HomeDatingBedgeheimen15+ fantastische tips voor spannende seks die je moet kennen

15+ fantastische tips voor spannende seks die je moet kennen

Seks is vandaag de dag werkelijk overal, wanneer je geen echte seksscènes op televisie of in een film ziet, dan zie je wel beroemdheden die vrijwel naakt over de rode loper paraderen . Het is echter niet alleen porno die onrealistische verwachtingen schept ten aanzien van wat sexy is, en het kan zelfs lastig zijn om het gevoel te hebben dat je je hiermee kunt meten op het moment dat het tijd is om je partner uit de kleren te krijgen. Maar wanneer je seks niet een sleur wilt laten worden, in een langdurige relatie, of wanneer je meer zelfvertrouwen wilt krijgen in bed, dan zijn er talloze zaken die je kunt doen zonder naar onrealistische beelden te kijken.

Om je een beetje op de juiste weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je gewoon een keer uitgeprobeerd moet hebben.

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent:

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

1. Het kaartspel

Mensen zouden eigenlijk geen seks dienen te hebben zonder eerst erover te hebben gepraat, op een liefdevol, wellustig, praktisch, onbevangen en regelmatige basis. Op welke manier kun je anders immers te weten komen hoe je partner en jij elkaar opgewonden kunnen maken? Stellen vragen echter niet altijd naar wat ze eigenlijk graag zouden willen, omdat ze bang zijn dat ze het toch niet zullen krijgen. Maar wanneer je niets vraagt, dan weet je zeker dat je het niet zult krijgen. Het gesproken woord kan echter voorspelbaar, behoorlijk intiem en pikant zijn. Wanneer je echter moedig bent, dan probeer je ook een seksgame. Bij voorkeur plan je een hele avond of nacht om er mee aan de slag te gaan. Je doet dit als volgt:

  • Zorg eerst voor de juiste stemming voor een romantische avond samen met je partner.
  • Schrijf daarna al je seksuele fantasieën op kaartjes van ongeveer 5 bij 10 centimeter. Taboes dien je, hoe beestachtig of op andere manieren vreemd, eveneens op te schrijven.
  • Lees vervolgens de geschreven kaarten samen en maak een verdeling, in drie stapels:
    • fantasieën die je werkelijkheid wilt laten worden, bijvoorbeeld seks in een vliegtuigtoilet,
    • fantasieën die je graag alleen in deze vorm wilt koesteren, zoals seks met je man en een andere vrouw,
    • fantasieën die door één of beide partners niet echt uit kunnen, of willen, worden gevoerd, bijvoorbeeld seks hebben met de mascotte van je favoriete club.
  • Verwerp tot slot de stapel fantasieën die één van de partners niet ziet zitten, maar houd de andere twee stapels en laat één partner een kaart trekken en dan doen wat er op staat. Vervolgens mag de andere partner een kaart trekken. Zodra de gekozen fantasie hetzelfde is, en jullie allebei dit alleen als een fantasie willen houden, dan hoef je de fantasie dus niet werkelijk uit te voeren en kun je gewoon vrijen terwijl je erover praat. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situatie: hij pakt de kaart met de fantasie waarin hij met jou en een andere vrouw seks wil hebben (voor de meeste mannen is dit de nummer één fantasie). Begin met vrijen, terwijl jullie allebei, in schitterende vleselijke details, beschrijven wie wat met wie doet en op welke manier dat dan gebeurt.

2. Het standje anders dan de gemiddelde missionaris

Vraag: Op welk ogenblik is de missionarishouding net even anders dan normaal?

Antwoord: Wanneer je de perineum van je man streelt. Dit is het kleine stukje weefsel dat ligt tussen de anus en de testikels. Dit is namelijk een erg sensuele, maar vaak ook een vergeten en verwaarloosd plekje. Zodra dit deel van het lichaam wordt gestreeld of voorzichtig wordt geprikkeld tijdens het vrijen, dan zullen mannen vrijwel direct in de zevende hemel terechtkomen. Je mag er dan ook zeker niet vanuit gaan dat het grote genot van je vagina genoeg is voor echte voldoening.

