Ben je op zoek naar een beetje dirty talk om tegen je vriend(in) te zeggen omdat je hem, of haar, opgewonden kunt krijgen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken want je zult nergens meer sexy, dirty of ondeugende dingen vinden om te zeggen dan in dit artikel. Je hoeft je dus niet langer meer te gaan stotteren wanneer je dirty talk wilt gaan gebruiken tegen je geliefde of als je lief je ooit heeft verteld dat hij, of zij, wil dat je dirty talk gaat bezigen.

Het hele idee om schunnige dingen tegen elkaar te zeggen, lijkt doorgaans erg lastig voor iemand die niet begrijpt hoe je dit goed aan kunt pakken. Maar in de praktijk is het niet zo heel moeilijk om schunnige praat en echte dirty talk tegen elkaar te zeggen op het ogenblik dat je in een gepassioneerde vrijpartij verzeild bent geraakt.

De kunst om dirty talk te gebruiken

Wanneer je jezelf om wilt vormen tot een sexy, ondeugende lover die in korte tijd de onderbroek van een man op kan laten bollen, of het slipje van een vrouw nat kan maken, door een paar kinky woorden te gebruiken, dan dien je snel verder te lezen want hieronder geven we je de nodige uitleg (zelfs met een groot aantal voorbeeldzinnen). In een ommezien kan dus ook jij kinky gesprekken voeren en pikante vragen stellen. Je zult dan immers begrijpen waar dirty talk over gaat.

Waarom denk je dat het lastig is om dirty talk te gebruiken?

Het enige dat je ervan weerhoudt om dirty talk in bed te gebruiken, zijn de regels die zich in je onderbewuste hebben weten te nestelen en daar vastgeroest lijken te zitten. Je onderbewustzijn wil daardoor dus eigenlijk geen kinky dingen denken of zeggen, omdat het hele idee ongepast, raar, ongemakkelijk en sociaal onaanvaardbaar zou zijn. Maar wanneer je werkelijk wilt genieten van dirty talk, dan zul je je geest absoluut open dienen te stellen en seksuele gedachten en fantasieën leren aanvaarden als iets natuurlijks en deze zien als even gewoon als iedere andere gedachte die in je opkomt.

Spreek je gedachten uit wanneer je kinky dingen wilt zeggen

Je gedachten gewoon uitspreken is de meest simpele manier om kinky dingen te zegge. Breng het ongepolijste, sexy beest in je naar boven dat niet wordt beperkt door sociale waarden en normen. Zeg het smerigste wat je kunt bedenken zodra je je lief zich voor je neus uit ziet kleden. En voordat je het weet, zul je merken dat kinky dingen zeggen niet zo heel moeilijk is. In feite is het net zo natuurlijk als de geilheid die je op dat moment ervaart.

Om wat inspiratie op te doen doe je er goed aan eerst deze 10 sexy tips door te lezen die betrekking hebben op het zeggen van kinky dingen tegen iemand die je opgewonden wilt laten raken. Het zal je wellicht verbazen, maar deze werkwijze zal je later meer van pas komen dan je nu wellicht denkt!

Kinky dingen om tegen je lief te zeggen

Er zijn talloze manieren om een beetje kinky te zijn tegen je lief, en wellicht evenveel verschillende situaties om een ​​echt stoute, dirty lover te kunnen zijn. Afhankelijk van de situatie, is hier een opsomming van ideeën, vragen en dingen die je zou kunnen zeggen waardoor het hart van je lief binnen enkele seconden sneller zal gaan kloppen. Op het moment dat je een man of een vrouw wilt verleiden, maar je nog geen dirty talk hebt gebruikt, dan zijn de hieronder opgesomde 20 kinky vragen uitmate geschikt om in te zetten.

Indien je via de telefoon wilt communiceren of een kinky gesprek wilt voeren, dan doe je er goed aan om eerst de onderstaande 20 sexy zinnen door te nemen zodat het een stuk makkelijker wordt om een ​​sexy telefoongesprek in gang te zetten.

Ben je daarentegen op zoek naar een paar kinky spelletjes om samen te spelen terwijl je ’s avonds laat over en weer berichtjes verstuurt, dan kun je deze 7 genoemde kinky berichtvoorbeelden gebruiken om de hele nacht plezier te hebben. Maar speel je toch liever een dirty spelletje dat jullie beide op zal winden, in plaats van gewoon kinky dingen tegen elkaar te zeggen? Dan kun je niets beter gebruiken dan het onderstaande spel met maar liefst 30 kinky vragen. Wanneer je echter op zoek bent naar iets meer grensverleggende praatjes te gebruiken, of nog een stel bij jullie plannen te betrekken, dan kun je de opsomming van waanzinnig kinky waarheid vragen ter hand nemen om aan het andere koppel te stellen.

Gebruikt je lief dirty talk?

Voordat je verder gaat op je pad naar dirty talk in de slaapkamer, zul je de mening van je partner willen achterhalen. Vergeet immers niet dat niet alle mannen )en vrouwen) van dirty talk houden. Sommige mensen kruipen namelijk helemaal in hun schulp wanneer ze je iets ruws of kinky horen zeggen.

Op het moment dat je uitgaat met iemand die niet gewend is aan dirty talk, dan moet je echter ook niet al te bang zijn. Je kunt deze woorden namelijk nog altijd gebruiken om deze persoon te prikkelen door samen in bed te fantaseren of te praten over iets dat jullie allebei opwindt, zoals die eerste keer dat jullie voor de eerste keer seks hadden, of het laatste feest waarbij jullie allebeide iets ondeugends hebben gedaan. Je partner in de stemming brengen door te praten over dingen die hij, of zij, sexy vindt, zal altijd zorgen voor de nodige opwinding, zelfs wanneer je lief niet gewend is om kinky dingen te zeggen.

