Een heleboel mannen en jongens vragen zich geregeld af wat vrouwen nu echt leuk, en juist niet leuk, vinden aan een jongen of een man. Wanneer dit ook voor jou geldt, dan bof je want je hebt zojuist een artikel gevonden waar dit voor een belangrijk deel uit wordt gelegd. We bespreken bijvoorbeeld aspecten die buitensloten van humor tot het uiterlijk. Zo proberen we aan jou, als man, duidelijk te maken welke belangrijke dingen de dames leuk vinden.

Wat vinden vrouwen en meisjes leuk aan een man?

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent:

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

1. Vrouwen zijn dol op zelfvertrouwen

Het maakt dames doorgaans niet echt veel uit of je al dan niet de sterkste man ter wereld bent, maar ze houden er absoluut van wanneer je zelfverzekerd bent en voldoende vertrouwen in je zelf hebt om het je niet aan te trekken.

2. Vrouwen houden van mannen en jongens met een goed gevoel voor humor

Vrouwen zullen al snel vallen voor een grappige kerel. Waarom? Gewoon omdat ze van humor houden! Humor laat tevens je zelfvertrouwen naar voren komen en laat de dames eveneens weten dat j e jezelf niet al te serieus neemt.

3. Vrouwen houden van mannen en jongens die weten hoe ze grappen moeten maken en die om zichzelf kunnen lachen

Vrouwen zijn dol op een vent die grappen weet te maken zonder hen het gevoel te geven dat ze worden neergesabeld of af worden gewezen. Indien je boos wordt wanneer iemand een grap over je maakt, dan zal dat een vrouw het gevoel geven dat ze op moet passen als ze een beetje plaagt, en dat is juist een belangrijk onderdeel van flirten!

4. Vrouwen houden van mannen en jongens die niet vol zijn van zichzelf

Er is een duidelijk verschil tussen het hebben van zelfvertrouwen en verwaandheid, en vrouwen zullen dan ook mannen weten te waarderen die deze grens niet te erg overschrijden. Op het moment dat een man vol is van zichzelf, dan is dat een teken voor de dames dat hij wellicht niet bereid of in staat is om een ​​hechte relatie met hen aan te gaan omdat hij waarschijnlijk te veel op zichzelf gefocust zal zijn.

5. Vrouwen zijn dol op een man die glimlacht

Je glimlach is één van je meest aantrekkelijke lichamelijke kenmerken. Op het ogenblik dat je dus naar een vrouw glimlacht, dan is de kans groot dat ze vlinders in haar buik gaat voelen.

6. Vrouwen zijn dol op een man die zijn trots laat zien

Ongeacht of het nu gaat om je favoriete sportteam is, een geweldig kunstproject of wat dan ook zolang je er maar echt helemaal voor gaat. Het is voor vrouwen van groot belang om te weten dat je trots bent op iets, en het is enorm leuk om je ermee bezig te zien en je te zien genieten van je passie.

7. Vrouwen houden van mannen als zij hun talenten aan hen laten zien

Vrouwen zien een jongen of een man graag in de schijnwerpers staan dus wanneer je over een talent beschikt, dan dien je dat aan een vrouw zeker kenbaar te maken. Ongeacht of het nu gaat om het bespelen van een instrument, dansen, zingen, beatboxen of iets totaal anders. Zien dat je jezelf vermaakt en uitblinkt in iets is enorm aantrekkelijk en zal een vrouw alleen maar meer op jou laten vallen.

8. Vrouwen vinden het fantastisch wanneer een man een positieve houding aanneemt

Vrouwen worden opgewekt wanneer ze bij een man zijn die een positieve houding aan heeft genomen ten aanzien van het leven. Het is gewoon niet leuk als je enorm negatief uit de hoek komt en altijd alleen maar loopt te klagen, en het maakt vrouwen bovendien bang omdat je wellicht eveneens extreem kritisch naar hen toe kunt zijn.

9. Het is voor vrouwen aantrekkelijk als je hygiënisch bent en goed voor jezelf zorgt

Zorg er dus altijd voor dat je persoonlijke hygiëne in orde is, poets je tanden, doe een lekker luchtje op en knip je nagels. Vrouwen hebben je namelijk niet nodig als hun superfan of sportieve partner, als je geen moeite hebt gedaan om er schoon en fris bij te lopen. Het is dus zaak om tenminste een zeker ​​basisniveau van hygiëne in acht te nemen.

