Wanneer je niet goed weet hoe je een vriend of vriendin op een leuke manier een gelukkige verjaardag kunt wensen, dan bieden we je graag onze helpende hand. Hieronder hebben we namelijk een groot aantal fantastische verjaardagswensen voor een vriend op een rijtje gezet. Zo kun jij voortaan dus ook hem of haar een schitterende verjaardag wensen, en kan het feest beginnen! Bovendien hebben we ook nog enkele geweldige tips voor het schrijven van het perfecte gepersonaliseerde verjaardagsbericht voor je vriend of vriendin verzameld.

Korte- en lieve verjaardagswensen voor vrienden, waar je hem of haar veel plezier en geluk mee kunt wensen op deze bijzondere dag!

 1. Vandaag is het je verjaardag, laten we gaan feesten! Taart – check. Kaarsjes – check. Drankjes – check. Cadeau – cheque. Het coolste feestvarken ooit – check!
 2. Het is tijd om te gaan feesten en je verjaardag net zo bijzonder te maken als jij bent! Ik hoop dat je dag geweldig gaat zijn, en dat het komende jaar nog beter zal worden. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 3. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag en het allerbeste voor het jaar dat komen gaat. Bedankt dat je zo’n fantastische vriend(in) bent!
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo dankbaar voor je vriendschap en alle leuke dingen die we dit jaar samen hebben gedaan. Gelukkig komen er nog veel meer!
 5. Laten we feest gaan vieren, het is namelijk je verjaardag! Ik wens je een schitterende dag en een fantastisch jaar dat voor je ligt!
 6. Het leven dient niet alleen geleefd te worden, maar moet eveneens worden gevierd. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 7. Je bent jarig, laten we er samen een enorm feest van maken!
 8. Gelukkige verjaardag voor zo’n geweldige vriend(in)! Ik wens je veel goeds voor het komende jaar.
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat je het afgelopen jaar een aantal moeilijke momenten door hebt gemaakt, maar ik hoop dat het komende jaar je het geluk zal brengen dat je zo enorm verdient. Je bent een fantastische vriend(in) en ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent.
 10. Ik wens je een geweldig leuke verjaardag en een fantastisch jaar voor de boeg! Bedankt dat je zo’n goede vriend(in) bent.
 11. Je bent zo’n lief, aardig, fantastisch persoon en ik heb zoveel geluk dat ik je als vriend(in) heb. Ik wens je een extra bijzondere verjaardag en de beste wensen voor het jaar dat komen gaat.
 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik houd veel van je en kan niet wachten om je verjaardag samen met jou te vieren (vanavond / in het weekend of welke locatie dan ook). Bedankt dat je zo’n fantastische vriend(in) bent!
 13. Gelukkige verjaardag beste vriend(in)! Ik hoop dat je een heel bijzondere dag hebt en dat er een prachtig jaar voor de deur staat!
 14. Gefeliciteerd met jouw verjaardag! Ik wens je een enorm leuke dag.
 15. Gelukkige verjaardag voor zo’n geweldige (man / vrouw /meid / kerel / vriend(in), ik hoop dat je een leuke dag zult hebben vandaag!
 16. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je vandaag een schitterende dag hebt en dat het komende jaar vol zal zitten met al het goeds dat je je maar kunt wensen.
 17. Ik hoop dat je verjaardag vol zonneschijn en regenbogen, maar ook liefde en gelach, zal  zijn! Veel allerbeste wensen stuur ik dan ook naar jou op deze speciale dag.

Verjaardagswensen voor je beste vriend(in)

Is je beste vriend(in) jarig? Begin dan zijn of haar dag met wat extra verjaardagsliefde in e vorm van één van de volgende verjaardagswensen speciaal bedoeld voor een hartsvriend(in), en laat hem of haar weten hoeveel je om hem of haar geeft en hoe bijzonder deze vriendschap voor jou is!

