Home Recepten Zelf gember kweken in enkele stappen, zo makkelijk gaat het!

Zelf gember kweken in enkele stappen, zo makkelijk gaat het!

Veelmensen zijn dol op gember, maar weten niet hoe ze deze zelf kunnen kweken, gewoon bij hen thuis zodat ze altijd verse gember bij de hand kunnen hebben. Indien dit ook voor jou geldt, dan hebben we goed nieuws: hieronder zullen we namelijk beschrijven hoe je thuis gember kunt kweken.

Toen ik begin met het kweken van gemberwortel, verwachtte ik eigenlijk dat dit best lastig zou zijn. Niet is gelukkig minder waar. Inmiddels heb ik al jarenlang thuis gember gekweekt, en gember zou een serieuze kanshebber kunnen zijn voor de titel “meest verwaarloosde plant” in de moderne tuin. (Wat op zich erg jammer is, gember is namelijk een mooie en heerlijk geurende plant, waardoor iedereen deze plant echt zou moeten gaan kweken.). Wanneer je met gember aan de slag wilt gaan, dan zal je dat niet meer dan een dag kosten, namelijk tijdens de oogst. Je moet dan de gemberplanten oogsten en ze herplanten. Vervolgens kun je ze weer een heel jaar lang vergeten.

De oogst zal doorgaans voldoende gember opleveren om een jaar lang te gebruiken, en vaak zelfs nog een heleboel meer om weg te geven. Dit geldt voor zowel voor de gemberwortelplant als voor de gember die bedoeld is om op te eten. Om te beginnen met het kweken van gember kun je gewoon de gemberwortel gebruiken die is gekocht in de winkel. En je kunt gember gemakkelijk in potten of bakken laten groeien, dus in de wat koudere streken kan gember ook prima binnenshuis worden gekweekt.

In dit artikel zal ik je alles gaan vertellen wat je moet weten over het kweken van gember, zodat ook jij je eigen verse gember gewoon bij je thuis kunt laten groeien. Het kweken van gemberwortel is namelijk niet zo moeilijk, mits je enkele basisprincipes goed in acht neemt. Laten we dus eerst eens de gemberplanten en de wortels eens onder de loep nemen.

Wanneer je naar de plant kijkt, dan zul je al snel zien dat er bladeren en een wortelstok aanwezig zijn. Vaak denken mensen dat alleen de gemberwortel het eetbare deel van de gemberplant is, maar dat is eigenlijk niet juist. Je eet namelijk de wortelstokken, en dat zijn dus de delen die voorzien zijn van wortels. Toch zullen we ook in dit artikel het woord gemberwortel gewoon blijven gebruiken, om zo niet te veel verwarring te zaaien en iedereen zal weten wat er wordt bedoeld.

Waar houden gemberplanten wel en niet van:

Gember houdt van een beschutte plek, gefilterd zonlicht, warm weer, vocht en rijke, vochtige grond. (Wat verwachtte je nog meer van een tropische plant?) Wat gember echter niet kan verdragen, is vorst, direct zonlicht, harde wind en drassige, moerasachtige grond.

Het planten van een gemberwortel

De meest eenvoudige manier om gemberwortel te laten groeien is door een ​​paar verse wortelstokken te krijgen van iemand die al gember kweekt, op het moment dat de plant toch wordt herplant (in het vroege voorjaar). Koop anders gewoon een stuk gember in de winkel tijdens dit jaargetijde.

Zorg er wel voor dat je altijd verse dikke wortelstokken kiest. Ga dus op zoek naar stukken met goed ontwikkelde “ogen” of groeipunten. (De ogen zien eruit als kleine hoorntjes aan het einde van een stuk of “vinger”). Sommige mensen geven echter als advies om de wortelstokken ‘s nachts in wat water te laten weken, maar dat is een minder goed idee omdat de gember die je in een winkel hebt gekocht behandeld kan zijn met een groeivertrager.

Verder heb ik adviezen gelezen waarin wordt aangeraden om de wortelstokken in het water te laten zitten totdat ze wortel gaan schieten. Dat is eveneens onzin. Je gemberplant zal namelijk veel beter gedijen wanneer de wortels in de grond zitten en direct vanaf het begin kunnen ademen, in plaats van de schok van de overplanting en de verandering van omgeving door te moeten maken. Op het moment dat de grond vochtig en warm is, dan zal de gember erg gemakkelijk wortel schieten.

