Home Vrije tijd 30+ leuke activiteiten om te doen met je bff

30+ leuke activiteiten om te doen met je bff

Een BFF, of voluit een Best Friend Forever is je beste vriend of vriendin, dus iemand die je nog beter kent dan jezelf, de eerste waar je aan denkt bij het maken van plannen, en degene die je belt als je iemand nodig hebt om mee te praten. Je grootste fan, de persoon waar je altijd bij terecht kunt, de schouder om op uit te huilen en degene die je nooit beu wordt.

Bekijk ook: Leuke activiteiten voor een romantische avond!

Een BFF is iemand die het beste uit elk moment weet te halen en dit gekke leven met je deelt. Hieronder hebbeen we maar liefst 39 leuke dingen voor je opeen rijtje gezet die jullie samen kunnen gaan doen:

 1. Koop samen dezelfde huispakken en draag deze daarna samen vol trots.
 2. Regel voor jullie samen een professionele fotoshoot voor BFF’s.
 3. Ga samen op vakantie. Dat wil dus zeggen samen naar het strand want naar het strand gaan is al leuk op zich, maar dit doen samen met je BFF is nog beter; en het leukste van alles. Bekijk onze top 50 leukste vakantiebestemmingen! 
 4. Breng een hele dag door met het samen kijken naar oude Disney-films. Dit soort throwbacks en lekker luie dagen samen doorbrengen zijn dingen die uitermate goed zijn voor de ziel.
 5. Ga een workshop knuffels maken en maak voor elkaar dezelfde lieve knuffelbeer. Knuffels zijn immers niet alleen leuk voor kinderen, maar ook enorm schattig voor BFF’s.
 6. Vier samen de dag van beste vrienden op jullie eigen manier
 7. Zorg dat jullie een Pinterest-account delen en gebruik dat om daar alles op te zetten wat iets te maken heeft met jullie vriendschap. Hierbij kun je denken aan dingen die jullie gelukkig maken, eten dat jullie samen willen gaan bereiden, inspirerende citaten voor elkaar en meer van dat soort zaken.
 8. Doe samen vrijwilligerswerk. Vooral wanneer jullie een gemeenschappelijke passie hebben, zoals; dieren, kinderen, zorgen voor de aarde. Wat het ook is, neem samen de tijd om eraan te werken. Je zult merken dat dit je tijd meer dan waard is.
 9. Ga samen werken. Dit maakt een beroep doorgaans zo veel draaglijker, ongeacht in welke sector je ook gaat werken.
 10. Maak een epische road trip. Doe de ramen van de auto open, zet jullie favoriete nummers op, zing samen luidkeels mee, eet een heleboel junkfood, voer een ​​paar diepgaande gesprekken en rijd verder gewoon de horizon tegemoet.
 11. Bedenk een superlange geheime handdruk. Zo eentje als in Parent Trap, maar dan alleen nog beter.
 12. Ontdek samen een onbekende stad. Ben je nog nooit in New York geweest? Wie kan deze stad beter ontdekken dan jij samen met je BFF.
 13. Binge watching samen met je BFF. Bekijk een hele serie, of wellicht wel twee of drie.
 14. Maak samen een trip naar het buitenland.
 15. Bezoek samen met je BFF een concert.
 16. Leer samen een nieuwe vaardigheid, of begin samen met je BFF een nieuwe hobby.
 17. Maak samen hilarische foto’s in een fotocabine. Gewoon omdat er niets zo leuk is als het betalen van een klein bedrag voor foto’s die je eindeloos zou kunnen gebruiken op je smartphone, alleen maar omdat ze op een schattige manier zijn genomen. Dit was het geld meer dan waard.
 18. Ga samen in één appartement wonen.
 19. Maak afspeellijsten van jullie favoriete liedjes voor elkaar. Er zijn maar een paar manieren om iemand echt beter te kunnen bereiken dan door goed naar de tekst van al zijn, of haar, favoriete liedjes te luisteren. En uiteraard zul je ook eindeloze dansfeesten voor hen moeten gaan organiseren.
 20. Neem samen minimaal 100 polaroidfoto’s.
 21. Koop speciale sieraden voor BFF’s en draag deze elke dag.
 22. Breng een hele week samen door zonder elkaar beu te worden. Dit is de ultieme test van jullie vriendschap.
 23. Speel verstoppertje in een filiaal van Ikea. Gewoon om dat het kan en enorm leuk is.
 24. Verzin belachelijke koos- en bijnamen voor elkaar. Het gebruik van deze namen is natuurlijk alleen maar een voorrecht dat je BFF heeft.
 25. Doe samen een keer mee aan een colorrun. Ongeacht of je deze nu gewoon gaat lopen of gaat rennen. Wanneer je het samen doet is het fantastisch en kleurrijk.
 26. Ga samen op een double date. Of laat elkaar achter op een blinde date.
 27. Ga samen op vaak op een speciale BFF date. Dit zijn de beste dates omdat je weet dat ze je hart uiteindelijk niet zullen breken. Er kunnen echter we mensen zijn die jullie zien als een verliefd stelletje.
 28. Organiseer surprise party’s voor elkaar. Gewoon omdat niets leuker is dan de blik op iemands gezicht op het moment dat al hun geliefden onverwachts op één plek samen zijn gekomen om samen iets te vieren. En alleen je BFF weet exact wie (en wie niet) een uitnodiging moet krijgen.
 29. Ga samen kamperen.
 30. Begraaf samen een tijdcapsule. En maak deze pas weer samen open wanneer jullie oud en knorrig zijn, en met weemoed terugdenken aan die goede oude tijd.
 31. Onderneem samen iets gek of avontuurlijk en confronteer jezelf met angsten met je BFF aan je zijde. Je kunt hierbij denken aan het stelen van een straatnaambord, parachutespringen of een grap met onbekend iemand uithalen. Wat het ook is, doe het in elk geval samen en geniet ervan.
 32. Laat samen dezelfde tatoeage zetten.
 33. Breng samen een bezoek aan Disney World.
 34. Ga samen winkelen op Black Friday. Met wie kun je immers beter deze gekte tegemoet treden? Maar ook, wie kan deze goede deals afwijzen en een dagje winkelen met zijn, of haar, BFF afwijzen? Ik zeker niet.
 35. Schrijf brieven naar elkaar en open ze pas over 10 jaar.
 36. Adopteer een puppy tweeling. En geef de diertjes bijpassende namen. Je weet namelijk al dat ze te schattig zullen zijn om te bedenken.
 37. Word het bruidsmeisje, of bruidsjonker, op elkaars bruiloft. En vertel dan uiteraard al die gênante verhalen in de toespraak die je speciaal voor deze gelegenheid hebt geschreven.
 38. Zorg ervoor dat jullie kinderen eveneens beste vrienden zijn.
 39. Word samen oud en zorg ervoor dat jullie voor altijd beste vrienden zullen blijven.

