Wanneer je dol bent op reizen, dan raden we je aan om echt even door te lezen want in dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van diverse backpacks en de plaats waar je deze kunt kopen.

1. Baggu

BAGGU is een merk dat werkelijk alle, nonchalant maar toch chique, backpacks die je op Instagram de dame laten zijn die alles in een handomdraai in ideaal op beeld vast weet te leggen. Je kunt je met een rugzak van dit merk dan ook altijd zeggen “Goh, vind je dit echt mijn beste kant? Dat is me zelf nog niet eens opgevallen.”

De belangrijkste regel als je online een fashionista wilt worden is om dat een ‘ideale foto nooit zonder de juiste accessoires online kan worden gezet, en BAGGU heeft de backpacks die foto’s van allerlei situaties direct Instagramwaardig zullen maken. Hun selectie rugzakken, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, kan dus absoluut een perfecte aanvulling zijn van iedere outfit.

Wat ze aanbieden: backpacks die voorzien zijn van een trekkoord, maar ook schooltassen, mini-backpacks en backpacks die gemaakt zijn van leder.

Prijzen: van 16,50 tot 290 euro.

Verzending: gratis bij bestellingen vanaf 27,50 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een mini lilakleurige canvasrugzak van 18,50 euro (overigens ook nog te verkrijgen in twee andere kleuren) of een canvas rugzak in de kleur terracota waarmee je direct klaar zult zijn om aan een modieuze expeditie deel te nemen voor 38,50 euro (eveneens verkrijgbaar in acht andere kleuren).

Waar te koop: BAGGU, Urban Outfitters of Amazon.

2. Nordstrom

Nordstrom is een webwinkel die haar virtuele rekken heeft gevuld met meer dan genoeg favoriete backpackmerken, zoals Herschel Supply Co., zodat je nooit meer te kampen zult hebben met de strijd om een parkeerplaatsje te bemachtigen bij een druk winkelcentrum.

Uiteraard zul je vastwel eens die goede oude tijd missen dat je samen met je ouders naar een winkelcentrum ging om allerlei back-to-school spulletjes te gaan kopen, maar tegenwoordig zit je juist helemaal niet meer te wachten op die overvolle parkeerplaatsen. Gelukkig  zijn er alternatieven en hoef je je daar evenmin meer zorgen om te maken, Nordstrom is namelijk een online winkel en nog altijd even goed als deze bij de oprichting was. Bovendien is deze webshop zo authentiek dat je bijna geur van een fysieke winkel kunt ruiken zodra je in de buurt van de kassa komt.

Wat ze aanbieden: nagenoeg iedere rugzak van al je favoriete merken, maar ook een aantal designermerken, zoals Fendi en Prada

Prijzen: van 10,00 tot meer dan 3100 euro.

Verzending: gratis verzending en retourneren.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een monsterlijk kinderbackpack met glow-in-the-dark-ogen voor 42 euro (te verkrijgen in twee kleuren) of de iconische studentenrugzak van het merk Herschel Supply Co. voor 68,50 euro .

Waar te koop: op de website van Nordstrom.

3. Backcountry

Backcountry is druk bezig met een klim naar de top van je favorietenlijst op het moment dat je je op moet maken voor een expeditie naar de Alpen of wanneer je gewoon wilt gaan kamperen ergens bij je in de buurt. Want ook niet ver van huis kun je soms al voldoende wildernis aantreffen.

Online winkelen is op zich eigenlijk al een flinke berg om te beklimmen. Buiten actief zijn daarnaast ook nog eens een ware nachtmerrie als je je beseft dat je vertrouwde rugzak niet al je benodigdheden kan herbergen en deze dus simpelweg te klein is. Backcountry heeft gelukkig een heleboel backpacks die aan al je persoonlijke wensen kunnen voldoen. Zodra je eenmaal de rugzak hebt die nodig is voor een bepaalde activiteit, dan kun je deze gaan vullen met allerlei kampeerbenodigdheden en zul je altijd voorbereid zijn op de dingen die horen bij kamperen, zoals het ontspannen bij een kampvuur zitten en marshmallows roosteren.

