Het vinden van een one night stand is vaak een behoorlijke uitdaging. Is het zelfs wel mogelijk om een ​​geweldige klik te hebben zonder enige verplichtingen, zonder gedoe en zonder achteraf spijt te hebben? Gelukkig kan het antwoord op deze vraag volmondig met “ja”worden beantwoord, en er zijn werkelijk trefzekere manieren om een ​​one night stand te vinden, deze persoon in je bed te krijgen en een heleboel plezier te beleven zonder de volgende morgen wakkeer te worden met een gevoel van “wat heb ik gedaan?”

Hoe kun je een fantastische one night stand vinden?

Wanneer je een mogelijke one night stand tegen het lijf wilt lopen, deze persoon aan wilt trekken en verleiden, dan zijn er heus genoeg manieren om dat te doen. Hieronder hebben we zelfs 13 tips voor je verzameld om een one night stand te kunnen garanderen zonder onbezonnen te werk te gaan, of de dag erna wakker te worden in een serieuze relatie!

1. Ontdek waar one night stands gevonden kunnen worden

Bepaalde plaatsen werken gewoonweg niet wanneer je op zoek bent naar een casual verovering. Doe dus altijd eerst wat onderzoek naar bars en clubs in de buurt waar de kans het grootst is dat je er de juiste mensen tegen kunt komen, dus personen die eveneens op zoek zijn naar een spannende tijd samen. Rustige cafés, rustige momenten of alles waar geen enkele luxe aanwezig is, dien je direct van je lijst te halen. Zoek echter wel naar plaatsen waarvan je weet dat er een jong, leuk publiek aanwezig zal zijn, waar de drank rijkelijk vloeit en de muziek uit de boxen schalt.

Locatie die beschikken over een fantastische dansvloer en DJ zijn doorgaans dan ook de beste keuze, maar kijk eveneens of er een bepaalde ruimte is gereserveerd om te zitten en te kletsen. Deze combinatie werkt namelijk goed, omdat je ook een plekje nodig zult hebben om je verovering eerst een beetje beter kunt leren kennen.

Denk bovendien bij het bepalen van de juiste locatie aan de afstand tot je woning of hotel. Hierbij geldt hoe dichterbij, hoe beter. Aan het einde van de avond, wanneer jullie een lange taxirit terug naar je woning moeten maken, is dat wellicht minder prettig of zelfs onpraktisch. Bovendien moet je niet vergeten dat je one night stand de volgende morgen ook weer naar huis moet en dat mag eveneens niet al te moeilijk zijn.

2. Weet waar je op moet letten

Mensen die zich goed in hun vel voelen en die openstaan ​​voor nieuwe ontmoetingen, een praatje maken en contact willen leggen met anderen,zullen zich anders gedragen dan anderen wanneer ze in uitgaansgelegen zijn. Dit zijn de personen die gekleed zijn om indruk te maken op anderen, die lachend aan de bar staan en rondkijken, maar die ook oogcontact maken met anderen. Mensen die in gezelschap ineengedoken zitten en zich niet met anderen bemoeien, zijn waarschijnlijk niet de beste personen om voor dit doel te benaderen.

3. Ga uit met vrienden (maar niet te veel)

Om je kansen zo groot mogelijk te maken op het vinden van een ​​potentiële one night stand, doe je er goed aan om uit te gaan samen met één of twee vriend(inn)en die een soortgelijk doel voor ogen hebben. Een erg grote groep zal namelijk intimiderend en afleidend zijn, maar twee of drie singles bij elkaar doen het doorgaans prima. Het wil eveneens zeggen dat wanneer je iemand ziet met wie je naar huis wilt gaan, je vrienden hebt die met hun vrienden kunnen blijven kletsen, zodat ze zich niet gepasseerd voelen en je kansen eventueel zouden kunnen dwarsbomen door erop te staan ​​dat hun vriend(in) alleen maar met hen praat, danst en weer naar huis gaat.

4. Gedraag je direct flirterig

Indien je contact wilt maken, dan dient dat direct duidelijk te zijn voor de ander. Het heeft dan ook geen enkele zin om te gemoedelijk of te beleefd te zijn als je een gesprek aan wilt knopen, tenzij je op zoek bent naar een nieuwe vriend(in) of potentiële date. Je moet dus zelfverzekerd, maar niet cru overkomen. Je moet de ander aanraken, maar niet betasten. Je zult echter gauw genoeg weten of iemand geïnteresseerd is in jou. Indien een persoon je woorden of gebaren niet beantwoordt of zich zelfs terugtrekt, dan is het wellicht tijd geworden om je zoektocht voort te zetten.

