Wil je je man al in de stemming maken voor een vrijpartij later op de dag? Dab hebben we hieronder een aantal feilloze hete en buitengewoon krachtige manieren om hem te plagen en hem zeker naar meer te laten verlangen. Sommige meisjes en vrouwen denken dat jongens en mannen graag direct aan de slag gaan op het moment dat ze met hun lief tussen de lakens duiken, maar de waarheid is anders, namelijk: dat ze ook graag een beetje ondeugend bezig zijn vooraf als de meeste dames.

Sommige dames zijn van mening dat de beste manier om een man te plagen is om heb te onthouden van seks, maar wanneer je dat doet als plaagstootje, dan weet je gewoon op voorhand al dat er een aantal veel betere manieren voor handen zijn om dat doel te bereiken, en die tevens veel betere resultaten op zullen leveren. In de praktijk zijn er tal van redenen om een zekere seksuele spanning op te bouwen in je relatie. Op de eerste plaats zullen allebei de partijen enthousiast worden voor alles wat komen gaat. Bovendien zul je de kans krijgen om creatief bezig te zijn met je seksleven. En in het bijzonder zal het enorm opwindend zijn om de controle over je man te hebben en de gang van zaken in handen te hebben.

Hoe kun je je man plagen en hem naar je laten verlangen?

Plagen betekent in de regel dat je iets schijnbaar alledaags doet, maar dan met een sexy touch. Het is dus een zekere belofte voor later en een manier om hem de hele dag aan je te laten denken. Dus ongeacht of je nu van plan bent om een ondeugend briefje in zijn lunchpakketje te verstoppen of helemaal gaat om het stoute meisje op kantoor te zijn, er zijn talloze manieren om je man te plagen en hem helemaal zot van je te maken.

