Wanneer je het hebt over de top van online dating, dan zul je merken dat Tinder werkelijk de kroon spant. Om die reden hebben we hieronder de beste gespreksonderwerpen voor Tinder voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je er immers voor zorgen dat de persoon waar jij in geïnteresseerd bent zeker meer over je te weten wil komen.

Het maakt namelijk niet uit wie je bent, je hebt namelijk vast al wel eens iets over Tinder gehoord. De populariteit van deze datingapp is sinds deze voor de eerste keer in gebruik werd genomen sterk toegenomen en absoluut niet zonder reden. Een heleboel mensen maken gebruik van deze app om singles bij hen in de buurt te kunnen ontmoeten en het concept werkt buitengewoon goed. Het enige dat je nodig hebt om een ​​date te vinden, is een goede conversatie. Juist om die reden hebben we besloten om je een handje te helpen en een aantal gesprekonderwerpen voor je te verzamelen die ervoor zullen zorgen dat iemand meer van je wil.

Het eerste wat je namelijk tegen iemand zegt, zal immers bepalend zijn voor de toon van heel het verdere gesprek. Een groot aantal onderzoeken hebben aan het licht gebracht dat je allereerste gesprek de kracht heeft om mensen ertoe te bewegen om je beter te willen leren kennen of om je juist direct opzij te schuiven.

Wat je zegt, speelt de grootste rol bij het aantrekken van een ander

Het maakt voor veel mensen niets uit wanneer je op een beroemdheid lijkt. Op het moment dat je absoluut niet goed bent in converseren en er geen wederzijdse klik is tijdens een gesprek, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat er geen succes zal worden geboekt. Wat je zegt, kan zelfs van invloed zijn op hoe aantrekkelijk iemand je vindt. Je krijgt namelijk met andere mensen een zekere band door middel van emoties. Hoe groter de emotionele aantrekkingskracht is die je voelt voor iemand, hoe meer je je lichamelijk tot deze persoon aangetrokken zult voelen. Al deze emotionele aantrekkingskracht zal via een gesprek over worden gebracht en om die reden dien je altijd de juiste dingen te zeggen om op een zeker niveau terecht te kunnen komen.

Zie ook: leuke ja nee vragen die je kan stellen

Gespreksonderwerpen voor Tinder die anderen nieuwsgierig naar je zullen maken

Het is wel heel simpel om te denken dat je gewoon alleen maar ‘hallo’ hoeft te zeggen om iemand te laten vallen voor een persoon zoals jij. Maar er is zoveel meer dat komt kijken bij het overslaan van een eventueel eerste vonk. Hieronder hebben we een aantal specifieke gespreksonderwerpen voor je opgesomd die je op Tinder kunt gebruiken en tevens geven we een aantal handige tips om een ​​antwoord op jouw prangende vragen te kunnen krijgen.

 1. Wanneer je de kans van je leven krijgt om direct je tas in te pakken en meteen te vertrekken voor een reis naar een plaats die je zelf mag kiezen. Waar zou je dan heen gaan?
 2. Op welke manier breng je je dag door? Netflixing, gewoon aan een alcoholisch drankje nippend of ga je liever op een avontuur?
 3. Indien je te horen zou krijgen dat je maandag niet naar je werk hoeft te gaan. Hoe zou je je driedaagse weekend door willen brengen? Slapen, een korte trip maken of iets drinken op een gezellig terrasje?
 4. Van spontaniteit wordt gezegd dat dit de kracht van het leven is. Kun je me iets vertellen over het laatste spontane wat je hebt gedaan en waarom je dat zo leuk vond.
 5. Wanneer je nu een miljoen euro zou winnen, wat is dan het eerste dat je met het geld zou gaan doen?
 6. Indien je voor een dubbeltje geboren bent, dan wordt je doorgaans geen kwartje, zo luidt een gezegde, maar op welke manier zou jij op een verantwoordelijke wijze rijk willen worden?
 7. Ik heb gehoord dat er twee soorten mensen rondlopen op aarde. Welke twee soorten denk je dat dit zijn?
 8. Op een dag zullen we terugkijken op de dag dat we elkaar voor het eerst hebben ontmoet, omringt door kleinkinderen, en dan zullen we tegen hen zeggen: “het begon allemaal met een swipe naar rechts.” Of kunnen we dan beter liegen over de manier waarop we elkaar hebben ontmoet? Wat denk je?
 9. IJs, brownies of koekjes waar ga je voor als je nu moet kiezen?
 10. Hallo daar Tinderella. Vind je het erg als ik je Tinderfella ben?

Tips voor het krijgen van een antwoord tijdens een Tindergesprek

Het feit dat je een gesprek begint op Tinder is dat dit soms erg onpersoonlijk over kan komen. Het is dan ook zeker jouw taak om de bovenstaande zinnen te gebruiken en daarnaast de volgende 10 tips in acht te nemen om ook daadwerkelijk een reactie hierop te krijgen.