Laten we eerlijk zijn: op het moment dat iemand niet zo opzijn of haar gemak is om wat meer lichamelijk te worden wanneer ze uit gaan, hoe groot is dan de kans dat ze later wel helemaal vrijuit zullen gaan? Je wilt je tijd immers niet verspillen wanneer dat alles is waar je naar op zoek bent, dus ga gewoon verder, tenzij je wel zin hebt in een ware uitdaging!

5. Stuur het gesprek in de richting van seks

We houden er allemaal van om over seks te praten, toch? In het bijzonder na het nuttigen van een paar drankjes! Dus nadat je een eerste flirterig gesprek hebt gevoerd, dan kun je proberen om alles in de juiste richting te duwen. Je moet ervoor zorgen dat je niet eng of te overweldigend overkomt, terwijl je tegelijkertijd vrij duidelijk maakt waar je naar op zoek bent. Complimenteer iemand, maar daarbij mag je niet te onbeschoft of te romantisch zijn. Zeg bijvoorbeeld dat je vindt dat iemand sexy en heet is, maar vermijd woorden als mooi, of prachtig en eveneens dat iemand schitterende ogen heeft.

Kom dichtbij naar de ander toe als je praat en fluister in zijn of haar oor om het gesprek nog intiemer te maken. Ademen in het oor van de andere persoon is echt heel sexy en zal deze persoon er vaak toe bewegen om hetzelfde bij jou te gaan doen!

Je zult in staat moeten zijn om op een ongedwongen manier over seks te praten zonder op te gaan scheppen of eerdere veroveringen op te gaan sommen. Doe dat absoluut nooit, ongeacht wat je wel ook doet, maar kom niet over als onzeker of wanhopig. Iemand zal dan namelijk denken dat dit is wat je leuk vindt in bed en dit is, begrijpelijkerwijs, een grote afknapper! Je hoeft evenmin al te serieus te zijn. Plagen is bijvoorbeeld een fantastische manier om te flirten en een heleboel dingen die te maken hebben met seks zijn grappig, dus gebruik humor om je avond te vullen, helemaal tot in jee slaapkamer.

6. Begrijp wat je al dan niet onder controle hebt

Wat je ook doet, houd je hoofd koel en besef dat je niet alles onder controle hebt, zelfs wanneer je de beste versiertechnieken onder de knie hebt. Zo kan één van zijn of haar vrienden ziek worden, of kan er iets gebeuren waardoor de stemming om kan slaan. Wat je wel in de hand kunt houden, is de manier waarop je iemand benadert en hoe je met deze persoon praat, waar je naartoe gaat wanneer je scoort en of je genoeg bescherming bij je hebt.

Pak deze dingen op een verstandige en juiste manier aan, en zodra willekeurige gebeurtenissen zich aandienen dan wil dat zeggen dat je je one night stand kwijt zult zijn, maar dat dien je gewoon los te laten.

7. Blijf niet tot het einde van de avond

Er is geen ergere domper voor stemming dan wanneer de lichten weer aangaan en de muziek aan het eind van de avond abrupt verstomd. Wacht dus nooit totdat dit gebeurt. Het is altijd het beste om weg te gaan op het hoogtepunt. Wacht niet af totdat de vrienden die je de hele avond alleen achter hebben gelaten, terug zullen komen, of tot je potentiële one night stand even weg kan glippen om bijvoorbeeld zijn of haar jas te pakken en nooit meer terug te keren. Tot laat blijven hangen, betekent bovendien dat je verovering vermoeider kan zijn en te veel gedronken heeft, waardoor het idee om met je mee naar huis te gaan in plaats van naar zijn of haar eigen veilige bed plotseling een stuk minder aantrekkelijk wordt.

8. Investeer nu, maar keer later terug

Wanneer je aan het begin van de avond een potentiële verovering hebt, maar je toch verder moet gaan, dan zal hij of zij ook ergens heen gaan of gewoon zijn of haar vriend(inn)en weer opgaan zoeken, dan is het zaak om het nummer van deze persoon eerst in handen te krijgen zodat je hem of haar later nog kunt bereiken.

