Ondanks dat in het verleden flirterige vragen vooral voor de man bedoeld waren om aan een vrouw te stellen, willen ook steeds meer vrouwen flirterige vragen gebruiken om met een man te kunnen flirten. Uiteraard zijn flirterige acties en het stellen van flirterige vragen absoluut niet hetzelfde. Eerst zul je dus moeten weten welke flirterige vragen je aan je vriend of vriendin kunt stellen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we er een aantal hieronder voor je op een rijtje gezet.

Top 20 van flirterige vragen om aan je vriend of vriendin te stellen

De volgende flirterige vragen zijn bedoeld als een leidraad om mee te kunnen starten, en zijn dan ook vaak vrij algemeen. Op het moment dat je echter flirt met iemand die je pas hebt leren kennen, dan kun je deze vragen prima gebruiken om flirterige mogelijkheden te achterhalen of zelfs te creëren door een beroep te doen op de persoonlijkheid van je vriend of vriendin.

Zie ook:

Super leuke tip: 

Ben jij of je vriend/vriendin vrijgezel? Dan hebben wij een hele leuke tip voor jou. Wij hebben namelijk een gratis online persoonlijkheidstest gevonden waarbij je kan zien welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Heel leuk om te doen, kan je erg veel bij leren!

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent? Ga naar de test 

1. Welke training doe je om dat geweldige lichaam te krijgen?

Deze vraag laat niet alleen zien dat je hebt opgemerkt dat het lichaam van je vriend of vriendin erg hot is, maar ook dat je je bewust bent hoe hard hij, of zij, daarvoor heeft moeten zwoegen. Door te vragen naar zijn, of haar, favoriete workout, zul je hem, of haar, eveneens als persoon beter leren kennen.

2. Wanneer je in het openbaar aan het zwemmen bent en je verliest je broekje, wat zou je dan doen?

Is er een meer voor de hand liggende en flirterige vraag om aan je vriend of vriendin te stellen? Zoals eigenlijk alle “wat als”-vragen zal ook deze de geest prikkelen met gekke ideeën, dus hoe gekker de “wat als”-vraag, hoe beter.

3. Vind je het leuk dat ik de eerste stap heb gezet of vind je dat intimiderend?

Wanneer je vriend of vriendin nog altijd met je flirt en je de eerste stap hebt gezet, dan dient het antwoord op deze vraag duidelijk te zijn. Het is echter beter om zeker te weten dat hij, of zij, zich niet geïntimideerd zal voelen doordat jij het voortouw hebt genomen, in plaats van andersom.

4. Houd je meer van knuffelen of van vrijen?

Het meest belangrijke doel van het stellen van deze vraag is om erachter te komen of jullie echt bij elkaar passen in deze beginfase van intimiteit.

5. Wat vind je het meest positief of negatief aan een date?

Door deze vraag te stellen, zul je kunnen ontdekken wat het meest belangrijke aspect van een relatie is voor de man of vrouw met wie je een afspraakje hebt, het antwoord zal je dan ook al snel duidelijk maken of de persoon in kwestie de moeite waard is om al dan niet mee verder te gaan.

Zie ook: leuke tips om je eerste date perfect te laten voorlopen

6. Vind je jezelf eerder sexy of juist intelligent?

Dit is één van de flirterige vragen die je zeker aan je vriend of vriendin dient te stellen. Ondanks het feit dat bepaalde personen ervoor zullen kiezen om als antwoord beide te geven, zullen anderen echter liever zeggen dat ze sexy zijn, en omgekeerd natuurlijk. Beide antwoorden zijn in feite goed, maar wel afhankelijk van met wie je uiteraard zelf liever zou willen daten.

7. Wat vind je dat je beste eigenschap is?

Kun je werkelijk vragen wat de beste eigenschap is van je vriend of vriendin? Je kunt dit natuurlijk prima vragen en zien of jullie aan hetzelfde denken en vervolgens je date vragen wat deze denkt dat je beste eigenschap is.

8. Wat is het meest moeilijke wat je ooit in je leven hebt moeten doen?

Een retrospectieve en bedachtzame persoon zal deze vraag altijd naar waarheid beantwoorden, en deze flirterige vraag stellen is dan ook een manier om je vriend of vriendin een beetje op zijn, of haar eerlijkheid te testen. Een echt eerlijk antwoord zal namelijk meteen duidelijk zijn.

