Er is een verschil tussen seks hebben en de liefde bedrijven of vrijen. Je kunt je seksuele drang in slechts een paar minuten bevredigen door direct op je doel af te gaan. Maar de liefde bedrijven is daarentegen iets meer uitgebreid. Het begint dan vaak al voor het hebben van geslachtsgemeenschap en eindigt ergens daarna.

Date tip: hoe vind ik de liefde van mijn leven?

Van de manier waarop je naar dit moment toe wordt geleid tot hoeveel je je aandacht op het voorspel hebt gericht, maar wat je feitelijk ook allemaal nog meer doet als je eenmaal bezig bent, er komt aardig wat kijken bij het bedrijven van de liefde. Op het moment dat je op zoek bent naar een aantal effectieve manieren om je partner te plezieren, en hem of haar een beetje om de tuin wilt leiden, dan is het verstandig om snel de rest van ons artikel te lezen.

Het voorspel doet er echt toe

De kunst van de liefde bedrijven is niet alleen beperkt tot het hebben van seks. Het voorspel kan zelfs nog leuker zijn dan de daad zelf, in het bijzonder voor vrouwen. Het voorspel is een manier om je partner voor te breiden op wat komen gaat en om op de stemming verder op te bouwen. Het is tevens een manier voor het lichaam van je partner om zichzelf voor te bereiden en het natuurlijke proces van nat worden in ga te zetten, waardoor de seks aangenamer en minder pijnlijk zal zijn.

“Het voorspel kan zelfs nog leuker zijn dan de daad zelf”

De liefde bedrijven gaat dus zeker niet enkel en alleen over de lichamelijke eenwording. Wellicht vind je het heel plezierig in bed, maar op het ogenblik dat je dit verder uit wilt diepen, dan zou je het geheim vinden in de verbetering van de emotionele band die je met je partner opbouwt.

Hoe kun je je man plezieren en hem laten weten wat je wilt?

Iedere man is anders qua smaak en voorkeuren, maar er zijn een aantal aspecten dat gewoonlijk door het gros van de mensen tijdens het bedrijven van de liefde als prettig wordt ervaren. Hieronder hebben we enkele dingen voor je op een rijtje gezet die je tijdens je intieme momenten met hem uit zou kunnen proberen om er zeker van te zijn dat hij niet genoeg van je kan krijgen:

1Weet hoe je jezelf op kunt we inden

Ondanks dat je wellicht denkt dat het alleen maar de taak van je man is om je op te winden, worden de meeste mannen en jongens opgewonden op momenten dat ze hun partner in een zekere staat van opwinding zien, nog voordat ze zelfs ook maar iets hebben gedaan. Als vrouw heb je wellicht wat tijd nodig om opgewonden te raken en in de stemming te komen. Je man zal er zeker zijn om je lichaam klaar te maken. Maar hij zal het eveneens prettig vinden als je het initiatief zou nemen en iets zou doen om jezelf op te winden.

Indien je het moeilijk vindt om als eerste opgewonden te raken, dan kun je je ogen sluiten en laat je je fantasie de vrije loop. Denk bijvoorbeeld aan al die dingen die je wilt dat je man bij je doet en stel je voor dat hij direct tot actie overgaat en wat dit alles met je lichaam zal doen. Probeer die dingen ook echt te voelen en stel je de manier voor waarop je lichaam dan zal reageren.

Je hoeft je man uiteraard niet alles te vertellen wat je je voorstelde en op welke wijze je opgewonden raakte, maar zorg er wel altijd voor dat je partner kan zien op welke manier je lichaam reageert ​​en in welke mate je daar van geniet.

2Laat de daad aangenaam zijn

Het woord seks doet doorgaans alleen maar denken aan de daad en het uiteindelijke genot dat je eraan beleeft. Terwijl je wellicht veel over de daad fantaseert, kan het in de praktijk net even iets anders zijn. Seks hoeft immers niet altijd soepel te verlopen, omdat het mogelijk is dat zowel jij als je man bepaalde standjes uit willen proberen die achteraf niet bleken te werken. Je voelt je in een dergelijke situatie wellicht wat ongemakkelijk of zelfs geïrriteerd.

