Om te beginnen zullen we je eerst het minder goede nieuws vertellen: pijpen is altijd een beetje intimiderend. Je gezicht in de richting van een penis brengen is soms ronduit lastig. Maar het zal in het bijzonder zenuwslopend zijn de eerste keer dat je dit doet. Net zoals je waarschijnlijk een beetje nerveus was, de eerste keer dat je wat nieuw voedsel wilde proeven, het kan immers een beetje eng zijn om iets totaal nieuws in je mond te steken.

Maar gelukkig hebben we ook goed nieuws voor je. Een heleboel andere mensen zijn je letterlijk al voorgegaan, hebben het gedaan en kunnen je helpen om je eigen problemen en angsten voordat je de eerste keer gaat pijpen te overwinnen. Of je je echter nu voorbereidt op je eerste, of voor je duizendste pijpbeurt, er zijn altijd nieuwe lessen die je zou kunnen leren. Zeker wanneer het gaat om de penis in je mond. Hieronder hebben we daarom 24 wijze lessen die als begeleiding kunnen dienen voor iedere volwassen vrouw die waarschijnlijk het liefst zou willen dat ze dit alles al had geweten voordat ze haar eerste pijpbeurt had gegeven.

Bekijk ook: handige tips voor in bed met je partner!

24 handige tips bij het pijpen

1. Het is werkelijk lastig om een pijpbeurt te verpesten.

Waarschijnlijk is het meest erge wat je kunt doen, voor het pijpen jezelf te onderschatten. Heb dus voldoende vertrouwen in jezelf en de dingen waar je toe in staat bent! Je bent hier namelijk beter in dan je denkt, en de meeste mannen en jongens zijn dankbaar dat je bereidt om hen te pijpen. Wanneer je werkelijk nerveus bent, dan kun je dat je partner gewoon zeggen. En zodra dit probleem van tafel is, kun erover praten met een paar vriendinnen.

Ze zijn zeker ook nerveus geweest toen ze voor de eerste keer een pijpbeurt gaven. Erover praten, kan in de meeste gevallen echt helpen.

Nog geen partner gevonden? Hoe vind je een lief (handleiding) >>

2. Wanneer je iets doet (wat je niet zou moeten doen), dan kun je het later opnieuw proberen

Het beste aspect bij het geven van een eerste pijpbeurt aan je partner is dat je kunt vragen hoe hij het vond. Eigenlijk dus een soort beoordeling van je orale seks prestaties. Elke vorm van seks, dus ook orale seks zal zeker verbeteren samen met een partner, omdat je elkaar beter leert kennen en beter kunt communiceren. Wanneer je je op je gemak voelt, dan kun je je partner vragen wat hij lekker vindt aan een pijpbeurt, of op welke manier je een pijpbeurt helemaal perfect voor hem kunt uitvoeren. En indien hij beleefd is, zal hij hetzelfde aan jou vragen. Een echte win-win situatie dus.

3. Je kunt het proces versnellen door een extra voorspel aan het voorspel toe te voegen.

Pijpen is te gek als niet voortdurend zijn penis in je mond houdt, maar je bijvoorbeeld je partner wat gaat plagen voordat de eigenlijke pijpbeurt van start gaat. Je kunt je partner bijvoorbeeld helemaal zot maken door zijn heupen en dijen te kussen, dit voelt immers erg goed voor hem, en zodra je weet dat je partner het wat langer vol kan houden om oraal klaarte komen, dan kan een pijpbeurt dit absoluut versnellen. Niet dat er iets mis is met je tijd ervoor nemen, maar soms moet je orale seks zien als een sprint. En daar is al evenmin iets mis mee.

4. Hij besteedt minder aandacht aan hoe je gezicht eruit ziet dan je denkt dat hij doet

Heb je ooit iemand een grote ijslolly zien eten? Op ene manier dat de hele mond eromheen gevouwen was (waardoor er vaak een pijnlijke brain freeze optreedt)?Dat is absoluut geen fraai gezicht! Er zijn echter maar erg weinig mensen die er op hun best uit zullen zien met hun mond zover mogelijk opengesperd.

Zet echter deze, toch al precaire, situatie niet verder onder druk door te denken dat je op een mooie godin moet lijken terwijl je een penis in je mond hebt. Het meest belangrijke voor alle betrokkenen is dan ook hoe dit alles aanvoelt.

