Verjaardagswensen die je schrijft aan je beste vriend(in) voor zijn of haar verjaardag kunnen soms een lang traject afleggen. Toch wil je deze bijzondere persoon graag laten zien hoeveel je hem of haar waardeert en hoeveel waarde je hecht aan de dag dat deze vriend(in) het levenslicht zag. Een verjaardagswens kan bovendien het meest verbazingwekkende en bijzondere cadeautje zijn om aan een vriend(in) te geven. Wanneer je echter wel wat inspiratie kunt gebruiken bij het opstellen van een in het oog springende tekst voor je vriend(in), dan is er goed nieuws te melden: we hebben namelijk zowel een aantal lange als korte verjaardagswensen voor je verzameld die je naar deze speciale vriend(in) van je kunt sturen als hij of zij jarig is.

Korte gelukkige verjaardagswensen voor je beste vriend(in)

 1. Je bent al heel lang mijn beste en meest dierbare vriend(in). Ik wens je dan ook alleen maar het allerbeste op je verjaardag en in het jaar dat komen gaat. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 2. Vandaag, nu je jarig bent, wilde ik je laten weten hoe belangrijk je voor me bent. Gelukkige verjaardag voor mijn allerbeste vriend(in) op aarde.
 3. Gelukkige verjaardag voor mijn beste vriend(in). Ik hoop dat je deze dag veel plezier zult beleven en dat je een gelukkig en voorspoedig jaar tegemoet mag zien.
 4. Mijn beste vriend(in), ik wens je het allerbeste op deze speciale dag voor jou. Heel veel goeds gewenst voor vandaag en voor het jaar dat voor je ligt.
 5. Ik ben zo enorm blij en dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Ik wens je het beste op je verjaardag en heel veel goeds voor het komende jaar.
 6. Voor mijn beste vriend(in). Ik wens je vreugde, geluk en nog veel meer goeds dan je zou kunnen wensen op je verjaardag en in het jaar dat komen gaat.
 7. Gelukkige verjaardag voor een persoon die me beter kent dan ik dat doe. Ik kijk uit naar nog een heleboel jaren jouw vriend(in) te mogen zijn.
 8. Je vriendschap betekent meer voor mij dan je ooit zult beseffen. Ik vier dan ook met liefde de dag dat je bent geboren en wens je veel goeds in het komende jaar dat voor de boeg ligt.
 9. Moge deze dag je vreugde en geluk brengen en moge het komende jaar gevuld worden met alle goeds. Fijne verjaardag voor jou, mijn beste vriend(in).
 10. Mijn beste vriend(in), je bent zo lief en zorgzaam, en je doet zoveel voor anderen. Vandaag draait echter alles alleen maar om jou. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 11. Ik wens je het allerbeste op je verjaardag. Je bent een lieve en liefdevolle vriend(in), en ik ben zo enorm blij je al zo lang te kennen.
 12. Op de dag dat je geboorte wordt gevierd, bid ik dat dit jaar je al het geluk zal brengen dat je je maar kunt wensen en dat al je dromen uit mogen komen.
 13. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn beste vriend(in). We zijn al langer vrienden dan ik eigenlijk besef. Waar is de tijd gebleven? Alle goeds voor jou in het jaar dat komen gaat.
 14. Je bent jarig, mijn beste vriend(in). Hoeveel kaarsen zul je op de taart moeten gaan zetten? Wat dacht je van drie, één voor gisteren, één voor vandaag en één voor morgen.
 15. Je bent niet alleen mijn vriend(in). Je staat inmiddels dichter bij me dan mijn familie. Ik heb enorm zoveel geluk dat ik je al zoveel jaren ken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 16. Ik heb bedacht dat er geen stress op je verjaardag aanwezig mag zijn. Geniet dus van je dag en alle goeds voor het komende jaar. Fijne verjaardag, mijn beste vriend(in).
 17. Mijn leven is zoveel rijker geworden omdat jij mijn vriend(in) bent. Ik hoop dat dit jaar je alles zal brengen wat je hoopt. Fijne verjaardag, mijn beste vriend(in).
 18. Mijn beste vriend(in), je bent zoveel jaren al een enorme zegen voor me geweest. Ik wens je dan ook alleen maar het beste op deze dag en in het komende jaar.
 19. Gelukkige verjaardag voor een lieve persoon, je verdient alle goede dingen die op je pad komen. Veel plezier!
 20. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve en dierbare vriend(in). Moge je een schitterende dag hebben en moge het komende jaar gevuld worden met heel veel goeds en vreugde.
 21. Ik bid dat je verjaardag al je wensen gin vervulling zal laten gaan. Van harte gefeliciteerd!
 22. Ik wens je een verjaardag vol liefde, plezier, geluk en dreigde in je hart. Veel plezier!
 23. Je bent mijn beste vriend(in) en ik hoop dat je verjaardag net zo geweldig zal worden als je altijd voor mij bent. Gefeliciteerd lieverd!
