Wanneer je op zoek bent naar tips en adviezen voor het organiseren van een eerste date met een oudere vrouw, dan kun je per direct je zoektocht staken. Oudere vrouwen zijn namelijk fascinerend, hoewel dat eigenlijk een enorm understatement is. Ze hebben gewoon iets bijzonders over zich. Het aantrekkelijk vinden van oudere vrouwen is dan bij vrijwel alle mannen wel aan de orde. Ondanks dat het niet in alle gevallen zo hoeft te zijn, kan niemand de aantrekkingskracht van een mooie vrouw ontkennen, zeker niet wanneer ze zowel volwassen is qua uiterlijk als haar gedrag.

Indien je echter nog altijd wat moeite hebt om oudere single dames naar je toe te trekken, dan doe je er absoluut goed aan om dit artikel eens goed door te nemen. We gaan je hieronder namelijk alles vertellen dat je dient te weten wanneer je op date wilt gaan met een vrouw van boven de dertig. Wanneer je dat namelijk doet, dan ben je vrijwel zeker van een afspraakje dat je met genoeg zelfvertrouwen tegemoet kunt zien en dat je bovendien tot een enorm succes kunt maken. Er zijn werkelijk geen betere tips en adviezen te vinden als je echt van plan bent om met zoveel mogelijk vrouwen van boven de dertig in contact te komen en te versieren, en al zeker niet als je je ook nog bedenk dat je in dit artikel de nodige gedetailleerde instructies zult krijgen die handig zijn met het oog op de eerste date.

Op het ogenblik dat de dingen die je doet niet afdoende hun vruchten afwerpen, dan is het waarschijnlijk noodakelijk dat je zo snel mogelijk een aantal gigantische verbeteringen door gaat voeren.

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent:

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

De beste tips en adviezen voor een eerste date met een oudere vrouw

Denk eens terug aan de tijd dat je nog een tiener was. Toen je in het eerste jaar van de middelbare school zat, welke meisjes vond je toen het meest aantrekkelijkst? De meiden die bij je in de klas zaten of die rondliepen in de hogere klassen? Ondanks dat er absoluut leuke meiden tussen zaten waar je wellicht van dacht dat die van jouw leeftijd waren, kun je je ongetwijfeld herinneren dat er een sterke aantrekkingskracht van toepassing was op die buitengewoon schattige meisjes die ouder waren dan jij.

Aantrekkingskracht is niet echt logisch.

In sommige gevallen is het, het beste om geen vragen te stellen en dingen te aanvaarden zoals ze zijn. Bovendien gaan we je in dit artikel een aantal cruciale tips geven voor een eerste afspraakje met een oudere vrouw. Deze tips zullen van pas komen in iedere situatie, ongeacht of je op de eerste plaats iemand inlevende lijve hebt ontmoet of je één of andere datingwebsites hebt gebruikt om met oudere vrouwen te kunnen daten. Ondanks het feit dat een heleboel van de gegeven tips van deze van toepassing zijn op een eerste afspraakje met een vrouw van iedere leeftijd, zijn een aantal ervan toch meer specifiek voor een date met een oudere vrouw.

In elk geval is al het volgende van toepassing op het hebben van een eerste date met een volwassen vrouw. We willen je helpen je spel op het gebied van daten te optimaliseren, zodat je je meer kans op succes zult hebben bij het type vrouw dat je het meest aantrekkelijk vindt. Maar laten we gewoon bij het begin beginnen en je de eerste cruciale tips geven.

Ben je op zoek naar een korte termijn affaire? Vermijd dan het gebruik van malafide apps

Voordat je een datingapp gaat gebruiken, doe je er verstandig aan om de beoordelingen ervan op te zoeken en door te nemen. Op die manier voorkom je namelijk dat je je tijd verspilt. Bij voorkeur gebruik je apps die door een panel van proefpersonen zijn getest en waar dus van bekend is dat ze niet alleen goed werken, maar ook dat ze gebruiksvriendelijk zijn.