Of je je gemberwortel nu in een pot of in de volle grond wilt laten groeien, je hebt altijd echt een goede grondsoort nodig als je aan de slag wilt gaan. De grond dient rijk genoeg te zijn om je gember te kunnen voeden (je kunt natuurlijk altijd een beetje kunstmest toevoegen, zoals we hieronder nader toe zullen gaan lichten), maar moet ook voldoende vocht vast kunnen houden zodat de gember niet uitdroogt, maar moet tevens de kans hebben om uit te lekken zodat de gemberwortels niet verdrinken in te veel water.

Het gebruik van goed compost is uiteraard ideaal. Ik gebruik altijd een mengeling van een deel goede compost samen met een deel zanderige tuinaarde. Het compost levert de voeding en houdt het water vast, en het zand of het leem zorgt ervoor dat de aarde ook overmatig vocht af kan voeren. Indien je tuin een redelijke bodem heeft, dan kun je gewoon wat compost in een gat scheppen en dat zou goed genoeg moeten zijn. Maar wanneer je grond te zwaar is, dan kun je een verhoogd bed of een klein heuveltje of heuvelruggetje aanleggen om de afvoer van water te kunnen verbeteren.

De beste planttijd voor gember is de late winter of de vroege lente (wanneer je in de tropen woont, dan dien je dit te doen laat in het droge seizoen of vroeg in het natte seizoen). Zorg er echter altijd voor dat je een plek kiest waar de planten veel licht krijgen, maar niet direct blootgesteld zijn aan de zon, en waar ze worden beschermd tegen de wind.

Je kunt de gemberwortelplanten in kleine stukjes snijden of breken waarbij ieder stekje enkele groeiende ogen bevat. Of je kunt gewoon een hele gemberwortel planten. Plant je gemberwortel op een diepte van vijf tot tien centimeter, met de groeiende ogen naar boven gericht.

Hoeveel ruimte heeft gember nodig?

Het laten groeien van gember neemt niet veel ruimte in beslag. Iedere wortelstok die je plant zal eerst maar enkele blaadjes laten groeien, op één plek. In de loop van de tijd zal dit echter een dichte kluit worden en erg geleidelijk groter worden, maar alleen wanneer de gember niet wordt geoogst. Voor de wortelstokken onder de grond lijkt het evenmin erg te zijn wanneer deze een beetje voller worden. Gember groeit in de hoogte overigens maar circa 60 tot 90 centimeter.

“Iedere wortelstok die je plant zal eerst maar enkele blaadjes laten groeien”

Een pot van 35 centimeter kan dan ook met gemak drie wortelstokken van een gemiddelde grootte herbergen, een rechthoekige doos van piepschuim zelfs wel negen tot twaalf exemplaren. Indien je de wortelstokken in de volle grond plant, dan dien je de exemplaren ongeveer 15 tot 20 centimeters uit elkaar te planten. En wanneer je een hectare met gember wilt beplanten, dan zul je tussen de 1000 en de 1500 kilogram van deze wortel nodig hebben.

Hoeveel water heeft gember nodig?

Gember heeft veel vocht nodig tijdens de actieve groeiperiode. De grond mag dan ook nooit uitdrogen. Overdrijf dit echter niet, want het water dat wegvloeit, zal de broodnodige voedingsstoffen met zich meenemen.

Gember houdt dus van vochtigheid en op het moment dat je problemen ondervindt met droogte, dan kan regelmatig besproeien en benevelen een goed hulpmiddel zijn. Droogte kan bovendien problemen met zich meebrengen, zoals spintmijten. Maar dat is vooral een probleem voor mensen die proberen om gember binnenshuis te kweken. Een beschutte, vochtige plek in een warm klimaat zorgt echter doorgaans voor een goede vochtigheid, zowel in de bodem als in de lucht.

Wanneer je gember in de volle grond wilt laten groeien, dan dien je deze met een dikke laag aarde te bedekken. Dit zal helpen om de grond vochtig te houden, maar ook om de gember te voeden zodra de hummus af wordt gebroken en het onkruid laag te houden. (Gember is een langzaam groeiende plant en kan dus gemakkelijk worden overwoekerd door andere soorten.)

