Herken je één of meerdere symptomen?

Welke vitamines heb ik nodig en dragen bij tot een rustige en comfortabele menopauze / overgang?

Geef je lichaam de juiste vitamines:

Welk voedingssupplement kan ik nemen?

Met zo’n groot aanbod is het natuurlijk niet evident om het juiste supplement te kiezen. Je kan kiezen voor losse supplementen of één supplement waarbij de meest essentiële stoffen verwerkt zijn in één capsule (zoals bij Menopsine).

Menopsine bevat stoffen als Wilde Yam, Ashwagandha, Hop, Rodeklaver, Soja, Vitamine E en Foliumzuur. Hierdoor heb je de meest essentiële stoffen in 1 capsule wat vaak interessanter is dan verschillende capsules voor elke stof apart.

Via hun website loopt er – op moment van schrijven – een 2+1 gratis actie.

 

 

 

 

Bronnen:

Medische claims, wetenschappelijke onderzoeken en bronnen:
* Evaluating the effect of magnesium and magnesium plus vitamin B6 supplement on the severity of premenstrual syndrome – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3208934/
* Black cohosh: coming full circle – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22504147/
* Herbs of special interest to women – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10730024/
* Effect of calcium on premenstrual syndrome – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5313351/
*Trends in Research Related to Premenstrual Syndrome and Premenstrual – https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2021.596128/full

Disclaimer: De informatie op deze pagina is algemeen advies dat zorgvuldig is onderzocht en opgesteld met de steun van voedingsdeskundigen en deskundigen naar beste weten en overtuiging. Het kan en mag echter niet in de plaats komen van een medisch onderzoek en diagnose. Neem contact op met een arts als dat nodig is. Elke persoon verkeert in een individuele situatie en moet maatregelen en onderzoeksmethoden gebruiken die op zijn gezondheidstoestand zijn afgestemd.

Ze Magazine - Lifestyle trends