Maak je echter niet te druk om dit soort mislukte pogingen, want het zou je stemming alleen maar negatief beïnvloeden en je partner teleurstellen. In plaats van je aandacht te richten op de dingen die er mis zijn gegaan en waarom dat dit niet beter kon, kun je beter dat moment hardop gaan lachen en zo de spanning direct uit de lucht halen. Je man zal namelijk toch wel van je houden omdat hij niet op een mislukking in bed zal blijven hameren, en dat kan zelfs zijn seksuele prestaties verbeteren.

3Geef hem iets om naar te kijken

Er zijn talloze manieren om je partner te behandelen met een visueel cadeautje, maar het moet wel passen bij de dingen die hij als comfortabel ervaart. Mannen houden ervan om hun partners in actie te zien, en het zal hen een kick geven wanneer ze de vrouw zien die door hen gestimuleerd wordt. Visuele stimulatie is dan ook zeker een sterk medium om je man opgewonden te maken en hem in de stemming te brengen. Wanneer je hem laat genieten van meer van dat, dan zal hij steeds weer bij je terugkomen en om meer blijven vragen.

De sleutel is om ervoor te zorgen dat je het zelf ook leuk hebt, want alleen als je ook opgewonden raakt en dat laatste punt hebt weten te bereiken, dan zal dat opzijn gezicht af te lezen zijn. Het zal je partner dan ook zeker een kick geven. Ga dus gewoon op bed liggen en begin met jezelf te spelen, maar houd daarbij wel oogcontact met je partner. Wanneer je naar hem kijkt, dan kun je laten zien dat je geniet en tevens zijn reacties op je handelingen in de gaten houden. Beweeg met je lichaam, maak daarbij wat geluiden en kom uiteindelijk klaar. Indien je niet helemaal alleen tot een hoogtepunt wilt komen, dan kun je je man aangeven wanneer hij mee kan gaan doen en je verder kan helpen.

4Streel en aai hem

Mannen houden ervan wanneer hun partners hun handen goed weten te gebruiken en hun penis strelen. Streel en aai deze en laat op een zachtmoedige manier zijn geslachtsdeel hard en stijf worden. Je kunt hierbij overigens ook een glijmiddel gebruiken, zoals een massageolie, of een middel dat specifiek bedoeld is voor het bereiken van seksueel genot. Wrijf je handpalmen in met dit middel en leg één van je handen aan de basis van zijn penis. Gebruik je andere hand om van de beneden naar de top van zijn penis te gaan. Doe dit in een zachte, maar stevige massagebeweging, waarbij je ronde en draaiende bewegingen maakt.

Strijk vervolgens met je vlakke hand over de top van zijn penis en ga daarna weer omlaag, en herhaal dit enkele keren. Op het moment dat je je daar prettig bij voelt, dan kun je tegelijkertijd hem gaan pijpen en hem dus een ​​combinatie geven van zowel een sensatie met je hand als met je mond.

5Gebruik een paar bandages

Bind je man vast om hem te laten zien dat je de controle over hem hebt, iets waar hij zot op zal zijn en waar hij enthousiast van zal worden. Uiteraard bedoelen we niet dat je hem zo vast moet binden dat hij moeite zal hebben om zich te ontspannen of dat er uiteindelijk sporen achter zullen blijven op zijn lichaam. Gebruik dus altijd comfortabele, sensuele en zijdeachtige bandages, zoals zijn stropdas, je sjaal en meer van dit soort dingen om hem losjes aan het bed vast te maken.