5. Het voelt anders aan dan je waarschijnlijk had verwacht

Behalve wanneer je zelf ook een penis hebt en eerder een pijpbeurt hebt gekregen, kun je maar beter speculeren over de manier waarop hij zich voelt. Het enige dat je dient te weten, is dat mannen de neiging hebben om dit op een positieve manier te beschrijven, of zoals een man het heel treffend zegt: “Pijpen is als seks hebben met je penis in een nat, afgesloten vacuüm, een pijpbeurt zorgt in dit geval voor het bedoelde vacuüm.” Dus leg al die zorgen opzij en vergeet dat het niet goed voelt in je hoofd. Hij geniet er namelijk wel degelijk van.

6. Je kunt de man letterlijk vragen wat hij wil.

Voordat je mond gevuld wordt, kun je deze eerst nog gebruiken om expliciet te vragen wat je partner wil. Wil hij dat je je handen erbij gebruikt? Wil hij op zijn rug gaan liggen of rechtop staan?

Geeft hij de voorkeur aan veel geluiden, of juist niet? Vragen stellen en antwoorden krijgen is niet alleen een leuke manier om, in de stemming te komen, maar het kan je zorgen of angsten die je hebt ook wegnemen en je meer op je gemak stellen.

7. Een penis heeft geen ogen en kan het verschil niet zien tussen de achterkant van een keel en een gehemelte van een mond

Al die slijmerige oppervlakken aan de binnenkant van je mond voelen eigenlijk allemaal hetzelfde aan. Behalve je tanden en kiezen, natuurlijk. Ik heb geen penis, dus ik voel me persoonlijk dan ook niet aangetrokken door “deep-throating”, maar (zachtjes) stoten van de top van zijn penis tegen het gehemelte je mond voelt vrijwel hetzelfde en het maakt voor de man niet uit.

8. Iedere man die een pijpbeurt eist, is vrijwel zeker geen seconde van je tijd waard

Pijpen zou eigenlijk vanzelf moeten gaan, maar desondanks ga ik het toch zeggen. Niemand zou ooit enige seksuele handeling van je mogen eisen of je ertoe dwingen, en dit geldt dus ook voor een pijpbeurt. Bepaalde mannen hebben dit (volkomen, onjuiste) idee in hun hoofd zitten dat ze orale seks zouden verdienen. Maar niets is minder waar dus wanneer iemand ooit zegt dat hij een pijpbeurt nodig heeft, dan mag je je vrij voelen om te zeggen dat je liever geen contact hebt met een man die behoort tot de categorie klootzakken.

9. Pijpen is geen luxe massage in een spa en hoeft daarom niet helemaal om hem te draaien

Heb je ooit gehoord van iets dat aangeduid wordt als ‘gevoelige aandacht?‘ Het betreft een techniek waarbij de geslachtsdelen aan worden geraakt en waarbij je je focust op de aanrakingen en het lichamelijke genot dat je daardoor ervaart, en je kunt dit dan ook prima gebruiken om je pijpangst te verminderen of gewoon, het pijpen een beetje af te wisselen met aanrakingen.

Dus eigenlijk gebruik je dus je favoriete en opwindende pijptechnieken. In plaats van de dingen die hij denkt dat je doet om hem een ​lekker gevoel te geven. Orale seks hoeft namelijk helemaal niet zo saai en eentonig te zijn als de reputatie ervan wil doen geloven.

10. Een penis is geen vagina en wordt niet alleen nat

Ik bedoel dus dat er ook voorvocht ontstaat, maar dat is te vergelijken met een lichte regendouche, als een echte pijpbeurt doorgaans kan worden beschouwd als een hevige stortbui. Gebruik een ​​beetje glijmiddel dat een aangename smaak heeft, of drink wat water en wees erop voorbereid om al het vocht weg te spoelen dat in je mond terechtkomt. Het is echter niet vies, zeker niet wanneer je iemand pijpt die je goed kent.

11. Je hoeft niet voor zijn stijve penis neer te knielen alsof het royalty is

In films en televisieprogramma’s en meer van dat soort media, is de enige positie om te pijpen die wordt getoond: een vrouw op haar knieën terwijl ze haar hoofd open neer beweegt, terwijl de man fier rechtop staat als een majestueuze Griekse god.

