massage die je ‘alles’ geeft een ware traktatie. Maar op het ogenblik dat je de masseuse speelt, dan moet je ervoor zorgen dat je voldoende aandacht besteedt aan alle verschillende delen van het lichaam van je partner voordat je hem op gaat winden. Op die manier zal de beloning namelijk extra bevredigend zijn.

4. Seks met een sexy alien

Ik weet maar al te goed dat buitenaardse wezens een niet al te beste reputatie hebben omdat ze doorgaans niet bepaald sexy zijn. Er zal bijvoorbeeld niemand naar ET kijken en denken ‘neem me nu direct met je mee’. Ik denk meer aan een soort ‘Rocky‘ figuur, zoals in Rocky Horror Picture Show.

Wanneer je doet alsof je partner volkomen onbekend voor je is, en zelfs helemaal nieuw op deze planeet, nooit seks heeft gehad of er zelfs nooit van heeft gehoord, dan zal dat je zeker aanmoedigen om langzaam en sensueel uit te leggen wat er allemaal met je aan de hand is (waarom je hard of nat bent, wat je wilt dat hij, of zij, met je doet, wat je gaat doen met hem, of haar, en welk gevoel dat op zal leveren).

5. Volkomen onbekenden

Laat je partner je benaderen alsof je hem, of haar, nog nooit eerder hebt ontmoet, om je lichaam te behandelen alsof je lief dit nog nooit heeft gezien, en om je te nemen met alle waanzinnige lustgevoelens die twee mensen kunnen hebben, die niet eens de naam van de ander kennen, maar die wel samen in bed willen duiken.

Benieuwd hoe je iemand kan vinden? Bekijk deze tips voor het zoeken van een parenclub

Het zal het beste van twee werelden bij elkaar brengen: al het plezier van seks tussen twee vreemden zonder de angst dat de persoon met wie je seks hebt een absoluut onguur type is dat je morgen zal gaan stalken en lastigvallen. Dit rollenspel is tevens een simpele manier om met pruiken aan de slag te gaan tijdens de seks.

6. Seks met een dokter/patiënt

Het scenario voor de arts/patiënt is heet omdat het een zeker autoriteitslevel kent. Maar dit wordt nog heter als de persoon met het gezag een reden heeft om je aan te raken, en wanneer je een sexy dokters- of verpleegstersoutfit aanhebt. Probeer om bij je partner een ‘lichamelijk onderzoek‘ te doen en leg hem, of haar, uit dat een normaal bijeffect van dit soort procedures is dat hij, of zij, wellicht werkelijk, echte seks met je willen hebben.

7. Landelijke rolletjes

Met landelijke rolletjes bedoel ik een rollenspel met een boer of een melkmeisje. Oefen met het perfectioneren van je boerentomngval en doe alsof je in een hooiberg rolt.

Doe je best om de ondeugendheid van het buiten spelen en de romantiek van het buitenleven zo goed mogelijk na te bootsen, zelfs wanneer je in werkelijkheid alleen al aan het tobben bent als er een raam open moet worden gedaan en je dubbel zou liggen van het lachen om dat belachelijke accent dat je nu gebruikt.

Bonus tip: Zoek je nog een 3de bedpartner? 

8. Ontmaagding

Omdat het verliezen van hun maagdelijkheid voor de meeste mensen pijnlijk, gênant of niet bevredigend was, is het vaak leuk om deze gebeurtenis opnieuw te kunnen beleven. Wellicht zet je een nummer op dat je herinnert aan je tienerjaren en probeer je die tijd van seksuele frustratie weer even terug te halen. Breng dat extreme verlangen terug naar de oppervlakte en laat het opnieuw explosief naar buiten komen, maar deze keer hopelijk wel met een wat controle en vaardigheden.

9. Seks met de yogaleraar

Het maakt niet uit hoe lenig je bent, want iedereen kan een yogarol gaan spelen. Je kunt echter ook een pro zijn, je lichaam in indrukwekkende maar erotische standjes wurmen, of je kunt de rol omarmen van de beginner en gewoon je kont in de lucht zwaaien en beweren dat het een ‘liggende hond’ is.

Wat je talent ook mag zijn, het doen alsof je een yogaleraar bent, kan een buitengewoon leuk, experimenteel rollenspel zijn, maar je ook aanmoedigen om standjes uit te proberen en je partner op serene manier instructies geven waar hij, of zij, armen en benen moeten houden.

10. Koning en koningin

Wat je persoonlijke, politieke standpunt ten opzichte van de monarchie ook is, koninklijke rollenspellen kunnen erg opwindend zijn. Je vindt Prince William dan wellicht niet erg leuk, maar dat wil niet zeggen dat je het niet leuk vindt om een ​​prinses te zijn.

Ik bedoel, ik denk dat de enige reden dat de monarchie nog niet af is geschaft, is dat iedereen het hele gebeuren, behoorlijk sexy vindt. Maar laat de royals niet alleen al het plezier beleven, maar breng de erotiek van de dynastie gewoon in je eigen slaapkamer (of een ander deel van je huis) en beveel dat je lief zijn, of haar, kroonjuwelen laat zien en je toestemming geeft je ermee te vermaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here