Wat ze aanbieden: Outdoorbackpacks voor kinderen, wandelbackpacks, drinkrugzakken, dagbackpacks, forenzenrugzakken en wintersportrugzakken.

Prijzen: van 14,00 tot 320,00 euro.

Verzending: gratis verzending voor bestellingen van meer dan 45,00 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een waterdichte backpack van 50 liter voor 185,00 euro of een rugzak van 20 liter met een aluminium draagtuigje waar je je kleinste avonturier in kunt dragen voor 230,00 euro (te verkrijgen in drie kleuren).

Waar te koop: op de website van Backcountry.

4. K9 Sport Sack

K9 Sport Sack maakt een einde aan de tijd dat je belooft dat je trouwe viervoeter je meest kostbare bagage is wanneer je even weggaat voor een wandeling. De enige optie dus eigenlijk dat je ervoor dient te zorgen dat je hond de hele dag liefdevolle in je armen kan verblijven. Behalve de hiervoor bedoelde  backpacks heeft de officiële winkel van de K9 Sport Sack allerlei accessoires in haar assortiment, zoals sportattributen (die je echt eens moet gaan bekijken) En geïsoleerde jassen, om het comfort van de hond die je draagt ​​nog meer te vergroten.

Wat ze aanbieden: hondendragers voor de meest uiteenlopende hondenrassen, maar ook tal van accessoires speciaal ontwikkeld voor honden.

Prijzen: van 65,00 tot 120,00 euro.

Verzending: wereldwijde verzending is geldig voort alle bestellingen.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: de lichtgewicht Sport Sack AIR65,00 euro of de verstelbare Sport Sack FLEX voor 120,00 euro.

Waar te koop: op de website van K9 Sport Sack en op Amazon.

5. Forever 21

Forever 21 kun je gewoonweg niet overslaan wanneer je op zoek bent naar een schattige rugzak en dus kun je er maar beter direct een kijkje gaan nemen. Je weet namelijk dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn dat je toch bij deze webshop uit zult komen: je zult namelijk in bed na gaan liggen denken over hoe je dag is verlopen terwijl je in slaap probeert te vallen. Dan zal het plotseling gebeuren; je gaat rechtop in je bed zitten en denkt bij jezelf: “Ik heb een roze gewatteerde fluwelen rugzak nodig en ik wil er eentje hebben voor minder dan 30 euro”. Forever 21 zal dan de aangewezen winkel zijn, en bovendien is deze altijd voor je beschikbaar, met de looks die je dit seizoen ook eens uit wilt gaan proberen.

Wat ze aanbieden: minibackpacks, backpacks gemaakt van kunstleder, gewatteerde backpacks en nog heel veel meer.

Prijzen: van 17,50 tot 35 euro.

Verzending: gratis bij bestellingen van meer dan 45 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een kunstlederen flap-top tas voor 23,50 of een teddybeer die je direct zal veranderen in een mamabeer voor 21,00 euro .

Waar te koop: op de website van Forever 21.

6. LL Bean

LL Bean voldoet op alle gebeden van ieder ouder die het meer dan zat is om backpacks te kopen die maar één schooljaar meegaan. Wat ons betreft zijn de boekentassen van LL Bean dan ook absoluut het meest ideale cadeau dat je een student kunt geven. Mijn oma kocht ooit eens één van hun luxe backpacks voor mij, kort voor ik naar de middelbare school ging en deze heb ik probleemloos kunnen gebruiken tot het moment dat ik mijn bachelordiploma op mocht halen en lang daarna; Tegenwoordig gebruik ik deze backpack overigens nog steeds als ik ga shoppen. Dit terwijl ik mijn LL Bean backpack al eens in zee heb laten vallen, een nacht lang in het bos achter hebt gelaten, volgepropt heb met schoolboeken die ik maar zelden las en er nauwelijks enige slijtage of schade te bespeuren valt.

