Vandaag de dag heeft het gesprek over de vrouwelijke zelfbevrediging gelukkig een enorme, positieve vlucht genomen,zeker wanneer je dat vergelijkt met de situatie ruim een eeuw geleden. Tegenwoordig is het dus niet meer vreemd of ongepast om het te hebben over de seksspeeltjes speciaal ontwikkeld voor vrouwen. We zijn immers verlost van de onterechte, en zelfs ronduit belachelijke, overtuiging dat vrouwen geen seksuele behoeften en driften hebben. Momenteel kan een vrouw zelfs de beste, meest bevredigende vibrators vinden met in een paar klikken met van haar computermuis.

Indien je ooit geschiedenislessen over vrouwen hebt gevolgd, dan heb je waarschijnlijk ook geleerd dat vibrators hun oorsprong het moment dat artsen stoom- en watergestuurde seksmachines voor zijn gaan schrijven als remedie voor klachten als ‘hysterie’, prikkelbaarheid en slapeloosheid. Toen aan het einde van de negentiende eeuw de elektriciteit meer toegankelijk werd voor steeds meer mensen, werd er pattent aangevraagd voor de eerste elektromechanische vibrator.

Er verschenen zelfs advertenties in tijdschriften en vrouwen begonnen ze zelf aan te schaffen. Wanneer we snel een paar decennia door de tijd reizen, dan zien we dat, wanneer er sprake is van vrouwelijke zelfbevrediging dit steeds meer als volkomen normaal en gezond wordt beschouwd. En dat is niet raar want het is nu eenmaal zo.

Zelfbevrediging door vrouwen heeft zelfs een heleboel voordelen die door de wetenschap zijn bewezen, zoals het stimuleren van een meer diepe slaap, een hoger geluksniveau, vermindering van spanningen en stress, minder menstruatiepijn en een beter gevoel hebben over het eigen lichaam. Zelfbevrediging voelt uiteraard ook gewoon erg prettig, dus op het ogenblik dat je op zoek bent naar een nieuwe en innovatieve vibrator voor de meest bevredigende ervaring die je je maar zou kunnen wensen, dan hebben we hieronder maar liefst negen seksspeeltjes speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke zelfbevrediging voor je opeen rijtje gezet en van een korte omschrijving voorzien.

1. Een draagbaar seksspeeltje voor ene buitengewone stimulatie van de G-spot

Weyes draagbare en draadloze G-spot-vibrator

Ben je in een geile bui en wil je wat extra genot toevoegen aan je avondje uit? Deze vibrator is speciaal ontworpen om mee te nemen, zodat je echt kunt genieten op ieder moment dat je je maar kunt bedenken, waar of wanneer je maar wenst. Dit sekspeeltje wordt namelijk geleverd met een draadloze afstandsbediening met een bereik van maximaal 20 meter en maar liefst zeven prettige vibratie-instellingen. Het is fluisterstil en echt helemaal waterdicht en snel op te laden, zodat je op een geheim momentje heerlijk je G-spot wat extra aandacht kunt geven en je letterlijk even out of the box kunt denken.

2. Dit innovatieve seksspeeltje dat een zuigt, in plaats van trilt

Satisfyer Pro 2

Voor een enorme dosis clitorale stimulatie zonder één enkele trilling is er de Satisfyer Pro 2. Dit sekspeeltje maakt namelijk gebruik van een innovatieve vacuümtechnologie om een ​​masserend effect te geven. Het speeltje laadt magnetisch zodat je het ook prima zonder kabel kunt gebruiken.

3. Een aloude favoriet met meer dan duizend lovende reviews

Magic Wand

Als reviews aangeven: “Dit is de beste stimulator die ooit uit is gevonden“, dan moet er wel worden gesproken over de Magic Wand. Dit sekspeeltje beschikt namelijk over twee motortjes, twee snelheden en een snelheidsregelaar voor verschillende trillingsniveaus. Je kunt het speeltje overal op je lichaam gebruiken, ondanks dat het in het bijzonder fantastisch werkt voor clitorale stimulatie en het is dan ook niet vreemd dat dit een aloude favoriet is en waarschijnlijk ook nog wel geruime tijd zal blijven.

4. Dit seksspeeltje is geen doorsnee vibrator met konijnenoortjes

PALOQUETH Rabbit Vibrator

Ongeacht of je nu je seksleven samen een partner een boost wilt geven of dat je je solospel wat wilt veranderen, deze PALOQUETH Rabbit is een fantastisch speeltje dat absoluut een stapje verder gaat dan een standaard Rabbit. Het speeltje is prima afgerond en ergonomisch gebogen voor nog meer prikkeling, het wordt geleverd in de vorm van een konijntje waarvan de oren gewoon perfect geplaatst zijn voor een geweldige clitorale stimulatie. Het seksspeeltje is fluisterstil en heeft maar liefst 9 vibratieniveaus, dus je kunt het echt helemaal aanpassen om je eigen stemming en behoeften. Omdat dit speeltje is gemaakt van waterdicht siliconen, is het extra prettig te gebruiken onder de douche en is het volledig op te laden met behulp van een USB-kabeltje. Met andere woorden: dit seksspeeltje kun je werkelijk overal mee naartoe nemen. “Hemels. Mijn tenen krulden op en mijn hart klopte ongewoon snel”, schreef dan ook een uiterst tevreden recensente.

