HomeDatingBedgeheimenHoe maak je zelf huisgemaakte seks speeltjes?

Hoe maak je zelf huisgemaakte seks speeltjes?

Als gevolg van de alsmaar stijgende prijzen en de beperkte markt, kun je je gedwongen voelen om het heft in eigen handen te nemen en besluiten om zelf een paar seksspeeltjes voor mannen te gaan maken. Er wordt gezegd dat geweldige prestaties voortkomen uit vindingrijkheid en creativiteit, zeker in tijdens dat het (financieel) even wat minder voor de wind gaat.

Dit kan niet meer waar zijn voor die verveelde en geile kerels die het aardig beu beginnen te worden om voortdurend hun handen te moeten gebruiken op het moment dat ze wat seksuele stoom af willen blazen. De volgende zelfgemaakte seksspeeltjes voor mannen zijn dan ook exact wat zij nodig hebben. Hieronder laten we je zien hoe je deze gemakkelijk kunt maken.

Super leuke tip: 

Wij hebben een leuke gratis online wetenschappelijke persoonlijkheidstest gevonden waarmee je kan ontdekken welk type persoon jij bent in een relatie. Heel leuk om eens te doen!!

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent? 

Zelfgemaakt seksspeeltjes voor mannen: 7 ideeën die enorm goed werken

Iedereen die dit dieptepunt in zijn leven wel eens door heeft gemaakt, is het er zeker mee eens dat in dit stadium ieder gebruiksvoorwerpen huis waar je oog op valt een “potentieel poesje” is dat ontdekt dient te worden, weliswaar met een beetje vakmanschap, durf en een heleboel fantasie.

Zelfgemaakte vagina’s

Voor de mannen die op zoek zijn naar een andere beleving als het gaat om hun mannelijkheid uit handen te nemen, kunnen de volgende doe-het-zelf masturbators in elkaar zetten met behulp van een aantal veelvoorkomende gebruiksvoorwerpen die eigenlijk wel in de meeste huishoudens te vinden zullen zijn.

1. Sokmasturbator

De sokmasturbator is een populair seksspeeltje, en hoogstwaarschijnlijk ook aardig vaak gebruikt, om zelf te maken dat. In de meest oude, ruwe vorm is dit speeltje gewoon één van je oude sokken die royaal gevuld is met handlotion of glijmiddel. Direct na gebruik kun je deze dan ook zonder probleem rechtstreeks met andere kledingsstukken in de was worden gedaan. Een upgrade van deze versie kan al door een paar aanpassingen aan te brengen en vervolgens van een nog betere ervaring te genieten.

Wat je nodig hebt:

 • een oude sok (uiteraard geschikt voor je penisgrootte),
 • een latexhandschoen,
 • een paar elastiekjes of een elastische stoffen haarbandje,
 • het nodige glijmiddel.

Instructies: doe de latexhandschoen in de sok zodat deze goed op de binnenkant aansluit. Je verder ervoor kunt kiezen om de geribbelde binnenkant van de vagina na te bootsen door vouwen in de latexhandschoenen achter te laten. Het geheel maak je vast aan elkaar door de uiteinden met behulp van door de polsrand van de handschoen samen met de sok op te rollen en vast te zetten met een elastiekje of een haarbandje.

2. Handdoek masturbator

De handdoek masturbator is te vergelijken met de bovenstaande sokmasturbator wanneer je de constructie bekijkt, maar toch heeft de laatst genoemde masturbator een betere sensatie en meerdere manieren om deze te gebruiken. De betere sensatie zou moeten komen door de pluizige structuur van de handdoek die je tevens in warm water zou kunnen laten weken om deze wat te verwarmen. Masturbators die gemaakt zijn van de handdoek kunnen handmatig worden gebruikt of tussen je matras worden geplaatst en zo tot het einde worden binnengedrongen.

Wat je nodig hebt:

 • een bad- of handdoek,
 • een latexhandschoen,
 • elastiekjes,
 • het nodige glijmiddel.

Instructies: rol de handdoek in de leegte op, maar leg eerst de latexhandschoen tegen de onderkant. Zorg er wel voor dat je een beetje van de polsrand van de handschoen overhoudt om deze later om de rand van de handdoek te kunnen wikkelen. Ga vervolgens door met het oprollen van de handdoek in de vorm van een burrito en zet het uiteinde vast met wat elastiekjes wanneer dit is gedaan.

3. IJsblokjesgel masturbator

Indien je die stevige vlezige textuur om je penis wilt voelen, dan kun je proberen om de gel die in herbruikbare ijsblokjes zit om te toveren in een zelfgemaakt seksspeeltje. De gel uit deze ijsblokjes kan immers ook een bepaalde warmte afgeven zodat de ervaring extra aangenaam zal worden.

Wat je nodig hebt:

 • Een aantal (minimaal twee of drie) herbruikbare ijsblokjes (de gel die erin zit). \
 • Een paar condooms of latexhandschoenen,
 • Elastiekjes,
 • Het nodige glijmiddel.

Instructies: leg je condoom of latexhandschoen tussen twee lagen gel uit de herbruikbare ijsklontjes, sla de rand om en zet deze vast met behulp van een paar elastiekjes. Verder is de constructie van deze masturbator gelijk aan de eerder omschreven voorbeelden. Verwarm dit gelpakketje in een warmwaterbadje om op lichaamstemperatuur te komen wanneer je je erin aftrekt.