Wat ze aanbieden: backpacks voor kinderen, wandelrugzakken, drinkrugzakken, backpacks op wieltjes, reistassen en -backpacks.

Prijzen: van 27,50 tot 283,00 euro.

Verzending: gratis bij een bestelling van 45,00 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een bedrukte backpack om afscheid te nemen van de zomervakantie de koude maanden een beetje draaglijker te maken voor de prijs van 27,50 euro (te verkrijgen in vijf verschillende prints) of een robuuste rugzak van gewaxt canvas voor de prijs van 182,00 euro.

Waar te koop: op de website van LL Bean.

7. Chrome Industries

Chrome Industries, is tegenwoordig een ware steunpilaar in de fietsersscene, vooral vanwege de vervaardiging van gestroomlijnde en duurzame backpacks voor iedereen die te voet of per fiets de weg op gaat. Het bedrijf is begonnen als fabrikant van fietstassen voor professionele bezorgers, maar tegenwoordig hebben ze hun pijlen ook gericht op een veelzijdige en duurzame productie van een uitrusting die je nergens meer door laat tegenhouden. Het bedrijf is waarschijnlijk het best bekend vanwege haar iconische messenger bags, maar dat neemt niet weg dat ook hun backpacks even goed als * streetwear * gebruikt kunnen worden.

Wat ze aanbieden: backpacks voor fietsforenzen, camerarugzakken, roll-top rugzakken en bagagebackpacks.

Prijzen: van 73,00 tot 320,00 euro.

Verzending: een vaste lage verzendbijdrage voor bestellingen van minder dan 70 euro en een gratis verzending voor grotere bestellingen.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een weerbestendige backpack die aan al je wensen zal voldoen wanneer je je per fiets of te voet wilt verplaatsen voor 73 euro (te verkrijgen in twee kleuren) of een ruime rolltop voor 88 euro (verkrijgbaar in vier kleuren).

Waar te koop: op de website van Chrome Industries of Zappos.

8. eBags

eBags zegt van zichzelf dat het DE opbergplaats is voor bagage die je niet mee hoeft te sjouwen, maar die je wel mee dient te nemen op het moment dat je naar een terminal op het vliegveld rent. Je kunt je vast wel voor de geest halen dat het niet altijd een pretje is om een koffer op wieltjes mee te nemen op een reis, bijvoorbeeld vanwege het feit dat deze geregeld met één van deze wieltjes vast kan komen te zitten in een losliggend kabel waar je abrupt tot stilstand komt. Dit wil je dan ook nooit meer meemaken en om die reden doe je er goed aan om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld een Professional Weekender van eBags zodat je een aangename reis zult hebben. Wanneer je toch de exclusieve collectie gaat bekijken, dan zul je al snel merken dat je hier ook prima terecht kunt voor een aantal leuke deals als je een backpack wilt scoren.

Wat ze aanbieden: nagenoeg ieder type backpack dat je je maar kunt bedenken, zoals backpacks voor kinderen, maar ook voor een breed assortiment aan laptop- en reistassen zijn in het bijzonder de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Prijzen: van 11,00 tot 1277,00 euro

Verzending: gratis bij bestellingen van meer dan 45,00 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een klassieke JanSport-backpack speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse student voor 34,95 euro (te verkrijgen in zes kleuren) of een professionele laptoprugzak voorzien van een intern organisatiesysteem voor al je benodigdheden voor 91,50 euro.

Waar te koop: op de website van eBags.