10. Vrouwen zullen voor een man met klasse vallen

Wanneer je klasse hebt en ervoor zorgt dat je weet hoe je je eigen dingen dient te regelen, op het gebied van kleding in dit geval. Je wilt immers niet dat het lijkt alsof je je niet op je gemak voelt met de manier waarop je gekleed bent. Kleed je dus zeker niet op een manier waar je zelf van denkt dat een vrouw dat leuk zou vinden, maar jij er eigenlijk helemaal niets in ziet.

11. Vrouwen houden van mannen en jongens met goede sociale vaardigheden

Er is niets zo aantrekkelijk voor een vrouw dan een man die weet hoe hij dient te handelen in vrijwel iedere sociale situatie. Op die manier hebben ze namelijk het gevoel dat ze je mee kunnen nemen naar hun vriend(inn)en en ouders, maar je eveneens mee kunnen nemen naar een sociale gebeurtenis omdat ze dan weten dat je je weet te gedragen.

12. Vrouwen zijn dol op mannen en jongens die niet bang zijn om risico’s te nemen

Je hoeft geen onverantwoorde waaghals te zijn, maar het is wel enorm leuk wanneer een man ook weer niet te timide is. Op het ogenblik dat je een vrouw laat zien dat je bereid bent om bepaalde risico’s te nemen, dan kan ze zien dat je zelfverzekerd bent en tevens dat je niet bang bent om een keertje te falen.

13. Vrouwen houden van een man die zijn beloftes na zal komen

Mannen en jongens die hun beloften nakomen, zijn de tijd van een vrouw in de regel meer dan waard. Het laat haar immers zien dat je eerlijk bent en dat je je woorden ook waar weet te maken. Je woorden en daden lopen dus synchroon en dat is erg belangrijk.

14. Vrouwen horen graag wat je wensen, dromen en doelen zijn

Op het moment dat je een vrouw over je dromen vertelt, dan kan ze je beter leren kennen. Sterker nog, ze leert je niet alleen beter kennen, maar ook leert ze de persoon beter kennen die je graag wilt zijn. Ze zal dol zijn om naar je plannen en toekomstplannenaspiraties te luisteren. Hierdoor zal ze zich dichter bij je voelen.

15. Vrouwen houden van mannen en jongens die slim zijn en niet bang zijn om dat ook te tonen

Vandaag de dag kan intelligentie enigszins worden gebagatelliseerd omdat iemand bijvoorbeeld bang kan zijn om als een nerd bestempeld te worden. Dit is echter niet echt aan de orde, de meeste vrouwen houden namelijk van een intelligente vent omdat ze een hechtere band met hem op willen bouwen en deze tevens verder willen ontwikkelen. Je hoeft dus niet bang te zijn om te laten zien hoe slim je bent, en je hoeft jezelf dus al helemaal niet naar beneden te halen op dit gebied.

16. Het is voor vrouwen enorm schattig wanneer een man lief omgaat met dieren, of als ze pronken met hun vaderlijke kant

Een groot aantal mannen en jongens trekken een muur op als ze indruk op een vrouw proberen te maken. Het lijkt dus een heel andere man te zijn wanneer hij “oohs” en “aahs” roept zodra hij een schattige puppy of een baby ziet. Vrouwen willen echter graag zien dat je ook heel gevoelig en zorgzaam kunt zijn.

17. Vrouwen houden van vrolijke mannen die niet te jaloers of bezitterig zijn

Dames houden van leuke, meegaande mannen, niet van die opvliegende kereltjes. Ze willen namelijk het gevoel hebben dat je hen vertrouwt en hen ook hun eigen dingen laat doen. Een man die last heeft van jaloezie is dus ook zeker niet aantrekkelijk.

18. Trouw zijn is een erg aantrekkelijke eigenschap

Deze eigenschap zou eigenlijk geen verdere uitleg nodig moeten hebben. Vrouwen houden er, net zoals de meeste mannen en jongens, van wanneer je trouw bent aan hen en niet vreemdgaat of hen het idee geeft dat je dit doet als een vorm van manipulatie. Beter laat je dit gedrag dan ook achterwege.