50 kinky dingen om tegen je lief te zeggen

De volgende keer dat je met je lief de lakens gaat delen, of samen een telefoongesprek voert, dan kun je één van de volgende kinky zinnen gebruiken om hem, of haar, op te winden. Maar daarbij mag je zeker niet vergeten dat kinky dingen zeggen niet alleen maar gaat over het uitspreken van een aantal ondeugende zinnen in een willekeurige volgorde. Laat iedere zin die je uitspreekt eindigen met iets dat je echt voelt. Dat zal namelijk het hele spel van dirty talk meer persoonlijk en extra sensueel maken.

Op het moment dat je iets kinky zegt zoals “jij bent mijn seksslaaf”, laat daar dan niet direct iets totaal anders op volgen. Beschrijf in plaats daarvan hoe je je voelt wanneer je dat zegt. Vertel je lief waarom je denkt dat hij, of zij, je seksslaaf is, of wat je zou willen dat je lief zou doen op het moment dat hij, of zij, deze rol zou vervullen. Hierdoor zorg je ervoor dat het kinky gesprek door blijft gaan, wat de totale ervaring een stuk sexier en veel opwindender zal maken.

Nu je werkelijk begrijpt hoe je iets op een kinky manier kunt zeggen, kun je de volgende lijst met 50 sexy en kinky dingen gebruiken om tegen je vriend, of vriendin, te zeggen en je lief een ​​seksuele uitbarsting te bezorgen die zelfs zijn,of haar, stoutste fantasieën te boven zal gaan.

 1. Ik raak mezelf nu aan.
 2. Ontmoet me voor de lunch. Ik wil dat je me in de auto overal betast.
 3. Ik draag op dit moment niets onder mijn kleding, dus ook geen ondergoed.
 4. Ik kan niet wachten tot je in me komt.
 5. Ik wil je nemen, hier en nu meteen.
 6. Ik werd vanochtend erg nat wakker.
 7. Je hebt erg kinky manier van denken en dat heeft zijn uitwerking op mij!
 8. Zeg me nu meteen waar je me allemaal aan wilt raken (kleed je uit en ga voor je lief staan).
 9. Ik wil dat je mijn kleren van mijn lijf scheurt.
 10. Je voelt je zo goed in me dat ik het wel uit kan schreeuwen.
 11. Ik ben niet altijd geil, maar het komt gewoon doordat jij zo sexy bent.
 12. Ik hou van de manier waarop je tong me daar beneden aftast.
 13. Bijt in mijn nek en n**k me harder.
 14. Je bent een enorme seksmachine!
 15. Ik heb lang en diep nagedacht over wat ik vanavond met je wil gaan doen…
 16. Laat me zien op welke plek je wilt dat ik je bijt.
 17. Je bent een erg stoute jongen/meid!
 18. Alsjeblieft n**k me. (smeek je lief).
 19. N**k me nu! (beveel je lief).
 20. Knijp harder in mijn borsten en kus me.
 21. Ik weet dat je mijn poesje lekker vindt … N**k me zoals je nog nooit eerder hebt gedaan!
 22. Ik wil je in vanavond in elke kamer n**ken!
 23. Je laat me aan zulke kinky dingen denken!
 24. Ik heb hier de hele dag op gewacht …
 25. Kleed je uit …
 26. Noem me een slet!
 27. Alleen maar naar je kijken in die boksers maakt me al drijfnat …
 28. Oh god! / O ja!
 29. Bind me vast en n**k me nog harder.
 30. Ik wil dat je me n**kt terwijl ik tegen het raam aan leun.
 31. Pak mijn reet en n**k me harder.
 32. Je l*l is zo groot dat het me erg veel pijn doet, maar ik wil je nog steeds!
 33. Kun je je voorstellen dat ik dit de eerste keer dat we elkaar ontmoetten voor de eerste keer deed?
 34. N**k me, ik ben je slet.
 35. Je kunt alles van mij krijgen, maar je moet me eerst betalen!
 36. Donder op! (doe alsof je lief je lastigvalt).
 37. Ga dieper naar binnen! (Grijp je lief bij zijn kont en klauw je nagels in zijn huid).
 38. Mijn vriend(in) kan hier ieder ogenblik zijn! (een prima rollenspel).
 39. Straf mij! Ik ben een heel slecht meisje/stoute jongen geweest.
 40. Je pijpen/likken maakt me zo geil.
 41. Fluister in mijn oor terwijl je me slaat.
 42. De lakens zijn nu zo nat door mijn sperma.
 43. Je weet echt hoe je een meisje nat kunt maken …
 44. Ik hou van de manier waarop je een stijve krijgt als ik je streel.
 45. Je maakt het zo glibberig tussen mijn dijen.
 46. Ik vind het lekker wanneer je het zo doet!
 47. Trek aan mijn haar en n**k me.
 48. Ik wil dat je klaarkomt over heel mijn gezicht.
 49. Je laat me als een echte hoer voelen!
 50. Door alleen maar naar je te kijken, wil ik steeds weer met mezelf spelen.

Door gewoon één van deze 50 kinky dingen te zeggen tegen je vriend of vriendin, kun je je lief even goed opwinden als hij, of zij, doet bij jou met je favoriete kinky handelingen!

Ze Magazine - Lifestyle trends