9. Hot Topic

Hot Topic biedt je de mogelijkheid om te laten zien dat het geen fase is, maar dat iedereen zal moeten aanvaarden dat Corgi Goth jouw levensstijl is. Het internet is eigenlijk een reusachtig, digitaal winkelcentrum, dus je dien je dagen die je daar doorbrengt op een juiste manier door te brengen en zeker even halt te houden bij Hot Topic. Hier vind je Corgis en nog veel meer dingen die je nodig hebt om te kunnen laten zien waar je helemaal dol van wordt, omdat je je al jaren je favorieten bij je draagt ​​en iedereen deze dus wel dient te herkennen.

Wat ze aanbieden: backpacks voor kinderen en mensen die jong van geest en hart zijn, uitrustingen voor fans van bijzondere producten, allerlei benodigdheden voor mall-goth, relieken uit de kinderwereld en nog veel meer.

Prijzen: van 15,50 tot 65,00 euro.

Verzending: een kleine vaste verzendbijdrage bij bestellingen onder de 10 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een zwarte kattenrugzak compleet met oortjes en een fluffy balletjesrits voor 18,20 euro of een Pikachu mini-rugzak om al je Pokéballs in op te bergen voor 65 euro.

Waar te koop: op de website van Hot Topic.

10. Target

Target heeft een groot aantal geweldige deals waardoor je wellicht een backpack extra zult moeten aanschaffen om alle andere rugzakken die je hier koopt in mee te kunnen nemen. Zelf ben ik ooit eens bij Target gaan winkelen om iets kleins te kopen, maar kocht uiteindelijk ook een nieuwe koelkast. Indien je net bent zoals ik, dan is het aanschaffen van een backpack bij dit bedrijf een beginnetje om eindelijk eens te stoppen met het verzamelen van een groot aantal van hun tassen (omdat je er eentje altijd bij de hand wilt hebben) en omdat je gewoon een te goede deal niet zomaar voorbij kunt laten gaan.

Wat ze aanbieden: betaalbare backpacks voor ieder lid van je gezin.

Prijzen: van 8,30 tot 137,00 euro.

Verzending: gratis verzending van bestellingen van meer dan 32,00 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een stevige sherpabackpack voor peuters voor 11,85 euro of een gewaxte canvas backpack in de kleur bosgroen voor 31,95 euro.

Waar te koop: op de website van Target.

11. ASOS

ASOS heeft een collectie trendy backpacks samengesteld om je streetwear aan te vullen. Soms moet je over iemand heen buigen als je buiten bent, ongeacht of dit nu een echt buitenmens of een forens is, voordat je je backpack af kunt doen, op je schoot legt en rustig wacht op je eindhalte. Je hebt waarschijnlijk eerder al alle joggers van ASOS gekocht, maar nu is het tijd geworden om een slingnackpack aan te gaan schaffen en eens echt door deze straten te gaan struinen.

Wat ze aanbieden: trendy backpacks die je kunt gebruiken voor de meest uiteenlopende doeleinden in kunt zetten.

Prijzen: van 9,15 tot 510,00 euro.

Verzending: een geringe bijdrage voor een standaard verzending, maar gratis bij bestellingen van meer dan 45 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een groenblauw fluwele backpack die lekker stoer is voor 24,20 euro of een zebraprint backpack om de wildernis te kunnen trotseren voor 32,85 euro.

Waar te koop: op de website van ASOS.

12. Hop’s Zoo Collection

Hop’s Zoo Collection zal je recht in het hart weten te raken met een vlaag van schattigheid waar je van hoopt dat deze niet zal worden vergeten van en naar school of zal worden geruild voor een cupcake tijdens de pauze.  Peuters en kleuters hebben genoeg dingen die ze met zich mee dienen te dragen, zoals kleurboeken en de hoop op een goede toekomst, dus laat hen al deze belangrijke dingen meenemen in een backpack die de vorm heeft van een vlinder. Skip Hop’s Zoo Collection-backpacks hebben geïsoleerde voorvakken om de lunch van je kleuter warm of juist koud te houden en ze zijn gemaakt met eenvoudig schoon te maken voeringen die je gemakkelijk met een doekje af kunt vegen als je kind een half opgegeten broodje onverpakt in de rugzak terugstopt. Bovendien kun je ook één van deze schattige rugzakken kopen voor jezelf als volwassene, niemand zal je daar raar op aankijken.