Zodra het lijkt alsof je verovering je graag willen nog eens wil zien, dan kan dit een goed teken zijn. Later op de avond, ervan uitgaand dat je geen ander hebt weten te scoren, diep je je telefoon op uit je zak en stuur je je verovering een berichtje om te zien of hij of zij er nog altijd is. Op het moment dat je een positieve reactie krijgt en je een poging doet om deze persoon terug te vinden, dan ben je vrijwel verzekerd van succes.

9. Geef op een subtiele manier details

Er zijn talloze mogelijkheden in een gesprek om kleine hints of informatie te geven die je kans op een positief antwoord aan het einde van de avond zal vergroten. Laat je verovering weten waar je woont (in de buurt is altijd goed), of vertel hoe je woning of appartement eruit ziet (ervan natuurlijk vanuit gaand dat dit leuk is). Deze weinig zeggende commentaren zullen altijd ergens in het brein blijven hangen van je potentiële one night stand en onbewust in de richting sturen naar de overtuiging dat met je mee naar huis gaan het beste idee ooit is.

10. Doe alsof je al weet dat je begeerd wordt

Dit is een ander onderdeel van het uitstralen van zelfvertrouwen. Op het moment dat je je gedraagt alsof je enorm veel zelfvertrouwen hebt, dan ben je immers gewild, en ben jij misschien (maar niet helemaal zeker) de persoon die hij of zij wil hebben, dit zal je potentiële one night stand direct enorm aantrekken, harder laten werken voor je aandacht en later kneedbaar ma ken als was in je handen.

11. Direct zijn en op je doel afstevenen

Op het moment dat je iemands wil overdonderen, dan kan het soms gewoon de beste optie zijn om deze persoon dat op die manier te vertellen. Je zult echt versteld staan van hoe goed en vaak dit werkt. Zodra je de juiste signalen opmerkt, dan kun je zeggen: “Ik wil je mee naar huis nemen en je kleren uittrekken” en zal de ander een fantastisch gevoel krijgen en ontzettend opgewonden raken. Wanneer het er goed uitziet, dan is het tijd geworden om er helemaal voor te gaan!

12. Eerlijk zijn

Dit is van cruciaal belang als je de volgende ochtend geen potentiële nachtmerrie erop na wilt houden. Wanneer je echt gewoon op zoek bent naar een ongedwongen nacht vol genot en plezier, dan moet je er zeker voor zorgen dat de andere persoon daarvan op de hoogte is voordat jullie samen tussen de lakens duiken.

Indien je de hele avond in hebt gericht om je seksuele doel te bereiken, door te flirten, te zoenen en aan te raken, en vervolgens ga je samen naar huis, dan is het mogelijk dat je one night stand denkt dat er meer speelt. Op het ogenblik dat je echter vanaf het begin eerlijk bent, dan zal dat je op de lange termijn een heleboel gedoe kunnen besparen.

13. Zorg voor een vertrekstrategie

Zorg dat je eerst goed na hebt gedacht over de ochtend die volgt op je one night stand. Het is zelfs goed om daar een speciaal plan voor te bedenken. Een echt succesvolle one night stand wil immers zeggen dat jullie allebei de dag erna met een grote glimlach op je gezicht weer van elkaar weg kunnen lopen, wetende dat je een fantastische nacht samen hebt gehad, maar tevens dat er verder geen verplichtingen aan verbonden zijn.

Je moet er dan ook voor zorgen dat je ’s ochtends dezelfde leuke persoon bent, die je de avond ervoor was. Geef je one night stand bijvoorbeeld een kop koffie, maar geen ontbijt en zorg dan dat je een reden hebt om weg te gaan, of om de betreffende persoon te laten vertrekken (denk aan iets waar je naartoe moet). Wissel echter geen nummers uit op het moment dat je deze persoon niet nog een keertje (in bed) wilt ontmoeten, dat is het simpelweg niet waard.

Met de bovenstaande 13 tips om een ​​one night stand mee te scoren, zul je absoluut een heleboel fantastische veroveringen doen. Maar daarbij moet je wel altijd in je achterhoofd houden dat je slim te werk moet gaan, je alles veilig blijft doen en dat je volop geniet en plezier hebt.

Ze Magazine - Lifestyle trends