 24. Je bent voor mij en iedereen om je heen altijd een bron van vreugde geweest. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 25. Ik wens je 365 geweldige dagen die nog beter zullen zijn dan de dagen die aan hen vooraf zijn gegaan. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 26. Tel je zegeningen, maar vergeet niet om ze vandaag twee keer te tellen omdat je nog een kans hebt gekregen om het leven te vieren. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 27. Je hebt mij de gelukkigste persoon op aarde gemaakt door mijn beste vriend(in) te willen zijn en ik ben blij je mijn vriend(in) te mogen noemen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 28. Voor de beste vriend(in) ter wereld, ik wil dat je van ieder klein detail van vandaag geniet. Fijne verjaardag lieverd!
 29. Ik wens je een verjaardag die al je hartswensen zal vervullen en alles waar je ooit voor hebt gebeden waarheid zal laten worden. Van harte gefeliciteerd!
 30. Moge geluk en vreugde hun weg naar jou vinden, moge het je vandaag aan niets goeds ontbreken. Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!
 31. Gelukkige verjaardag, moge het leven je alle goeds blijven bieden dat hoort bij het tellen van de jaren.
 32. Ik vier je vandaag omdat je alles zo enorm hebt verdiend en je zo waardevol voor mij bent. Gelukkige verjaardag beste vriend(in)!
 33. Mogen je dagen worden bekroond met geluk en liefde, moge je wensen op alle gebieden uit gaan komen. Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!
 34. Je krijgt maar één keer per jaar de kans om je verjaardag te vieren, laat het vandaag dan ook buitengewoon goed en prettig verlopen.
 35. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve en dierbare vriend(in). Moge je een schitterende dag hebben en moge het jaar dat komen gaat gevuld worden met alle goeds en een heleboel vreugde.
 36. Moge je het ware geluk vinden in alles wat je vandaag zou willen doen. Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!
 37. Ik ben zo dankbaar voor je vriendschap. Ik wens je de meest gelukkige verjaardag die je je maar kunt bedenken en alle goeds voor het komende jaar zodat dit het beste tot nu toe zal worden.
 38. Ik hoop dat je verjaardag vandaag net zo gevuld zal zijn met gezonde spanning en opwinding als verjaardagen deden toen we nog jong waren. De beste wensen voor een gelukkige verjaardag en voor een voorspoedig jaar dat voor je ligt.
 39. Je vriendschap was er één van vreugde voor mij. Ik wens je het allerbeste toe en kijk ernaar uit om onze vriendschap nog een heleboel jaren voort te zetten.
 40. Moge het komende jaar worden gevuld met alle goeds dat je je maar zou kunnen bedenken. Fijne verjaardag voor de beste vriend(in) die iemand zich ooit zou kunnen wensen.
 41. Ik kan nauwelijks geloven dat het je ____ verjaardag is. Waar zijn al die jaren gebleven? Maar ach, ik wens je niet alleen vandaag, maar ook het komende jaar alleen maar het allerbeste. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 42. Je bent altijd een goede vriend(in) voor me geweest. Je bent er altijd voor me geweest als ik je nodig had. Gelukkige verjaardag, mijn beste vriend(in).
 43. Ik denk dat er vandaag een belangrijke persoon is geboren. Wie zou het kunnen zijn? Oh ja! Jij bent het! De beste wensen voor een gelukkige verjaardag en een jaar vol met allee maar alle goeds.
 44. Gelukkige verjaardag voor mijn allerbeste vriend(in). Ik hoop dat je een schitterende dag zult hebben en dat al je verjaardagswensen uit zullen gaan komen.
 45. Je bent weer jarig. Hoeveel kaarsen staan ​​er dit jaar op je taart? Oh laat maar. De beste wensen voor vandaag en het komende jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 46. Zei je dat je vandaag 29 werd? Hoeveel jaar is dit al zo geweest? Fijne verjaardag voor nu en de beste wensen voor de komende jaren.
 47. Als ik mijn zegeningen tel, dan sta je altijd bovenaan mijn lijstje. Ik hoop dat je verjaardag net zo gelukkig zal zijn als je je maar zou kunnen wensen.
 48. Ik ben gezegend om je als mijn allerbeste vriend(in) te mogen beschouwen. Ik kijk dan ook zeker uit naar nog een heleboel jaren samen met jou. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 49. Ik kan me geen betere vriend(in) wensen. Ik hoop dat vandaag vol plezier en geluk zal zitten en dat het komende jaar nog veel meer goed zal brengen. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 50. Ik wens je een geweldig leuke verjaardag, heb ook een prachtig jaar voor de boeg. Van harte gefeliciteerd!
 51. Je hebt een jaar aan je leeftijd toegevoegd en ik bid dat je meer rijkdom, wijsheid en meer welvaart eraan toe mag gaan voegen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 52. Proost! omdat vandaag een speciale persoon werd geboren. Fijne verjaardag lieverd.
 53. We heffen onze glazen ter ere van de geboorte van de liefste persoon die ik ooit tegen heb mogen komen. Fijne verjaardag lieverd.
 54. Je bent altijd in mijn gedachten en in mijn hart geweest, gelukkige verjaardag lieverd. Geniet van je speciale dag!
 55. Laat vandaag te boek komen te staan ​​als een herinnering aan alle zegeningen die de hemel je heeft gegeven. Gelukkige verjaardag lieverd.