Dit is echter en houding die maar sporadisch wordt aangenomen tijdens een pijpbeurt en je hoeft hier dan ook zeker niet in mee te gaan. Je kunt namelijk gewoon op bed gaan liggen en het pijpen liggend doen, wel zo comfortabel.

12. Je hoeft het sperma niet door te slikken en dan giechelend te zeggen: “Jeetje, het is zo lekker om je hete zaad door te slikken!”

Je hoeft namelijk helemaal niets door te slikken. De man die je een pijpbeurt geeft, zal niet gaan tieren en schreeuwen wanneer je zijn zaad in een tissue of een beker terecht laat komen. Hij kan echter wel een beetje overstuur raken wanneer je hem direct op zijn gezicht spuugt, maar dat is echt iets dat alleen tussen jullie twee blijft.

13. Je handen kunnen het werk overnemen als je mond even rust nodig heeft

De gemiddelde penis is ruim 13 centimeter (wanneer deze stijf is). Ik heb echter de binnenkant van mijn mond niet opgemeten, maar ik ben er tamelijk zeker van dat er geen ruimte is van meer dan 13 centimeter tussen mijn lippen en de achterzijde van mijn keel. En ik raad het op geen enkele manier aan om voor een gebroken penis in je slokdarm te kiezen.

Laat je handen je om die reden helpen en steek alleen de top van de penis in je mond met je handen rondom de basis. Dit is een prima oplossing en geen man zal je betichten van vals spelen.

14. Je gaat niet per ongeluk met je tanden op zijn penis bijten of hem helemaal van zijn mannelijkheid ontdoen

Er doet een buitengewoon groot aantal horrorverhalen de ronde over dames die per ongeluk hun tanden gebruikten tijdens het geven van een pijpbeurt en, zoals de vrouw die de penis van haar man met een scheermes of iets dergelijks af had gesneden. Tanden zouden dan ook zeker niet de grootste angst moeten zijn. Ik heb zelfs het gevoel dat ze gewoon even verdwijnen zodra het pijpen van start gaat en je er dus geen last van zult hebben.

15. Soms ruikt een penis niet lekker en dat komt omdat bepaalde mannen niet proper zijn

Ik denk niet dat iemand verwacht dat een stijve penis zal ruiken naar een parfum van Chanel, naar aardbeienlipgloss of naar wat dan ook (hoewel dat eigenlijk best prettig zou zijn) maar sommige mannen zijn minder proper dan anderen. Ook zullen mensen in de warme maanden van het jaar meer zweten en dus kun je stellen dat ook de schaamstreek niet vrij zal zijn van zweetklieren.

Persoonlijk vind ik het erg prettig om van tevoren samen een sexy douche te nemen en dan pas aan een pijpbeurt (of andere seksuele handelingen) te beginnen.

16. Een kleine, niet imposante penis, voelt soms gigantisch wanneer deze in je mond zit

Aanvankelijk kan een penis lijken op een minuscuul wormpje, maar op het moment dat deze in je mond zit, lijkt het wel op die speelgoedjes die groeien zodra je deze in het water legt. Wat gebeurt er daarbinnen? Wie zal het zeggen. Wellicht overschatten veel mensen de grootte van hun mondholtes.

17. Je kunt je tong gebruiken om hem te laten denken dat hij helemaal in je mond zit

Je kunt het een beetje vergelijken met magie, wanneer magie pervers zou zijn en alleen werd gebruikt om mensen te misleiden, zo kun je ook een man laten denken dat je de beste pijpbeurt ooit hebt gegeven. Je hoeft namelijk niet je tong weg te stoppen en te verbergen terwijl deze handeling uit wordt gevoerd. Je kunt je tong immers ook gebruiken om hem te laten denken dat hij helemaal tot in je maag terecht is gekomen. Stop gewoon zijn penis onder je tong, of gebruik je tong om de achterkant van je keel te blokkeren (dit beschermt tevens je delicate kokhalsreflexen voor het geval dat de penis toch te ver naar binnen wordt gestoten).

