Van mannen en jongens wordt nog steeds min of meer verwacht dat ze voortdurend geil worden, maar het is echter een stuk lastiger om een meisje of een ​​vrouw te zijn die vrijwel altijd welzin heeft in een stevige vrijpartij. Helaas is de huidige samenleving doordrongen van oneerlijke (voor)oordelen over vrouwen die te maken hebben met een hoge geslachtsdrift, en deze zullen deze dames dan ook vaker weten te raken dan je aanvankelijk zou denken. Hieronder hebben we een aantal strubbelingen voor je op een rijtje gezet waar vrouwen met een seksverslaving mee worden geconfronteerd:

1. Ze weten dat ze verondersteld worden om een man te laten wachten om zo zijn initiatief te testen, maar ze hebben het hier heel erg lastig mee.

Seks is een belangrijk onderdeel van een relatie, en in het begin is het in de regel wat ongemakkelijk. Zodra vrouwen met een seksverslaving met iemand op date gaat die ze echt leuk vinden, dan kunnen ze het niet helpen dat hun geest automatisch na begint te denken over seks. In een groot aantal gevallen zijn ze echter niet in staat om lang genoeg tijd vrij te maken om enige indruk te maken op een man, ze willen immers zelf zo graag seks hebben.

2. Wanneer ze een relatie hebben met iemand die minder vaak seks wil als zij, dan gaan ze zich afvragen wat er mis is met hen.

Het is een veel voorkomende misvatting dat mannen altijd seks willen, terwijl vrouwen onschuldige fragiele wezentjes zijn die dit enkel en alleen maar om hem een plezier te doen. We hoeven je echter niet te vertellen dat dit enorme onzin is, maar voor het geval je het nog niet wist, is dat absoluut het geval. Het is gewoonweg stom wanneer je alles leuk vindt aan een man, maar hij niet zo vaak het initiatief neemt als je graag zou willen of niet zo enthousiast is over seks als jij.

De huidige samenleving is al zo lang doordrongen van deze dubbele moraal dat vrouwen met een seksverslaving echter vaak beginnen te twijfelen aan zichzelf en ze zich afvragen of ze wel normaal zijn.

3. De huidige samenleving kent nog steeds veel taboes met betrekking tot seks

In bepaalde geloofsgemeenschappen wordt er gesproken over counseling, maar de taboes die betrekking hebben opseks komen op hetzelfde neer. Het is geweldig om te wachten totdat je getrouwd bent voordat je seks mag gaan hebben, maar niet iedereen wil een dergelijk leven leiden. Vrouwen met een seksverslaving weten dat de wens die ze koesteren volkomen normaal is, het is een instinctieve drang die lijkt op het hebben van honger of dorst. Dus is het beter om te stoppen met hen te beoordelen en deze dames gewoon hun leven te laten leiden.

4. Hoewel de werkvloer niet de ideale plek is voor willekeurige fantasieën, maar desondanks komen ze ook daar voor

Zelfs vrouwen, die onschuldige wezentjes, zijn niet vrij van willekeurige fantasieën. In tegenstelling tot jongens is de strijd van vrouwen echter niet fysiek waar te nemen, maar dat maakt het fenomeen niet minder irritant of afleidend. De hunkering naar seks heeft vaker te neiging om erger te worden naarmate deze langer aanwezig is zonder dat er actie wordt ondernomen, dus het is tevens een probleem dat eenvoudig op kan worden gelost voor iemand die een relatie heeft, maar een beetje ingewikkelder wordt voor single dames.

5. De teleurstelling is groot wanneer ze een man de kans geven, maar hij vervolgens enorm faalt en heb niet kan plezieren.

Vrouwen met een seksverslaving proberen echt niet onmogelijk te behagen te zijn, maar ze kunnen eigenlijk niet goed kiezen wat voor hen even lekker is als voor hun sekspartner. Op het moment dat ze een man de tijd van zijn leven geven en hij heb niet naar een hoogtepunt weet te brengen, dan moeten ze toch echt uit gaan leggen wat hij kan doen.

Of ze zullen uiteindelijk het heft in eigen handen dienen te nemen, om zo toch nog enige bevrediging te kunnen vinden.

6. De frustratie neemt toe wanneer ze single zijn, het druk hebben of het lastig is om tijd voor zichzelf vrij te maken

Ongeacht of vrouwen met een seksverslaving nu voortdurend een huisgenoot hebben, gasten hebben die altijd welkom zijn of gewoon een enorme drukke agenda hebben dat ze doodop zijn zodra ze thuiskomen, het is vervelend wanneer ze niet voldoende tijd voor zichzelf hebben als ze nodig hebben. Mensen bedoelen het echter vaak goed, maar in bepaalde gevallen zullen deze vrouwen zich los moeten maken van hen en om tegemoet te kunnen komen aan hun eigen behoeften zonder last te hebben van enige afleiding. Een geile vrouw zijn is dus niet eenvoudig, dat staat als een paal boven water.

7. Ze zijn terecht boos wanneer mannen denken dat ze geen serieuze relatie aan kunnen gaan omdat ze niet kunnen wachten

Het is 2019, en preuts zijn wordt niet langer meer hoog op de meeste prioriteitenlijstjes gezet, heeft zijn waarde als bewonderenswaardige eigenschap voor een groot deel verloren en het zegt al evenmin iets over de geldende moraal. Je moet dan ook blij zijn dat vrouwen met een seksverslaving een beetje (veilig) plezier kunnen hebben, maar daarnaast kun je hen ook prima leren kennen en hen als iedere andere dame respecteren.

8. De oneindige strijd, als hun vriendinnen klagen over hun mannen die proberen om elke avond seks met hen te hebben

Sorry hoor, maar dat klinkt niet echt als een enorm probleem, zeker omdat je weet dat je wederhelft het wel leuk vindt. Op het moment dat je vindt dat je door hem wordt lastiggevallen, dan zou je eigenlijk niet bij hem moeten zijn, en wanneer het gewoon een stressvolle tijd is waarin je niet in de stemming bent, is wellicht een booster om in de stemming te komen exact wat je nodig hebt. Hoe dan ook, deze klacht klinkt vrouwen met een seksverslaving zeer belachelijk in de oren omdat je nooit te veelgeld hebt, te mooi bent of te veel orgasmen kunt krijgen. Dat is simpelweg niet mogelijk.

Ze Magazine - Lifestyle trends

61 REACTIES

  1. คาสิโนออนไลน์นับได้ว่าเป็นแนวทางที่ยอดเยี่ยมงามๆในการนักเล่นการพนันเพราะเหตุว่าอีกทั้งสบายรวมทั้งไม่มีอันตราย เล่นที่ไหนตอนไหนก็ได้นั่นนับว่าคุณสามารถทำเงินได้ตลอดเวลา UFABETได้สะสมทุกเกมไว้รอคอยคุณแล้วแค่เพียงสมัครเข้ามาก็ทำเงินได้ในทันทีทันใด