  1. Ondeugende berichtjes sturen. Berichtjes sturen is een uitstekende manier om hem op te warmen en naar je te laten verlangen op momenten dat je niet lijfelijk bij je man in de buurt bent. De meest voor de hand liggende manier om hem volledig zo van je te maken is door hem een naaktfoto van jezelf te sturen, maar met de gevaren van sexting, het delen met anderen en het online hacken van bestanden, is dit wellicht niet de meest gewenste manier voor jou. Bovendien zal het sturen van een naaktfoto weinig aan de verbeelding overlaten. In plaats van alles te onthullen, of juist te verbergen, kun je je man echter prima plagen met wat sensuele berichten.Indien hij bijvoorbeeld een harde werker is, dan kun je hem sturen: “Ik hoop dat je niet te moe bent straks. Ik wil namelijk dat je nog voldoende energie hebt voor wat ik van plan ben om vanavond met je te gaan doen. ” Wil je een beetje meer recht door zee gaan? Probeer dan iets dat meer openlijk is, zoals: “Ik heb mezelf helemaal nat gemaakt door te denken aan gisteravond toen je heel mijn lichaam af hebt gelikt. Wat moet ik nu doen?”Ook zou je een ondeugend spel kunnen spelen met woorden en zeggen: “Als je nu hier zou zijn. Begin in dat geval al je zinnen met “Als je nu hier was” met daarna ondeugende teksten als: “Ik zou mezelf er niet van weten te weerhouden om met mijn hand in je broek te gaan en je te betasten”, op die manier bouw je een zekere mate van ondeugendheid op en laat je je man weten wat je exact met hem zou doen. Omdat je de woorden niet echt hoeft uit te spreken, vind je het wellicht eenvoudiger om minder geremd te zijn en je helemaal te laten gaan.
  2. Hem plagen in het openbaar. Wanneer je daar het lef voor hebt, is deze optie zeker erg opwindend. De volgende keer dat je met je man in het openbaar bent, bijvoorbeeld op een bruiloftsreceptie, dan kun je ervoor zorgen dat je je man een subtiele hint geeft op de dansvloer. Of beter nog, de volgende keer dat jullie met vrienden uitgaan eten in een restaurant, dan kun leun je gewoon op een onbewaakt moment in zijn oor fluisteren: “Alles wat ik nu zou willen, is je vol op je mond willen zoenen.”Op het moment dat je echt voldoende durf hebt na je brutale plagerij, dan kun je je hand onder de tafel laten glijden en je man een beetje over zijn kruis gaan strelen. Blijf echter gewoon deelnemen aan het gesprek met je vrienden wanneer je dit doet, zodat zij er in elk geval niets van zullen merken. Verder zul je je man steeds moeten blijven ophitsen tijdens het eten, anders loop je wellicht uiteindelijk je beloning alsnog mis.
  3. Het draait allemaal om je lippen. Hierbij bedoel ik dus gewoon de lippen van je mond, mocht je nu al dubbelzinnige gedachten hebben. Mijn man vertelde me eens dat de eerste keer dat hij me ooit op een seksuele manier heeft bekeken, dat was toen ik mijn tong gebruikte om met het rietje van mijn cocktail te spelen. Dus dames, flirten met je lippen is dan ook zeker het devies. Op het moment dat je uitgaat met je man, dan moet je er gewoon voor zorgen dat je volop gebruik weet te maken van het likken van je lippen en het met je tong spelen met een rietje. Laat hem later zien wat hem te wachten kan staan.
  4. Tijdens de lunch als verrassing een striptease. Iedereen vindt het leuk als zijn of haar lief onverwacht op het werk verschijnt tijdens de lunchpauze, toch? En je man zal er in het bijzonder dol op zijn wanneer een heerlijke lunch gepaard zal gaan met een geweldige sensuele ervaring. Zodra zijn lunchpauze aan is gebroken erachter komen dat zijn lief op hem staat te wachten om hem mee te nemen naar zijn favoriete lunchplekje. Wanneer je hem dan ook nog eens vertelt dat deze lunch niet de enige reden is waarom je naar hem toe bent gekomen, dan maak je het helemaal spannend. Na het nuttigen van de maaltijd geef je hem je beste lapdance als een soort sexy toetje. Gedraag je alsof jullie tieners zijn en beloof hem dat hij na het werk meer van je mag verwachten.
  5. Verrassing na zijn douchebeurt in de ochtend. Moet je man eigenlijk op tijd op zijn werk zijn, dan kun je hem helemaal zot maken door hem op te wachten net nadat hij uit de douche komt, maar wanneer hij zich nog niet aan heeft gekleed. Je zegt hem dan dat je heel erg graag voor hem op je knieën wilt gaan, en hierbij voeg je de daad bij het woord.Laat je man helemaal zot van je worden door zijn penis de nodige genegenheid te tonen, maar geef hem echter geen volledige pijpbeurt. Zuig zachtjes en richt je aandacht tevens op het likken van de kop van zijn penis en zijn ballen, terwijl je je handen op en neer laat gaan in een sensuele streling. Bedenk echter wel dat hij geen happy ending zal krijgen totdat hij oftewel thuis is gekomen van zijn werk of hij er echt voor zorgt dat hij extreem te laat zal komen (en daar een goede smoes voor heeft bedacht).
  6. Proef jezelf op een sensuele manier. Voor die dames die het niet erg vinden om een ​​beetje intiem met zichzelf te zijn, zal deze optie er zeker aan bijdragen dat hun man het warm gaat krijgen. Wanneer je in het openbaar bent, samen met vrienden bent of op een andere manier niet alleen met je man bent, dan kun je in een hoekje van een aangrenzend vertrek gaan staan (waar alleen hij je kan zien) en steek je je vingers in je slipje, haalt ze er weer uit en stopt ze in je mond, zodat je man gade kan slaan hoe je van jezelf proeft. Deze actie laat je uiteraard altijd eindigen met een speelse knipoog naar hem toe.
    Vergeet overigens in dit geval niet dat je hiervoor helemaal gekleed bent, dus je hoeft eigenlijk niet echt iets te doen. Je kunt dus je man gewoon laten denken dat je een stout meisje bent om het gewenste effect te kunnen bereiken.
  7. Pas op voor pijnlijke ballen. Een beetje knijpen, likken en plagen is een prima manier om je man enorm heet en opgewonden te maken, maar ga hierin niet te ver. Extreem gestimuleerd worden zonder enige ontlading kan er namelijk bij een man toe leiden dat zijn ballen pijn gaan doen. Door alle opwinding zal de druk namelijk toe gaan nemen en kunnen zijn testikels op gaan zwellen. Dit fenomeen kan gepaard gaan met uiteenlopende pijnlevels. Plagen van je man is weliswaar erg leuk, maar een happy endig is voor hen nog veel beter. Je moet dus heelgoed het verschil kennen tussen wat ​​sexy plagerijen en het echt wreed zijn.

Je mag dan ook best zo nu en dan de sexy plaaggeest uithangen, maar neem vooral de bovenstaande tips ter harte. Zodat je man ook nog kan genieten van de dingen die je zojuist te weten bent gekomen wanneer je deze in de praktijk gaat brengen. Ik wens je dan ook zeker veel plezier met hem. Na je verleidingen zal hij je doorgaans in ruime mate eveneens een dienst willen bewijzen.

Ze Magazine - Lifestyle trends