18. Een pijpbeurt is geen magische truc waardoor hij meteen klaarkomt

Ondanks dat mannen van pijpen lijken te houden, is het (meestal) niet iets dat in enkele seconde begint en weer eindigt. Een pijpbeurt kan dan ook aardig wat werk zijn, in het bijzonder wanneer je daar helemaal op gericht bent. Een pijpbeurt kan dan wel 10 minuten duren. Je kunt echter letterlijk op ieder moment met pijpen stoppen als je dat wilt. Je hoeft dus nooit het gevoel te hebben dat je vroegtijdig uit een wedstrijd stapt.

19. Een pijpbeurt kan een voorspel zijn voor de man en hoeft dus niet de daad te zijn

Niet alle pijpbeurten hoeven dus te eindigen in een spuitende ejaculatie waarbij het sperma alle kanten op vliegt. Je kunt een man gewoon een beetje pijpen totdat hij helemaal in de war raakt en dan doorgaan met andere seksuele handelingen.

20. Pijpen is iets waar porno je echt veel over kan leren, omdat dit je waarschijnlijk op school nooit goed is uitgelegd

Seksuele voorlichting zou absoluut beter moeten zijn dan dat er vandaag de dag in ons land wordt gegeven, maar ik betwijfel echt of we ooit docenten kunnen vinden die goede lessen over pijpen kunnen geven aan een groep verwarde tieners. En dus zullen we het moeten doen met de beperkte seksuele voorlichting die nu voor handen is. Mensen zullen nu eenmaal seks hebben, pijpen en neuken, maar niet zoals in pornofilms wordt getoond. Toch kunnen dit soort beelden, en vooral de close-ups van iemand die wild op een penis aan het zuigen is, goede sekslesjes zijn bijvoorbeeld over de manier waarop je je hoofd zou kunnen bewegen. Probeer bijvoorbeeld geen deep-throating op het ogenblik dat je niet erg ervaren bent op het gebied van pijpen.

21. Letterlijk niemand kan dieppijpen zonder te gaan kokhalzen

Ik herinner me vaag een meisje op de middelbarre school die me eens vertelde dat alle volwassen vrouwen letterlijk lidocaïne (een plaatselijk verdovend middel) of iets soortgelijks slikken voordat ze een pijpbeurt gaan geven, zodat ze niet door de penis in hun mond of keel moeten gaan kokhalzen. Doe dit echter nooit! Nee geen lidocaïne, maar zorg er gewoon voor dat een penis niet zo diep in je keel terecht kan komen. Kokhalsreflexen zijn er immers om een zekere ​​reden. En je wilt beslist niet over gaan geven door een man die je ogenschijnlijk erg leuk vindt.

22. Je hoeft geen pijpbeurt te geven om er zelf orale seks te krijgen

Op het ogenblik dat een man weigert om je (oraal) te bevredigen omdat je niet graag pijpt, wanneer hij een vieze stinkende penis heeft die je absoluut niet in je mond wilt hebben, of gewoon om welke ​​andere reden dan ook, dan krijgt hij geen pijpbeurt (en dus ook niet het genot dat daarmee gepaard zal gaan).

23. Standje 69 is vreselijk, overschat en slecht, dus het mag verboden worden

Je kunt standje 60 natuurlijk lekker vinden, maar ik vind het vreselijk en dom. Het hele punt van orale seks is dat je daar gewoon ontspannen kunt gaan liggen en niets hoeft te doen terwijl iemand anders je extreem genot zal bezorgen. Bij standje 69 is het alsof je tijdens een professionele massagesessie eveneens je belasting door moet geven. Dat klinkt dus als een ware nachtmerrie en zo is het in de praktijk ook (de meeste keren).

24. Je wordt geen slet als je geniet van het geven van een pijpbeurt

Deze ene seksuele handeling is voor sommige mensen veel te overdreven, maar eigenlijk is pijpen maar één ding binnen het eindeloze arsenaal aan seksuele acties die je bij iemand uit kunt voeren. Geen enkel fatsoenlijk mens, zal met je breken wanneer geen pijpbeurt wilt geven, en ook zal er niemand zijn die je een slet zal vinden als je van pijpen houdt. Als dat wel het geval is dan zijn deze mensen absoluut toe aan een goed gesprek met een deskundige op het gebied van seks.

Je houdt namelijk van de dingen die je lekker of leuk vindt en je hebt een hekel aan de dingen die je niet prettig vindt, en het is allemaal prima en geen enkel probleem

Geniet!

Ze Magazine - Lifestyle trends

23 REACTIES