Wij hebben fantastisch nieuws, eindelijk is de razend populaire dog-badge verkrijgbaar in België en Nederland!
Onze reactie heeft er één getest en wij zijn alvast grote fan.

Wat is een dog-badge?

Asielen worden overrompeld met hondjes die verloren gelopen zijn. Soms kan het baasje worden teruggevonden, maar vaak ook niet.

  • Een dog-badge is een “soort kleine sleutelhanger” die je eenvoudig kan bevestigen aan het bandje van je hond. Op deze badge staat een unieke (QR) code.
  • Zodra jouw hond verloren gelopen zou zijn, kan iemand met een smartphone, deze code heel eenvoudig scannen en zien wie het baasje is.
  • Op dit moment ontvang jij automatisch een e-mail met de melding dat jouw hond gevonden is!
  • Het grote voordeel met een klassieke gps tracker is dat een dog-badge helemaal geen batterijen nodig heeft! Je moet dit dus niet opladen, gewoon éénmalig aan jouw hondje bevestigen zodra je de badge ontvangen hebt en je hond is veilig.
  • Ook als honden gechipt zijn, is een dog-badge heel interessant! Niet iedereen neemt de moeite (of durft niet) om een verloren hondje naar de dierenarts te brengen om te kijken wie de eigenaar is. Dankzij DogBadge is dit niet meer nodig.

Het is ook erg gebruiksvriendelijk, je hebt zelfs geen computerkennis nodig om deze badge te gebruiken. Een perfecte oplossing voor zowel jonge als oudere hondenbaasjes!

Waar kan ik mijn dog-badge aanvragen?

De Dog-Badge is nog maar net beschikbaar in België en Nederland. Op moment van schrijven, zijn er nog enkele badges verkrijgbaar aan een tijdelijke lanceringsprijs van €29,95 ipv €39,95via de officiële website.

Klik hier om jouw dog-badge aan te vragen » 

Hoe is onze ervaring met Dog-Badge?

Wij zijn alvast grote fan! Heel gebruiksvriendelijk en super makkelijk in gebruik. Dog-Badge geeft een veilig gevoel en is volgens ons een must-have voor elke hond.

Controleer via deze link of de lanceerprijs nog actief is » 

 

 

 

Ze Magazine - Lifestyle trends