 1. Je brengt zoveel liefde en vreugde in het leven van iedereen om je heen. Bedankt dat je zo’n geweldige persoon en vriend(in) bent, en ik hoop dat vandaag op je verjaardag een deel van die liefde rechtstreeks naar je terug mag stralen!
 2. Gefeliciteerd mijn gekke, leuke, fantastische beste vriend(in)! Ik houd van je tot de maan en terug en ben zo enorm dankbaar voor je vriendschap en alle leuke dingen die we dit jaar samen hebben gedaan. Ik hoop dat je een geweldig leuke dag zult hebben!
 3. Gelukkige verjaardag voor mijn fantastische, grappige, aardige, briljante vriend(in). Er is niemand anders waar ik liever de dag mee door zou brengen dan jij. Laten we dit gaan vieren en samen een heleboel plezier hebben!
 4. Blijf trouw aan wie je bent, je bent een fantastische persoon en de beste vriend(in) die iemand zich ooit maar zou kunnen wensen! Heb een fantastisch leuke verjaardag en een schitterend jaar voor de boeg.
 5. Je bent er voor me geweest tijdens al mijn pieken en dalen, en ik hoop dat je weet dat ik er ook altijd voor jou zal zijn. Bedankt dat je zo’n fantastische vriend(in) bent. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en het komende jaar is het beste tot nu toe zal worden!
 6. Ik heb nooit kunnen vermoeden toen we elkaar voor het eerst ontmoetten dat we beste vrienden zouden worden, of dat we allerlei dwaze en leuke herinneringen samen zouden maken! Bedankt voor alle leuke avonturen samen, en er gaan er zeker nog veelmeer volgen in het komende jaar!
 7. Heeft iemand je vandaag al verteld hoe fantastisch je bent? Omdat ik denk dat je de gewoonweg geweldig bent, maar niet van deze wereld … eigenlijk denk ik dat je de beste bent dat te vinden is in het universum! Fijne verjaardag, mijn briljante, geweldig leuke beste vriend(in).
 8. Gelukkige verjaardag voor mijn prachtige vriend(in), jij bent de beste! Ik hoop dat je een geweldig leuke dag zult hebben.
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag mijn beste vriend(in)! Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

Grappige verjaardagswensen voor je vriend(in)

Grappige verjaardagswensen voor vrienden zullen je in staat stellen om wat extra gelach en geluk aan deze bijzondere dag toe te voegen!

 1. Maak je geen zorgen, het zijn geen grijze haren, het zijn highlights van wijsheid. Je bent gewoon erg wijs!
 2. (Leeftijd invullen) is een perfecte leeftijd. Je bent oud genoeg om je fouten te herkennen, maar nog jong genoeg om er nog enkele meer te maken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het kostte je )leeftijd invullen) jaar om er zo goed uit te zien!
 4. Je hebt een hekel aan ouder worden! Maar kun je tenminste proberen om er ouder uit te zien?
 5. Je wordt niet ouder … alleen maar meer bijzonder! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 6. Een wijze man zei ooit: “Vergeet je verleden, je kunt het niet veranderen”. Ik zou willen toevoegen: “Vergeet je cadeau, want ik heb er geen voor je meegebracht”.
 7. Dat zijn geen grijze haren, maar verjaardagglittertjes die uit je hoofd groeien. Je bent gewoon klaar om lekker te gaan feesten!
 8. Laat je niet naar beneden halen door de veroudering. Het is dan namelijk niet meer zo eenvoudig om weer op te staan!
 9. Vraag: Wat gaat er omhoog en komt nooit neer? Antwoord: Je leeftijd!
 10. Middelbare leeftijd … wanneer een “happy hour” een dutje is geworden!
 11. Hoe weet je dat je op middelbare leeftijd bent gekomen? Wanneer de voorbereiding op een grote niesbui betekent dat je je benen heel hard bijeen moet knijpen en dan alleen nog maar op het beste kunt hopen!