4. Zelfgemaakte fleshlight

Gezien de meeste prijzen van echte fleshlights met hun opvallende uiterlijk, lijkt het wellicht een beter idee om je eigen exemplaar in elkaar te knutselen met spullen die je in en rondom je huis kunt vinden. Het is niet alleen een veel goedkoper alternatief met een vergelijkbare masturbatie-ervaring, maar je kunt je speeltje ook een stuk minder opvallend maken en het dus gewoon op je bureau laten liggen.

Wat je nodig hebt:

Voor een zelfgemaakte fleshlight hebt je maar een drietal basiscomponenten nodig:

 • het frame,
 • de binnenvoering,
 • de vulling.

Kies voor het frame bijvoorbeeld een lege Pringlesbus, een tennisbalhouder of een kartonnen rolletje van het toiletpapier. Gebruik voor de binnenvoering een groot condoom of een veel goedkopere latexhandschoen. Voor de vulling kun je isolatieschuim of een zachte spons kiezen. Verder heb je nog wat elastiekjes nodig om de losse randen vast te kunnen zetten.

Instructies: zorg ervoor dat het frame dat je wilt gaan gebruiken schoon is en geen kartelranden meer heeft. Bekleed de binnenzijde van het frame met twee stukken schuim of met twee sponzen. Laat echter een kleine spleet open waarin je de binnenvoering (het condoom of de latexhandschoen) aanbrengt. Zodra je de binnenvoering van je keuze hebt aangebracht, vouw je de rand van het condoom of de handschoen naar buiten om het frame heen en zet je deze vast met behulp van de elastiekjes. Tot slot doe je wat glijmiddel erin voordat je je fleshlight gaat gebruiken. De dop die bij een Pringlesbus zit, kan erop worden gedaan om je zelfgemaakte fleshlight af te sluiten als deze niet wordt gebruikt.

Masturbators op basis van voedsel

Eten is biologisch en ook nog eens makkelijk weg te gooien. Je bent er dus altijd zeker van je altijd wel iets in huis hebt dat je zou kunnen gebruiken. Zorg er wel voor dat het voedsel dat je kiest vóór gebruik goed schoon wordt gemaakt en vrij is van pesticiden en/of vuil. Bovendien raden we je aan om jezelf eveneens goed te wassen nadat je je ding hebt gedaan.

5. Bananenschilvagina

Heb je ooit een verlaten banaan op het aanrecht of de fruitschaal zien liggen toen je een andere soort trek had? Snijd de punt van de vrucht samen met de steel eraf, knijp vervolgens het vruchtvlees zachtjes eruit en spoel de binnenzijde van de schil met water schoon om achtergebleven stukjes banaan weg te kunnen halen. Schud de schil droog en er eventueel voor kiezen om deze voor gebruik even in de magnetron op te warmen. Je moet de bananenschil uiteraard niet te lang in de magnetron leggen omdat je anders de kans loopt dat je je verbrandt. Zodra je bananenschil warm genoeg is, knijp je er een beetje glijmiddel in, draag je deze als een condoom over je penis en trek je je af totdat je bevredigd bent.

6. Watermeloenvagina

Watermeloenpulp is zacht waardoor het niet moeilijk is om in vorm te brengen. De waterige structuur zal bovendien ervoor zorgen dat je geen glijmiddel nodig hebt waardoor deze vrucht een uitstekende kandidaat is om dienst te doen als zelfgemaakt seksspeeltje. Om je watermeloenvagina te kunnen maken, heb je een halve watermeloen nodig, snij om te beginnen een spleet in het midden en schep je er een beetje vruchtvlees uit (afhankelijk van de grootte van je penis). De actie die gaat volgen zal er zeker voor gaan zorgen dat het een rommeltje gaat worden met al het vocht dat in de vrucht zit.

7. De inktvisvagina

De inktvisvagina is geen speeltje voor angsthazen. Het is wellicht een beetje extreem, maar je bent dan wel verzekerd van een ervaring die het dichtst bij het echte werk komt. De volgende keer dat je dus zin hebt in calamares, dan doe je er goed aan om een inktvis opzij te leggen die qua grootte overeenkomt met die van je penis.

Je hebt echter alleen het lichaam van de inktvis nodig, dus verwijder de kop en de ingewanden en maakt de binnenkant van het inktvislichaam goed schoon om achtergebleven slijm te verwijderen. Eenmaal schoongemaakt, laat je het inktvislijf een beetje drogen en doe je er tot slot de gewenste hoeveelheid glijmiddel in voordat je je gaat richten op je genot.

Mensen worden vaak erg creatief op momenten dat ze wanhopig zijn. Het is waar dat de juiste hoeveelheid wanhopige geilheid je in staat zal stellen om ieder gat dat je tegenkomt als een vagina te gaan zien, waardoor er dus ingenieuze voorbeelden van zelfgemaakt seksspeeltjes voor mannen ontstaan. Met een beetje creativiteit en een heleboel fantasie hoef je echter niet te diep in de buidel te tasten om gewoon stijlvol aan de slag te kunnen gaan en even goed te genieten van deze seksuele ervaringen.

Klaar voor jouw persoonlijkheidstest?

Benieuwd naar het resultaat? 

Ze
Ze Magazine - Lifestyle trends

74 REACTIES

Must Read