Weet jij of iemand met wie je samen bent op een bepaald moment opgewonden is? Waarschijnlijk niet, want alleen wanneer je de juiste tekens kunt herkennen is dit een fluitje van een cent. Soms wordt gezegd dat zodra het op seks aankomt mannen direct in de juiste stemming zijn, terwijl vrouwen eerst opgewarmd dienen te worden. Je zou dus kunnen zeggen dat een man bijna altijd meteen klaar is omseks met iemand te hebben, ongeacht het moment van de dag, terwijl een vrouw eerst in de juiste stemming moet worden gebracht.

In alle gevallen komt het dus op neer dat wanneer een man en vrouw seks willen hebben, altijd eerst de juiste stemming moet worden gecreëerd om zaken in gang te kunnen zetten. Dus op het moment dat zich de gelegenheid voordoet en een vrouw daadwerkelijk opgewonden en klaar voor actie is, dan zouden mannen zich ironisch genoeg niet voldoende doorhebben op welke signalen ze moeten letten waardoor ze zomaar een gouden kansmis kunnen lopen.

In tegenstelling tot het wijdverbreide beeld van een seksueel opgewonden vrouw: met gescheurde kleding en een belachelijke dosis dirty talk, zijn de veelbetekenende signalen van een opgewonden meisje of vrouw soms subtiel en zelfs lastig herkenbaar zijn voor de rest van de wereld die naar haar kijkt. Terugdenkend aan het playboy-aforisme dat “een opgewonden meisje een braaf meisje is”, hebben we hieronder diverse gedragingen voor je op een rijtje gezet die erop kunnen wijzen dat een vrouw opgewonden is. Deze staat van hete passie kan dan ook zeker in jou voordeel worden gebruikt. Al is het bij een man doorgaans veeleenvoudiger te zien wanneer hij opgewonden is, toch zijn een aantal van de onderstaande gedragingen ook bij hem waar te nemen als hij geil is.

Super leuke tip: 

Wij hebben een énorm leuke online persoonlijkheidstest gevonden die kijkt welk type persoon het beste matched met jouw persoonlijkheid. Leuk om eens te doen, kan je veel uit leren!

-> benieuwd wat voor een type persoon jij bent?

Signalen dat iemand opgewonden is

Uiteraard is ieder mens zich bewust van de lichamelijke signalen die wijzen op de opgewondenheid van een meisje of vrouw, zoals het nat worden van haar vagina en het hard worden van haar tepels (zelfs wanneer ze het niet koud heeft). Maar in een informele setting kun je niet zomaar naar haar toestappen en bijvoorbeeld in haar ondergoed kunnen voelen of in haar blouse kijken om te checken of ze daadwerkelijk opgewonden is. De kans is dan namelijk erg groot dat je een aanklacht van seksuele intimidatie aan je broek krijgt en wellicht zelfs een straatverbod op de loer ligt.

In plaats daarvan doe je er verstandig aan om de subtiliteiten van meisjes en vrouwen te ontdekken op het moment dat zij je laten weten samen met jou de lakens te willen delen. Hieronder bespreken we dan ook de verschillende manieren waarop een vrouw je subtiel laat weten dat ze klaar is voor een vrijpartij.