1. GLIMLACHEN

Het lijkt wellicht wat basic met het geven van de tip om te gaan glimlachen. Maar toch is er een goede reden voor waarom we dat doen. Een groot aantal mannen voelt zich immers erg zenuwachtig wanneer ze voor het eerst een oudere vrouw ontmoeten, waar de kans groot is dat ze simpelweg vergeten om te glimlachen. Maar op het moment dat we zeggen dat je moet glimlachen, dan bedoelen we ook echt een oprechte, welgemeende glimlach. Een nerveuze glimlach, of een glimlach die niet echt is, zal je eerste indruk namelijk helemaal geen goed doen. Vergeet dus niet om haar een oprechte glimlach te laten zien wanneer je voor het eerst oogcontact met haar maakt. In een dergelijke situatie zal overigens ene glimlach met gesloten mond bovendien vaak beter werken. Tevens mag je tijdens het glimlachen niet vergeten dat het halve werk dient te worden gedaan door je ogen.

Zie ook: hoe krijg je echt succes op een online datingsite?

2. VRIENDELIJKER ZIJN DAN NORMAAL

Een essentiële tip voor een eerste afspraakje met een oudere vrouw is dat je op zijn minst vriendelijker moet zijn dan normaal, althans zeker in het begin. Je moet je immers bedenken dat ze waarschijnlijk erg veel ervaring heeft wanneer het gaat om daten. Dus ondanks dat ze veel positieve ervaringen heeft gehad, zal ze helaas ook waarschijnlijk een aantal negatieve ervaringen hebben meegemaakt. Als gevolg daarvan kan ze dus in meerdere of mindere mate een beetje gereserveerd zijn tijdens jullie eerste date. Door erg vriendelijk tegen haar te zijn zal ze al snel doorkrijgen dat ze je kan vertrouwen, waardoor ze zichzelf open zal stellen voor het datingproces. Het is dan ook altijd zaak dat je op het punt komt waar de communicatie over en weer op een natuurlijke manier zal verlopen zonder dat er sprake is van enige vorm van bewuste- of onbewuste remmingen. Zodra ze ontspannen is in je aanwezigheid, dan kunnen jullie elkaar pas echt goed leren kennen.

3. HAAR SPEELS PLAGEN IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE TIPS VOOR EEN EERSTE AFSPRAAKJE

Het is geen geheim dat speels plagen erg effectief is bij vrouwen. Dames houden er nu eenmaal van wanneer een man hen kan vermaken, terwijl ze daar zelf ook plezier aan beleven. Het is typisch voor een speelse man dat hij een leuk en positief leven leidt, dus net zoals wat speels plagen prima werkt wanneer je een jongere vrouw wilt versieren, geldt dat absoluut ook voor dames die al boven de dertig zijn.

Zolang je plagerij maar luchtig en speels is, dan kun je ervoor zorgen dat je eerste afspraakje met een oudere vrouw een succes wordt. Waarschijnlijk ligt het erg voor de hand, maar tijdens het plagen van ene vrouw, doe je er goed aan om gevoelige onderwerpen te vermijden. Het maken van grappen over haar etniciteit, religieuze overtuigingen, persoonlijke ethiek of haar leeftijd kunnen dan ook vaak niet goed vallen en je plannen volledig in duigen gooien.

4. BENOEM OF BESPREEK HET LEEFTIJDSVERSCHIL MET HAAR NIET

Het is waarschijnlijk duidelijk dat je beter geen grappen kunt maken over haar leeftijd, maar het is eveneens van belang dat je haar leeftijd op geen enkele wijze ter sprake laat komen of noemt. Ondanks dat het prima is dat ze dit onderwerp tijdens jullie eerste date aansnijdt, dien je er voor te waken dat je dit zelf gaat doen. Dat heeft namelijk alles te maken met het feit dat je niet zeker weet of ze zich daar op de één of andere manier beledigd door zal voelen.

Met andere woorden: je dus eigenlijk moeten doen alsof er nooit enig leeftijdsverschil aan de orde is geweest. Je bent namelijk gewoon op date met een vrouw die je enorm veel interesseert en de leeftijden van jullie zal daarbij niet relevant zijn.