Verjaardagsquotes voor een vriend(in)

Hieronder hebben we een aantal innemende en grappige quotes over vriendschap en over het ouder worden voor je bijeen gebracht, deze teksten zijn perfect om op een wenskaart of als appje naar je beste vriend(in)te sturen wanneer deze jarig is. De eerste verjaardagsquotes gaan allemaal over vriendschap en wat een vriend(in) voor jou betekent, het zijn dan ook een goede manier om je gevoelens voor je vriend(in) op hun verjaardag tot uiting te brengen.

 1. Een goede vriend(in) kent al je goede verhalen. Een goede vriend(in) heeft ze bijgewoond ~ Onbekende auteur
 2. Het is één van de zegeningen van goede vrienden dat je je kunt veroorloven om samen lekker dwaas met hen te doen ~ Ralph Waldo Emerson
 3. Goede vrienden laten je geen domme dingen doen … in je eentje ~ Onbekende auteur
 4. Echte vrienden zijn net als diamanten – helder, mooi, waardevol en altijd in stijl ~ Nicole Richie
 5. Een van de mooiste kenmerken van een echte vriendschap is begrijpen en begrepen worden ~ Lucius Annaeus Seneca
 6. We zijn al zo lang vrienden dat ik me niet kan herinneren wie van ons de slechtste invloed op de ander heeft! ~ Onbekende auteur
 7. Wat is een vriend? Een enkele ziel die in twee lichamen woont ~ Aristoteles
 8. Beste vrienden zijn de mensen met wie je alles kunt doen en dan nog steeds enorm veel plezier hebben ~ Onbekende auteur
 9. Alles is mogelijk wanneer je de juiste mensen hebt om je te ondersteunen ~ Misty Copeland
 10. Vriendschap is niet zo belangrijk. Het zijn juist die miljoenen kleine dingen die ertoe doen ~ Onbekende auteur
 11. Vrienden zijn mensen die je heel goed kennen en je toch leuk vinden ~ Onbekende auteur
 12. Vrienden zijn de spekjes in de salade van het leven ~ Onbekende auteur

De volgende verjaardagsquotes voor vrienden gaan over het ouder worden, het nadenken over dit ouder worden of om vrienden met hun leeftijd een beetje te plagen.

 1. Ik ben zo blij dat we samen ouder worden en dat je altijd een voorsprong op me zult houden! ~ Onbekende auteur
 2. Oud worden is onvermijdelijk. Volwassen worden is echter optioneel ~ Chili Davis
 3. Leeftijd is een kwestie van de geest boven de materie stellen. Wanneer je het niet erg vindt, maakt het niet uit ~ Mark Twain
 4. Leeftijd is een kwestie van gevoel, niet van jaren ~ George William Curtis
 5. Je wordt niet ouder, je wordt beter ~ Shirley Bassey
 6. We zullen vrienden zijn totdat we oud en seniel zijn … en dan kunnen we *nieuwe* vrienden worden! ~ Onbekende auteur
 7. Het belangrijkste voor jou is niet hoeveel jaar er in je leven zitten, maar hoeveel leven er in al die jaren zit! ~ Edward J. Stieglitz
 8. Laat ons er nooit achterkomen wat ouderdom is. Laat ons beseffen wat de gelukstijd brengt, dan tellen de jaren niet ~ Ausonius
 9. Word niet oud, hoe lang je ook leeft. Houd nooit op om als nieuwsgierige kinderen te staan ​​vóór het Grote Mysterie waaruit we zijn geboren ~ Albert Einstein
 10. Vandaag heb je nog een kaars van kennis en wijsheid aan je leven toegevoegd ~ Debasish Mridha
 11. Tijdens de kindertijd leren we; op leeftijd, begrijpen we ~ Marie von Ebner-Eschenbach
 12. Vandaag is de oudste die je ooit bent geweest en de jongste die je ooit weer zult zijn ~ Eleanor Roosevelt
 13. God gaf ons de gave van het leven; het is aan ons om onszelf de gave te geven om goed te leven ~ Voltaire

Verjaardagswensen op afstand voor een vriend(in)

Bij een gelegenheid zoals een verjaardag, kan het gevoel van afstand groter lijken, dus een poging doen om je vriend(in) een gelukkige verjaardag te wensen en hem of haar zo te laten weten dat hij of zij niet vergeten wordt, kan het verschil maken. De onderstaande gelukkige verjaardagswensen voor vrienden zijn met dat in gedachten geschreven.

