HomeDatingBedgeheimen20+ ondeugende seks talk gesprekken waarmee je hem of haar wild maakt!

20+ ondeugende seks talk gesprekken waarmee je hem of haar wild maakt!

Hoe vaak heb je het gevoel dat je partner niet meer geïnteresseerd in je is? Negeert hij, of zij, jou en wordt je als vanzelfsprekend gezien? Indien dat inderdaad het geval is bij jou, dan moet je er echt iets aan gaan doen en het leren van wat ondeugende seks talk kan hierbij wellicht prima van pas komen. We weten namelijk allemaal dat iedere relatie na verloop van tijd wat zal vervagen en meer frustrerend en zelfs traumatisch kan worden. Je kunt je beperkt gaan voelen, maar ook verveeld en tevens geen interesse meer hebben in elkaar. Maar die situatie kan eenvoudig uit de weg worden gegaan, mits je tenminste bereid bent om een beetje moeite te doen voor je relatie en zo de romantiek en het charisma weer terug te halen.

Je zult dan ook moeten gaan bedenken wat je dient te doen om weer de aandacht te trekken van de man, of vrouw, van wie je houdt. Geloof het of niet, iedere man en vrouw houdt ervan om met een zelfverzekerde, onafhankelijke en gepassioneerde partner samen te zijn. Ze willen een lief die ze zot kan maken met hun seks talk, hun uiterlijk en hun stijl. En de beste manier om je partner weer op te winden en je seksleven een boost te geven, is door wat ondeugende dingen te leren en die vervolgens in het oor van je lief te fluisteren. Seks talk lijkt voor sommige mensen dan ook erg leuk, maar zal een hele kluif zijn voor iemand anders. Toch kun je, met beetje oefening, wel de kunst onder de knie krijgen om op een ondeugende manier tegen je partner te praten.

Super leuke tip indien je nog vrijgezel bent

Wij hebben een gratis online persoonlijkheidstest gevonden, die gaat kijken welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid. Héél leuk om eens te doen:

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

Vertrouw me, voeg een beetje pit en uitdaging toe aan de dag van je partner door wat seks talk om hem, of haar helemaal zot te maken van jou. Je lief zal dan nog alleen maar aan jou kunnen denken. Gebruik de onderstaande 20 seks talk gesprekken om hem, of haar, gek op je te maken.

Hoe ondeugende seks talk voordelen kan bieden voor je relatie?

Communicatie is het meest belangrijke in iedere relatie, in het bijzonder op het ogenblik dat je wilt dat je relatie soepel en vol passie verloopt. Het zal je wellicht verbazen, maar erotische gesprekken zijn even belangrijk voor iedere relatie, niet alleen om de onderlinge band te versterken, maar eveneens om de dingen in de slaapkamer te kunnen verbeteren. Erotisch praten met je partner kan tevens je band met je hem, of haar, laten groeien, emotionele verbondenheid vergroten en meer communicatie in je relatie brengen. Dat is toch gewoonweg geweldig. Seks talk met je partner zal je hele relatie, en dus niet alleen je seksleven, ten goede komen. Ondeugende seks talk werkt echt! Niet alleen zal seks talk met je man (of vriend) je partner aan het denken zetten over jou, maar zal dit tevens de seks leuker en heter maken. Het is bovendien leuk om wat seks talk voor in bed te leren en te gebruiken.

Je kunt ondeugende dingen zeggen terwijl je met je partner in bed ligt, maar ook via tekstberichtjes, of via een sexy telefoongesprek (zoals sexting), de keuze is dus helemaal aan jou. En er zijn namelijk genoeg ondeugende dingen om je partner te sturen via een berichtje of om in zijn, of haar, oor te fluisteren. Dit zal je wellicht verbazen, maar seks talk werkt het best wanneer je het ego van je lief wilt stimuleren als jullie samen de lakens delen. Indien je je afvroeg wat veel mannen, maar ook vrouwen, graag in bed willen, dan is dat wat ondeugende praatjes één van de belangrijkste dingen. Wanneer je dat in gedachten houdt, dan laten we hieronder 20 seks talk voorbeelden zien die je tegen je partner kunt zeggen om hem, of haar, helemaal zot te maken (het is de soort dirty talk dat veel mannen, maar ook talloze vrouwen, graag horen) .

