HomeDatingBedgeheimen18+ ultieme tips: sexting voor gevorderden

18+ ultieme tips: sexting voor gevorderden

Tegenwoordig houden steeds meermensen zich bezig met sexting, maar ook weten een heleboel anderen niet wat dit allemaal inhoud of wat ze er nu eigenlijk mee aan moeten. Hieronder proberen we je dan ook wat meer duidelijkheid te geven zodat je antwoorden krijgt op vragen als: Wat is de meest geile emoij die je kunt gebruiken voor sexting? Is iedereen met elkaar bezig op deze manier? Is het wel leuk?

Sexting is het perfecte voorspel volgens deskundigen op het gebied van seksualiteit en seksuele voorlichting. Het is immers een leuke, flirterige manier om je verbinden te voelen met je partner. Heel de dag blijft de gedachten aan seks namelijk in je hoofd rondspoken en dat maakt het allemaal extra spannend. Zelfs wanneer je al langer een relatie hebt kan sexting ervoor zorgen dat je weer dezelfde vlinders gaat voelen als toen je je partner nog maar net kende. Voor beginners en iedereen die op zoek is naar tips over sexting hebben we hieronder de meest nuttige adviezen voor je verzameld.

1. Timing is de sleutel tot succes

Het is bijzonder handig als je weet wat je partner aan het doen is wanneer je het initiatief tot sexting wilt nemen. Op het moment dat je partner aan het lunchen is met wat familieleden, of een bespreking heeft met zijn, of haar, baas, dan weet je eigenlijk al op voorhand dat dit niet het meer geschikte moment is om pikant bericht te verzenden.

Op het ogenblik dat je niet zeker weet wat je partner aan het doen is, dan doe je er altijd verstandig aan om even te informeren waar hij, of zij, mee bezig is. Aan de hand van het antwoord op dit berichtje kun je dan bepalen of je door kunt gaan met de sexting, of dat het beter is hier even mee te wachten.

2. Doe het rustig aan

Bij sexting draait alles op het opbouwen van een zekere spanning. Je kunt het gesprek beginnen met een openingszin die weliswaar aangeeft dat je klaar bent voor sexting, maar die daarnaast nog niet te veel onthult. Het versturen van een selfie van je decolleté samen met alleen de tekst “hé jij daar”, zal zeker de aandacht van je partner trekken. Bovendien zal dit duidelijk maken in welke richting de berichtjes kunnen gaan zodra je een positief antwoord krijgt.

Zie ook: hoe kan je een trio partner vinden?

Deskundigen raden zelfs aan om, wanneer het om seks gaat, om vijf keer langzamer te handelen dan te denken. De regel is zeker ook van toepassing op sexting. Wanneer je normaal gesproken seks gaat bedrijven, zul je immers ook altijd eerst met het voorspel beginnen, bij sexting dien je ook de spanning geleidelijk wat op te voeren. Je kunt bijvoorbeeld je partner eerst op een sexy manier herinneren aan een vrijpartij die jullie onlang hebben gehad en vandaar de sexting steeds spannender te maken.

3. Vergeet niet dat je een rol speelt

Wanneer je aan sexting gaat doen, dan moet je je bedenken dat je zelf de touwtjes in handen hebt en dat je een rol speelt. Je speelt immers de speelse partner die geil is en die bereid is om spannende dingen te gaan doen.

Je foto’s, teksten en spraakberichten kunnen allemaal dienen om fantasie voor je partner te schetsen en bij hem, of haar, zo in de juiste stemming te brengen.

4. Ga niet te ver uit je comfortzone

Deskundigen adviseren met klem om alleen dingen te doen waar je zin in hebt. Sexting kan bijvoorbeeld heel goed een onschuldige tekst inhouden als “Ik kan niet wachten om met je te vrijen vanavond”, maar even goed zo gewaagd zijn als een naaktfoto van jezelf. Om te beginnen kun je iets doen dat je een beetje spannend vindt, maar waar je je niet als een berg tegenop ziet.