  • Ze kijkt je met een erg sexy blik aan. Dit is een vorm van flirten die al vanaf een afstandje kan worden gedaan en je laat weten dat ze opgewonden is, of in elk geval dat ze bereid is om je een kans te geven om haar opgewonden te maken. Je zult merken dat een meisje of vrouw verleidelijke blikken naar je blijft werpen, omdat ze wil dat je naar haar terugkijkt. En wanneer je dat dan doet, dan zal ze zich laten betrappen, gaan blozen en vervolgens zal ze haar “kom hier” glimlach aan je tonen en daarbij zo nu en dan een keertje op haar lip bijten. Indien dit gebeurt, dan moet je je kans grijpen en naar haar toegaan om een praatje met haar te gaan maken.
  • Ze is meer flirtig dan normaal, in dit geval gaan we er namelijk van uit dat je op zijn minst een neutrale relatie met de betreffende dame op hebt gebouwd. Je doet de gewone dingen die vrienden of kennissen altijd samen doen, zoals af en toe samen uitgaan en een beetje informeel kletsen. En dan merk je om de één of andere reden dat ze extra flirtig en plagerig is dan je op andere momenten van haar gewend bent. Je vermoedens zullen verder worden bevestigd wanneer ze haar oog op jou heeft laten vallen in plaats van op één van de andere aanwezige mannen. Flirten is een duidelijk teken dat een vrouw of meisje opgewonden is en dat ze je absolute aandacht wil. Wanneer dat het geval is, dan dien je haar flirten te beantwoorden en haar spel mee gaan spelen omdat je weet dat flirten alleen maar uit kan monden in iets veel beters.
  • Ze is gevoelig en sensueel, nog een teken dat een meisje of vrouw opgewonden is, is als ze haar handen naar plaatsen laat dwalen waar ze doorgaans niet komen, en daarmee zal er duidelijk een vervaging plaatsvinden van de grenzen tussen normale en ongewenste aanrakingen. Maar wie houden nu exact voor de gek? Er is geen “ongewenste aanraking” als het gaat om meisjes en vrouw in het mannelijke woordenboek. Dit wil echter niet zeggen dat ze direct in je kruis vast zal pakken. Haar aanraking kan namelijk buitengewoon subtiel zijn, maar desondanks een zekere uitnodiging voor jou zijn om hetzelfde bij haar te doen, en de dame in kwestie zal dan aangeven dat ze deze aanraking niet erg vindt. De verschillende manieren waarop een vrouw of meisje dit kan doen, zijn door opzettelijk haar gezicht of lichaam dichtbij het jouwe te brengen, je te knuffelen, haar armen om je middel of je arm heem te slaan, de gebruikelijke voet tegen je been wrijven, of af en toe veel te dicht bij je oor iets ondeugends fluisteren.
  • Je gesprekken zijn meer kinky dan gewoonlijk: op het moment dat een meisje of vrouw je veel te persoonlijke vragen stelt of wanneer ze midden in jullie gesprek suggestieve opmerkingen maakt, dan zou dit een teken kunnen zijn dat een dame seksueel opgewonden wordt van jou. Verbale plaagstootjes zijn dan ook een heuse weggeefactie om te laten merken dat ze opgewonden is. Vrouwen en meisjes staan er immers om bekend dat ze een ster zijn in het subtiel en indirect geven van signalen, wat wil zeggen dat hun behoeften zo dringend zijn dat ze meteen actie wil. Een vrouw of meisje zou dit kunnen doen door seksuele dubbelzinnige dingen te zeggen die ze normaal niet zou gebruiken in een gesprek, maar ook haar seksuele lievelingsstandjes en seksuele ervaringen uit het verleden gaat noemen. Daarnaast zou ze je kunnen vragen naar je eigen seksuele ervaringen uit het verleden. Dit soort intieme onderwerpen zullen vrouwen en meisjes normaal gesproken namelijk niet snel openlijk aanhalen. De beste manier om hierop te reageren is door het gesprek een beetje af te remmen door enkel en alleen de juiste dosis seksuele inhoud te geven om haar zo nog meer op gewonden te maken.
  • Een vrouw of meisje geeft je complimenten over je uiterlijk, in een normale situatie zou dit gedrag kunnen worden gezien als louter flirtgedrag, maar wanneer ze alles wat je doet en probeert op een seksuele manier belicht, dan is dat een heel ander verhaal. Seksueel dingen belichten wordt normaliter door veel mensen afgekeurd, maar in het onderbewustzijn van elke man is het een geheime fantasie om door een groot aantal meisjes en vrouwen nagejaagd en gepakt te worden. Wellicht niet in zo extreme mate, maar meisjes en vrouwen zouden hetzelfde kunnen doen met hun verlangen, we zijn immers allemaal gelijk hierin. Ze kan dit doen door te zeggen hoe geweldig je armen, borst of schouders zijn ontwikkeld, of door je complimenten te geven over hoe je nieuwe broek zo perfect past bij je billen, maar even goed je vragen of je dikwijls traint zodat ze kan aangeven hoe ze onder de indruk is van afgetrainde buikspieren.
  • Ze wordt ongemakkelijk in jouw aanwezigheid, vrouwelijke opwinding gaat gepaard met diverse biologische processen in haar lichaam, zoals een verhoogde hartslag en een zwaardere ademhaling, waardoor een bepaalde mate van ongemak zal ontstaan, en vandaar dat ze zegt dat ze zich “heet” voelt. Stel dus dat je op een date bent en dat een vrouw of meisje voortdurend op haar stoel heen en weer zit te bewegen als ze naar je kijkt, ze met haar haren speelt of steeds zich even op wil frissen, dan kan dat alleen maar betekenen dat ze in jou geïnteresseerd is en het beste van je te pakken wil krijgen.
  • Ze pronkt tegenover jou met haar beste eigenschappen, je hebt dit weliswaar al eens eerder gezien: ze maakt haar haarclip los, bukt wanneer ze tegen je praat om je haar decolleté te laten zien (met haar diepe V-hals met daaronder een push-up bh) of ze komt steeds weer opdraven voor een ontmoeting met je. Dit alles kan alleen maar betekenen dat deze vrouw of dit meisje zich aan jou wil overgeven. Indien mannen en jongens alleen maar een shirt, broek en sneakers willen dragen, dan zullen meisjes en vrouwen, in het bijzonder wanneer ze je willen binnenhalen, zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk willen presenteren als ze bij je zijn. Dit wil zeggen dat over ieder detail zorgvuldig wordt nagedacht, van de jurk die ze draagt tot het parfum dat ze gebruikt. Dus waardeer altijd haar inzet en zet de volgende stap.
  • Ze laat je haar aanraken, dit kan worden omschreven als een ware weggeefactie voordat er echt geen weg meer terug is. Meisjes en vrouwen, zelfs de meest flirterige types, zijn zeer gevoelig voor ongewenst aanrakingen. Dus op het ogenblik dat je een type met lef bent en een bevestig zou willen dat ze dit werkelijk wil, en ze je toestaat om haar aan te raken, dan is er geen verdere uitleg meer nodig gewoonweg omdat je al weet wat er verder komen gaat. Toch moet je altijd uiterst voorzichtig te werk gaan en eenvoudig en zorgvuldig beginnen. Schuif dus niet zomaar je hand in haar blouse. Maar maak deze handeling extra romantisch om de seksuele spanning voor jullie allebei rustig op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met je handen om haar middel te leggen, streelhaar vervolgens over haar armen en haar nek. Let hierbij vooral goed op de delen van haar lichaam waar ze je aanrakingen prettig vindt en laat haar je zo steeds verder begeleiden.

Vrouwen en meisjes zouden, zelfs wanneer ze in een staat van opwinding verkeren, liever zien dat een man of jongen zich op de juiste manier zou gedragen en het voortouw zou nemen. De reden waarom een dame deze, soms vage, signalen afgeeft is om je te laten weten dat ze opgewonden is en jou wil. Dus het is aan jou om te bepalen wat je hiermee gaat doen.

Ze Magazine - Lifestyle trends