Tegen het einde van de zomer, zodra het weer af gaat koelen, zal je gemberplant af gaan sterven. Je dient dan de bewatering te verminderen, en de grond zelfs uit te laten drogen. Dit stimuleert namelijk de gember om wortelstokken te gaan vormen. Zodra alle bladeren van de plant af zijn gestorven, is je gember klaar om te oogsten.

Hoeveel en welk plantaardig voedsel heeftgember nodig?

Op het moment dat je gember in goede, rijke grond wordt gekweekt, dan zou de plant geen extra voeding nodig hebben. Ik kweek de mijne in bakjes en ik doe er ieder jaar verse compostmix in, maar voeg daarentegen nooit extra meststoffen toe. Wanneer je echter geen goede aarde hebt, of als je gember in een gekochte standaard potgrond is gezet, dan moet je wel regelmatig bemesten . Je zult de gember eveneens moeten bemesten wanneer je deze kweekt in een gebied dat bekend is met hevige zomerregens (veel tropische gebieden dus). Dit soort regenwater zal immers al het goede uit de grond spoelen. Werk echter altijd met een organische meststof met langzame afgifte en voeg deze toe in de planttijd. Daarna kun je om de paar weken een beetje vloeibare meststof zoals zeewierextract of vismest gebruiken.

Wanneer moet je de gemberwortel oogsten?

Wanneer je gemberwortel in de tuin kweekt, dan kun je beginnen met het oogsten van kleine stukjes ervan als de plant ongeveer vier maanden oud is. Graaf daarvoor gewoon voorzichtig aan de zijkant van een kluit. (Deze “groene gember” heeft echter veel minder smaak dan wanneer je de volwassen gember zou eten.) De beste tijd om gember te oogsten is op het moment dat de bladeren af zijn gestorven. In de regel heeft een plant acht tot tien maanden nodig om op dat punt te komen. Je kunt nu de volledige plant op gaan graven. De reden dat ik mijn gember in bakken laat groeien, is dat het de oogst veel eenvoudiger maakt. Ik hoef immers niet te gaan graven, maar ik haal gewoon de hele wortel eruit.

Verdeel echter wel de wortelstokken, kies een paar mooie exemplaren met goede groeiende ogen om te gaan herplanten (je kunt deze direct weer planten ), en bewaar de rest voor gebruik in de keuken. (Ik pel simpelweg de gember, hak deze in stukjes en vries hele stukken in.) Een nog betere manier om gember te bewaren is om deze in kleine stukjes te snijden en die in brandewijn te bewaren. Brandewijn houdt de gember namelijk in een vergelijkbare conditie als de verse exemplaren. De wortelstokken die je hebt herplant of die in de grond achter zijn gebleven, hebben geen water of aandacht meer nodig totdat het weer wat warmer wordt.

Een andere manier om gember te kweken en te oogsten, is door een heleboel gemberplanten rondom je huis te laten groeien en uit te graven wat je nodig hebt, op momenten dat je deze wilt gaan gebruiken. De planten groeien echter altijd naar buiten vanuit de volwassen wortelstokken. Zodra een kluit groot genoeg is, kun je de volwassen gember oogsten zonder daarbij de nieuwe scheuten te beschadigen.

Wanneer je overigens serieus gember thuis wilt kweken, dan moet je wel de drang weten te weerstaan om deze een jaar of twee te oogsten. Beter leg je eerst een goede bron van grondstoffen aan. Ik begon bijvoorbeeld met een kleine wortelstok en groef deze voor de eerste keer op na twee jaar. Ik plantte echter iedere veelbelovend uitziend oog opnieuw en wilde er eveneens een beetje van opeten. Het jaar erna deed ik hetzelfde en oogstte ik voldoende gember om een heel ​​jaar mee te kunnen doen.

Wanneer bloeit de gember?

Wanneer je gember gaat kweken zoals we hierboven hebben beschreven, dan zul je geen bloemen te zien krijgen. Een plant moet namelijk circa twee jaar oud zijn om te kunnen bloeien. Dus als je een gemberbloem wilt zien, dan moet je deze in de grond laten staan en heel voorzichtig aan de randen hier en daar wat stukjes te kunnen oogsten. Hoewel de bloemen van gember die je in de keuken gebruikt, zijn groen en niet erg opvallend.

