Home Dating Bedgeheimen 10+ fantastische tips voor het vinden van een one night stand!

10+ fantastische tips voor het vinden van een one night stand!

Zelfs vandaag de dag, nu seks niet meer zo taboe is als bijvoorbeeld tien jaar geleden, kan het toch nog lastig zijn om een ​​one night stand te vinden, in het bijzonder wanneer je onbekend bent met dit fenomeen of wanneer je op dit vlak in het verleden jammerlijk hebt gefaald. Er spelen een groot aantal factoren een rol op het ogenblik dat je op zoek gaat naar een vrouw, of man, zoals een beetje geluk. Uiteraard heeft niemand hun eigen geluk volledig in de hand, dus dien je al je aandacht te richten op de dingen die je zelf wel kunt controleren en die in je voordeel kunnen werken.

Hoe je een one night stand regelt

Er zijn bepaalde zaken waar je altijd rekening mee dient te houden bij het uitzoeken op welke manier je een geweldige one night stand kunt regelen. Maar wat is er nu exact van belang? Je kunt onder andere denken aan de volgende punten.

1. Hoe minder vriend(inn)en aanwezig zijn, hoe beter het is

Het is gewoon een feit dat het erg ontmoedigend zal zijn voor iemand om je te benaderen als je omringd bent door een grote groep vriend(inn)en. Deze persoon zal zich te geïntimideerd of te zenuwachtig voelen om de eerste stap te zetten. Dus is het gewoon het beste om met hooguit twee vriend(inn)en uit te gaan. Deze personen kunnen dan dienen als je hulpjes en eventueel uitkijken naar een geschikte one night stand. Je moet je echter wel bedenken dat je beter niet alleen ergens naartoe kunt gaan, want dat zal de indruk wekken dat je een eenzaam muurbloempje bent die niets beters te doen heeft dan clubs of bars af te speuren naar een lekkere single.

Zie ook: hoe kan ik een trio organiseren?

2. De juiste locatie is van essentieel belang

Een date of one night stand is uiterst zelden te vinden op plaatsen zoals een boekwinkel of een koffiehuis, dus dien je naar plaatsen te gaan waar je iemand kunt vinden met wie je echt een relatie zou willen beginnen. Bepaalde locaties zullen simpelweg niet werken wanneer je op zoek bent naar een gewone ontmoeting. Aan de andere kant zijn plaatsen, zoals bars, cafés of clubs, de beste keuze op momenten dat je aan een one night stand wilt beginnen. Vermijd echter extreem drukke locaties omdat je kansen om daar daadwerkelijk in contact te komen met iemand juist af zullen nemen.

3. De afstand is essentieel

Op het ogenblik dat je seks met iemand wilt hebben in het toilet van de kroeg of in je auto die even verderop geparkeerd staat, dan is dat prima. Maar zodra je wat meer wilt, dan zou je je verovering mee naar huis willen nemen. In een dergelijk geval hebt je echter twee opties:

‘s Nachts locaties gaan bezoeken die zich op loopafstand van je woning bevinden, omdat lange taxiritten vaak de stemming zullen verminderen of verstandig te zijn en een kamer in een motel in de buurt te boeken van de locatie waar je op zoek gaat naar een one night stand.

4. Houd geschikte kandidaten in de gaten

Hoewel dit enige oefening zal vergen, zul je wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt, vrij eenvoudig kunnen zien welke personen bereid zijn om seks te hebben, en welke daar geen zin in hebben. Tekenen dat iemand op zoek is naar een afspraakje zijn:

  • Het dragen van een korte, het lichaam omhullende of een decolleté hebbende jurk (voor vrouwen) of opvallende kleding (voor mannen),
  • Het dragen van een heleboel make-up (voor vrouwen) en goed gestyled haar (voor zowel mannen als vrouwen),
  • Altijd met een drankje in de hand staan,
  • Hardop lachen om zo de aandacht van anderen te trekken
  • Verleidelijk dansen op de dansvloer, betekent vaak dat iemand niet alleen is,
  • Ogen die rondkijken en die proberen te beoordelen wie er openstaat voor een afspraakje thuis.

Op het ogenblik dat iemand echter met vriend(inn)en samen is en het erop lijkt dat ze werkelijk veelplezier hebben samen, dan zal je kans om met deze persoon in contact te komen, drastisch afnemen.

Bekijk ook: ultieme tips voor het vinden van een friend with benefits

5. Kom ter zake

Hoe kun je een one night stand scoren? Simpel. Wees direct. Je bent immers op zoek naar seks, dus waarom maak je je plannen niet direct duidelijk? Je hoeft iemand namelijk maar enkele minuten opzijn, of haar, gemak te stellen, maar het heeft geen zin de dromen en aspiraties langere tijd te gaan bespreken, behalve wanneer je op zoek bent naar een reguliere date. Door te lachen, te praten en te proberen om de ander aan te raken op geschikte plaatsen, zoals de schouders, de heupen of de handen, kun je de stemming peilen Wanneer er positief op je aanraking wordt gereageerd, dan weet je dat je je gang kunt gaan. Is dit niet het geval, dan bied je je verontschuldigen aan en ga je weer weg.