 1. Oprecht zijn. Op het moment dat je je voorstelt en daarbij erg vaag bent over jezelf en je wellicht helemaal niet bent zoals je je voordoet, dan zal dit zeker snel aan het licht komen. Beter ben je dan ook altijd oprecht en eerlijk. Niemand houdt immers van iemand die zo overduidelijk nep is. Je zult wellicht een heel aangenaam gesprek kunnen voeren, maar probeer er geen groot toneelstuk van te maken.
 2. Noem iets dat in het profiel van je match staat. Dit is een uitstekende manier om een ​reactie los te peuteren. Op het moment dat je een gesprek op Tinder wilt beginnen, dan dien je dus altijd eerst de bio van de ander goed door te nemen. Zo kom je dingen te weten die je kunt gebruiken tijdens je gesprek. Zo laat je namelijk niet alleen zien dat je interesse hebt in deze persoon, maar eveneens dat je om de interesses van hem of haar in het algemeen geeft.
 3. Vermijd het vermelden van aantrekkelijke lichamelijke kenmerken. Ik weet dat het verleidelijk zal zijn om iemand te vertellen dat hij of zij mooi is, maar het is wel heel erg afgezaagd. Bovendien zal het in de regel zo zijn dat het geven van commentaar op iemands uiterlijk aangeven dat je graag lijfelijk bij deze persoon aanwezig zou willen zijn, iets dat vaak een afknapper zal zijn. Beter maak je dit soort opmerkingen over schoonheid voor een moment nadat je al een poosje met elkaar contact hebt gehad. En zelfs dan, doe je er goed aan om dit alleen terloops te zeggen.
 4. Maak de ander aan het lachen. Lachen zorgt er echt voor dat je iemand op Tinder beter kunt leren kennen. Zodra je hem of haar aan het lachen maakt, dan zul je bijna altijd een antwoord terugkrijgen. Waarom? Gewoon omdat iemand je zal herinneren. Je hebt zo dus voor een blijvende impact gezorgd doordat je voor iemand iets grappig zei. Gebruik dus een subtiel grapje of maak op een creatieve manier gebruik van de bovenstaande gespreksonderwerpen om dit doel te bereiken.
 5. Blijf gewoon jezelf. Dit advies wordt veel vaker gegeven en niet zonder reden. Het is immers gewoon waar. Gebruik dus zeker geen openingszin die niet bij jou past. Op het ogenblik dat je iets vraagt ​​over reizen wanneer je daar zelf een enorme hekel aan hebt, dan zal het moeilijk om een ​​back-up te maken. Het zal gewoon niet logisch overkomen en zodra je gaat liegen over het hebben van plezier tijdens het reizen, dan zal dat na een poosje toch aan het licht komen en zul je door de mand vallen. Beter ben je dus gewoon jezelf en blijf je vasthouden aan je persoonlijkheid.
 6. Stel interessante vragen. Vragen stellen is veruit de beste manier om een antwoord op je vragen te krijgen. Je zult merken dat de bovenstaande openingszinnen voor een gesprek op Tinder vrijwel altijd in een vraag zijn verpakt. Indien je om een antwoord verlegen zit, zal iemand je dat waarschijnlijk aan je geven. Het intrigeert deze persoon immers ook en hij of zijn voelt zich zo bovendien veel meer betrokken bij het gesprek.
 7. Niet direct al te serieus overkomen. Echt serieus worden, in het bijzonder in het begin van een gesprek, kan iemand behoorlijk afschrikken. Iemand wil meestal namelijk gewoon een aangenaam gesprek voeren en een beetje flirten. Het is dus zaak om de onderwerpen luchtig en interessant te houden zonder dat je alles al te serieus opvat. Wanneer je dit doet, dan is er nog heel veel goeds voor je te verwachten.
 8. Zoek een manier om gezamenlijke interesses naar voren te brengen. Wanneer je op één van de foto’s van je match ziet dat hij of zij aan het skiën is en je zelf ook dol bent op deze sport, dan kun je dit zeker aanhalen. Het is zelf een bijzonder goede manier om dit gegeven in je openingszin te verwerken. Iemand wil namelijk graag direct al weten wanneer er sprake van een gemeenschappelijke interesse. Indien je dus meteen al een gedeelte interesse kunt noemen, in plaats van een saai compliment te geven, dan laat je je match op een heel andere manier naar je kijken. Je laat immers zien dat je aandacht hebt besteed aan het bekijken van zijn of haar foto’s en bio. Maar ook vertel je zo dat je niet alleen maar geïnteresseerd bent in de manier waarop deze persoon eruit ziet. En tot slot ga je met je match in gesprek over een onderwerp dat hem of haar bezighoudt. Dit zullen dan ook allemaal pluspunten voor jou opleveren.
 9. Gebruik een goedkope openingszin, maar dan als grapje. We weten allemaal hoe vervelend het is wanneer iemand met een echt goedkope openingszin voor de dag komt. Maar wat wel buitengewoon geweldig is aan het gebruik van dit soort afknappers is wanneer je samen om kunt lachen. Met behulp van een oubollige openingszin, die direct gevolgd door “kun je geloven dat iemand werkelijk voor dit soort onzin zal vallen?” kun je heel ver komen en zeker een ​​reactie uitlokken.
 10. Laat het gesprek natuurlijk verlopen. Probeer geen geforceerd gesprek te voeren. Laat het gesprek zijn beloop hebben, maar doe natuurlijk wel je best om een openingszin te gebruiken waardoor iemand geïntrigeerd zal zijn. Iets proberen te forceren is echter not done. Op het ogenblik dat iemand niet reageert, dan zul je je daarbij neer moeten leggen. Je moet dan niet proberen om koste wat het kost een gesprek aan te gaan of dit op gang te houden.

Bonustip

 1. Stuur een GIF! Het is keer op keer weer bewezen dat het breken van het ijs met behulp van een GIF een goede keuze blijkt te zijn. Dit kan namelijk de spanning een beetje wegnemen, maar ook iemand aan het lachen maken. Het is zelfs een geit dat een zorgvuldig uitgekozen GIF het gesprek werkelijk kan verbeteren.

Iemand ertoe bewegen om je een antwoord te sturen op Tinder kan soms best lastig zijn, maar dat wil niet zeggen dat het helemaal niet mogelijk is. Zolang je weet wat je moet zeggen, kan het absoluut de goede kant op gaan en zeker wanneer je besluit om de bovenstaande gespreksonderwerpen op Tinder in te zetten, dan zullen je kansen op succes een stuk groter worden.

Ze Magazine - Lifestyle trends