Er zijn echter ook enkele spectaculaire bloeiende gembersoorten bekend. Wanneer je op zoek bent naar mooie bloemen, dan zul je naar deze soorten uit moeten kijken. Ze worden echter op exact dezelfde manier gekweekt als de culinaire varianten, alleen dien je bij deze planten de oogst over te slaan. Er is zelfs een mooie bonte gember, met witte en groen gestreepte bladeren bekend. Alle siervariëteiten van gember zijn groenblijvend in de tropen (wat dus wil zeggen dat ze niet af zullen sterven zoals de culinaire gemberplanten).

Een paar slotopmerkingen voor mensen die in een koeler klimaat leven:

 • Verwacht niet veel van de oogst van je gemberplanten. Je kunt gember dan ook beter als sierplant laten groeien. Het is echt een mooie plant met zijn glanzende bladeren, en de plant ruikt erg lekker wanneer je er overheen wrijft.
 • Begin de kweek van je gember binnenshuis, het zal in de lente namelijk nog vaak te koud zijn buiten. Maak je echter geen zorgen over het beperkte zonlicht. In het deel van de wereld waar jij woont, is de zon immers niet zo intens. Je gember moet dit echter prima aankunnen en zal alle warmte nodig hebben die aanwezig is.
 • Je kunt de gemberplant in de winter wellicht wel, maar vaak ook niet, in leven houden, afhankelijk van de plaats waar je je op aarde bevindt. Zet de plant echter meteen binnen bij de eerste tekenen van koud weer. Zodra de bladeren af gaan sterven, dan dien je de plant tamelijk droog en koel weg te zetten als je niet wilt dat de gember gaat rotten, en met een beetje geluk zul je dan je gember het volgend jaar opnieuw kunnen laten groeien.

2412 REACTIES

 1. Would you like to know how to earn huge commissions daily without keeping any product in stock and with absolutely no experience with sales and marketing? I will give you online training for free showing exactly how this is done in just 3 steps! You read correctly, the training is completely free and I’ll show you exactly how I do this, no strings attached. Visit: http://www.commissionsonsteroids.xyz

 2. Are you looking for powerful advertising that has no per click costs and will get you new customers fast? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was kinda the point. We can send your advertising copy to websites through their contact forms just like you’re reading this ad right now. You can specify targets by keyword or just go with bulk blasts to websites in the country of your choice. So let’s assume you need to blast a message to all the plumbing companies in the US, we’ll grab websites for only those and post your advertisement to them. As long as you’re promoting some kind of offer that’s relevant to that type of business then you’ll be blessed with an amazing response!

  Shoot me a reply to poppy8542bro@gmail.com for details on how this works

 3. Drink 1 cup of this tomorrow morning will burn 3lbs of belly fat

  If you haven’t tried this yet, you’ll want to to add this to your morning routine
  Drinking just a single cup of this yummy hot drink in the A.M. sets you up to burn more fat than 45 exhausting minutes on the treadmill.

  In fact, some folks are losing up to 23lbs of fat in just 21 days by drinking it every morning.

  Plus, it’s really easy to make right in your own kitchen.

  Check it out now! –> http://www.bellyfatfixer.xyz

 4. Good evening, I was just on your site and submitted this message via your “contact us” form. The contact page on your site sends you these messages to your email account which is the reason you are reading my message at this moment right? This is the most important accomplishment with any type of online ad, making people actually READ your ad and I did that just now with you! If you have an advertisement you would like to blast out to thousands of websites via their contact forms in the U.S. or to any country worldwide let me know, I can even target specific niches and my pricing is very reasonable. Send a reply to: lethamidurr@gmail.com

 5. Howdy, I believe your website may be having internet browser
  compatibility problems. When I look at your website in Safari, it
  looks fine however when opening in IE, it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, great website!