Leg een kussen onder zijn hoofd om hem voldoende steun te bieden en zodat hij kan zien wat je allemaal met hem doet. Bedenk verder dat het idee om hem vast te binden, bedoeld is om hem op zijn plaats te houden terwijl jij de door jouw bedachte dingen met hem doet. Het vastbinden hoeft dus zeker niet te strak te gebeuren, maar dient eerder symbolisch te zijn, dus vertel je man ook dat hij helemaal niet mag bewegen, tot jij hem dat nadrukkelijk zegt. Om het nog leuker te maken, kun je hem iedere keer als hij ongehoorzaam is een straf geven. Als hij probeert op te staan ​​en/of zijn handen wil gaan gebruiken, dan zou je hem een tikje kunnen geven en hem weer op zijn plaats terug te leggen.

6Maak het nat

Je man zal dol zijn op het gevoel van water op zijn opgewonden lichaam, dus het is een goed idee om hem op te winden, als jullie samen onder de douche staan. Zet de douche aan en kus hem vol op de mond terwijl het water over je lichaam stroomt. Om het nog intiemer te maken, sla je je armen om zijn hals en ga je langzaam op je tenen staan ​​terwijl je hem kust. Je kunt je ogen sluiten of ze langzaam openen als je de kus beëindigd.

Breng een mooie schuimlaag aan op zijn lichaam en was hem hiermee. Beter nog, is het als jullie elkaar op een sensuele manier wassen. Vraag je partner om je met zeep in te smeren, zelfs als je hem helemaal aan het schrobben bent. Laat hem zien waar op je lichaam je wilt dat hij het schuim aanbrengt. Vergeet echter niet om hem te kussen tussen het inzepen door om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt en hoe zeer je je tot hem aangetrokken voelt.

7Draag ondeugende kleding

Je man zal je zeker meer willen wanneer je deze kunst eenmaal onder de knie hebt. Er is niets zo zinnelijk en een erg snelle manier om opgewonden te raken dan wanneer zijn partner in ondeugende kleding zich dicht bij hem begint uit te kleden. Draag dus wat kanten of kinky lingerie en loop nonchalant rond in huis, zonder dat het lijkt alsof je er te veel moeite voor doet. Je kunt ervoor kiezen om een ​​los en oversized effen wit overhemd te dragen en daarvan de knoopjes open te laten.

Als je alles naar een nog hoger niveau wilt tillen en je je daar prettig bij voelt, dan kun je ook je ondergoed uitlaten en verder gaan naar het volgende stadium. Geniet van het gevoel op je huid en draag dit wanneer je rondloopt in huis, eventueel in combinatie met een paar sexy hoge hakken of laarzen.

8Dirty talk

Hij zal dol zijn op dictie talk! Je denkt wellicht dat hij minder goed over je zal gaan denken wanneer je dirty talk gaat gebruiken, maar de waarheid is echter juist dat het hem enorm veel zin zal geven. Als je dirty talk gaat gebruiken, bedoelen we niet dat je hem niet respecteert of dat op een manier gaat praten die op hem overkomt als je zo uit de goot bent geplukt.

In plaats daarvan kun je beter je meest zwoele stem gebruiken (maar vermijd dit wanneer je deze nog nooit eerder uit hebt geprobeerd en je niet zeker weet hoe je stem dan klinkt) en zeg hem allerlei dingen die je hem wilt laten doen. Je kunt hem direct ook wat gaan plagen door hem alle dingen te vertellen die je met hem zou willen gaan doen. Neem een beetje het heft in handen en gebruik schunnige woorden die niet aanstootgevend zijn en die een teken van macht en dominantie aan kunnen geven.