5. Geef je partner een waarschuwing voordat je een naaktfoto opstuurt

Op het moment dat je een naaktfoto wilt haan versturen, dan die je je partner daar eerst voor te waarschuwen, bijvoorbeeld door eerst te schrijven: niet geschikt voor werk. Vervolgens druk je een paar keer op enter voordat je de beloofde foto verzendt.

Zo voorkom je dat de foto opeen scherm zichtbaar wordt dat mogelijk door andere ogen, dan die van je partner, kunnen worden gezien.

6. Doe moeite voor wat prikkelende beelden

De hoek waarin een foto of video wordt gemaakt, is essentieel bij sexting. Deze beelden zijn immers alles waar de sexy berichtjes om draaien. Ze zijn zelfs in staat om de prikkelende ervaring maken of breken. Maak alleen beelden van de erogone zone van je lichaam (mond, hals, borst, dijen, buik, billen, voeten en schaamstreek).

In welke mate je beelden provocerend zijn, ligt helemaal in je eigen handen. Foto’s van je borsten gemaakt van bovenaf is daar een heel goed voorbeeld van. Beelden van je billen neem je juist van onderaf zodat het lijkt alsof je partner ze in zijn, of haar, gezicht krijgt.

7. Bewaar sommige sexy foto’s vergrendeld in je fotogalerij

Door een reeks sexy selfies achter de hand te houden, hoef je niet a la minute beelden te gaan maken als je aan de slag wilt gaan met sexting. Je wilt immers snel en levendig kunnen reageren. Om dit soort foto’s op een veilige manier te kunnen bewaren zou je onder andere gebruik kunnen maken van een app als Private Photo Vault. Zo kun je de beelden beveiligen met een zelfgekozen pincode.

8. Ken de emoij sekscode

Door emoij te gebruiken die bekend staan vanwege hun seksuele betekenis kan helpen om je bedoelingen duidelijk te maken zonder dat je een woord hoeft te typen. Zo worden de aubergine en de banaan bijvoorbeeld vaak gebruikt om de penis mee aan te duiden.

Een perzik staat daarentegen voor de billen de een kitten of poes beeld doorgaans de vagina uit. Een emoij die zijn tong naar buiten laat hangen beeld op zijn beurt een gevoel van verlang uit, terwijl waterdruppels duiden op nat zijn of ejaculeren. Het kennen van de emoij sextingcode kan je van pas komen als je in het openbaar aan sexting doet.

9. Geniet van dirty talk

Dirty talk is de leidraad van sexting omdat je woordgebruik je bedoelingen en fantasieën goed weer kunnen geven wanneer deze zich langzaam zullen openbaren. Je kunt bijvoorbeeld op een sexy manier omschrijven wat je aanhebt, maar je kunt ook je partner om ondeugende foto’s of prikkelende opmerkingen vragen. Uiteraard kun je ook op een spannende manier beschrijven wat je met je partner zou willen doen. Je kunt je partner vertellen wat zijn foto’s en opmerking doen met je lichaam en vragen hoe zijn, of haar, reactie is op jouw berichtjes. In je berichtjes kun je ook je partner de opdracht geven om bepaalde dingen bij zichzelf te doen, terwijl zijn, of haar, gedachten bij jou zijn. Op die manier kun je er zelfs naar een orgasme van je partner toewerken. Niet geheel onbelangrijk dus.

Indien je niet weet welke woorden je zou kunnen gebruiken tijdens sexting, dan raden deskundigen aan om vrouwvriendelijke porno te bekijken of licht erotische boeken of websites erop na te slaan.

