Je ziet het niet, maar je voelt het overal. Pijnlijke spieren, stramme gewrichten, vermoeidheid, … maar liefst 1 op 20 krijgt vroeg of laat Fibromyalgie. Wat kan je hieraan doen?

Fibromyalgie is een aandoening die overal in het lichaam kan optreden. De meeste hebben vooral last van hun spieren en gewrichten. Deze klachten ontstaan omdat het centraal zenuwstelsel overgevoelig reageert.

In Europa heeft één op vijf last van een chronische pijn in het lichaam.

“Let op je voeding en neem de juiste vitamines”

Genezen van Fibromyalgie is helaas niet mogelijk. Gelukkig kan je er wel voor zorgen dat de symptomen verlichten en je levenskwaliteit omhoog gaat. Een goede nachtrust en het vermijden van stress is énorm belangrijk, net zoals de juiste vitamines het verschil kunnen maken.

Voeding en vitamines zijn cruciaal voor het optimaal functioneren van het lichaam. Je kiezen uit verschillende vitamines die bijdragen tot gezonde spieren en gewrichten. Denk hierbij aan Boswella, Duivelsklauw, Vitamine D3, Magnesium en Calcium.

Al deze vitamines kan je terugvinden in het populaire voedingssupplement Fibromine, een uniek “alles-in-1” voedingssupplement met de meest essentiële stoffen voor de spieren en gewrichten in één capsule.

Update: via de webshop van FibroPharma.com loopt er op dit moment een 2 + 1 gratis actie.

Medische claims en sources

(1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC520753/pdf/1472-6882-4-13.pdf

(2) https://journals.lww.com/ejanaesthesiology/Fulltext/1999/02000/Effectiveness_of_Harpagophy tum_extract_WS_1531_in.8.aspx

– (3) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25902009/ – vit. B12

Disclaimer: De informatie op deze pagina’s is algemeen advies dat zorgvuldig is onderzocht en opgesteld met de steun van voedingsdeskundigen en deskundigen naar beste weten en overtuiging. Het kan en mag echter niet in de plaats komen van een medisch onderzoek en diagnose. Neem contact op met een arts als dat nodig is. Elke persoon verkeert in een individuele situatie en moet maatregelen en onderzoeksmethoden gebruiken die op zijn gezondheidstoestand zijn afgestemd.

Ze Magazine - Lifestyle trends