19. Wanneer het gaat om het behagen van vrouwen, dan is eerlijkheid de beste aanpak

Door vrouwen de waarheid te vertellen kom je doorgaans het meest ver. Wanneer je van mening bent dat ze mooi is, dan kun je dat een vrouw vertellen. Maar doe dat wel altijd op een eerlijke manier en zeg dus niets dat je niet echt meent, of dat je anders bedoelt.

Wat willen vrouwen van een man?

1. Vrouwen houden van mannen en jongens die toe kunnen geven dat ze ongelijk hadden

In staat zijn toe te geven wanneer je fout zit, laat een hoge mate van emotionele volwassenheid zien, en dat is werkelijk van cruciaal belang als het gaat om het ontwikkelen van een goede relatie.

2. Vrouwen zijn dol op mannen die zich voor hen openstellen

Een heleboel mannen en jongens heeft het gevoel dat ze een muur op moeten trekken en dat ze niet over emoties moeten praten of hierover moeten. Vrouwen willen echter juist graag weten wat je voelt en dat je je voor hen open wilt stellen, het geeft hen immers een gevoel dat ze speciaal zijn en dichtbij je staan.

3. Vrouwen houden van mannen en jongens die het voortouw nemen

Mannen die tegenover een vrouw over zichzelf beginnen te vertellen zonder dat eerst te vragen, zijn de eersten die diep tot haar hart en gedachten door weten te dringen.

4. Vrouwen houden van een man die van hen houdt om de persoon die ze zijn

Vrouwen hebben wellicht bepaalde gebreken, problemen en onzekerheden, maar op het moment dat je ondanks dat alles van hen kunt houden, dan zal dat ervoor zorgen dat ze op hun beurt nog meer van jou zullen gaan houden.

5. Vrouwen willen een man die hen begrijpt

Dit gaat gepaard met het houden van een voor wie ze is. Vrouwen willen immers dat je hun tekortkomingen weet te herkennen en begrijpen waar deze vandaan komen, maar desondanks van hen blijft houden.

6. Vrouwen houden van een man die hen aanvaardt vanwege hun persoonlijkheid, in plaats van hun uiterlijk

Uiteraard willen dames graag horen dat je hen aantrekkelijk vindt, maar het is nog belangrijker voor hen om te weten dat je niet alleen tot hun lichamelijke schoonheid aangetrokken voelt.

7. Vrouwen houden van een man die echt naar hen luistert

Vrouwen zijn er dol op als ze kunnen merken dat je werkelijk naar hen luistert door meteen te reageren op de dingen waar ze over praten, door vragen te stellen en door oogcontact te houden tijdens het gesprek.

8. Vrouwen houden ervan als je hun gedachten echter serieus neemt

Het is enorm frustrerend voor een vrouw als ze met een man praat en het gevoel heeft dat hij haar niet echt serieus neemt. Vrouwen willen namelijk niet alleen dat je naar hen luistert, maar ze willen eveneens het gevoel hebben dat je denkt dat de dingen die ze te zeggen hebben, de moeite waard zijn.

9. Vrouwen willen graag goed behandeld worden

Door ene vrouw te vertellen hoeveel ze voor je betekent en haar te zeggen dat ze bijzonder voor je is, dan maak je duidelijk waar je precies aan denkt. Beschaam haar niet en behandel haar altijd en overal met waardigheid en respect.

10. Vrouwen houden van een man die ondersteunend, maar niet overdreven kritisch is

Dames vinden het geweldig wanneer je hun dromen en doelen kunt ondersteunen, maar ze houden er absoluut niet van wanneer je hen uitlacht of hen zonder reden onderuithaalt. Dit geldt zowel voor hun woorden als voor hun daden. Op het moment dat je ergens niet van houdt wanneer een vrouw iets zegt of doet, dan moet je ervoor zorgen dat je dit op een niet-kritieke manier bespreekt, je laat zien dat je om haar geeft en dat je in staat bent om met haar op een volwassen manier te communiceren.

11. Vrouwen willen graag dat je goed met hun vriend(inn)en overweg kunt

Wanneer je een vouw wilt veroveren, dan is het van cruciaal belang dat je ook indruk weet te maken op haar vriend(inn)en. Niet alleen laat zo de betreffende dame zien dat je respectvol en aardig bent, maar tevens toon je haar dat je op deze manier om kunt gaan met andere mensen, en het is niet alleen maar een manier is om haar te versieren.