Wat ze aanbieden: de meest schattige backpacks in de vorm van dieren (maar ook lunchtassen, drinkflesjes en andere accessoires) voor peuters, kleuters en volwassenen die ook een minirugzak willen hebben in de vorm van bijvoorbeeld een vlindertje.

Prijzen: van 13,70 tot 55,00 euro.

Verzending: afhankelijk van de webshop waar je deze koopt, omdat de producten te verkrijgen zijn bij een groot aantal websites.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een vlinderrugzak voorzien van een zijvak voor het opbergen van een sapdoosje voor 18,25 euro; verkrijgbaar in 28 andere dierenvormen) of een fles met egelrietje, lunchtas en bijpassende regenhoes voor 39,35 euro (te verkrijgen in nog 28 andere dierenvormen).

Waar te koop: op de website van Skip Hop, Target, Kohl’s, Nordstrom, Jet en Amazon.

13. Jet

Jet rivals, of surpasess, al je favoriete online verkopers van backpacks bijeengebracht en tegen betaalbare prijzen. Wanneer je in een keer een aantal bacjpacks wilt gaan kopen, wellicht omdat je meerdere kinderen hebt of wanneer deze dienst doen als rekwisieten voor een theaterproductie met een schoolthema, dan dien je die zeker eens een kijkje te nemen bij Jet. Het prijsmodel van deze webwinkel is gericht op de inkoop van bulk, en we raden je dan ook aan om hier te gaan shoppen als je meerdere backpacks aan wilt gaan schaffen, maar ook als je opzoek bent naar backpacktuigjes.

Wat ze aanbieden: backpacks voor kinderen, studentenbackpacks, backpacks op wieltjes, kortom eigenlijk alle soorten rugzakken.

Prijzen: van 6,30 tot 288, 50 euro.

Verzending: gratis verzending bij bestellingen van meer dan 32,00 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een rugzak met een opening die voorzien is van een ritssluiting om je schoolspullen in mee te nemen voor 33,00 euro of een Jansport-backpack die bedrukt is met Fierce Frenchies voor 48,50 euro (te verkrijgen in nog negen andere prints).

Waar te koop: op de website van Jet.

14. Matt & Nat

Matt & Nat zal je een zucht van verlichting laten slaken omdat je met hun producten op een diervriendelijke manier je spullen veilig mee kunt nemen. Ongeacht of het nu een klassieke backpack betreft die je op de middelbare school had kunnen gebruiken of dat je een backpack kiest met een kliksluiting, Matt & Nat hebben het voor je. Stel je nu eens voor: je bent op de lokale boerenmarkt en een holistische fanatiekeling ziet (iets waarvan hij of zij denkt) je dode koeienbackpack en fronst verontwaardigd de wenkbrauwen. Je kunt dan met een gerust hart zeggen: “Nee, nee, het is een volkomen veganistisch product,” en alle aanwezigen op de markt zullen je toejuichen.

Wat ze aanbieden: een breed scala aan veganistische backpacks zonder dat er enige sprake van wreedheid naar dieren aan te pas is gekomen, zoals backpacks die gemaakt zijn van veganistisch leder.

Prijzen: van 73,00 tot 160,00 euro.

Verzending: gratis verzending bij bestellingen van meer dan 91,50 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een ronduit chique afgeronde backpack voor 110 euro (te verkrijgen in 9 kleuren) of een rits-top backpack voor 137,00 euro (verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren).

Waar te koop: de website van Matt & Nat en Amazon.