Super leuke tip: 

Wij hebben een super leuke én gratis online wetenschappelijke persoonlijkheidstest gevonden. Deze test kijkt welk type persoon matched bij jouw persoonlijkheid!

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent? 

Lange verjaardagswensen voor je beste vriend(in)

 1. Dus je bent weer jarig. Wat ben je nu? 29? Ik ook. Maak je geen zorgen, ik zal het niet verder vertellen als je dat ook niet doet. Voor welke beste vriend(in) moet je je leeftijd geheim houden? Hoe dan ook, ik hoop dat je vandaag een schitterende dag zult hebben even als een geweldig jaar dat nog komen gaat.
 2. We kunnen onze families niet kiezen, maar dat kan wel als het onze vrienden betreft. Je bent dichter bij me geweest dan mijn familie. Ik kan overal met je over praten en je laat me altijd goed voelen wanneer ik overstuur ben. Ik wens je het allerbeste op je verjaardag en in het jaar dat komen gaat.
 3. Het is moeilijk om woorden te vinden om uit te drukken hoeveel je vriendschap voor mij betekent. Je hebt deel uitgemaakt van elk belangrijk moment in mijn leven, en je bent er voor me geweest wanneer ik problemen of verdriet heb gehad. Op deze dag waarop je je geboorte viert, wens ik je veel geluk en alle goeds. Fijne verjaardag, mijn beste vriend(in).
 4. We kennen elkaar al lang. Ik herinner me nog goed dat we kinderen waren en naar elkaars verjaardagsfeestjes gingen. Nu zijn we allebei een beetje ouder en onze verjaardagsfeestjes zijn een beetje anders, maar je bent nog steeds mijn beste, liefste vriend(in). Gelukkige verjaardag en alle goeds voor het komende jaar.
 5. Beste, liefste vriend, het is jouw dag vandaag en ik wil deze gelegenheid dan ook gebruiken om je te zeggen hoe geweldig je voor mij bent, je hebt me liefde getoond, zelfs op momenten dat ik niet in staat was van mezelf te houden, je bent altijd op zoek naar mij gegaan. Gelukkige verjaardag beste vriend, een fantastisch goed jaar toegewenst!
 6. Lieverd, Moge deze speciale dag worden gevuld met liefdevolle herinneringen vol plezier en het gezelschap van goede vrienden, moge liefde zijn weg vinden in je hart en alle goede dingen in je huis. Gelukkige verjaardag beste vriend(in)!
 7. Beste, liefste vriend(in), mijn gebeden voor jou vandaag houden in dat de goedheid en genade van God je alle dagen van je leven mag blijven volgen. Liefde zal je blijven vinden op aangename plaatsen, wat je je hele leven lang zult hebben is niets anders dan vreugde. God zal alles en alles wat jou bezighoudt vervolmaken. Gelukkige verjaardag beste vriend(in), je bent geweldig.
 8. Je hebt eindelijk een nieuw jaar in je leven bereikt, een jaar van perfectie. God zal je overal laten overwinnen in elke fase van je leven, de engelen van de Heer zullen je daarbij omringen om te voorkomen dat je valt. Ze zullen je dit jaar doorleiden en je dagen zullen vervuld worden van vreugde. Gelukkige verjaardag lieverd, je verdient alle goeds. geluk en meer welvaart.