Op het moment dat ze je jonge leeftijd ter sprake brengt, dan kun je overigens antwoorden op een erg slimme manier: “Ik ben wellicht jong, maar ik weet wat ik waar ik mee bezig ben. En ik heb de kracht en energie om ermee door te gaan.” Zeg haar dit met een grijns op je gezicht en je zult er zeker van zijn dat ze je begrijpt.

5. COMPLIMENTEER HAAR ÉÉN KEER MET HAAR UITERLIJK

 

Er is één ding dat je absoluut moet weten over het daten van oudere vrouwen, zeker wanneer je je daar nog niet van bewust bent: oudere vrouwen zijn van nature onzeker over hun uiterlijk. Ze hebben immers niet langer die jeugdige uitstraling zoals in de tijd dat ze in de bloei van hun leven waren en die in het verleden talloze om lieten keren. Ouder worden is dan ook fataal, dat zal voor iedereen meer dan duidelijk zijn.

Maar vrouwen zijn zich meer bewust van dit feit dan de meeste mannen ooit zullen beseffen.

Dat is dan ook de reden waarom je aan een oudere vrouw een compliment kunt maken zonder daar iets voor terug te hoeven verwachten. Dit betekent echter niet dat je niet erg zorgvuldig met het geven van complimentjes om dient te springen in een dergelijke situatie. Zo is het zeker niet verstandig om haar bij elke gelegenheid die zich voordoet een compliment te geven.

Je kunt haar echter wel vertellen hoe mooi ze eruit ziet zonder als dat spontaan in je opkomt en zonder dat je daar eerst over na hebt hoeven denken. Richt je complimenten vervolgens op de dingen die je werkelijk leuk aan haar vindt. Kijk bijvoorbeeld of ze persoonlijke eigenschappen heeft waar je veel bewondering voor koestert. Indien dat het geval blijkt te zijn, dan kun je haar dat met een gerust hart vertellen, gewoonweg omdat je zeker weet dat dit een oprecht en welgemeend compliment zal zijn. Wanneer je dat doet, dan zal je nog meer weten te waarderen en meer van je gaan houden.

6. ZET HAAR NIET OP EEN VOETSTUK

Voordat de tips 5 en 6 tegenstrijdig gaan lijken, moeten we eerst iets duidelijk maken. Het complimenteren van een oudere vrouw wil niet zeggen dat je haar op een voetstuk moet plaatsen. Dat heeft ermee te maken dat het uiteindelijk jouw manier van denken zal zijn die bepaalt of je haar op wat voor manier dan ook gaat overschatten. Ondanks dat ze op haar eigen manier bijzonder is, moet je absoluut voorkomen dat je haar ziet als een buitengewone vrouw die toevallig jou aandacht en interesse op heeft weten te wekken. Indien je dat niet doet, dan zul je in uiteenlopende mate wanhopig gedrag laten zien, waardoor je kansen met haar schade op kunnen lopen.

Tip: hoe kan je complimenten geven?

Je kunt haar echter wel zien als een aantrekkelijke vrouw. Een ook is ze wellicht heel aangenaam gezelschap om mee om te gaan. Dus zal het voor jou geen probleem zijn om haar te zien als die geweldige meid die ze natuurlijk is. Maar zie haar in geen geval als een zeldzaamheid of een verheven persoon.

7. VERTEL HAAR WAAROM JE VAN OUDERE VROUWEN HOUDT

Dit is zonder twijfel één van de beste tips voor een eerste afspraakje met een oudere vrouw. Vertel haar wat de redenen zijn waarom je op oudere vrouwen valt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zo direct mogelijk te zijn als je dit doet. Maar denk er altijd wel aan dat ze zich waarschijnlijk onzeker zal voelen over haar leeftijd ten opzichte van die van jou.

Ze weet immers heelgoed dat er jongere meisjes en vrouwen zijn met een jeugdige charme die ze niet langer zal weten te evenaren. Om die reden zou je haar moeten vertellen waarom je niet zo enthousiast bent over die jongere dames. Zeg haar bijvoorbeeld dat, ondanks dat je vorige vriendin een fantastische meid was, ze gewoon nog te onvolwassen voor je was. Zeg haar dat je een poosje het gevoel hebt gehad dat je een verandering van tempo nodig had en dat je nu het liefst vrouwen ontmoet die weten waar ze naar op zoek zijn, en het soort levenservaring en vertrouwen hebben dat hen zal helpen om dit doel ook echt te bereiken. Oudere vrouwen horen graag dat het niet alleen om het uiterlijk van iemand gaat. Richt je aandacht dus absoluut op de dingen die ze zeker wil horen.