15. Fjällräven

Fjällräven is een bedrijf dat vrijwel het monopolie in handen heeft als het gaat om modieuze, maar ook functionele, backpacks en er is slechts één rugzak nodig om aan te schaffen gezien de lange levensduur van de producten. Er is een goede reden dat je het logo van een vos en de naam hebt gezien waar je wellicht niet zeker van weet hoe je de naam uit dient te spreken (ondanks dat een vriend je dit al meerdere keren heeft verteld), en die reden is een tijdloos design dat ontwikkelt is van hoogwaardige materialen.

Wat ze aanbieden: backpacks voor kinderen, schooltassen, laptoptassen, backpacks en wandelrugzakken.

Prijzen: van 64 tot 125 euro.

Verzending: gratis verzending bij bestellingen van meer dan 100 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: de klassieke Kånken voor 73,10 euro (te verkrijgen in 37 kleuren) of een 17 ” laptop Kånken voor 110,00 euro (verkrijgbaar in 11 kleuren).

Waar te koop: de website van Fjällräven, Nordstrom, eBags, Backcountry, Urban Outfitters en Amazon.

16. Zappos

Zappos biedt je een assortiment van meer dan 3.000 verschillende backpacks, en allemaal gepaard gaand met de vertrouwde klantenservice die je van dit bedrijf gewend bent. Als je gaat shoppen op een website die zoveel op voorraad heeft, dan krijg je de kans om een ​​aantal verborgen pareltjes tegen te komen, zoals de parachute tas van één van onze favoriete high-end ontwerpers of backpacks die  gemaakt zijn door het beachy merk dat kleine kinderen vast en zeker bijzonder leuk vinden. Op het moment dat je door zoveel pagina’s met backpacks scrollt, dan kom je vast en zeker vroeg of laat de backpack tegen die je echt moet hebben.

Wat ze aanbieden: zoals we al hebben gezegd meer dan 3.000 verschillende backpacks, dus je zult er absoluut eentje weten te vinden waar je naar op zoek was.

Prijzen: van 15,50 tot 2513,50 euro.

Verzending: gratis verzending.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een Nike-backpack voorzien van een bloemenprint voor 50,50 euro of een backpack met gekleurde vlakken van een merk dat zelf een kinderrugzak aan een goed doel zal doneren zodra je er een exemplaar koopt voor 63,98 euro (te verkrijgen in vier kleuren).

Waar te koop: op de website van Zappos.

17. Mission Workshop

Met Arkiv modulair systeem van Mission Workshop kun je je eigen backpack ontwerpen door middel van het kiezen van allerlei weerbestendige accessoires en basis backpacks van het merk en deze onderling uit te wisselen (dus zoveel en zo vaak als je maar wilt). Ondanks het feit dat er heus wel goedkopere modulaire backpack systemen te koop zullen zijn, zoals een aantal MOLLE-backpacks, is het vakmanschap van Mission Workshop onmogelijk te evenaren of te overtreffen. Het kopen van één van deze backpacks is dus een investering in een levensstijl, één waarin je voorbereid zult zijn op alles wat de elementen je kunnen bezorgen. Wat vind je meer belang: flexibel zijn of je aan kunnen passen? Met één van deze backpacks hoef je een dergelijke keuze helemaal niet meer te maken, je bent het immers allebei.

Wat ze aanbieden: weerbestendige modulaire backpacks en accessoires (letterlijk) voor alle omstandigheden geschikt.

Prijzen: van 2,75 tot 535,00 euro.

Verzending: een geringe verzendbijdrage voor een standaard verzending, maar gratis bij bestellingen van meer dan 182,50 euro.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een basis backpack met twee vakken waar je naar behoefte extra accessoires aan toe kunt voegen voor 215,00 euro of een kant en klare backpack van 40 liter die geschikt is voor alle weersomstandigheden voor 501,70 euro (te verkrijgen in twee kleuren).

Waar te koop: op de website van Mission Workshop.