De dingen wil ik het liefste doen met mijn BFF en ik kan niet wachten om het leven met je door te brengen en al deze dingen, en nog veel meer, samen te gaan doen. We gaan ervoor!

Ze
Op de redactie van ze.be schrijven we dagelijks over de nieuwste lifestyle trends.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Ken jij dit verschil tussen een halfpension en volpension vakantie?

Een van de beste dingen die horen bij het op vakantie gaan, is absoluut het niet hoven koken en/of daarna de vuile vaat af...

Het duurste hotel ter wereld kost 80.000 dollar per nacht!

Ondanks het feit dat het voor veel mensen lijkt alsof heel de wereld om plaatsen zoals Las Vegas of Dubai draait, is toch echt de...

Fases: heb ik een broer / zus relatie?

Het opgroeien samen met een oudere broer is kan behoorlijk pijnlijk, maar ook erg leuk tegelijkertijd zijn. Er zijn een paar fasen die de...

Fantastische topless en naaktstranden in de Caribbean

Hoewel de meeste mensen, wanneer ze aan de Caribbean denken vaak is dat dit een gebied is waar eigenlijk alles kan, maar dit is...

Dit zijn de beste hotels speciaal voor honden en huisdieren

De tijd dat je zorgeloos met je hond op reis kon gaan in de Verenigde Staten van Amerika, kan voor veel mensen al een behoorlijke...