20 sekstalk voorbeelden

 1. Jouw geur maakt me week in de knieën (seks talk voor beginners). Deze onteigende uitdrukking werkt altijd het beste bij mannen en dient gebruikt te worden opeen moment dat je een ondeugend gesprek met je partner wilt voeren. Het is namelijk geen geheim dat alle mannen willen dat hun vrouw sexy en wild is. Ze willen dat ze dingen zegt die hem in no time kunnen opwinden. Dus gebruik de volgende keer dat je geil bent, terwijl je in bed tegen je man praat en je zin hebt in super hete seks met je kerel, deze zin.
 2. Neem me schat, stop niet! Dit is één van de geile dingen om tegen je partner kunt zeggen en die nooit zal falen om hem, of haar, op te winden. Het enige wat je hoeft te doen is een paar sexy bewegingen te maken en je voorover te buigen naar je lief toe. Door seks talk te gebruiken, kun je je partner verleiden en vervolgens genieten van een hartstochtelijke vrijpartij.
 3. Ik wil je in mij, schat. Het is altijd aan te bevelen om te beginnen met het voorspel als je wilt vrijen. Dus zorg ervoor dat je wat knuffelt, kust en ondeugende sekspraat gebruikt voordat je direct op de echte seks overgaat. Dit maakt je seksleven niet alleen leuk, maar zal tevens je partner dichter bij je brengen. Je moet je echter door niets laten stoppen, ongeacht of het nu werk of niet, heb gewoon seks, iedereen houdt namelijk van de nodige prikkeling zodat je ervoor moet zorgen dat je je lief eveneens motiveert door seks talk te gebruiken die hem, of haar, laat hunkeren naar meer. Blijf vrijen terwijl je je lief vertelt dat hij, of zij, goed bezig is en dat je de seks samen houdt.
 4. Dit is één van die ondeugende dingen om tegen je lief te zeggen omhem, of haar, nog meer op te winden. Harder, schatje, Harder. Vooral veel vrouwen aarzelen vaak om hun partner te vertellen wat ze lekker vinden, maar een goede vrijpartij hebben, draait helemaal om jezelf zijn. Dus druk jezelf uit en vertel hem, of haar, of je meer wilt of wilt dat hij een beetje ondeugend met je mag zijn.
 5. Hoewel het geen enkel verschil voor je relatie zal maken, maar je man, of vrouw, zeker wild en nog heter zal maken, is het uitspreken van de zin: Ik wil je de beste orale seks geven, die je ooit hebt gehad. Indien je je lief echt iets ondeugends wilt vertellen, nou dan kun je deze zin zeker gebruiken. Het is ongetwijfeld het ding dat iedereen van je wil horen. Zowel mannen als vrouwen houden namelijk van orale seks en wanneer je er goed in bent, dan is er niets meer dat je nodig hebt om je lief helemaal zot te maken. Geef hem, of haar, gewoon goede orale seks en je partner zal zich vervolgens helemaal op jou toe gaan leggen, wat er ook gebeurt. Probeer het eens uit.
 6. Ik voel me nu zo geil is een zinnetje dat je kunt inzetten op het ogenblik dat je op zoek bent naar een manier om je seksleven een boost te geven, je kunt er immers een heleboel passie en lust mee laten zien. Draag je ook nog een je meest favoriete lingerie, dan is het nog sexier om deze ondeugende dingen in het oor van je lief te fluisteren en te zeggen dat je je geil voelt. Geloof me, wanneer je dit doet, dan zal je partner buiten zinnen raken en zullen jullie allebei genieten van voortreffelijke seks.
 7. Kus me, mijn lippen en mijn borsten en helemaal naar benden naar mijn ..Geloof me, niets kan deze zin verslaan, wanneer je op zoek bent naar hete en wilde seks met je partner. Deze uitdrukking zal hem, of haar, niet alleen opwinden, maar eveneens zijn, of haar, geest vullen met passie, compassie en dirty gedachten. Deze zin zal je dan ook absoluut allebei laten genieten van een gepassioneerde vrijpartij.
 8. Ik wil je boven op me voelen. Dit is één van de meest ondeugende dingen die je tegen je partner kunt zeggen en die gegarandeerd een heftige reactie opzullen roepen. Vooral mannen willen immers graag dat hun vrouw zegt waar ze van droomt om met haar lief te doen. Ze willen dat vrouwen hun fantasieën met hen delen en eveneens de dingen delen die ze voor hun partner voelen. Zodra je je partner deze zin vertelt, dan zal hij zich absoluut verbazen. Hij zal verrast zijn om een ​​nieuwe vorm van jou te zien. Laat hem dus je wilde kant zien en maak hem voor altijd de jouwe.