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag vanaf (vul je locatie in). Ik hoop dat je een schitterende dag hebt en eet absoluut een extra stuk taart namens mij!
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je vandaag een prachtige dag toe en kijk ernaar uit je in (maand invullen) weer te zien.
 3. Gelukkige verjaardag beste vriend(in), ik ga zeker het glas heffen op jouw gezondheid en geluk vanaf (locatie invullen). Ik hoop dat je een geweldig leuke dag zult hebben!
 4. Ik denk aan je op je verjaardag! We hopen dat je een geweldige dag hebt en wensen je het beste voor het komende jaar. We zijn zo blij dat je over (maand invullen) bij ons op bezoek komt en kunnen niet wachten om je dan weer te zien!
 5. Gefeliciteerd met jouw verjaardag! Ik stuur je veel liefs en goede wensen helemaal vanaf (locatie invullen).
 6. Ik wens je een heel fijne verjaardag en de beste wensen voor een spannend en geweldig leuk jaar dat komen gaat. Met veel liefs uit (locatie invullen).
 7. Veel goede wensenvoor je verjaardag! We hopen dat je een prachtige dag zult hebben met veel vrienden, familie en taart! Sorry dat we er dit jaar niet bij kunnen zijn, maar we hopen de volgende keer dat we in de buurt zijn, dit zeker in te halen.
 8. Ik wens je het allerbeste op je verjaardag! Sorry dat ik je op zo’n geweldig leuke dag moet missen. We denken aan jou helemaal vanaf (locatie invullen) en heffen het glas op jouw gezondheid.
 9. Ik wens je veel geluk op je verjaardag. We hopen dat je een prachtige dag zult hebben en we kijken ernaar uit je te zien in (maand invullen) / tijdens (gelegenheid invullen, zoals Kerstmis].
 10. Ik wens je heel veel goeds op je verjaardag. We missen je!

Late verjaardagswensen voor een vriend(in)

Om allerlei redenen kan het soms gebeuren dat je de verjaardag van een goede vriend(in) hebt gemist. Gelukkig hebben we daar ook aangedacht en een aantal late gelukkige verjaardagswensen voor vrienden verzameld. Zo kunnen we je helpen om weer in een goed blaadje te komen staan bij deze persoon.

 1. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Het spijt me zo enorm dat ik eerder ben vergeten om je te schrijven, maar hoe verwacht je ook dat ik me je verjaardag kan herinneren als je er nooit ouder uit gaat zien?
 2. Ik denk dat deze kaart niet laat is. Deze komt namelijk met opzet aan na je verjaardag, omdat ik van mening ben dat je een hele verjaarmaand verdient. Gelukkige verjaarmaand!
 3. LGV! Dat staat voor Late Gelukkige Verjaardag. Liefs, JVOV (je vreselijk ongeorganiseerde vriend)
 4. Ik weet dat je denkt dat deze kaart een paar dagen te laat is. Het is eigenlijk nog erger dan dat. Dit is je kaartje uit 2010 dat ik pas net heb gevonden. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Het spijt me zo enorm dat ik je verjaardag ben vergeten. Het goede nieuws is dat ik ook je leeftijd niet meer weet. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zie dit niet als een late verjaardagskaart, maar als een erg vroeg exemplaar bedoelt voor het volgende jaar. Ik wens je alvast een fantastisch goed jaar toe!
 7. Sorry dat ik je verjaardag meerdere dagen ben vergeten, maar in ieder geval wens ik je nog steeds een gelukkige verjaardag!
 8. Het spijt me zo enorm dat ik je verjaardag ben vergeten. Het goede nieuws is echter dat wanneer jij de mijne volgend jaar vergeet, ik je dat direct zal vergeven. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

9 REACTIES

Comments are closed.