9. Waarom is iemand zoals jij nog altijd single?

Dit is een vraag om te stellen wanneer je het zelfvertrouwen van je vriend of vriendin ten aanzien van diens eigen persoonlijkheid en uiterlijk wilt vergroten, en hem of haar wilt helpen in te zien dat je de perfecte partner zou kunnen zijn om zijn weer opnieuw mee te gaan daten.

10. Hoe zou je me omschrijven in slechts drie simpele woorden?

Het stellen van deze vraag zal duidelijk maken in welke mate je date aandacht heeft besteed aan de dingen die je hebt gezegd, een andere bewonderenswaardige eigenschap die een groot aantalmensen helaas niet lijken te bezitten.

11. Hoe zou je jezelf in drie woorden op een eerlijke manier omschrijven?

Door middel van de vraag omgekeerd te stellen kun je te weten komen of je vriend of vriendin eerlijk of juist egoïstisch is, of dat de persoon in kwestie er zich met een grapje vanaf probeert te maken.

12. Wat wil een goed voorspel voor jou zeggen?

Vanzelfsprekend is deze vraag alleen geschikt wanneer het gesprek goed verloopt, maar het kan de boel later op deze date nog aardig wat plezier bezorgen, mits het gesprek naar wens blijft verlopen natuurlijk.

Zie ook: leuke en handige tips die je in bed kan gebruiken 😉

13. Dus hoe komt het dat je zo hot / schattig / lekker / knap / sexy bent?

Ongeacht welke term je ook kiest, je vriend of vriendin zal zich erg bijzonder voelen door dit compliment, verpakt als een flirterige vraag. Dus, op het ogenblik dat je dergelijke flirterige vragen achterwege laat om aan je date te stellen, dan zul je daar achteraf absoluut spijt van krijgen.

14. Vind je dat ik er nu sexy uitzie?

Voel je vrij om dit altijd te vragen, in het bijzonder als je je helemaal uit hebt gedost voor een speciale gelegenheid of voor een eerste date. Het kan je vriend of vriendin hooguit een beetje laten stotteren.

15. Zien je ouders er net zo goed uit als jij?

Je kunt nooit de mist ingaan met een vraag die zopositief is voor zijn, of haar, uiterlijk.

16. Wat draag je als je gaat slapen, of slaap je misschien liever naakt?

Een beetje meer te weten komen over zijn, of haar, dagelijkse gewoonten kan absoluut geen kwaad, en het noemen van je naakte slaapgewoonten is vaak zelfs een pluspunt.

17. Wanneer heb je voor het laatst gehuild en waarom was dat?

Laat tranen je vriend of vriendin een echte mens maken, uiteraard is het nog beter wanneer hij, of zij, heeft gehuild om een echt emotionele gebeurtenis.

18. Wist je dat je me voortdurend laat glimlachen?

Indien je deed hierin slaagt, dan is deze persoon absoluut iemand die nog een poosje mee door te gaan.

Zie ook: heb jij droge humor?

19. Welke lichamelijke kenmerken van een man/vrouw zie je graag?

Een perfecte flirterige vraag om een ​​man of een vrouw te vragen om te beschrijven op welke wijze jij je kunt meten met het beeld dat hij, of zij, voor ogen heeft van een ideale partner.

Zie ook: wat zoekt een vrouw in een man?

20. Hoe zou je het fenomeen liefde omschrijven?

Een wellicht wat beladen vraag, maar het is er tevens eentje die erg flirterig van aard is, omdat deze het gesprek in uiteenlopende richtingen kan sturen

Tips en adviezen

Op de eerste plaats moet je niet verlegen zijn wanneer je één ​​van de eerder genoemde flirterige vragen om iemand wilt stellen. Indien je twijfelt om dit soort dingen te vragen, dan kan je vriend of vriendin wellicht denken dat je niet in hem, of haar, geïnteresseerd bent. De meeste mannen en vrouwen vinden het leuk om je vragen te beantwoorden, dus laat ze praten en val ze niet te snel in de rede.

Luister ook aandachtig naar hun antwoorden en verhalen en leer op die manier iemand beter kennen, maar zorg er tevens voor dat je antwoorden geeft op enkele van de vragen die je zelf hebt gesteld. Deze vragen zullen namelijk een goed beeld weten te vormen op de lange termijn,maar ook iemand ontmaskeren die alleen maar opzoek is naar een one night stand. Zeker in dit laatste geval dien je op je hoede te zijn, in een aantal gevallen zul je immers te maken hebben met een uitstekende leugenaar.

Ze Magazine - Lifestyle trends