5. Deze vibrerende Kegel-balsetje beschikt over een supersterke motor

Jintrun 2-in-1 Kegel Exercise Weights And Massage Ball Ben Wa Balls

Deze set is bekroond met maar liefst vijf sterren en bestaat uit kegels die je meer genot kunnen geven dan je weelicht zou verwachten. Voor beginners, die dus nog nooit eerder aan de slag zijn gegaan met kegels, bevat deze set drie niveaus en kan een fantastische inleiding zijn als je jezelf met dit soort speeltje wilt ontspannen en bevredigen. Een ander pluspunt is bovendien dat deze set een vibrerende bal bevat, die sensationeel kan werken voor andere vormen van stimulatie, en niet alleen dat, maar zeker ook de bijgeleverde afstandsbediening, kan je helpen om voortdurend het heft in handen te houden. Een recensente was absoluut enorm enthousiast en ze schreef: “Het materiaal is echt zijdezacht en de trillingen voelen gewoonweg fantastisch aan!”

6. Deze tongvormige vibrator zorgt voor genot bij zelfs de meest gevoelige vrouwen

SVAKOM Luxurious Rechargeable Curved Massager and Premium Water-Based Personal Lubricant

Met zijn gladde, gebogen vorm, die bedoeld is om een ​menselijke ​tong na te bootsen, zal deze stimulator van SVAKOM het gevoel van clitorale stimulatie in een heel ander licht gaan zetten. Het seksspeeltje wordt geleverd met vijf vibratielevels, daarbij is het fluisterstil en gemaakt van ultrazachte siliconen. Een extraatje om dit speeltje aan te schaffen is dat er ook glijmiddel op waterbasis (vrij van parabenen en veilig te gebruiken is) bij wordt geleverd.

7. Deze discreet vermomde vibrator ziet eruit als een lippenstift

SCREAMING O My Secret Vibrating Lipstick

Draag onderweg een stout geheimpje met je mee in de vorm van deze vermomde vibrerende lippenstift van Screaming O. Ideaal wanneer je op zoek bent naar iets dat krachtig, maar ook discreet vormgegeven, is. Dit speeltje heeft een zachte siliconen top, die zeker kan helpen om van een gerichte stimulatie te genieten. Dit seksspeeltje beschikt verder over een viertal functies, waaronder een pulserende plaagmodus die recensenten enorm weten te waarderen. “Dit dingetje is leuk om altijd in mijn tas bij me te hebben, omdat ik wel weet wat het echt is, maar het lijkt op een luxe lippenstift die gekocht is bij een willekeurig warenhuis,” schreef een recensente.

8. Deze flexibele vibrator met enorm veel mogelijkheden

MysteryVibe Crescendo

Indien je op zoek bent naar wat afwisseling en je een kans niet wilt laten liggen om je sleur mee te doorbreken? Dan is deze bekroonde vibrator vast en zeker iets voor jou, al lijkt het op het eerste gezicht niet echt iets bijzonders toch kan worden gezegd dat dit seksspeeltje zoveel meer dan dat te bieden heeft. Het is innovatief en maar liefst 360 graden te buigen. Verder beschikt het speeltje over twee vooraf ingestelde vibratiepatronen, 16 vermogensinstellingen, kun je het laden met behulp van een USB-kabeltje en zal het zeker een fantastische manier zijn om helemaal uit je dak te gaan. Vanwege het feit dat het is gemaakt van medisch siliconen, is het ook prima te gebruiken op een gevoelige huid, is het ook nog eens talaatvrij en echt helemaal waterdicht.

9. Dit tweezijdige seksspeeltje is perfect wanneer je op zoek bent naar wat extra prikkeling

SVAKOM Nina

Dit seksspeeltje is gemakkelijk op te laden met een USB-kabeltje en bovendien zo zacht als fluweel. De SVAKOM Nina biedt bovendien een breed scala op het gebied van de vrouwelijke zelfbevrediging. De ene kant van de afgeronde kop is glad en dus uitermate geschikt is voor G-spot stimulatie, terwijl de andere kan een textuur heeft die ideaal is om de clitoris te verwennen met extra sterke trillingen. Het speeltje heeft daarnaast een vijftal vibratiestanden en vijf snelheden.

Ze Magazine - Lifestyle trends