6. Wees eerlijk

Je dient het buitengewoon goed duidelijk te maken aan de persoon die je tegenover je hebt dat deze one night stand zal eindigen na dit nachtelijke avontuurtje. Laat hem, of haar, dus zeker niet geloven dat er meer in zit dan een vrijpartij. En maak dit dan duidelijk in heldere taal, dus geen vaag gepraat waarbij je om de hete brij heen blijft draaien. Zodra je oud genoeg bent om seks te hebben, dan ben je eveneens oud genoeg om je gevoelens duidelijk te verwoorden. Indien dit niet het geval is, dan kun je beter terug naar huis gaan, alleen wel te verstaan.

7. Ga snel genoeg weer weg

Het heeft geen zin om tegen iemand te blijven praten totdat de club haar deuren sluit. Het doven van de lichten, het vertrek van het publiek, het schoonmaken van de zaal en het ontbreken van muziek zijn direct stemmingsbrekers. Om nog maar te zwijgen over het feit dat hoe langer je op een bepaalde plaats blijft hangen, hoe meer vermoeid en slaperig jij en je potentiële one night stand zullen worden. Het is dus zaak dat je op een redelijke tijd de club, bar of kroeg weer verlaat.

Interessant: al eens gedacht aan partnerruil?

8. Vergeet niet het nummer van je verovering te vragen

Hoe regel je steeds weer een one night stand? Op het moment dat je geïnteresseerd bent in iemand, of in één van zijn, of haar, vriend(inn)en, dan is het van cruciaal belang om zijn, of haar, telefoonnummer te bemachtigen. Zodra je weer thuis, of in het motel, aan bent gekomen dan is het vragen om naar een telefoonnummer meestal het laatste waar je aan denkt. Je doet het dan ook bij voorkeur op het moment dat je met de persoon praat die mogelijk je one night stand kan worden, of nadat jullie je gereed hebben gemaakt om de uitgaansgelegenheid te verlaten.

9. Geef enkele subtiele details

Tijdens het praten is het verstandig om op subtiele wijze wat informatie of hints te geven om je kansen op een one night stand mee te kunnen vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je huis niet ver uit de buurt is, dat je appartement leuk is ingericht of dat je een heerlijke cocktail kunt maken. Deze dingen kunnen je potentiële one night stand laten denken dat je een geweldige persoon bent en dat samen naar je huis gaan eveneens een uitstekend plan is.

10. Andere manieren om een one night ​​stand te scoren

Je kunt zelf bepalen op welke wijze je een man of een vrouw benadert, maar waar je eigenlijk om draait is, hoe je deze persoon aan kunt zetten tot een one night stand. Hierbij moet je echter wel beseffen dat je niet alles in de hand kunt houden. Wellicht moet iemand al eerder weg vanwege onverwachte omstandigheden. In een dergelijke situatie is het zaak om rustig en kalm te reageren.

Tip: bekijk zeker eens de online datingsites in Vlaanderen

Conclusie

Hoe kun je een one night stand scoren?

  • Er op de eerste plaats goed uitzien. Uiterlijk is namelijk het meest belangrijk bij het succesvol organiseren van een one night stand.
  • Ook dien je lief en respectvolte zijn voor de persoon die je op het oog hebt. Indien je iets wilt proberen, dan moet je bovendien altijd nadrukkelijk toestemming daarvoor vragen. Bovendien dien je te vragen of de ander iets zou willen proberen en dan moet je alles in het werk stellen om deze behoefte te vervullen.
  • Laat geen nep emoties zien en ook moet je zaken niet gecompliceerder maken dan ze in werkelijkheid zijn. Je hoeft bijvoorbeeld niet te zeggen hoe geweldig het was, iemand een compliment te maken over zijn,of haar,uiterlijk of aan te bieden iemand naar huis te brengen. Zeg gewoon dingen als “Gisteravond was geweldig dankzij jou.” of “Bedankt voor deze wilde nacht.”
  • Maak bovendien een soort vluchtplan. Op het ogenblik dat jullie allebei met een grote glimlach op je gezicht op het punt staan te vertrekken, dan kun je een perfect einde breien aan deze one night stand. Doe dit op een leuke manier, bied weliswaar een kop koffie aan, maar laat een ontbijt achterwege en bedenk een smoes waarom je weg moet of laat je one night stand als eerste het pand verlaten.
Ze
Op de redactie van ze.be schrijven we dagelijks over de nieuwste lifestyle trends.

30 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Super handig: heeft jouw hond al een “dog-badge” aangevraagd?

Wij hebben fantastisch nieuws, eindelijk is de razend populaire dog-badge verkrijgbaar in België en Nederland! Onze reactie heeft er één getest en wij zijn alvast...

Wat is jouw resultaat op deze gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest?

Ben je benieuwd…  Welk type persoon het beste matched bij jouw persoonlijkheid? Wat jouw beste punten zijn in een relatie in vergelijking met anderen? ...

75 leuke en romantische dingen om te doen met je vriendin of vriend

Er zijn een heleboel redenen te bedenken waarom je romantische, leuke en lieve dingen te gaan doen samen met je vriend of vriendin (of...

Brillen online bestellen of proberen, kom je goedkoper uit?

Brillen zijn voor een heleboel mensen een dure noodzaak, maar op het moment dat je erin slaagt om op een selectieve manier te shoppen,...

50+ fantastische ideeën voor een bijverdienste als thuiswerk

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je wat extra geld zou willen bijverdienen. Zo kan bijvoorbeeld een thuisblijvende ouder, een gepensioneerde of...