HomeDatingDatingtips40+ leuke onderwerpen voor tijdens een date of afspraakje!

40+ leuke onderwerpen voor tijdens een date of afspraakje!

We hebben een geweldig leuk spel voor je ontdekt, om een ​​gesprek mee te beginnen en meer te weten te komen over de persoonlijkheid van iemand, namelijk een spel dat bestaat uit 21 vragen. Het spel is vrij eenvoudig te spelen en de regels zijn duidelijk. Desondanks kan dit spel je laten zien wie werkelijk de ware voor je is en bovendien kan het, wanneer je het goed speelt, een heleboel plezier opleveren. Hieronder geven we je meer uitleg en uiteraard de bij het spel horende vragen.

Zie ook: super leuke ja nee vragen die je kan stellen tijdens je date

Waarom zou je dit spel moeten spelen?

Je kunt iemand 21 vragen stellen en deze persoon dient deze dan zo waarheidsgetrouw mogelijk te beantwoorden. Er is echter geen limiet aan het soort vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen om te stellen. Ondanks dat een heleboel mensen wellicht denken dat 21 vragen alleen niet voldoende zullen zijn om veel over iemand te weten te komen, is in de praktijk gebleken dit aantal meer dan genoeg mits de gestelde vragen op een verstandige manier worden gekozen. De meest belangrijke reden voor de populariteit van het spel is dat het de leeftijd en het geslacht overstijgt en tevens een schitterend platform biedt om alles te weten te komen over iemand die je minder goed kent. Van mensen die elkaar nog maar net hebben ontmoet tot vrienden die elkaar al enige tijd kennen, kan het spel verrassende informatie opleveren over eigenlijk iedereen.

De vragen die je voor dit spel moet kiezen, zullen echter wel gerelateerd dienen te zijn aan het soort gesprek dat je aan de hand ervan wilt gaan voeren. Door te beslissen of je alleen maar wat plezier wilt hebben of de ander juist veelbeter wilt leren kennen, kun je de taak om de vragen voor dit spel te kiezen een stuk eenvoudiger kunnen maken.

21 Vragen om het ​​spel jongen/meisje te kunnen spelen

Indien je de andere persoon beter wilt begrijpen en meer te weten wilt komen over zijn, of haar, persoonlijkheid en voorkeuren, dan zijn dit de vragen die je tijdens het spelen dient te stellen:

 1. Welke televisieprogramma’s, boeken en films boeien je het meest? Waarom?
 2. Wat vond je het meest leuk en wat vond je het meest vervelend toen je nog op school zat?
 3. Als je mocht kiezen tussen je woonplaats en een andere plaats om te gaan wonen, zou je dan voor altijd je woonplaats verlaten of voor altijd daar blijven wonen?
 4. Wanneer je je in een situatie bevindt waarin je erg vies, extreem moe en erg hongerig bent, wat wil je dan als eerste doen: eten, een dutje doen of douchen?
 5. Wat is de eigenschap van jezelf waarvan je denkt dat deze (stiekem) overschat is, maar dat wel erg geliefd is bij iedereen? Waarom is dat zo?
 6. Wanneer je scrolt op Facebook, Twitter en Instagram, geef je dan de voorkeur aan berichten van beroemdheden die je nog nooit hebt ontmoet of aan de posts van je beste vrienden?
 7. Wat zou je liever willen: iemand die al je klasgenoten 10 euro per persoon geeft of wanneer je zelf 100 euro krijgt?
 8. Zou je liever een hele maand vrij hebben van school (zonder huiswerk) of je werk met het voorbehoud dat je gedurende deze periode niet in contact mag komen met je vrienden of zou je de voorkeur geven aan een maand extra (met huiswerk), maar dan met de voorwaarde dat je je vrienden wel mag zien?
 9. Wil je een stage waarbij je baas best cool is en je blijft prijzen, maar waar je geen echte ervaring opdoet of toch liever een stage waar de baas een enorme fanaat is die je nooit complimenten geeft maar waar je wel een heleboel kennis op zult doen?
 10. Indien je het vermogen zou hebben om voor één dag iemand anders te worden (dit kan zowel iemand zijn die nog leeft, als iemand die overleden is), wie kies je dan? Waarom?
 11. Wat is de top 5 van de dingen die je op je verlanglijstje hebt staan?
 12. Wat is de meest smerige en meest grove leugen die ooit uit je mond is gekomen? In welke situatie was dat?
 13. Wanneer ik je zou zeggen dat dit je laatste dag op deze aarde gaat worden, hoe denk je dan dat je deze door gaat brengen?
 14. Wat is het enige waarin je gewoonweg niet tegen een mislukking kunt?
 15. Heb je ooit met opzet het hart van iemand gebroken?
 16. Noem een ​​film die je steeds weer kunt gaan bekijken?
 17. Als je voor mij zou gaan koken, wat zou je dan maken?
 18. Heeft iemand ooit je hart gebroken? Hoe gebeurde dat?
 19. Wat zou het eerste zijn dat je voor jezelf zou kopen met je eigen zuurverdiende geld?
 20. Noem één eigenschap waar je van wilt dat mensen je mee zullen herinneren?
 21. Wat gebeurde er op je eerste date?

21 vragen om het spelondeugend te kunnen spelen

Indien je plezier wilt hebben, maar ook de sexy kant van de ander wilt leren kennen en wilt dat het spel leidt tot iets grappigs en ondeugends, dan zijn dit de vragen die je kunt stellen:

 1. Is er iemand die je per ongeluk naakt heeft gezien? Wat was toen zijn, of haar, reactie?
 2. Hoe oud was je toen je je eerste een tongzoen kreeg? Was het lekker?
 3. Als we echt dronken zouden zijn, denk je dan dat we iets erg leuks zullen gaan doen?
 4. Hoe denk jij over sexting? Heb je dit al eens ooit gedaan?
 5. Heeft iemand je ooit betrapt toen je aan het masturbeerde, of met jezelf speelde? Wat was toen de reactie van deze persoon?
 6. Hoe omschrijf je gewone seks en het bedrijven van de liefde? Wat is het verschil voor jou?
 7. Wat vind je van je kunst om te kussen?
 8. Wanneer verloor je je maagdelijkheid? Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, zou je dat dan anders willen doen?
 9. Wat vind je van het idee van een spannende voorspel?
 10. Heeft een partner je ooit uitgelachen toen hij, of zij, je voor het eerst naakt zag?
 11. Wat is de grootste ommekeer voor jou geweest?
 12. Noem de meest vreemde plaats waar je ooit seks hebt gehad?
 13. Wat vind je het leukst aan het andere geslacht (op lichamelijk vlak)?
 14. Wat is je grootste seksuele fantasie?
 15. Wat draag je als je ‘s avonds gaat slapen?
 16. Wanneer je de kans krijgt om maar een kledingstuk aan te trekken dat ik op dit moment draag, wat zou je dan bij me uittrekken? Waarom?
 17. Noem het meest kinky verzoek dat je ooit van je partner hebt gekregen? Heb je dit ook echt ingewilligd?
 18. Vind je het leuk om dirty of ondeugende dingen te zeggen?
 19. Draag je nu ondergoed?
 20. Wat voelde je toen je voor de eerste keer geslachtsgemeenschap had?
 21. Heb je ooit seksueel gefantaseerd over mij? Waar fantaseerde je toen over?

Nu je dit artikel hebt gelezen, ken je dus de essentie van het spel met de 21 vragen en kun je ermee aan de slag. Veel plezier!

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

1 REACTIE

 1. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Thank you!|

Must Read