9Hoe doe je je vrouw een plezier en laat je haar vragen om meer

Hier zijn enkele dingen die u kunt uitproberen op uw intieme momenten met uw vrouw om ervoor te zorgen dat ze nooit genoeg van u kan hebben:

10Breng haar in de juiste stemming

Als niemand je dit ooit eerder heeft verteld, dan is het absoluut zo dat je vrouw meer van je zal houden en zich meer zal amuseren tussen de lakens wanneer je haar in de stemming brengt. Afhankelijk van de dingen die je vrouw lekker vindt en hoe ze graag bevredigd wordt, kun je de perfecte ambiance voor haar creëren. Je kunt de lichten een beetje dimmen en een paar geurkaarsen in heel huis aansteken.

Vul het bad en voeg wat zinnenprikkelend badzout en een paar rozenblaadjes aan het water toe. Zorg overigens altijd dat het water lekker warm is en help je vrouw met het in de badkuip stappen. Ga daarna bij haar zitten, kijk haar in de ogen, zeg haar hoe mooi ze is en leun voorover om haar innig te kussen. Om alles perfect te maken, mag je zeker niet vergeten om wat passende muziek op de achtergrond aan te zetten, niet te hard maar wel zo dat ze deze kan horen en ervan kan genieten.

11Speel met haar kleding

Een heleboel mannen trekken gewoon de kleding van een vrouw uit en nemen haar direct mee naar bed. Indien jij één van die mensen bent die denkt dat dit de beste manier is om je vrouw te plezieren, dan is het de hoogste tijd om daar nog een keer goed over na te denken. Er is namelijk een heleboel dat je kunt doen met de kleding die je vrouw aan heeft. In plaats van ze gewoon direct uit te trekken of haar de kleren van het lijf te scheuren, dien je het uittrekken van de kleding te veranderen in een daad die haar sensueel genot zal bezorgen.

“dan is het de hoogste tijd om daar nog een keer goed over na te denken”

Als je begint met het uittrekken van haar kleding, dan doe je dat het beste langzaam en sensueel. Je kunt uiteraard altijd deze tijd benutten om haar stemming op te bouwen en haar te laten proeven van wat er komen gaat. Je vingers zouden bijvoorbeeld haar huid langzaam kunnen beroeren en je lippen zouden haar prikkels kunnen geven rondom de intieme delen van haar lichaam, omdat ze meer van dit soort daden zal verwachten wanneer ze seks heeft.

Speel met alle kledingstukken die ze draagt ​​door steeds een deel van haar kleding uit te trekken en gewoonweg op de grond of het bed te laten liggen. Als ze een shirt met een bh eronder draagt, dan trek langzaam haar shirt uit maar laat je de bh aan. Je zou eveneens je tanden kunnen gebruiken om eventuele knopen en sluitingen te openen en wellicht knabbel je een beetje aan haar buik en tepels terwijl je haar shirt open maakt. Wanneer je haar BH wilt uittrekken, dan begin je het beste met haar over haar BH heen te strelen en haar tepels zachtjes te masseren totdat je voelt dat deze hard worden. Zodra je eenmaal weet dat ze opgewonden is, dan kun je je aandacht richten op de bh en deze helemaal uittrekken.

Handige tip: zo maak je het extra prettig tussen de lakens!

Wanneer je alle kleding uit hebt getrokken, dan laat je haar slipje nog wel aan. Je kunt haar langzaam over haar slipje heen met je tong prikkelen en haar horen kreunen en kronkelen van genot. Je kunt door blijven gaan met je tong op haar slipje totdat ze nat begint te worden  en het moment is aangebroken dat je verder kunt gaan naar het voorspel, zoals we hieronder uit zullen gaan leggen.

12Geef haar genot met het voorspel:

Er is een reden dat het woord voorspel in verband brengt met het plezieren van een vrouw.

Terwijl een man er zo graag direct seks wil hebben en dus overgaat tot de daad, zal een vrouw liever genieten van de tijd die ze heeft tijdens het voorspel. Het zal niet alleen helpen om haar in de stemming te brengen, maar ook zal het haar lichaam voorbereiden op de uiteindelijke seks, door het lichaam te smeren en haar nat te maken. Dientengevolge, zal zij minder pijn hebben tijdens de geslachtsgemeenschap en het zal meer aangenaam zijn voor haar op het moment dat je definitief overgaat op het vrijen. Onthoud dus goed dat het voorspel niet betekent dat je haar te strak vast moet pakken of haar te erg op moet winden. Als dat echter iets is dat zowel jij als je vrouw prettig vindt, dan zou je dit kunnen bewaren voor de laatste fase van de vrijpartij.