 9. Voor een schitterende persoon die vol zit met liefde en levenslust, je bent inderdaad een zegen voor mij en voor iedereen om je heen, je rusteloze geest vol liefde en geluk is één van die dingen die ik van jou koester, je intelligentie en wijsheid overtreft alles en je zachte aard zorgt ervoor dat ik me afvraag wat voor een engel je bent. Gelukkige verjaardag lieve vriend(in).
 10. Ik ben echt trots op jou en al je prestaties, de weg is niet echt gemakkelijk geweest, maar je bent wel zo ver gekomen en ik kan alleen maar gelukkig en dankbaar zijn voor jou, je bent mijn kampioen en mijn beste vriend(in). Gelukkige verjaardag voor mijn held(in) aller tijden.
 11. Een persoon zoals jij is moeilijk te vinden en een vriend(in) als jij kom je slechts sporadisch tegen, ik ben inderdaad de gelukkige omdat ik een vriend(in) heb met de meest bijzondere ziel. Gelukkige verjaardag lieverd. Geniet van deze speciale dag!
 12. Een beste vriend(in) is iemand die je uitdaagt om een ​​betere persoon te worden, iemand die het niet kan verdragen om je verdrietig of in tranen te zien, iemand die trouw, loyaal en toegewijd blijft aan wat jullie samen delen en iemand die er voor je zal zijn in goede en slechte tijden. Ik ben blij want dat is precies wat je voor mij bent. Fijne verjaardag lieverd!
 13. Toen ik helemaal niets had, stond je naast me, je gaf me hoop toen ik deze had verloren, je liet me licht zien toen ik in het donker stond, je toonde me de weg toen ik deze niet meer zag en je gaf me je vriendschap toen ik niemand had, je bent dus absoluut een zeldzame aanwinst en ik zal dit iedere dag van mijn leven blijven vieren. Gelukkige verjaardag beste vriend(in), hopelijk heb je een geweldig goed jaar voor de boeg!
 14. Ik zal mijn vriendschap met jou weten te waarderen tot aan het einde der tijden, je bent intelligent en vol wijsheid, je bent gewoon de beste die iemand ooit zou kunnen hebben of wenen als vriend(in). Gelukkige verjaardag mijn één op een miljoen vriend(in). Geniet van je speciale dag!
 15. Zoals een bloem waardeer ik je deugden, zoals een soldaat waardeer ik je moed, zoals een duif waardeer ik je rust en zoals een vriend(in) waardeer ik je loyaliteit. Gelukkige verjaardag beste vriend(in). Veel plezier vandaag!

Verjaardagswens in de vorm van een gedicht voor je beste vriend(in)

 1. Op je verjaardag wens ik je het volgende:

Laat je hart actief zijn zoals in de liefde.

Laat je geest sterk zijn, zoals soldaten in een gevecht.

Ben zoals je nieren en maak onderscheid tussen goed en kwaad.

Plaats jezelf op een enorme hoogte, zoals de adelaar in de lucht,

Bescherm mensen in nood, zoals de witte bloedlichaampjes doen.

Neem beslissingen op een weloverwogen manier.

En geniet van alle liefde die je dag siert. Fijne verjaardag lieverd!

 

Ze Magazine - Lifestyle trends