8. VRAAG NAAR HAAR REISERVARINGEN

Een interessant gespreksonderwerp dat je tijdens een eerste afspraakje prima zou kunnen aansnijden, zijn reiservaringen. Ze heeft immers allerlei eigen reiservaringen en herinneringen om met je te delen. Vertel haar dat je inmiddels de fase bent gepasseerd waarin je alleen maar op reis ging met als doel om dronken te worden en te feesten met andere jonge volwassenen.

Vertel haar hoe belangrijk het voor je is om nieuwe culturen beter te leren kennen, maar eveneens meer van de wereld te zien en weten te komen.

Benadruk bovendien hoe je het leuk vindt om exotische plaatsen te bezoeken. Als het mogelijk is, kun je je woorden extra kracht bij zetten door haar wat foto’s te laten zien. Maar op het moment dat je nog niet naar het buitenland op vakantie bent geweest, dan kun je haar juist over je toekomstplannen vertellen. Ze zal waarschijnlijk op dezelfde lijn zitten als jij, dus dit is een geweldig onderwerp om samen te bespreken om jullie dichter bij elkaar te brengen.

9. VRAAG HAAR WAT ZIJ HET MEEST WAARDEERT IN HET LEVEN

Hoewel je eigenlijk op zoek was naar tips en adviezen voor een eerste date, vinden we het toch ook belangrijk om een ​​onderwerp aan te snijden dat erg persoonlijk van aard is. Uiteraard dient het gesprek optimistisch en ontspannen te verlopen, maar het kan ook erg nuttig zijn als je een ​​aantal meer beschouwende onderwerpen ter sprake te brengen. Vraag haar bijvoorbeeld welke dingen zij het meest waardeert in het leven. Zijn het haar familie en vrienden? Haar gezondheid en vrijheid? Of toch eerder een gevoel van het rust en vrede? Uiteraard zul je er in de regel niet aan kunnen ontkomen om ook zelf enkele van je gedachten en denkbeelden met haar te delen.

10. ONTHOUD DAT LEEFTIJD NIET RELEVANT IS

Tot slot moeten we je er nog wel even nadrukkelijk op wijzen dat leeftijd niet echt relevant is. Wellicht stelt ze je er vragen over, of twijfel je er zelf wellicht aan. Ook zij zal zeker haar eigen twijfels ten aanzien van jullie leeftijdsverschil hebben, maar je moet het dit zeker niet als een probleem gaan beschouwen. Op het moment dat je doet alsof haar hogere leeftijd voor enorm belang is, dan is dat exact waar het op uit zal draaien en waar jullie dus mee te kampen zullen krijgen. Het meest belangrijke is echter de sfeer die er tussen jullie hangt en de klik die jullie samen hebben. Het is dan ook absoluut beter om je aandacht te richten op het bouwen van een fijne relatie, want er zijn namelijk helemaal geen vaststaande regels als het gaat om daten. Het enige dat telt is de persoon met wie je deze afspraakjes hebt en met wie je een relatie op wilt bouwen.

Kortom: detips voor het versieren, ontmoeten en daten van een oudere vrouw zijn:

  1. Glimlachen,
  2. Vriendelijker zijn dan normaal,
  3. Haar speels plagen,
  4. Benoem of bespreek het leeftijdsverschil net haar niet,
  5. Complimenteer haar (één keer) met haar uiterlijk,
  6. Zet haar niet op een voetstuk,
  7. Vertel haar waarom je van oudere vrouwen houdt,
  8. Vraag naar haar reiservaringen,
  9. Vraag haar wat zij het meest waardeert in het leven,
  10. Onthoud dat leeftijd niet relevant is.

Wanneer je dit allemaal ter harte neemt, dan is de kans erg groot dat jullie relatie tot iets moois uit zal groeien en jullie enorm gelukkig worden samen.

Ze Magazine - Lifestyle trends