 6. тали цепные ручные купить

  Созданная нами предприятие Новочеркасск – сегодня это ведущий поставщик
  промышленного оборудования.
  Можно купить в Каменск-Уральскийнемало решений для такелажного и подъемного, промышленного и складского, а также весового и гидравлического промышленного оборудования, в том числе тали ручные рычажные,тали ручные червячные передвижные взрывобезопасные,домкраты гидравлические телескопические,канаты для лебедок mtm,балки концевые подвесные,тележки гидравлические с электропередвижением,тележки для балок подвесных концевых холостые,весы крановые электронные.
  Мы являемся производителем непростых решений для индустриального парка оборудования.
  Мы высококлассная организация по выпуску промышленного оснащения с более чем 6-летним навыком работы.
  Интернет магазин грузоподъемного парка оборудования выходит за пределы интернет-реализации и товаров по дисконтной цене, наша фирма может оказать консультации и дополнительно предоставить специализированные услуги на заказ.
  На вебсайте мы стремимся предоставить нашим клиентам “универсальный он-лайн магазин” в пользу всех ваших надобностей в промышленном и складском оборудование. Мы стремимся предоставить особо высококонкурентные стоимость товаров в индустрии, оптимизируя при этом превосходнейшее обслуживание покупателей.

 7. Just one dollar a month will not be reflected in your home budget, especially since you pay much more for the Internet and do not think about the costs, and your income will increase from month to month. You just need to program yourself to work for a long time in the digital business and remember that there are no freebies on the Internet. Money must be earned competently and honestly. To do this, there is a computer, the Internet and competent programmers – employers. On the Internet, 99.9% of all proposed projects for earnings are scams and hypes that are created by crooks and scammers. We are the 0.1% that people trust. We are not ashamed of our system! On the Internet, you will not find reviews from people who have been affected in our system. There are only a few paid fake experts who are trying to denigrate our company (although the <a and <a projects received <a from Yandex "a Site with a high degree of user engagement and loyalty")… These false experts advertise Scam banners on their websites, under the guise of alleged decency. This must be understood!

  Do you want to become a financially independent person? Go to our system where you will be helped, prompted and taught. We are in touch around the clock. <a

  <a
  <a
  <a
  <a
  <a

 8. It is appropriate time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I have read this put up and if I may just I want to counsel you some interesting issues or advice. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I wish to learn more issues about it!

 9. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days.

 10. I really liked this post i read your blog pretty often, and you’re constantly coming out with some great stuff. I embedded this on my blog, and my followers really liked it.

 11. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 12. Top 10 outdoor ottoman / tv console table
  Our online store international company provides discount, write in an online chat.At the present time you are in best Our оnline store specialized firms in Bel air products for garden and home use and office modern lighting stores los angeles. Firm sells over 5000 products for a country house and houses or cafe-bar and piece of furniture.Natural tree, the that are used for the purpose products, has at its disposal reliability and wear resistance, delightful external data. All pieces of furniture processed particular compounds, because of which their surface does not absorb water, resistant to extremes temperature and influence of the sun. Wicker furniture excellent retains its functions even in cafe in open spaces. We catalog for you offered photographs furniture for dining room, hall, bedroom, children’s room, as well as intended for storage of things – cabinets, chests of drawers and many others. We are waiting client visit our large online store, company in Miracle milethat appreciates all of its shopper. On portal our store you waiting colossal choice at cost. Our catalog contains price lists, Label data about types details potential kinds complete modules.Each item furniture produced directly from factory manufacturer. Decrease prices on Label achieved based on the absence of trade floor space, for rent which necessary pay and smallest staff workers. Minimum costs enable to establish affordable prices for every buyer for all groups goods. Want update your interior? Read carefully the news products home from modern collection, in her represented as products with colorful floral patterns and colors and products with chic texture finish metallic. Furniture Items for the garden is rightfully considered necessary attribute each modern housing. In the presented store online you can buy reliable furniture for garden and home in SANTA MONICAto you all furniture at desired time day.Prices, that provides online shop furniture items BEL AIR AND HOLMBY HILLS very visitor.As a rule small fee may cause certain questions regarding good quality products affordable modern contemporary furniture. The catalog which filled diverse items furniture composes only first-class factory products.