Als voorspel kun je proberen om haar een sensuele massage te geven, haar te plagen door haar borsten te strelen en haar tepels en heupen te masseren. Je kunt haar eveneens aanraken in haar schaamstreek en op die manier haar helpen nat te worden en zich voor te breiden op de komende geslachtsgemeenschap.

13Ga door je knieën voor je vrouw

Je partner zegt het wellicht niet altijd hardop, maar op het moment dat je eenmaal op de juiste manier haar benadert, dan zal ze er zeker van genieten en er steeds meer van willen. Zorg er dus voor dat je eerst begint met het voorspel met je vrouw en haar zovoldoende tijd geeft om opgewonden te raken. Je moet hier langzaam mee beginnen en gebruik maken van zowel je tong als je vingers. Je vrouw zal echter van verschillende dingen houden terwijl je met haar bezig bent, dus blijf experimenteren en kijk goed wat ze lekker vindt.

14Plaag haar tijdens de seks

In plaats van direct voor de seks te gaan, kun je haar een beetje plagen zodat ze er extra van zal genieten. Laat echter geen ruimte tussen het moment dat je haar orale seks geeft en het ogenblik dat je met de seks begint. Op het moment dat je eenmaal seks hebt, dan dien je ervoor te zorgen dat je niet direct ruw en kinky te werk gaat, of meteen heel de vrijpartij af gaat werken.

In plaats daarvan, doe je het geleidelijk en verleng je zo de daad. Uiteindelijk zal ze tijdens het voorspel bijna op het punt waarop ze klaar is om een hoogtepunt te bereiken, je kunt dan beginnen met de eigenlijke daad, maar eveneens langzaam en niet te gehaast. Wanneer ze eenmaal in de stemming is, dan stop je om vervolgens weer van voren af aan te beginnen. Blijf steeds hetzelfde herhalen totdat ze zot wordt en je vraagt ​​om meer en ze direct seks wil.

Populair: hoe krijg ik meer zin in seks?

15Neem de leiding

Vrouwen houden er enorm veel van wanneer hun partners hen domineren, en het is een geweldige manier om haar te overmeesteren. Door een dominante houding aan te nemen, bedoelen we echter niet dat je totaal vergeet wat ze wil en in plaats daarvan alleen doet wat je zelf lekker of opwindend vindt.

Zorg er, in plaats daarvan, voor dat je haar genot in je achterhoofd houdt en desondanks laat zien dat je de leiding over haar over hebt genomen. Houd haar bijvoorbeeld stevig in je armen en draai haar om als je wilt spelen met ongeacht welk deel van haar lichaam. Ondanks dat je krachtig en sterk bent als je haar vasthoudt, mag je haar absoluut op geen enkele wijze pijn doen.

Terwijl je de leiding neemt, praat je bovendien met haar en geef haar instructies over wat ze wel en niet moet doen. Je kunt haar bijvoorbeeld blijven zeggen dat ze harder moet kermen zodat je kunt zien wanneer ze klaarkomt, maar zeg haar ook dat je niet zult toestaan ​​dat ze je handen vasthoudt of haar handen gebruikt wanneer ze jou wil.

16Conclusie

De liefde bedrijven met je partner is een intense persoonlijke ervaring, één waarin je zowel rekening moet houden met de gevoelens als de behoeften van beide partners. Zorg er dus altijd voor dat je met je partner praat en dat je begrijp waar de ander behoefte aan heeft.

Ze Magazine - Lifestyle trends

69 REACTIES