12. Vrouwen zijn dol op mannen die weten hoe ze vrouwen met respect moeten behandelen

Indien je in een vrouw geïnteresseerd bent, dan is dat natuurlijk fantastisch. Maar er is niets erger dan een man die een vrouw als een waardevolle schat behandelt, maar zich verder als een eikel gedraagt ​​tegenover andere dames. Dat is een onfeilbare manier waarop vrouwen zullen merken dat je niet echt geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van een hechte, persoonlijke band met hen.

13. Een vrouw is er dol op wanneer een man haar het gevoel geeft dat ze zijn meest favoriete meisje ter wereld is

Er zijn een heleboel beeldschone dames op aarde, dus wanneer je een vrouw het gevoel geeft dat zij je favoriet is, dan zal ze zich zeker echt bijzonder voelen.

14. Indien ene man weet hoe hij ene vrouw moet opvrolijken als ze een slechte dag heeft, dan ben je waarschijnlijk een blijvertje

Vrouwen zijn absoluut dol op een man die iets weet te doen om hen op te vrolijken op momenten dat ze boos zijn of ze een minder goede dag hebben. Het laat hen immers zien dat het je werkelijk iets kan schelen, en tevens dat je hen goed genoeg kent om exact te weten wat er dient te gebeuren om de dame in kwestie zich weer beter te laten voelen.

15. Vrouwen houden ervan als je iets doet om indruk op hen te maken

Dit hoeft geen enorm groot gebaar te zijn. Vrouwen zullen namelijk al onder de indruk zijn van de meest kleine dingen die je doet, zoals een lekke band voor hen verwisselen of even naar de winkel gaan om voor hen een doosje tampons te kopen.

16. Vrouwen houden ervan als je iets doet waar zij enorm van houden, zelfs wanneer dat niet echt jouw ding is

Zodra je dit doet, dan zal een vrouw beseffen dat je bereid bent om offers te brengen omdat je werkelijk om haar geeft. Goede relaties draaien immers om compromissen sluiten, soms doet een vrouw iets dat jij graag wil doen, maar dat niet echt haar ding is, en in een ander geval dien jij hetzelfde voor haar te doen.

17. Vrouwen zijn er dol op wanneer een man hen zijn gevoelige kant laat zien

Dames willen graag een kant van je te zien krijgen die je niet noodzakelijkerwijs aan iedereen wilt tonen. Ongeacht of het hier nu gaat om het in tranen uitbarsten tijdens een zielige film of het vragen van advies een emotioneel conflict dat je hebt met een vriend, ze houden er nu eenmaal van wanneer je je gevoel voor hen open weet te stellen en zo hen je gevoelige kant kunt tonen.

18/ Wij houden van een man wanneer hij hen aan zijn vrienden en familie voorstelt

Vrouwen vinden het enorm leuk om te weten dat ze belangrijk voor je zijn, belangrijk genoeg om je voor te stellen aan hun vrienden en familie. Het geeft hen immers het gevoel dat ze een deel van je leven zijn geworden en dat je wilt dat de mensen die belangrijk voor hem zijn, weten hoeveel ze voor hem betekenen.

19. Een groot aantal vrouwen houdt ervan wanneer de man de eerste stap zet

Dit is een beetje een klassiek begrip, maar toch geldt het nog altijd in veel gevallen. Veel vrouwen zijn echter ook brutaal genoeg om de eerste stap te zetten, maar een heleboel anderen willen toch nog liever dat de man dit doet.

20. Vrouwen houden ervan als hen beantwoordt en niet hard to get met hen speelt

Stuur een vrouw een berichtje terug en speel geen spelletje met haar alsof je te goed voor haar bent of ik laat haar lekker extra lang op mijn antwoord wachten. Dit gedrag is namelijk echt niet aantrekkelijk (of beter gezegd helemaal niet), en het verspilt onnodig veel tijd van de dame in kwestie. Bovendien is het erg onvolwassen om zo om te gaan met de gevoelens van een ander.

Kleine dingen die mannen kunnen doen, maar waar vrouwen dol op zijn

1. Vrouwen houden ervan als ze een kerel aan de haak hebben geslagen die ze leuk vinden en die hun blik zal beantwoorden.