3. Nieuwe ervaringen voor de testikels

De testikels van een man vormen een aanvulling op de vrouwelijke eierstokken: een mystieke plaats, het episch centrum van nieuw leven. Maar in tegenstelling tot de eierstokken bij een vrouw kunnen testikels wel aan worden geraakt, en dat is ook zeker aan te bevelen. De sensaties die dat op zal leveren gaat immers alle verbeelding te boven. Door voorzichtig te knijpen in of te trekken aan zijn testikels, zonder omhaal of aarzeling, is namelijk geen bijzaak, maar een doel op zich.

Zie ook: hoe groot is de gemiddelde penis?

4. De plaats die je niet wilt, maar eigenlijk zou moeten, verkennen

Deze plaats is de anus. Niet de jouwe, maar die van je partner. Het binnendringen van de anus van een man zal immers zijn prostaat, ook wel de mannelijke G-spot genoemd, prikkelen. Onderschat de kracht van deze tip echter niet omdat de gevolgen overweldigend kunnen zijn. Om te beginnen maak je kleine cirkels om de buitenkant van zijn anus met je vingers of tong. Ook kun je een kleine, dunne vibrator hiervoor gebruiken.

Zodra de man aangeeft dat hij wil dat je doorgaat met een penetratie, dan smeer je de vibrator in met glijmiddel of gebruik je een ingesmeerde, bedekte vinger. Voor dit doel kun je het beste latex-vingercondooms aanschaffen bij de drogisterij. Deze voorkomen namelijk dat er inwendige scheurtjes ontstaan en maken bovendien de hele actie een stuk eenvoudiger voor jou. Je kunt zonder twijfel een volgzame, buitengewoon opgewonden dankbaarheid verwachten die direct iedere tegenzin van jouw kant (voor een groot deel) weg zal nemen.

“ook wel de mannelijke G-spot genoemd”

5. De geur- en smaaksensaties ontdekken

Geuren en smaken kunnen de rol van levend seksueel kunstaas vervullen, in het bijzonder de manier waarop je ruikt en smaakt. Houdt hij werkelijk van je favoriete parfum? Of zou hij eigenlijk liever iets goedkopers kiezen? Of juist pikanter? Experimenteer met geuren en smaken die jullie seksleven een boost kunnen geven.

Probeer eens om een bad te nemen met een nieuwe geurolie. Ga met een handdoek naar buiten en vraag hem om aan je te ruiken en aan je te knabbelen. Terwijl hij dat doet, dient hij je te vertellen wat hij denkt. Sla geen plekje van je lichaam over waar hij aan moet ruiken of proeven.

Speel een beetje met gearomatiseerde glijmiddelen. Er zijn er tientallen op de markt gebracht, dus keuze in overvloed, zoals chocolade, aardbei of sinaasappel. Zelfs wanneer als je glijmiddelen niet echt nodig hebt tijdens het vrijen, dan zijn ze toch erg zinnenprikkelend en zullen ze de sensatie zeker verhogen.

Sommige mannen willen echter niets met een kunstmatige smaak of geur. Ze verlangen namelijk naar de geur en de smaak van een opgewonden vrouw, zonder enige opsmuk. Indien je een dergelijke partner hebt, dan ben je werkelijk een bofferd: je hoeft immers alleen maar een verscholen plekje te vinden in het openbaar en hem te vertellen dat je niet kunt wachten om naar huis te gaan, want je bent opgewonden en denkt gewoon aan hem. Houd hierbij oogcontact als je (discreet, maar sensueel) je hand onder je kleding naar je vagina laat glijden. Nadat je jezelf aan hebt geraakt, trek je je hand weer terug en steek je je vingers in zijn mond, terwijl je zachtjes zegt: “Zie je wel”

6. Lingerie doet wonderen

Geen enkele vrouw op aarde hoeft te worden verteld dat het visuele de belangrijkste stimulans van iedere man is als het gaat om seks. Laat dit feit dan ook in je voordeel werken. Vergeet echter kunstnagels, of die “schattige” accessoires, of dat nieuwe trainingsprogramma, het kan mannen namelijk helemaal niets schelen.

Bij voorkeur besteedt je het geld dat je daaraan uit zou willen geven aan lingerie. Het kan een ingetogen setje zijn, maar even goed een aanlokkelijk sletterige combinatie betekenen. Lingerie boven alles is dan ook het toverwoord. Omdat zijdeachtige, kanten zwarte lingerie klassiekers zijn, doe je er goed aan om daar mee te beginnen.