 13. Мочевой пузырь Рецидивы при вторичных камнях в основном связаны с коррекцией инфравезикальной обструкции или с инфекцией мочевых путей – Урология Камни мочевого пузыря чаще всего встречаются у мужчин с инфравезикальной обструкцией и у детей Камни мочевого пузыря Различия в тактике лечения при первичных и вторичных камнях мочевого пузыря

 14. Знаете ли вы?
  Старейшую в России организацию реставраторов велено было выселить и уплотнить.
  Российских легкоалетов могут сурово наказать за действия чиновников от спорта.
  Картина парада Победы, где руководство страны смещено на задний план, получила Сталинскую премию.
  Команды тренера года АБА и НБА ни разу не стали в них финалистками.
  Биограф русского художника романтизировала историю его французской прародительницы вслед за Герценом.

  0PB8hX.com

 15. Hello, I was just on your site and submitted this message via your feedback form. The contact page on your site sends you messages like this to your email account which is why you are reading through my message at this moment correct? That’s the holy grail with any type of online ad, getting people to actually READ your message and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have an ad message you would like to promote to millions of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world send me a quick note now, I can even focus on specific niches and my costs are very reasonable. Send a message to: Phungcorsi@gmail.com

 16. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on this. And he actually ordered me dinner due to the fact that I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this topic here on your web page.

 17. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 18. TRIFECTA! A novel that starches your emotional – erotic itch!
  Against a background of big business, deceit, frustration, oppression drives a wide range of emotions as three generations of women from the same family, turn to the same man for emotional support and physical gratification!
  A wife deceives her husband while searching for her true sexuality!
  What motivates the wife’s mother and son-in-law to enter into a relationship?
  The wife’s collage age daughter, with tender guidance from her step-father, achieves fulfillment!
  Does this describe a dysfunctional family? Or is this unspoken social issues of modern society?
  BLOCKBUSTER Opening! A foursome of two pair of lesbians playing golf. A little hanky – panky, while searching for a lost ball out of bounds. Trifecta has more turns and twist than our intestines.
  Trifecta! Combination of my personal experiences and creativity.
  https://bit.ly/www-popejim-com for “CLICK & VIEW” VIDEO. Send me your commits.
  Available amazon, book retailers.
  Trifecta! by James Pope

 19. Как каждый догодался я предлагаю заработать с помощью рынка форекс, установив торгового робота.
  Многие задают вопрос безопастно ли моя схема 50/50 как повезет
  Подробности тут:https://wsb-robot.ru/

 20. After looking over a number of the blog posts on your web site, I really appreciate your way of blogging. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

 21. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say great blog!

 22. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 23. Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 24. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100 certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Kudos

 25. Наша компания занимается расскруткой продвижение сайта буржунет совершенно не дорого. В случае, если у вас существует свой бизнес, тогда рано или поздно вы лично осознаете, что без оптимизация и продвижение сайтов сшау вас нет возможности работать дальше. Сейчас фирма, которая подумывают о собственном будущем развитии, должна иметь веб-сайт для seo продвижение сайтов google. продвижение англоязычного сайта в google- способ, используя который возможно приобретать новых покупателей, и дополнительно получить проценты, с тем чтобы рассказать об наличии вашей собственной производственной компании, её продуктах, функциях. Специализированная международная фирма сделать для вашей фирмы инструмент, с помощью которого вы сможете залучать правильных партнеров, получать прибыль и расти.Продающийся сайт- лицо фирмы, в связи с этим имеет значение, кому вы доверяете создание своего веб страницы. Мы – команда профи, которые имеют обширный практический опыт конструирования электронную коммерцию с нуля, направления, разработанного типа. Сотрудники нашей фирмы неизменно действуем по результатом. Международная компания сумеет предоставить всем нашим заказчикам профессиональное сопровождение по доступной антикризисной расценке.Вы можете сделать заказ онлайн-визитку, рекламный сайт. Не сомневайтесь, что ваш портал будет разработан высококлассно, с разными самыми новыми технологиями.

  продвижение сайта за рубежом

 26. RUS
  Приглашаем к сотрудничеству деловых партнёров по международному легальному бизнесу. Международный клуб KENT создан в 2013 году на о.Тенерифе Канарские острова, Испания, для того, чтобы увеличивать доход своих партнеров, используя возможности платформы. <a

  ENG
  We invite business partners in international legal business to cooperate. The KENT international club was established in 2013 on the island of.Tenerife, Canary Islands, Spain, in order to increase the income of its partners, using the platform’s capabilities. <a!

  <a
  <a
  <a
  <a
  <a