10. Schets een beeld vanuit je eigen ervaringen

Indien je op zoek bent naar inspiratie voor sexting met je partner, dan kun je een pikante ervaring uit het verleden met hem, of haar, daarvoor gebruiken. Je zou bijvoorbeeld een tekst kunnen versturen die refereert aan de manier waarop je partner zich tijdens een eerdere vrijpartij gedroeg en hoe geweldig lekker je dit vond. Op basis daarvan kun je je sexy fantasie verder op gaan bouwen door je verlangen uit te spreken wat je nog meer erg spannend zou vinden om samen te doen. Door je berichten in de tegenwoordige tijd te versturen, kun je de spanning nog extra op gaan voeren. Je doet dit door bijvoorbeeld te zeggen: langzaam kus ik je over heel je lichaam: vanaf je mond, via je borst, je buik en zo verder naar beneden.

11. Niet bang zijn voor je eigen fantasieën

Het is niet altijd even eenvoudig om met je partner te praten die je in de slaapkamer uit zou willen proberen wanneer hij, of zij, recht tegenover je zit. Sexting is echter de perfecte manier om deze wensen toch kenbaar te maken. De druk van ogen die je aanstaren, zal immers niet aanwezig zijn.

12. De details zijn cruciaal

Hoe meer specifiek je bent, hoe beter jij en je partner in kunnen beelden waar je fantasieën over gaan en hoe eenvoudiger het zal zijn om het gesprek gaande te houden.

13. Stel vragen

Je moet niet bang zijn om ook je partner vragen te stellen tijdens de sexting. Jullie voeren namelijk een seksueel gesprek en het stellen van sexy vragen kan een eenvoudige manier zijn om erachter te komen wat je partner denkt. De vragen kunnen je verder helpen bij het schetsen van de levendig beeld van de fantasieën van partner. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen: welke fantasie heb je? Wat zou je met me willen doen? En hoe zou je willen dat ik je op zou winden?

Tip, zie ook:

  1. Ja en neevragen die je kan stellen
  2. Persoonlijke vragen die je kan stellen
  3. Onderwerpen voor tijdens een date

 

14. Bedenk van tevoren de vragen die je wilt stellen

Bedenk zeven sexy vragen die je leidraad kunnen vormen tijdens de sexting. Zo kun je snel reageren op berichtjes van je partner en boorkom je dat er vervelende hiaten vallen in het gesprek.

 

15. Sexting hoeft niet alleen te bestaan uit teksten en beelden

De voice recorder van je telefoon kun je prima gebruiken tijdens de sexting. Deskundigen raden echter wel aan om de gesproken berichten zo natuurlijk mogelijk te houden. Gemaakt sexy stemmetjes zullen de situatie averechts beïnvloeden omdat dit vaak erg belachelijk en lachwekkend zal klinken.

Soms moet je je partner gewoon de geluiden laten horen die je maakt als je met jezelf speelt. Dit zal je partner uitdagen en jezelf prikkelen, zeker wanneer je je ogen sluit en je inbeeldt wat hij, of zij, met je zou kunnen doen.

16. Voorkom dat je te technisch te werk gaat

Het gebruik van beeldspraak, en zelfs straat- of schuttingtaal, in plaats van medische termen voor de seksuele handelingen en lichaamsdelen klinken extra sexy als je partner deze leest of hoort. Zelfs als je schuttingtaal gebruikt, zal het bij je partner toch beter overkomen, dan wanneer je je te keurig uit probeert te drukken, Om het gesprek levendig en vlot te laten verlopen, kun je van te voren een aantak sexy woorden aan je woordenboek in je telefoon toevoegen.

17. Memes en GIFs zijn ook prima tijdens sexting

De kracht van memes en GIFs mag je absoluut niet onderschatten tijdens de sexting. Uiteraard moeten deze wel aansluiten op de denkwijze en de stemming waar je op dat moment in bent. Je kunt deze extra’s dan prima als aanvulling gebruiken op je teksten die je eerder al hebt verstuurd. Zo zullen ze het gesprek meer inhoud geven en je bovendien wat extra tijd geven om weer met iets origineels te komen.

18. Geniet ervan

Je kunt sexting zien als een vorm van plagen waarbij jij eveneens een zekere macht in handen hebt. Maak hier op een plezierige manier gebruik van en vergeet er zeker niet van te genieten.

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

Must Read