7. Leer jezelf beter kennen

Oefening baart kunst en bovendien zal het perfectioneren van je orgasmen alleen al je vertrouwen geven om op een te ontspannen manier samen seks te hebben. Het eerste dat je dus moet doen is het idee uit je hoofd zetten dat je een orgasme alleen maar mag hebben wanneer je met je man geslachtsgemeenschap hebt. Niet veel vrouwen doen dat namelijk, en sommige dames zeggen zelfs dat ze dan een orgasme faken. De meeste vrouwen kunnen echter prima een hoogtepunt bereiken door middel van masturbatie en tevens is het een uitstekende manier om te leren wat er werkelijk voor je werkt en wat je absoluut niet lekker vindt.

Ga helemaal los met jezelf en neem daar ruim de tijd voor. Draag iets pikants en probeer diverse soorten vibrators uit. Maar probeer eveneens diverse houdingen: op je rug, in een stoel of knielend voor een spiegel. Raak bovendien jezelf op verschillende manieren aan, speel bijvoorbeeld alleen met je schaamlippen totdat je bijna een orgasme krijgt en pas dan je raak je je clitoris rechtstreeks aan. Bouw de sensaties geleidelijk op; houd jezelf zo lang mogelijk tegen een hoogtepunt aan. Ontdek wat het beste voor je werkt en leg het vervolgens uit aan je partner omdat hij immers niet in staat is om je gedachten te lezen.

8. Magische aanrakingen

Masturberen voor je man, of hem bevredigen, terwijl hij alleen maar toekijkt. Zonder verlegen te zijn en te beschrijven wat je doet terwijl je bezig bent.

9. Het orgasme met de G-spot

Het goede nieuws is dat iedere vrouw een G-spot heeft. Het slechte nieuws is echter dat het vinden ervan dit bijzondere plekje niet eenvoudig zal zijn en de nodige oefening vergen. De G-spot is, anatomisch gezien, je de spons van je baarmoeder, een beetje kennis die waarschijnlijk wat minder erotisch is. Het is eigenlijk de vrouwelijke variant van de mannelijke prostaat, deze wordt het beste gestimuleerd door de voorwand van de vagina met je vingers, of met een flexibele, dunne vibrator, af te tasten.

Door je G-spot te gaan zoeken, zul je heerlijk opgewonden raken; voor dit doel steek je één of twee vingers (met de handpalm naar boven) in je vagina en tast je voorzichtig een beetje in het rond, ongeveer twee centimeter vanuit de vaginaopening. Het varieert echter van vrouw tot vrouw waar de G-spot precies zit. Voordat je opwinding wegebt, zul je een klein, enigszins geribbelde plek, aanraken die de aandrang tot plassen op zal wekken. Brand deze plaats direct in je geheugen en ga er dan voor door gewoon verder te doen.

Op het moment dat je een volgende keer weer bij dit plekje terugkomt, dan zul je dit opnieuw ervaren. Negeer dit keer echter het gevoel dat je moet plassen: je weet nu namelijk dat dit niet het geval is. Wanneer je je G-spot blijft prikkelen, dan zal er weer dat gevoel van genot ontstaan. Het wordt nu echter tijd dat je dit bijzonder plekje ook aan je partner laat zien, zodat hij het eveneens kan leren stimuleren.

10. Creatief met condooms

Er zijn momenten dat je gewoon een condoom nodig hebt, hoe zelfvoldaan je ook zult zijn: je hebt bijvoorbeeld last van een schimmelinfectie, hij heeft een vreemde rode vlek, je bent op vakantie, maar je bent je anticonceptiepil vergeten. Wanneer je echter een condoom tevoorschijn tovert, zal het gezicht van je man veel gelijkenis gaan vertonen met dat van een verwende peuter.

In dat geval zou je echter kunnen zeggen: “Maar schat, ik moet oefenen om ze met mijn mond om te kunnen doen .” Mannen vinden dat immers wel enorm opwindend. Laat hem weten dat het om een truc gaat van een oude hoer. Deze gaat als volgt: houd het condoom zo dat de opgerolde rand naar je toe wijst. Plaats het condoom vervolgens zo tussen je lippen en tanden en steek je tong in het midden, dus het condoom zal er maar een kleinstukje uitsteken. Plaats je tong, die in het condoom zit, op de top van de penis (dit zou je van tevoren een paar keer kunnen oefenen met behulp van een banaan).