18. Century 21

heeft de prijzen weten te verlagen voor backpacks van bekende merken tot een minimum (voor backpacks van uiteenlopende formaten). Een ​​oud spreekwoord voor online shoppen zegt: “Een korting mag nooit worden afgewimpeld.” Wanneer je een côte & ciel-laptoptas kunt kopen voor 73,12 euro in plaats van voor 169,10 euro, aarzel dan dus niet. Een Valentino backpack voor 346,50 euro, plaats van 910,00 euro, dan kun je de eerstvolgende kerst je met een gerust hart het favoriete kleinkind van je oma uit gaan hangen. Een vijfdelige Spidermanrugzak voor 13,75 euro is dan zeker iets dat je onder de boom kunt verwachten.

Wat ze aanbieden: backpacks van bekende merken, maar dan tegen gereduceerde prijzen.

Prijzen: van 9,25 tot 1627,80 euro.

Verzending: een vaste geringe verzendbijdrage voor bestellingen van minder dan 70,00 euro, maar gratis voor bestellingen boven dit bedrag.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een Champion utility backpack voor 36,50 euro of een Betsey Johnson backpack met pandaprint voorzien van een weelderig interieur voor 21,20 euro.

Waar te koop: op de website van Century 21.

19. Urban Outfitters

heeft het laatste attribuut dat iedere fashionista nodig heeft, een tas die echt bij je outfit past en die tevens genoeg opbergruimte biedt voor een middagje vertoeven in de stad. Behalve de backpacks die je in de winkels van dit bedrijf kunt vinden, heeft hun website ook nog een paar exclusieve online producten, zoals een canvas tas met luiaardprint erop geschetst of een sportieve backpack die smeekt om te worden gedragen in combinatie met een stoer windjack. We vonden in het bijzonder hun Moleskine backpacks erg interessant, zoals de minirugzak, die we vol zouden willen stoppen met Moleskine notebooks voor het afgeven van een openlijke statement dat je een schrijver bent.

Wat ze aanbieden: trendy backpacks en rugzakken waar je in de jaren negentig van de vorige eeuw alleen maar van kon dromen.

Prijzen: van 26,50 tot 182,85 euro.

Verzending: een geringe vaste verzendbijdrage voor bestellingen tot 45,00 euro, maar gratis voor bestellingen daarboven.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een Patagonia backpack klaar om mee te gaan glaming campen voor 90,50 euro (te verkrijgen in twee kleuren) of een Herschel Supply Co.backpack voorzien van een bloemenprint voor 50,30 euro.

Waar te koop: op de website van Urban Outfitters.

20. Amazon

Amazon zal tot slot iedere backpack die je maar kunt bedenken, maar ook veel die je nooit voor mogelijk zou hebben gehouden, aanbieden. Je kent Amazon waarschijnlijk al wel en bent er waarschijnlijk ook al enorm dol op, dus bekijk dan ook absoluut eens de backpacks die je er kunt kopen bij de eCommerce juggernaut, zoals een doorzichtige backpack om je gemakkelijker door de veiligheidscontrole te kunnen loodsen en een cameratas om je herinneringen op beeld veilig op te kunnen bergen.

Wat ze aanbieden: eigenlijk alles wat je je maar kunt bedenken.

Prijzen: van 2,75 tot 110121,00 euro

Verzending: bepaalde artikelen worden gratis verzonden.

De backpacks waar wij bijzonder dol op zijn: een droombackpack voor kleuters die vol staat met eenhoorns en regenbogen voor 13,70 euro (te verkrijgen in nog zes andere prints) of een backpack die voorzien is van een anti-diefstalsysteem en een USB-oplaadpoort voor 25,60 euro (te verkrijgen in negen kleuren) of een op vintage gebaseerde lederen tas voor 24,70 euro (verkrijgbaar in vier verschillende kleuren).

Waar te koop: in de categorie backpack op de website van Amazon.

Ze Magazine - Lifestyle trends