Maar ook wanneer hij naar hen zit te staren, zullen ze vlinders in hun buik voelen. Het is soms lastig om te zien of een vrouw al dan niet van je houdt, maar wanneer je een oogje op iemand hebt, dan is het uitwisselen van blikken een groot deel van het subliminaal flirten en dat is waar vrouwen enorm van houden.

2. Vrouwen zijn dol op een man die waardering toont voor de kleine dingen die ze voor hem doen

Soms doen vrouwen net even wat extra voor iemand en deze lijkt dat het niet te waarderen of zelfs maar op te merken. Op het moment dat je echter iets zegt over de dingen die een vrouw voor je heeft gedaan (zelfs als het iets kleins is), dan geeft dat haar het gevoel dat ze geliefd en gewaardeerd wordt.

3. Vrouwen willen graag merken dat een man aan hen denkt

Het is enorm schattig wanneer een man een vrouw een berichtje stuurt om te zeggen dat hij aan haar denkt. Wanneer ze op school of op het werk is en ze haar telefoons checkt wanneer ze een bericht van je opmerkt, dan is dat voldoende om heel haar dag op te vrolijken.

4. Vrouwen zijn er dol op als je hen willekeurig een leuk of romantisch berichtje stuurt

Vrouwen houden er eveneens van als een man hen laat weten dat hij aan hen denkt door een snel “Ik hou van jou” of een andere romantisch of schattig berichtje te sturen.

5. Vrouwen houden ervan als een man hen een “Goedemorgen” –berichtje stuurt

Een man die je ’s ochtends een berichtje stuurt om je te ‘Goedemorgen’ of’ ‘een fijne dag’  te wensen is het soort man dat de meeste dames het liefst dicht bij zich willen houden.

6. Vrouwen zijn er dol op als je hen vraagt ​​naar hun dag

Vrouwen willen graag merken dat je geïnteresseerd bent in hun dag. Het is namelijk prettig om even een minder leuke dag te kunnen bespreken of om over triomfen te kunnen praten met iemand die oprecht om je geeft.

7. Vrouwen houden ervan als een man hen zomaar een cadeautje geeft

Ongeacht of het nu iets kleins is zoals een bloem die hij uit de tuin hebt geplukt, of iets groters en duurders, vrouwen houden er doorgaans van om verrast te worden met zomaar een cadeautje. Het laat hen namelijk zien dat je spontaan van aard bent en dat je er werkelijk om hen geeft en hen graag gelukkig wilt maken.

8. Vrouwen vinden het leuk om een schattige koos- of bijnaam te krijgen.

Ongeacht of het nu om een klassieke koosnaam zoals “schatje” of iets meer unieks gaat, vrouwen houden ervan als je hen een leuke of schattige naam geeft, een naam die alleen voor haar is zorgt er namelijk voor dat ze zich bijzonder en geliefd gaat voelen.

9. Vrouwen zijn er dol op wanneer je voor hen een maaltijd bereidt

Zelfs wanneer je geen echte keukenprins bent, dan nog zullen dames het fantastisch vinden wanneer je voor hen een zelfgemaakte maaltijd op tafel zet. Maak bijvoorbeeld voor een vrouw haar favoriete gerecht (of jullie favoriete gerecht) om haar te tonen zien hoeveel je van haar houdt.

10. Vrouwen houden ervan wanneer hun man hen laat merken dat ze mooi zijn, zeggen dat ze lekker of sexy zijn, heeft namelijk niet echt dezelfde betekenis

Door tegen ene vrouw te zeggen dat ze mooi is (als je dat ook echt vindt), in plaats van haar als lekker of sexy te betitelen, dan kun je haar laten zien dat je echt vindt dat ze aantrekkelijk voor je is, maar dan vanwege meer dan enkel en alleen haar sex-appeal.

11. Vrouwen vinden het leuk als je hen vertelt dat je van hen houdt

Eigenlijk is dit een klassieker die iedere man al zou moeten weten (gelukkig is dat in de meeste gevallen ook wel zo). Door een vrouw te zeggen dat je van haar houdt, zul je haar het gevoel geven dat ze bijzonder en belangrijk voor je is. Bovendien zal dit haar tonen dat je niet bang bent om haar te zeggen wat ze voor je betekent.

Ze Magazine - Lifestyle trends