Bedek je tanden met je lippen en laat je mond over zijn penis glijden tot het condoom volledig uit is gerold. Zorg er wel voor dat je wat ruimte overlaat waar het sperma zich in kan verzamelen. En neem voor dit alles ruim de tijd: een beetje finesse is immers gewenst.

11. Geluid spreekt voor zich

Maak wel de nodige geluidjes tijdens het hebben van seks. Dit zal een man namelijk aardig enthousiast weten te maken.

12. Kijk samen naar porno

Er wordt gezegd dat het beter is om alle elektronica uit de slaapkamer te verbannen (en dat zou je zeker ook moeten doen) om de intimiteit levend te houden, maar porno is een uitzondering op deze regel. Een snelle zoektocht naar zijn favoriete fantasie zal hem dan ook laten kreunen van genot nog voordat je hem zelfs maar aan hebt geraakt. Denk echter niet dat dit alleen nuttig is voor je partner, maar porno zal er eveneens voor zorgen dat jouw lichaamssappen gaan stromen, en bovendien je inspiratie opleveren voor nieuwe seksuele ervaringen.

Door te horen dat anderen opgewonden zijn, is op zich al een lustopwekker, en zeker ook het zien van mensen die genieten, zal je zin in seks vergroten, Aarzel dus niet en druk op play en laat de zachte geluiden van anderen die de liefde bedrijven je helpen om in de stemming te komen.

13. Ga het huis uit

Een manier om je seksleven uit de slaapkamer te halen is om een heel nieuw spel te gaan spelen en je seksleven buitenshuis een boost te geven. Wellicht kan dat tijdens een avond in het park nadat de wijn is opgedronken is en de kaas is opgegeten, het park is leeggelopen en je picknickdeken de perfecte dekking zal zijn de nodige discretie. Of misschien kan het in een geparkeerde auto op een afgelegen en verlaten parkeerplaats? Voor bepaalde mensen is de kans om betrapt te worden ook een enorme kick. Het idee dat je gezien zou kunnen worden is een klein taboe en zal de opwinding zeker weten te verhogen. Geef eraan toe, maar wees verstandig en ga dus niet op klaarlichte dag op het strand met honderden mensen met elkaar aan de slag.

14. Een stropdas of blinddoek gebruiken

Je grootste geslachtsorgaan is je geest, maar je grootste orgaan is je huid. Een blinddoek of een stropdas gebruiken om zijn ogen te bedekken, kan dan ook zijn zintuigen prikkelen en voor een aantal heerlijk explosieve resultaten zorgen. Neem het initiatief door een paar ijsklontjes te gebruiken en experimenteer met het spelen met de temperatuur op het lichaam van je man (doe dit van top tot teen). Steek even goed een massagekaars aan en laat je man naakt en geblinddoekt achter terwijl je met behulp van aromatherapie zijn geest tot rust brengt, maar zijn lichaam juist laat hunkeren naar je aanraking. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos en alleen te begrenzen door je eigen fantasie.

15. Speelgoed voor volwassenen

Het feit is dat de meeste vrouwen een orgasme krijgen van een clitorale stimulatie, dus waarom zou je geen vibrator gaan gebruiken? Probeer een wat kleinere variant of eentje die je handsfree in te zetten om je clitoris mee te prikkelen.

Je partner zal het eveneens leuk vinden om te zien hoe je opgewonden raakt, maar het net zo belangrijk vinden dat je je heerlijk voelt. Je kunt tevens een vibrator kiezen die door je partner wordt gebruikt om je op te winden, of één die je samen kunt gebruiken, of wellicht gaan jullie liever voor een speeltje dat je (ook) bij hem kunt gebruiken .

16. Maak er een spelletje van

Maak van de vrijpartij en het voorspel een spelletje door een dobbelsteen te gebruiken bij de bepaling van de dingen die jullie gaan doen, of probeer één van de speciale apps die voor dit doel in het leven zijn geroepen. Dit spelelement zal werkelijk een verrassend aspect aan je seksleven toevoegen en het radicaal kunnen veranderen.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

73 REACTIES

Must Read