 9. Ik wil gewoon van jou zijn vanavond. Helemaal van jou. Het kenbaar maken van je liefde en toewijding voor je partner is de beste manier om zijn, of haar, aandacht te trekken. Sterker nog, soms is het verrassen van je partner door hem, of haar, een ​​kant te laten zien die je nog nooit hebt getoond, de beste manier om je seksleven een boost te geven. Dus stop met iemand te zijn die je eigenlijk niet bent en laat je lief een ​​kant zien die voorheen verborgen werd gehouden.
 10. Iedere keer als ik denk aan de laatste keer dat we het hebben gedaan, wordt ik meer opgewonden. Dit is de beste manier om het vertrouwen van je partner te vergroten. Je zegt immers dat zijn, of haar, handelingen fantastisch zijn en dat hij, of zij, je zot maakt met zijn, of haar, aanrakingen en dat dit alles is wat nodig is om je genot te bezorgen.
 11. Je seks talk moet dit, of iets soortgelijks altijd bevatten: Ik wil dat je dicht bij me komt. Je partner zeggen dat je dicht bij hem, of haar, wilt zijn en hem, of haar tegen je aan wilt voelen, is de beste manier om je lief zot te maken.
 12. Ik wil vanavond door jou genomen worden is een zin die eigenlijk alles is wat je nodig hebt om je lief op te winden en is waarschijnlijk ook één van de meer bizarre dingen om tegen je partner te zeggen. Loop de kamer in, draag alleen een sexy kledingstuk, loop op een sensuele manier naar je lief toe en vertel hem, of haar, dat je door hem, of haar, wilt worden genomen. Dit ervoor zorgen dat je lief helemaal buiten zinnen zal raken.
 13. Stop met praten en laat me helemaal van jou zijn.Soms is het goed om minder te praten en je nacht te beginnen met gepassioneerde liefde om je seksleven een boost te geven. Vertel je lief dus om stil te zijn en met je te vrijen.
 14. Ik hou ervan hoe je smaakt, het maakt me zot. Je lief zal deze zin zeker leuk vinden. Zoals we allemaal wel weten, heeft iedereen een andere geur en smaak. Door je partner te zeggen dat je van hem, of haar, houdt, zal je lief nog meer van jou gaan houden, dus zal deze zin tijdens elke seks talk aanwezig dienen te zijn.
 15. Ga door, ga door! Je lief zeggen dat je van hem, of haar, houdt en dat hij, of zij, zeker door moet gaan om met je te vrijen, is de meest opwindende manier om wat pit en een extra boost aan je seksleven te geven. Gebruik een paar ondeugende zinnen en echteseks talk, maak een paar wilde bewegingen en laat je lief smeken om meer.
 16. Ik wil dat je diep in me komt.Niets kan nog heter zijn dan je lief te zeggen dat je wilt dat hij, of zij, in je komt. Wanneer hij, of zij, dit van je te horen krijgt, dan heb je niet alleen direct alle aandacht, maar zal ook het lichaam van je lief met een enorme passie en opwinding worden vervuld zodat je lief eveneens zijn, of haar, kleren uittrekt en zich zal overgeven aan een serieuze vrijpartij.
 17. Laten we gewoon uit ons dak gaan en iets wilds gaan doen vanavond. Vanwege het feit dat vrijwel iedereen tegenwoordig een druk leven leidt, is het extra lastig om tijd voor elkaar vrij te maken om je echt over te kunnen geven aan het hebben van een wilde vrijpartij. Dus zodra je tijd hebt, kun je deze zin gebruiken op de meest verleidelijke manier die je je maar kunt bedenken om je partner vragen om helemaal los te gaan vanavond.
 18. Telkens wanneer je me aanraakt, voel ik me week en geil worden.Je vriend of vriendin zeggen dat zijn, of haar, aanrakingen je je weker laten worden in je knieën en je aansporen om hem, of haar, nog extra zot te maken. Zeg je lief dat hij, of zij, bijzonder is en het iedere keer weer geweldig voelt wanneer jullie dicht bij elkaar zijn.
 19. Laten we er vanavond helemaal voor gaan. Wat is er nog beter dan je partner te vertellen dat je er vanavond helemaal voor wilt gaan. Laat hem, of haar, je domineren en doe alles wat je lief je zal vragen om te doen. Vervul alle fantasieën van je partner en probeer alle standjes uit die hij, of zij, ooit eens wilde uitproberen.
 20. Vanavond ben ik in de stemming om de lakens vochtig te maken met onze lichaamssappen, ik ben namelijk ontzettend geil en wil je nu!Je partner weet zo dus wat hem, of haar, te doen staan. Je steekt immers niet onder stoelen of banken wat je plannen met je lief zijn. Je wilt helemaal gaan voor een enorm hete vrijpartij waarbij kunnen allebei aan jullie trekken zullen komen.

Je hoeft dus niet langer verlegen te zijn en gewoon deze seks talk voorbeelden in de praktijk gaan brengen samen met je vriend of vriendin. Gegarandeerd dat je je lief helemaal zot zult maken. Waar wacht je dus nog op?

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

61 REACTIES

Must Read